A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

agi125r! :)

Üdv a klubban! :D
Tök jó ajándékok! :P :P :P :P
Világítós klaviatúráról még nem hallottam. :shock: (Vajon meghallom-e majd a szamurájkard pengéjének suhogását és csattogását, mondván, hogy miabüdösfrancértnemműködikezaszar??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Jól elszállt a regényem :evil: .
Késő van, jóéjt :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! 8)

Betegeknek mielőbbi jobbulást kívánok!!! Sok-sok gyógypuszi!!!+++++++++++++++

lilisgabi: de kis édes lehetett, ahogy Lili leosont, és meglátja a fát.... :wink: :D

dodi: szenteste :cry: de Te mindig is olyan pozitívan gondolkodsz! :D Sokszor merítettem erőt Belőled, gondolataidból, amikor felénk is problémák voltak... Majd a jövő karácsonyt triplán visszaadja a mostanit! :wink: Na meg fél év múlva már csak a jó dolgokra fogsz emlékezni belőle (kívánom)! :wink: :D
S ne mondd, hogy az nem volt, azért csak volt, képek is eláruljak, no meg itt van Veletek Botond! :wink:

Nálunk 24-e kapkodósan telt....délelőtt pakolászás, délután séta Dorka és Apa, én addig kitakarítottam a garázst, mivel szörnyen nézett ki. :twisted: Apa délelőtt megvette a fát, szerintem nagyon szép lett idén is. Mi mindig 24-én vesszük meg, legalábbis eddig...jövőre hamarabb beszerezzük lehet. Estefelé volt a díszítés, amíg Dorki aludt, persze közben felébredt, de asz égők ( számára a lényeg) már fent voltak a fán, nagyon tetszett Neki, csak úgy pislogott, és vigyorgott, sikongatott. Persze mielőtt elaludt, altatásnál is rohangáltam be hozzá, mivel apa nem volt jó Neki, és mindig rájött, hogy még kér simi-simit, szóval én rohangáltam be..közben főztem. Meg is lett az eredménye. :twisted: :twisted: :twisted: mákos bejgli :arrow: kuka (igaz ezt éjjel csináltam), gombafejek :arrow: kuka; leves :arrow: wc :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: de legalább itt van Nekünk Dorkili! :D :D :D Na szóval, mikor végeztünk a díszítéssel, gyorsan felöltöztünk átmentünk anyósékhoz ajándékozni este 8-kor, ugye akkor már fürdés után szoktunk lenni, de nem volt baja, ügyes volt Dorkili, csak álmos. Fél kilenckor fürdés :arrow: negyed 10kor aludt el, fél kilenckor ébredt.

Ma Apa elvitte apósomat a kórházba kötözésre, utána összeszedtük magunkat, és mentünk anyumékhoz. Ott volt tesóm is. Meglátogattuk a dédiket is. Dorka jól viselte, ügyes volt! :wink: Este fél 8 körül pancsi, 9-kor aludt el.

Holnapra (már mára :lol: ) tervbe van véve, hogy elmegyünk anyósomékhoz, mivel jöttek a tesójáék is, este meg benéznek anyumék. Ja, meg még napközben valamikor anyósék is átjönnek, megnézni a fát. Ajándékokat nehéz lenne felsorolni, de ha nagyon kíváncsiak vagytok, akkor majd nekiülök valamikor. :lol: :lol:
Anyuméknál mint kiderült a szomszéd csajnak az anyukája hóóóóóót beteg, tesóm meg velük jött, a csaj is átnézett ott puszilgatta Dorki kezét...csak imádkozni tudok, hogy nem szedtünk össze semmit... :roll: :?
Itt is dög meleg volt/van, aminek egyáltalán nem örülök, pedig szeretem a nyarat és a tavaszt, telet nem igazán...DE karácsonykor azért legyen hideg, és nagy hó....sebaj, talán jövőre! :lol:

f.nikici

Sziasztok!

Reagálok majd, most csak Bondnak gyorsban...
Most mostam hajat, és csak meg akartam mutatni, hogy én igazából így hordom ezt a hajat, nem szárítom annyira "pincsisre" :lol: . Így nekem nagyon tetszik :D . És az a lényeg :twisted: :lol: .
Apa mindig cseszeget, hogy menjek szoliba. Hát valljuk be tényleg nagyon sokat számít egy kis szín :roll: . Meg ki is vagyok pihenve :wink: . Itt valamennyire látszanak a pilláim (pedig nincs rajtam smink), de majd egyszer lefotózom, mikor faszán ki van festve :wink: . Ez az egyetlen dolog, amit Botond örökölt tőlem, de ez legalább jó :roll: :lol: :lol: :lol: .

Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Dodi! Tényleg igaza van Ricsinek,de a te kedvedért tényleg eláshatta volna a csatabárdot szenteste. Bízom benne,hogy sikerül megbeszélni és minden ok lesz.
Nálunk is van állandóan perpatvar a tesóm felesége miatt.... Ő egy cipőboltban üzletvezető és k...a fontos a munkája,állandóan dolgozik,így minden családi összejövetelt hozzá kell igazítani :twisted: Egy igazi hülye p...a,nem is tudom,hogy a tesóm hogy tudott egy ilyen primitív nőt elvenni. Arról már nem is beszélve,hogy 6évvel idősebb,mint tesóm(38 éves). -Tudnék még róla regélni,de beletelne egy napba is,és csak felhúznám magam :lol:
Lilinek is van egy Geox cipője,még jó múltkorában hozta apa Bécsből,karácsonykor az volt rajta,majd teszek fel képeket.
Ajándék: nagyon sok ruha,rágóka,anyóstól meg a Micimackó,ami mászik és dumál,hogy kövesse a gyerek. Nem tudom mikor fogja értékelni :lol:
Én kaptam apától egy gyönyörű fehér órát,mert tavaly kinéztem egy Longines-t gyémántkövekkel kirakva,de az "kicsit" drága volt,de vett nekem egy ugyanolyat csak gyémántok nélkül :lol: ,nagyon szép.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kép Ajándék bontás :D
Kép Ünneplő ruciban :P

KépKép
KépKép
nyuszi81

Cunci, Lidike!
Őszintén sajnálom, ami apukátokkal történt. :cry:

Beteg babák és mamák!
Tessék gyorsan meggyógyulni és élvezni az ünnepeket!!!!

Dodi!
Sajnálom, hogy így elb@szódott a szentestétek! :(

Nálunk nagyon jól telnek a napok. Apa nagypapája jobban van, már lábra tud állni, és 23-án lekerült a fertőző osztályról. Apa most bent van nála, vitt neki süteményt.

Mi 24-én végül átmentünk anyósomhoz, 2 turnust csinált, mi voltunk az elsőben, a sógoromék pedig a másodikban. Sógorom nem lázas, csak a torka beteg, de jobbnak láttam, ha nem együtt eszünk. Nem volt belőle sértődés szerencsére. :wink:
Aztán hazajöttünk, Petrust leraktuk aludni, és utána jött itthon is a Jézuska.

Tegnap Anyunál ebédeltünk, egész délután ott voltunk. Jó volt nagyon. Tavaly még csak egy gyerek volt a családban, most meg 3! És olyan jókat röhögtünk a nővéremmel, egymással szemben szoptattunk az egyik szobában. :lol: :lol: :lol: Kis korunkban csak remélni mertük, hogy együtt leszünk terhesek, és tessék, megadatott! :D

Ma Apa nagymamájához megyünk, de Petrát csak megmutatjuk, aztán átviszem Anyuhoz, mert a Nagymamánál 20-an leszünk, és összesen két szobája van, így lerakni se tudom Petrát, megszoptatni se, úgyhogy átviszem Anyuhoz, ott jól tud aludni.

Dobok két képet gyorsban!

Ja!
Conversano és Gabi!
Gratulálok a babócák fogacskájához!!!!!! :D

Kép

Kép

Kép
katy76

Kép Minivel :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kép

KépKép
KépKép
nyuszi81

legfontosabb tegnap lemaradt....

cunci: Őszinte részvétem!!! :cry: :cry:
Lidikének is!! Igaz Vele már beszéltem.

f.nikici

Dodi: nagyon jó lett a hajad. :wink:

nyuszi, katy: nagyon szépek vagytok, lánykák is csodaszépek!!! :D

Mi délelőtt fél 10ig aludtunk, mármint apa és Dorka....utána átmentünk anyósomékhoz, majd délután ők is átnéznek. Most apa sétálni van Dorkilivel, én meg összepakolásztam, elmosogattam, és mosok, muszáj volt...de szép idő van itt, biztosan gyorsan megszáradