A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kedves Lanyok!

Ugyan en nagyon ritkan tudok jonni ebbe az extra-intenziv csapatba, de azert engedjetek meg hogy
Nagyon-nagyon Boldog Karacsonyt kivanjak mindnyajatoknak!! :D

Sok puszi Nektek:
Niki, Alex, Rania
Vendég

Sziasztok!

gyors bekukk,talán még este vissza tudok nézni :lol:

Dodi! Nagggyon jó lett a hajad! A vers nagyon szép,örülhet Botond,hogy ilyen anyukája van :wink:

Boo!! Nagyon szupin összefoglaltad,hogy kinek milyen babója van,nagyon tetszett!

És,akkor én is csatlakoznék az előttem szólokhoz és kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi, köszönjük, hogy megosztottad velünk a versikéd :P Teljesen más az arcod az új hajaddal :shock: :P

Boo, nagyon jó az összefoglalásod a babókól.Gyógyuljatok meg minél hamarabb.

Conversano, jó a klipp, ügyes voltál, nagyon nagy köszi érte. Mennyi idő alatt csináltad meg? És mióta gyűjtögetted a kepeket? Gratula a fogacskához :P

Kép
Kép
orsi777

Conversano:

Olyan ugyes vagy,es kedves Toled ez a kis osszeallitas!Csodaszepek a gyerkocok!!!

Pityogok.....

Koszonjuk szepen!!!

Fogacskahoz gratulalok!!!

Majd jovok meg......

Kép
Kép
ancsurti

conversano: az én szemeimet is sikerült bekönnyesíteni, most majd alig látom a sütit, ugyanis sütkérezem. :lol: :lol: csodaszép az összeállítás, köszönjük!! :cry: :cry: :D :D :D

f.nikici

Ancsurti

Örülök, hogy végül sikerült a tervedet megvalósítani, és tudsz készülődni a karácsonyra. Utazásra még mindig irigy vagyok, érezzétek jól magatokat, kapcsolódj ki , ahogy csak tudsz.

Mindenkinek jó készülődést, csak lesek, ki miket süt, főz, én meg csak túrós tésztát csináltam, a tésztát sem én gyúrtam :roll:

Lilisgabi

Gyógyuljatok ti is minél hamarabb meg, nagyon aranyosak vagytok a képen :P

Én még leszek ma, de azért már most KÍVÁNOK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT!

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Jól megríkattatok!!

Conversano: gyönyörű a kisfilm :cry: :cry: :cry: :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszönjük! Gratula a fogacskához!

Dodi: nagyon megható a versed :cry: :D ! Jó lett a hajad :wink: !

Ikoka: szívemből szóltál, és nektek is gratula a fogicához :wink:

Én is szeretnék mindenkinek Békés Boldog Áldott Ünnepeket Kívánni!

Kép
marietta1982

Köszönöm,örülök,hogy tetszik :)

Orsi

Pár hete kezdtem el a képkommandózást,az összeállítás pár óra alatt megvolt.

Nikici :)

Sütkérezem :D Ez jó :) Ellopva :P
Vendég

Donászy Magda: Karácsony délután

Karácsony délután
lassan jön az alkony.
Kíváncsiság bújkál
minden gyerekarcon.

Végre sötétedik…
hamvas lesz az este.
Bodri velem együtt
figyel minden neszre.

Mikor szól a csengő,
az ajtó kitárul,
piros alma nevet
rám fenyőfárul.

Tudom, az erdőből
édesapám hozta,
a diót meg anyám
be is aranyozta…

Azért olyan kedves,
azért olyan drága,
meghatottan nézek
apára…anyára
Kép

Boldog,Bekes Karacsonyt Kivanok Nektek!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok! :D

Katy: köszi a nyugtatást, tényleg nem lett semmi bajság /mondjuk, ebben azért bíztam :P /, csak még fáj a helye picit, olyan, mintha mindkét felkaromban izomláz lenne :roll: Pedig csak Babócát emelgetem :D
Remélem, hogy teapa nagypapája hamar meggyógyul! :) Nagy kár, hogy a saját fiára nem számíthatott :(

Gabi1: disznóvágásból /vagy ahogy párom emlegeti: hízómetélésből :D / én csak a végeredményt szeretem, de azt a sok mosogatnivalót nem igazán :roll: Meg valahogy még napokig olyan érzésem van, mintha tiszta zsír lennék :roll: No persze ilyesmi csak a szüleimnél szokott lenni, de akkor is :roll: Gyerekkoromban hajnalban mindig a fejemre szorítottam a párnát, hogy ne is halljam, szegény röfi hogy visít :( Persze úgy is hallottam :roll:

Ikoka: gratulálok a fogacskához! :lol: :lol: Khmm: nem tartom butaságnak: én a Jézuskától márkanév megnevezése nélkül masszázsövet kértem :D :D Ugyanis nem igazán sikerült lefogynom a versenysúlyomra / na jó, nem is fogyózok, de annál többet nassizok :roll: :D /, és ettől remélem a csodát :D De majd csak jövőre használom, mert nem akarok most nagyon fogyni, hogy a zsírban lerakódott méreganyagot ne adjam át Babócámnak a tejjjel :roll:

Cunci: nagyon sajnálom, hogy így megkínoz benneteket a fogzás :(

Ancsurti: jajj, de jó! Végre történik valami... :lol: :lol:
Elromlás oka szerintem az, hogy változik az alvásigénye, és a megszokottól később akar elaludni. Bár mikor ágyba teszem, álmosnak tűnik, úgyhogy mégsem tudom... :roll: Mindenesetre tegnap már egy órával előbb /1/2 11- kor elaludt éjjel, nagyon öröltem neki :D persze előtte ment a sikítás, ordítás :roll: /
Kíváncsi leszek, ma mi lesz, mindenesetre vettem afrikai vörös teát, a neten ezt találtam, ami babóknak nyugtató- altató tea és 6 hetes kortól adható. Ha ma is hiszti lesz, kipróbálom, hátha....
Nem is kell aggódnod: nagyon jól állsz a karácsonyi előkészületekkel :D

Innen foylt....

Kép
agi125r

Sziasztok!

Gyorsan benéztem. Próbálok visszaolvasni, de aligha fog menni.

Nóci már jobban van. Hétfőről keddre virradóra 39 fokos láza volt, egész éjjel borogattam, mert nem vitte le a gyógyszer.
Tegnap még napközben is lázas volt, de éjjel kiverte a víz, úgyhogy a jobbulás útjára lépett, de rotyogósan köhög. Hörghurutja van, de már sokkal jobb a kedve, kicsit evett is.
Viszont tegnap este + ma reggel Vicusnak is kis hőemelkedése volt, kicsit köhögött is, de szerencsére azóta semmi. Doki szerint légcsőhurut + torokgyuszi :?
Nekem meg teljesen elment a hangom, kis hőemelkedésem van, torkom+fülem+fejem fáj, meg ég a légcsövem: légcsőhurut+ torokgyuszi + mandulagyuszi.
Úgyhogy jól elvagyunk.
Nekem is írt antibiotikumot, azt mondta, nyugodtan szoptassak mellette.
Szerintem holnapra kutya bajom lesz. Kb 12 éves koromtól 20-22 évesig mindig ez volt: egész évben csak így karácsony táján voltam igazán beteg, akkor is csak 1 napig.

Szóval, ha nem jönnék (és ha jönnék még, akkor is),
KÍVÁNOK MINDENKINEK SZERETETTELJES, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

Kép
Kép]
hendegabi

Na, az 517. oldal végéig el tudtam olvasni.

JÓL MEGRÍKKATTATOK!

Ancsurti: örülök a jó hírnek, vagyis annak, hogy már megindult a bürokrácia a jó úton!

Betegeknek jobbulást, mi is igyekszünk, köszi mindenkinek, aki csak egy-egy pillanatra is gondol ránk.
:)

Ikoka: remélem, még senki nem írta ezen az oldalon (mint említettem, lemaradásban vagyok), érdekelne, milyen fogacska mellett a szoptatás.

Jók legyetek.
Még egyszer: BOLDOG KARÁCSONT!

Kép
Kép]
hendegabi

Dodi!
A vers gyönyörűséges!!!

Conversano!
Köszönjük Neked ezt az ajándékot!!!!!! Elpityeredtem magam én is! :wink:

Ikoka!
Gratulálok a fogacskához! :D

Lilisgabi, Hendegabi!
Kívánom nektek, hogy minél előbb meggyógyuljanak a pindúrok és Ti is vigyázzatok magatokra!!!! Kívánom, hogy a jövő évetek sokkal egészségesebb legyen!!!!!

Én is szeretném megköszönni Nektek ezt az évet, nagyon sok erőt merítettem belőletek a terhességem alatt, mikor Apa térdét műtötték, mikor szoptatási gondjaim voltak, mikor össze-összekaptunk Apával, jóban és rosszban itt voltatok velem! Köszönöm! :wink:

Karácsonyra kívánok mindenkinek békét, boldogságot, és sok-sok szeretetet!!!!!

Kép
katy76

Conversano!
Ez aztán a meglepetés! Nekem sikerült végig bömbölnöm az egészet, persze mire a videóhoz jutottam, már elolvastam Dodi gyönyörű versét és Boo szintén gyönyörű hozzászólását, és így eléggé felfokozott érzelmi hangulatban elindítottam a videót. Tutti volt a hatás! Enyémapa meg is kérdezte, hogy miért bömbizek :oops: :lol: , aztán együtt még1x végignéztük a babókat.
...és a képpel nagyon beletrafáltál :wink: :lol: egyik kedvenc képünk, mert apa szuper fejhallgatója van a buksiján :wink:
Gratula a fogacskához!

Ancsurti!
Annyira jó, hogy jó hírek voltak a levélben! Versed, nagyon szép, és karácsonyi hangulatot varázsolt! :lol:

Nyuszi!
Tutti receptem van a kakigondokra! :wink: 2dl forraltbor este :arrow: másnap 3 csomag normál kakis pelus :oops: :lol: :shock: Ezt már múlt héten is eljátszottuk. No, nem viszem túlzásba a borozgatást, de ha hiszitek, ha nem, konkrétan megkívántam. Így múlthéten és tegnap is megittam 2 dl. Másnap Jázmin olyan jókat kakilt. :lol: :lol: :oops: Próbáld ki, ha még nem próbáltad!

Dodi!
Már rég akartam neked írni a homeopátiával kapcsolatban(egy darabig úgy emlékeztem, hogy le is írtam), hogy legyél nagyon körültekintő vele, mert könnyen elveszíti a hatását. A bogyókat ne tedd mikró közelébe, ne érjen hozzá a kezed, csak műanyag kanálba tedd, és használat előtt-után fél óráig ne fogyasszon Botond folyadékot. Ha ezekre figyelsz, elvileg működnie kéne az Osanitnak is. De egyszerűen lehet, hogy ez kevés Botondnak. :roll: Bocs, ha már tudtad ezeket az infókat, csak segíteni akartam vele, mert én először nem tudtam és nekem se használt a bogyó. De aztán ezeket figyelembe vettem, és azóta működik. :wink:
Zserbó sikerült? :-)

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!

Sajna én még mindig kűzködöm a takonnyal és a köhögéssel. Már kezd idegesíteni, mert aludni sem tudok rendesen.

Sillia!
Lóci szuper édes! Annyira jó fotókat készítettél róla! :lol: Jázmin üdvözli :wink: :lol: :lol:

Nikici!
Dorki nagyon huncut kis csaj! :lol:
Jázminról a kép a fotósunknál készült.

Czigka!
Szupi a kép Bendéről! Ahogy tartja azt a papírt! Nagyon édes! És rád hasonlít!
Vendég

Most végeztem a konyhában, Manócska is talán / :roll: / aludni fog, úgyhogy most lenne időm olvasni meg reagálni, csak éppen energiám nem maradt :roll: :( Úgyhogy majd legközelebb folyt :D
Addig is:
KíVÁNOK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!

Kép
agi125r

Csajok! Én most végeztem el a konyhában, most sült ki a bejgli, a túrós süti még délután kész lett, még össze kell kapnom a lakást, utána megyek zuhanyozni, és elteszem magam egy picit :lol: Kicsit álmos és fáradt vagyok már... :roll:

conversano: ok. :lol: :lol: :lol: szerintem is nagyon találó, szó szerint kell érteni, 27 fok van a konyhában :lol: :lol: :lol: mindjárt megyek és kinyitom az ablakokat...

ancsurti: :cry: :D

hendegabi: jobbulást Nektek!!

f.nikici

Sziasztok!

Beállnék a bőgők sorába... :D

Dodi verse nagyon szép,Boo gondolatai szuperek,Ancsurti verse megható(a kép nagyon tetszik a Lilinek),majd Conversano video klipje a csúcs! :cry: :oops: :D Olyan jól időzítetted,és mennyit dolgoztál vele!Nagyo szépen köszönöm én is,nekem is beugrott a kedvencekbe,reggel hazajön apa,megmutatom neki. :P

HGabi gyógyuljatok!Nálunk a Lotti jól van,nincs láza 2 napja,ma már az orra sem folyik,étvágya megjött. :lol: (bár ma du.-n ittam tojáslikőrt,és az előbb szopizott,remélem nem lesznek rémálmai,inkább csak mosolygósabb lesz-vagy énekelgetni kezd. :lol: :lol: :lol: )Lili alíg kap levegőt,már pumpáltam neki,de most másmilyen baja van,gondoltam,hátha jobb lesz,de nem. :? Szedjük az antibiotikumot,meg mindenfélét.Mi mindig együtt vagyunk betegek. :twisted: Remélem jobb lesz tavasztól. :roll: Neked még nehezebb,mert muszáj oviba vinned a nagyot. :? Jobbulást neked is,remélem azért a karácsonyi vacsoránál mindenki jobban lesz.Én szoptattam fogak mellett,semmi extra,rá kell szólni,ha harapna. :roll: Lili 9 hóig szopott,addigra 6 foga volt,a baj az volt,hogy tépte,húzta. :o Lotti már szokta összeszorítani az ínyét,de rászólok,és abbahagyja,ő szófogadó!

És képzeljétek.Szomorú vagyok,mert a neten villámáron vettem egy műfenyőt,olyat,ami 25 ezer körül szokott lenni,most 7600 volt.Reggel felhívom a virágüzletet,hogy mennék érte,jó,menjek.Odaérek,a 2 öreg,flegma nő kiosztott,hogy ők erről nem tudnak,a főnök szokott ilyeneket csinálni,őket nem érdekli,és tök hangosan kiabáltak velem,mit képzelek 7000 ft-ért műfenyő?És hangosan,hogy egy csomó vevő hallotta.Na,persze kiosztottam őket,hogy hogy képzelik,hogy így ordítanak velem,meg lejáratnak,milyen stílus ez,így kell viselkedni főleg karácsonykor?Felhívattam a főnököt,aki ugyanilyen primitív bunkó volt,és közölte,hogy 1 hete nem nézi a netet,mert betegek a gyerekei.Mondom kit érdekel,én is 2 beteg kisgyerek mellől jöttem el.Az üzlez,az üzlet.És reggel oda is telefonáltam.Erre nekem esik,hogy miért hagyom a fenyő vásárlást 23-ára?Mondom ehhez magának mi köze van? :shock: Olyan mérges voltam,kijöttem az üzletből,kellemes ünnepeket kívántam. :twisted: A kocsiban bőgtem,mint egy szaros gyerek. :oops:
Elkocsikáztam egy ezrest,potyára,apa indult volna dolgozni,nekem meg fát kellett a föld alól is szereznem,ráadásul az égősorunk is tönkrement.És kenyérért mentem.2-re értem haza,a lányok aludtak még,akkor keltek.2,5 órát voltam távol,de végül mindent elintéztem.Baumaxban vettem egy normann fenyőt,ami vékony,de 2 méter magas.2500 ft volt,ma és holnap minden fenyő 50 %!Ha vkinek még kellene.A sima luc 1500,a normann 2500!És szépek,formásak,de vékonyak.Nem azok a terebélyes fák,de nekünk nincs is nagy helyünk,tele a nagyszoba. :?

Szóval eldugtam a garázsba,apa befaragta a talpba.És felhozta a teraszra,az ajtó elé,redőnyt leengedtük.Este 6-kor már megfürdetve,tele hassal aludt a Lottus,Lili is megfürdetve,haját megmostam,és én is lezuhanyoztam.Felmostam,és fél 7-től aludtunk. :shock: 9-kor ébredtem,hogy anyám,BK! :shock: Elcsíptem. :lol: Na,lerongyoltam a földszintre,feldíszítettem a fát,sztem gyönyörű lett.Kék,ezüst,az új kék izzósorral.Olyan szép.És finom illata van.Úgy féltem,hogy lejön a Lili,néma csendben kellett ügyködnöm.Kész lett,feljövök,hogy belopózzak mellé,erre felébredt. :shock: Még most is fenn van,de leküldött kakóért,és amíg csináltam lelopózott,és kiszúrta a fát,hát jól meglepődtem én is. :lol: Kicsit örültünk neki,felhívtuk apát,ő is nagyon meglepődött. :lol: :lol: Remélem mindjárt alszunk. :roll:

Conversano:Gratulálok a fogacskához! :P

Ági,Nikici:Ügyesek vagytok a konyhában!Pihenjetek most már!

Czigka:Szerintem is rád hasonlít Bende,pont erre gondoltam,amikor megláttam a képet.

Dodi:Tényleg más lett az arcod,nőiesebb,nem kislányos. :oops: Bocsi,nem tudom,hogy ezzel nem megbántalak-e? :oops: Nem áll szándékomban! :D

A babák nagyon szépek,továbbra is.

Norka:Neked is jobbulást!

Most ennyi,tegnap csak 2 órát aludtam éjjel.

Nagyon szép mai,karácsonyi napot,hangulatot kívánok mindenkinek!
Vendég

Meghatóak a versek, conversano videoja állat jó. :wink: :D Én nem tudok ilyen szépeket írni, ezért egy Piramis Ajándékkal kívánok Neketek Nagyon boldog Karácsonyt!

Tél volt, hó esett és jöttek az ünnepek
Gondolkodtam, mit is adhatnék neked.
Amit csak én adhatok, amiről te is tudod,
hogy igazán én vagyok.

Minden gazdagságom hangok és szavak,
Néhány általuk kimondott gondolat.
Egyet elmondtam neked, hogyha igaznak hiszed,
Mondd el mindenkinek!

Kívánj a szónak nyílt utat,
És a dalnak tiszta hangokat,
Kívánd, hogy mindig úgy szeresselek,
Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek.

Kép

bertina

Sziasztok!

Dodi, tényleg egy költő veszett el benned! A hajad tuti, én csak azért nem szeretném, mert nem tudnám összefogni.

Conversano, nagyon szép klipet készítettél!!!

ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Dani, Marci, Bende és Zsú

Kép

kispiskóta

Sziasztok

Csak egy gyors bejelentkezés, nálunk mindjárt jön a Jézuska:)

Mindenkinek nagyon boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok.

Mi már jól vagyunk. ÉS Nórának hozott a Jézuska 2 fogacskát:)

Betegeknek jobbulást.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok! :)

Már MINDENT elmondtatok előttem. :D Így én már csak Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánhatok! :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=MrH4ZkL2ds4

Szeretettel:

8)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Dodi!
Vers nagyon szép. Én is így érzek! :)

Nikici, Ancsurtin, Agi!
Köszönöm a vígasztaló szavakat! :wink:

Conversano, Boo!
Ügyesek vagytok :wink: annak ellenére, hogy Esztert nem említettétek. :( Sebaj ! Majd legközelebb.

Nagyon kivagyok, mert tegnap reggelre meghalt az Apukám! :cry: :cry: :cry:

Igaz, hogy nekem nem lesz, de MINDENKINEK Kívánok

Áldott Békés Karácsonyt

és

Sikerekben, Örömökben , Békességben teljes
nagyon Boldog Új Évet!!

Nem tudom, hogy fogok-e még jönni a fórumra, de szerettem Veletek lenni!!!!

Mindent Köszönök Nektek!!!!
:wink:
cunci

Cunci!

Írtam pü-t de nem reagáltál rá! :(
Vendég

Jesszus! Most olvasom Apukád :(:(:(
Nehéz bármit is mondani :(:(:( Fogadd őszinte részvétem :( Borzasztóan sajnálom:(:(
Vendég

Cunci Draga!!!!

Fogadd oszinte reszvetem!!!!Annyira sajnalom,nem is tudok mit mondani :cry: :cry: :cry:

Legyel most nagyon eros,a ket pici lanykadbol meritsel.......
Ne tedd meg hogy nem jossz tobbet,amikor raersz,majd jossz....
Ha kell,ird ki magadbol a gondolataokat,talan segithet :roll:

Apukad fentrol vigyaz ratok!

Puszi!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok

cunci fogadd őszinte részvétem. Nem tudom mi van most Lidikének is most halt meg az apukája hirtelen infarktust kapott Most volta napokban a temetése.

Képzeljétek el egy babanetes chates ismerős megkapta a h1n1 oltást kb 1 hónapja, erre még is elkapta a vírust, most intenzíven fekszik és nagyon nagyon rosszul van. Nem nagyon javul az állapota. Kérlek titeket szorítsunk érte is.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Cunci: nagyon sajnálom, hogy édesapád eltávozott. :cry:
Légy erős, de ne tartsd magadban a bánatod. Gyerekek valóban sokat segíthetnek, hogy könnyebb legyen kicsit a búcsúzás.

Mennyi kis bizsi nőtt karácsonyra! Én annyira még nem vágyom rá, hogy Vicusnak is jöjjenek.... de hát majd jönnek akarva-akaratlan. Csak szép egészségesek legyenek.

Jó éjt!

Kép
Kép]
hendegabi

Szomorúan olvasom, hogy a sok örömteli kéééépzeljétekmilyenjókarácsonyunk bejegyzések helyett ilyen hírek várnak.

cunci! :)

Őszinte részvétem. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Mi távol vagyunk tőled, de ha úgy érzed, hogy segít akkor tudod, hogy csak kattintanod kell. :wink: :(

gabi1! :)

Nagyon sajnálom lidikét is. :cry: :cry: :cry: Többször gondoltam rá is az utóbbi pár hétben, hogy remélem nem az a kis vita vette el a kedvét a topikolástól. :roll: :roll: :roll: Bárcsak ez lett volna az oka. :( Jöjjön ő is, várjuk (vissza)

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jaj, nem jó ilyen hírekre jönni. :( :(
Cunci! Részvétem! :( Lidikének pedig személyesen már átadtam :( Legyetek nagyon erősek!!!

Nekünk is emlékezetes marad a karácsony. A szentestét az ügyeleten kezdtük. Jázmin 38fokos lázzal küzd, torokgyulladása van. :( Tőlem kapta el, annak ellenére, hogy próbáltam távol maradni tőle. Kicsit lelkifurdalásom van. :cry:
Ettől függetlenül jól telt a mai nap, és nálunk is lement minden baki nélkül.

Nyugodt éjszakát mindenkinek!
Vendég

Cunci, Lidike!

Sajnálom.......őszinte részvétem :cry:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Cunci, Lidike: szívből sajnálom, hogy elveszítettétek szeretteiteket :cry: Fogadjátok őszinte részvétem!

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Cunci! Fogadd őszinte részvétem!

Norka! Szegény Jázmin,remélem mára jobban van. Lili is beteg lett,igaz ő "csak" taknyos,de azt nagyon. Éjjel 3-kor muszáj volt leszívnunk az orrát,mert annyira tele volt. A kedélye neki is jó,de szegénynek nagyon tele van az orra,nem győzzük szívni.

Boo! Érdekes,Lili első megfázásánál ő is tökre "élvezte" az orrszívást,most meg üvölt szegénykém,amikor csináljuk. Biztos azért,mert éjjel félálomban b@sztattuk őt.

Tényleg! Megkaptad a csomagot?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Cunci, Lidike!

Őszinte részvétem :cry: :cry: :cry: .

Szenteste:
Nálunk sajnos botrányba fullladt :evil: :cry: :cry: :cry: . Ricsi az anyósoméknál (ebédnél) szapulni kezdte a tesómat, akivel egy ideje nincsenek jóban. Kértem, hogy hagyja abba, beszéljünk másról, hiszen Szenteste van.... De csak mondta a magáét, és totál felhúzta magát, aztán meg engem is. ól összevesztünk, én órákon át bőgtem...stb. Végül átmentem anyuhoz Botonddal kettesben, gondolhatjátok milyen volt a hangulat...
Tesómat leugattam, anyu szomorú volt, én Ricsivel akartam lenni...stb. De nem tehettem meg anyuval sem, hogy ennyi készülődés után nem megyek át, ma pedig ügyel.
Persze Ricsi totál kivan, hogy nélkülünk volt este, én pedig kivagyok, hogy nem tudta befogni a száját, és ezzel elb@szta e gyerekem első karácsonyát....
Sarokba voltam szorítva: a férjem mellett lett volna a helyem, de anyámat sem hagyhattam magára, ráadásul Ricsi undorítóan beszélt velem.... :cry:
A mai nap jól indult, de Ricsi megint rákezdett, és hiába kértem, megint nem hagyta abba, nagyon csalódott, és én is....
:cry: :cry: :cry:

Hát, ennyit az idei karácsonyról.....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Sajnálom,hogy így alakult a karácsony :(
Vígasztalásul megmutatom Neked a fiam első csókját :)
http://picasaweb.google.hu/hed608/Marci?authkey=Gv1sRgCIyWzu2Tio-K6wE#5419172336750761778
Sajnos a videót elég rossz felbontásban nyomja a picasa

Minden mama és baba,akik betegek : Gyógyuljatok meg hamar!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.25 15:05-kor.
Vendég

Conversano!

júúúúúúúúúj, de édesek :D :D :D :D :D .
És hogy ül Marci :shock: ....

Megvolt az "ünnepi" ebéd itthon. A kaja isteni lett, de síri csendben ültünk egymás mellett. Az adventi koszorú képmutatóan pislákolt mellettünk.... :cry:
Erre kaja után mondta a Ricsi, hogy tegnap épp mondani akarta, hogy mennyire szeret, erre rá 5 perccel összevesztünk.... Na fasza, nekem ez utolsó tőrdöfés volt....szegény tényleg olyan csalódott :( . Kérdeztem, hogy akkor miért kellett elkezdeni a témát, és miért nem hagyta abba, mikor kértem... Azt mondta nem direkt csinálta. Hát én sem...

Talán kicsit felengedünk végre... Tök ritkn veszekszünk, erre pont Szenteste, ráadásulas-ggfej tesómon :evil: . Ja, és teljesen egyetértek azzal, amit a Ricsi mond róla, de nekem vérciki, hogy ő ilyen, és ez az én családomra tartozik!
Na, most jól kiteregetem a szennyest :twisted: . De ez amolyan "ha nem mondhatom el senkinek...stb."

Hú, nagy kacarászás van a nappaliban, csatlakozom :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Cunci és Lidike:Fogadjátok őszinte részvétem. :(

Conversano:Édesek a babák,nagyon-nagyon tetszett. :D

Dodi:Sajnálom a szentestéteket. :( Béküljetek ki!

A mi tegnapi napunk nagyon szépen indult,és jó is volt,lányok igazán örültek a kis ajándékaiknak,mikor délután felébredtek,és meglátták.Anyósomékhoz 6-ra kellett mennünk,(bár nem akartam,tudjátok,de megint én engedtem :twisted: )mi 5.50-re értünk oda.Megdöbbenve tapasztaltuk,hogy addigra ők már megették a halászlevet. :( András szóvá is tette,később én is megjegyeztem. :wink: Én lehet,hogy érzékeny vagyok,de,ha bevállaltam,hogy 2 pici beteg gyerekkel odamegyek 6-ra,és így fogadnak,akkor bizony az én arcomra egyből kiül a véleményem. :oops: Nagyon rosszul esett.De a Lili miatt próbáltam jó pofát vágni,néha még erőltettem egy-egy alibi mosolyt is.Nem érzem jól magamat abban a családban. :oops: Mindig megbántanak apró dolgokkal...Jövőre nem megyünk,és ezt most apa mondta. :P
Miattuk apa nem ment este dolgozni,pedig nem ártana a pénz. :roll: Most viszont kint van,már reggel kiment,ez az első napja.És nem fogjátok elhinni kit vitt élete első fuvarjában?Dombóvári Vandát és az édesanyját. :P Állítólag kapott tőle egy tábla csokit is apa. :shock: (bár nem tudom ő mit tehetett ezért? :lol: )Mi tök jól elvagyunk a csajokkal.Játszunk az új játékokkal,kajáltunk,sétáltunk az esőben.Most alszanak.

Viszont 23-ról 24 virradóra nem aludt a Lili,hajnal 5-kor aludt el.Annyira fulladt,mindent kipróbáltam,nem használt neki.Már a mentőt akartam hívni,de tudtam,hogy akkor nem engednek ki minket a kórházból csak napok múlva.Így nem hívtam,csak apát,mert ő is mentőzött.A dokitól kérdezte mit csináljak,köhögtünk a teledfonba,úgy hallgatta.Rendes volt.Ezek után du-n mégis átmentünk,és így fogadtak.Szomorú.

Én meg ma éjjel fulladtam,alig kaptam levegőt,kimentem a teraszra köntösbe,fél óra múlva jobb lett.De most is fáj a mellkasom,mintha vki ülne rajta.Fejem fáj,orrom még folyik,lányoknak is.Nem tudom mikor jövünk helyre? :twisted:

Mindenkinek további szép Karácsonyt!És minél kevesebb gondot!

Gabi
Vendég

Az első ajándék:

Kép
Kép

Lilisgabi!

Anyósodék: :? .
Lilit nagyon sajnálom :cry: .
Abszolút nem sértő, amit írtál :wink: .
Mondjuk azon a képen tényleg kifejezetten sz@rul festek, mert beteg voltam, fáradt és sápadt, de ott a haj volt a lényeg :wink: .
Viszont mindenki mondja és én is látom, hogy megváltozott az arcom és a testem is szülés óta. Jani barátunk úgy fogalmazott: "megasszonyosodtam" :twisted: :lol: . De mindenki más szerint inkább nő lettem a "kamaszból" :wink: . Tényleg nincs olyan babaarcom :roll: . Ennek biztos az is az oka, hogy soványabb az arcom (55 kiló vagyok :shock: ! Én :shock: ! Utoljára kb. 13 évesen voltam ennyi :oops: . Csak a szoptatástól...), meg egyáltalán... 22 évesen ideje felnőttnek kinézni :lol: .
Viszont a kép csal, valójában nem vagyok ilyen répaszínű :lol: . Csak egyszer voltam szoliban, fél év után...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Jázmin már jobban van, és az éjszakánk is rendben volt.
Boo! Dokinő nem adott külön Jázmin torkára semmit. Sajna egyből antibiotikumot írt fel, aminek nem örülök, és rá is kérdeztem, hogy nem lehetne-e kikerülni, de mivel én is beteg vagyok így oda-vissza dobálhatjuk majd a betegséget és várhatóan még Gábor is megbetegszik.
Szóval kaptunk mi is egy szirupot és rengeteg jó tanácsot.
Jázmin is bírja az orrszívózást :lol: és nekünk is az tűnt fel, hogy mintha tudná, hogy neki utánna jobb lesz.
Jégkorszak3 :lol: :lol: Hogy tetszett Zsirinek? :lol:

Nyuszi! Sajnálom, hogy ti is takonykórosak vagytok :( Szerintem Lilinek az éjjeli orrszívózás nem tetszett. :( Nappal is nehezen viseli? Kevesebbet eszik így, hogy el van dugulva az orra?

Conversano! Első Csók!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi!Sajnálom, hogy nem jól sült el a szentestétek. :(

Lilisgabi! Na a ti estétek is "fergeteges" lehetett. Én lehet még be is szóltam volna, hogy miért nem szóltak, hogy jöjjünk előb, ha ennyire éhesek voltak. :shock:
Vendég

Cunci, Lidike: :cry: :cry: :cry: Őszinte részvétem.

Dodi: nagyon sajnálom a karácsonyotokat :( , a képen nagyon nagyon szépek vagytok :wink: .

Conversano: csók :P

Zsirinek, Jázminnak jobbulást, küldök sok gyógyipuszit :wink: .

Lilisgabi: neked is jobbulást :wink: !
marietta1982

Dodi! Sajnálom a tegnapi napot,remélem már minden ok :wink:Megkérdezhetem,hogy miért pikkel Ricsi a tesódra? A képek nagyon jók,majd én is teszek fel. Mit kapott Botond?

Norka! Mivel egyszer már meg volt fázva Lili,így már szerintem tudja,hogy mi vár rá... Szegény,a szívem szakad meg,de tudom,hogy neki jobb lesz.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Csajok! :)

Ezt nem hiszem el!!!!! Mindenki itt készült ezerrel az ELSŐ Karácsonyra, erre mást sem olvasok eddig, hogy rosszul kezdődött/folytatódott, és betegség itt, orrszívás ott. Hát mi ez, mi van itt!????? :( :( :( :( :( :( :( :(
Na, akkor megpróbálom én "feldobni". :roll:
Tegnap délután ebéd/vacsi anyáméknál :arrow: jelképes ajándékok mindenkinek. Manó egy kis felléppőt kapott. Ennyi.
Ma: ebéd keresztanyáméknál. Jelképes ajándékok már korábban letudva. Manónak pár zokni.
Holnap: délelőtt misére megyünk anyámmal.
Saját ajándékaink egymásnak: Huginak és Manónak már korábban megküldte a Libero. Előbbi még azt sem tudja, hogy mi a takaró, utóbbi meg egy egyszerű szafaris Playmobil játékot. Ennyi.
Apa zokni, boxert, és pizsamát kapott tőlem (kéretik nem röhögni. Ez nem mitvegyekkínomban jellegű volt, hanem tényleg szüksége volt rá). Én pedig megkaptam a Suttogó II.-t. :D :D :D :D
Manó reakciója a karácsonyfára: :shock: :shock: :shock: :shock:
"Appppppppppaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Azóta azzal próbáljuk "kordában tartani", hogy ha nem viselkedik jól, akkor a Jézuska vissza viszi a fát. Apával megnézik reggel, hogy itt van-e még.
- Nem vitte el a Jézuska. De egy kicsit már odébb húzta....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Kép
Kép
200907?

Hátha ezzel sikerül megtörnöm a jeget :roll: :( :

Kép

Kép
Kép
200907?

Norka!

Jobbuljatok ti is!!!

Boo!

Nálatok számítottunk leginkább perpatvarra, erre semmi?!?!?!?! :shock: :twisted:
Talán erre mondják, hogy "karácsony szelleme" :wink: .
Örülök nektek :D :D :D .

Bond!

A Manó-sztorik mindig felvidítanak :wink: :lol: :lol: :lol: .

Nálunk a helyzet: már beszélünk, de a téma erősen a gyerekre koncentrálódik .
Holnap nem megyünk a nagyszüleimhez sem a "nagy családi karácsonyra" :cry: . Az egész karácsonyom egy rakás sz@r!!!!!!!
Ja, és úgy volt, hogy megyünk ma este szórakozni, mert egy barátunk zártkörű karácsonyi partit csinál. Ricsi ment is... :evil:
Tudjátok, írtam, hogy kiskorom óta sose volt igazán jó karácsonyom, erre ez is...
Évek óta azzal poénkodik Ricsi, hogy én vagyok a Grincs :twisted: . Hát jövőre tényleg elvonulok egy földalatti barlangba egy rakat dvd-vel, hogy a karácsonynak hírét se halljam :twisted: :lol: .
De azért remélem, hogy akik nem jelentkeznek, azoknak mind-mind csodálatos a karácsonya, és nektek is további szép karácsonyt :wink: :D :D :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Lidikének is szeretném üzenni, hogy nagyon sajnálom, hogy meghalt az édesapja. :cry: Nagyon szomorú.

És sajnálom, hogy többeteknek rosszul indult a Karácsonya.

Bár szerdán este még lázas voltam, tegnap egész jól éreztük magunkat (igaz a fejem olyan, mintha nem is hozzám tartozna, hanem egy nagyobb méhkast hordoznék a helyén, és csak távolból jutnak el hozzám a hangfoszlányok).
Éééééés. Sógorom ugyan lemondta a tegnap estét, és ezen kicsit el is keseredtem, de mivel apa szabadnapot kapott, az öröm nagyobb volt.
Jött anyám is (nagybátyám felesége hozta, apa meg vitte haza este), és képzeljétek, hogy tök normális, aranyos volt, nem kötött bele semmibe, sőt Nócit is megvigasztalta, mert a karácsonyfának nagyon örült, de nem találta alatta azt a bizonyos rajzoló bogarat, amire annyira vágyott.
A kaja is jól sikeredett, bár azért nem úsztuk meg malőr nélkül: kifogyott a gázpalack :arrow: persze már akkor, amikor nem lehetett sehova futni (na jó, 15-20 km kocsikázás után biztos találtunk volna benzinkutat, ami még nyitva van szenteste 6-kor :twisted: ). De szerencsére a szembe szomszédom jobb, mint egy közért, nála mindig minden van tartalékban... :lol: Így egy gázpalackkal is tudott hirtelenjében szolgálni. :oops:

Mai nap nem indult olyan jól, Nóci iszonyatosan köhögött. De annyira szeretett volna menni anyuhoz, ahol a tesómékkal is találkoztunk, hogy végül elindultunk.
Aztán jól alakult a napunk, Vicus igaz nem aludt szinte semmit, és nagyon nyügi volt már délután, de jól evett mind a két gyerek, ami már önmagában is jó hír.
Anyám finomakat főzött, jókedvű volt, és nem kötött bele senkibe.
Tesóm bepróbálkozott, de nem sikerült elrontania a hangulatot.
Viszont a nagypapám irtózatos hasmenésbe esett, persze a mama súgta meg a telefonba, én meg mondtam, hogy öltözzön, megyek érte, viszem az ügyeletre, amíg tesómék anyámnál vannak, sógornőm vigyáz a Vicára.
De tesóm "kivette a kezemből a dolgot", így elvitte a papát az ügyeletre. Írtak neki gyógyszert, és - mivel ott bevallotta, hogy már véres volt a széklet - dobozkát is kapott, amit majd postáznia kell hétfőn ÁNTSZ felé. Ügyeletes doki állítólag nagyon rendes volt, kérdezte, mennyi idős, és kérte, hogy ha bármi van, hívják, kimegy házhoz is szívesen, de ne kockáztasson, mert ez veszélyes vírus.

Voltunk apóséknál is. Sógortól is jó kis meglepit kapott a Nóci, nagyon örült mindennek. Viszont ott a Vicus már csak sírt. Igaz, ott is jó étvággyal evett, de nagyon nyűgös volt, és elég hígat kakilt. Hazafelé ömlött az eső, alig láttam. Amúgy sem szeretek sötétben vezetni, és mivel a szemüvegem is enyhén sötétített, így inkább anélkül vezettem, de így se volt túl jó - főleg, mikor szembe is jött valami. Szerencsére nem sok autóval találkoztunk.
Viszont hazaérve Vica még mindig nyügi volt, pedig aludt útközben, és fürdéskor mértem neki egy hőt, mert melegnek éreztem: 38,6 volt popsiban.
Kapott egy kúpot, szopizott, és most alszik. Remélem reggelre kiheveri. Nóci már nem köhög, nála inkább ez a nemevés aggaszt.
Szeptemberben 25 kg-mal jött ki a kórházból, ezt tartotta is sokáig, de most már alig 23. A lábszára nem vastagabb a Vicusénál. :shock:
De nem panaszkodom: a betegségeket leszámítva szép karácsonyunk volt-van. Főleg, hogy apa vszínű holnap is itthon lesz.
(én meg gyerekkoromban megszoktam, hogy mindig karácsonykor vagyok beteg :roll: )

Kép
Kép]
hendegabi

Nyuszi!

Tesóm a feketebárány a családban, sztem mindenhol van ilyen :( . Nagyon problémás kamasz volt, és nagyjából úgy maradt (25 éves) :evil: . Nagyon-nagyon tehetséges DJ (kicsit sem vagyok elfogult!), és keni-vágja a számítógépeket. Mégsem dolgozik, mert csak várja, hogy majd belerepül a sültgalamb a szájába. Anyunak nem segít otthon se nagyon. Mindig ilyen volt, Ricsi akkor rágott be rá, mikor megkértük, hogy küldjön át nekem fontos papírt, de nem tette, mert aludt, és nem kelt fel. 7 hónapos terhesen mentem kereszül a városon és ugattam le a fejét... Ricsi ekkor haragudott meg rá, azóta meg hiába nem romlott semmit a tesóm, Ricsi folyamatosan stuffolja magát, és ennek az "önhergelésnek" az eredménye ez a karácsony :evil: .
Tudom, hogy többnyire igaza van, és ezen nem is vitatkoztam vele soha, csak nagyon rossz érzés ezt hallgatnom, ezért kértem, hogy szenteste ne csinálja ezt...
Botond tőlünk kapott egy Adidas cipőt, meg a Liberoklubos ajándékokat (mondókáskönyv, pokróc, meseCD, szafaris bigyóka, formanyelő doboz, formás könyv). Anyóséktól egy kerregőberregőnyúzható fejlesztő játékot, bébiköntöst, meg egy 3D-s pandás alátétet. Anyu kötött neki egy tök vagány barna-narancs pulcsit, meg vett neki egy barna Geox bakancsot (18-as :lol: ), meg karácsonyos alátétet, zenélő könyvet, berregő angyalkát...
Ja,meg sógortól egy 104-es ( :shock: :lol: ) barna pufi kabátot.
Szóval neki "gazdag" karácsonya volt :wink: . Mi felnőttek szolídabban adtuk elő. Könyv vagy pulcsi, sapka, DVD ilyenek...Viszont anyóstól kaptam egy sárga-fehér arany karkötőt, amiért megajándékoztam egy ilyen gyönyörű unokával :shock: :shock: :shock: :shock: :D .
Még sírt is, mikor átadta, sztem az én állam hangosan koppant a padlón :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Kicsit újra olvastam. Ezek szerint az első pozitív bejegyzés boo-é, a második conversanoé, és még tőlem is akadt egyet. Szóval, lassan azért gyűlűnk. :roll: :)
Egy kis kiigazítás az ajándékokat illetően: Hugi nagyanyjáéktól egy kis zenélő napocskát/virágot/babát(?) kapott, ami kb. velem egy idős, ő pedig feltuningolta. (És azon kevesek közé tartozik ami számomra is élvezhető, mert nem hangos, nem fél percig szól, hogy aztán egyfolytában lehessen berohangálni újra felhúzni. A játék a gyerek örömére szolgál, de azért nem árt, ha a felnőtt sem kap tőle idegrángást. :? :lol: :lol: :lol: )
És a lényeget felejtettem el csak. :oops: :oops: :? :?
23-án felpateroltuk Manót anyámékhoz, így 24-én nyugodtan(?) tudtunk készülődni, fát dísziteni. Biztosítékot lekapcsoltuk, mielőtt elmentünk volna itthonról. :wink: Hazaérkezéskor pedig felkapcsoltuk: Manónál is bejött a trükk :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Jó sok Libero pontod volt. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miért nem akar kiásodni az a csatabárd? :?: :( Külön töltitek az estét, nem mentek össznépi karácsonyozásra... (Ez utóbbi mondjuk érthető :roll: ) Azért ezt meg kéne beszélni, nem? Nem élhettek így mittoménmeddig :roll: :roll: :roll: :roll:

A séród viszont tényleg jó lett. De ne aggódj, majd megnő. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Súly: 65 kiló vagyok. Kb. 7 éve voltam ennyi utoljára. :roll: :)

hendegabi! :)

Ha jól folynak is az események, akkor is KERÜLJÖN MÁR EL TITEKET MINDEN BETEGSÉG, akárhonnan jön is!!!!!!

Nálunk azért volt csak ennyi ajándék, mert Manónak mindene meg van. Amire leginkább szüksége van, az a ruhanemű, azt meg érthetően folyamatosan kapja. Huginak meg mindene megvan - Manótól. :lol: :lol:
Anyósoméktól pénzt kaptunk, abból nagy baj nem lehet, hülyeségeket meg kár venni. Még tesómék vannak hátra. Értsd: pénz, bor, és egy kis "összeállítás" Hugiról az unokahúgomtól. Annak idején Manóról is csinált ilyet. :)
Ennyi a mi kis családunk, karácsonyunk. :)

Kép
Kép
200907?

Szomorúan olvasom, hogy sok helyen a betegség keseríti az ünnepeket :( Tessék mindenkinek meggyógyulni!!! :D :D

Dodi: ne grincseskedj, inkább beszéld meg teapával, hogy mit érzel. Mondd el neki, hogy ebben a kariban bíztál, és hogy a gyermeke első karácsonyára mindig is emlékszik az ember lánya, szeretnél szép emlékeket őrizni. Úgyhogy legyen kinevezve a ti holnapi napotok a ti Szentestétekké! :D És egy szó se essék a tesódról, a megbántottságról. a vitákról! :D Ez parancs!!! :lol: :lol:

Hgabi: most aztán kellemesen csalódtam anyukádban! :lol: :lol:

Nekünk jól sikerült a Karácsony :D Bár a takarítás tegnap reggelre maradt, kicsit kapkodni kellett :roll: Meg enyémapa a fotel átköltöztetése közben beütötte a fájós ujját, ideges lett meg én is :roll: Na mondom, szép karácsony lesz! Itt vagyunk idegbetegen :roll: De aztán gyorsan ráncba szedtük magunkat, összekaptuk a lakást amíg Babóca aludt, majd megetettem, apa gyerekezett, amíg kisütöttem a halakat. Aztán ebéd, majd elvittem sétába a Katát, azután megetettem, és letettem a délutáni szunyájára. Ezalatt a Jézuska meghozta a fát meg az ajándékokat :D Kata nagyon édes volt, amikor meglátta a fát :lol: De szerintem inkább az égők tetszenek neki :D Az ajándékból is inkább a csomagolópapírt értékelte :lol:
Szerencsére apa is örült az ajinak :D Amit kért az ugye nem volt meglepi, csak a másik :D Most már nem kell titokban tartani: kért egy világítós klaviatúrát, és meglepinek kapott egy szamurájkard szettet. Persze, nem igazi /mármint nem éles, nem lehet vele életet kioltani :D /, amolyan díszkard, de nagyon odavolt érte régebben, aztán letett róla, de most meghozta neki a Jézuska :lol:
És én is megkaptam a kívánságomat: a fogyis övet :D Ki is próbáltam, marha jó :D Aztán hogy használ- e? Majd meglátjuk :lol: Persze meglepit én is kaptam: Tefal edényeket brutál nagyokat :lol: Már csak azt kéne kitallnom, hogy hova rakjam??? :shock: :D
A család még nem jött, bár a szüleim nemrég voltak, majd legközelebb januárban jön anyu, úgyhogy a múltkori látogatást kell letudni a karácsonyinak. Apa anyukája is nemrég volt, talán az is beleszámít. Öcsém majd hétfőn jön :D Apa tesójáékat még nem tudom, azt mondták, az ünnepek között... Úgyhogy mi megúsztuk a vendégjárást- vendégeskedést, és tök jó! :D
Ja és a lényeg: írtam már, hogy hétfő óta elromlott Kata alvókája: volt, hogy pl. szerda éjjel egészen 1/2 2- ig ébren volt :roll:
Tegnap nap közbeni alvásaiból csippentettem le, előbb felébresztettem, mint magától felkelt volna. Úgyhogy estére már jó fáradt volt, és olyan 1/2 10- kor már aludt :D No meg bevetettük a karácsonyi ajándékot is: a lejátszójába raktam egy baba relax cd- t :D
Ma ugyanez a módszer, bár a délutáni alvásából nem loptam, de most is alszik már 3/4 10 óta :lol: :lol:
Talán az volt az oka a nemalvásnak, hogy egyre több külső inger éri, mostanában fedezi fel, hogy ő és én külön személy vagyunk, túl sokat ficereg, kalimpál a lábaival, de lehet, hogy az időjárás változás is bejátszott. Nem tudom, de tény, hogy nem normális dolog Karácsony első napján 18 fokot mérni :roll:

Na befejezem, mert ha már a lányom alszik, akkor én is pihenjek :D
Továbbiakban mindenkinek jó Karácsonyt!!! :lol: :lol:

Ancsurti: ha még benézel elutazás előtt: nektek jó pihenést kívánok!!! És hogy tudd: irigyellek ám nagyon! :lol: :lol:

Kép
agi125r

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?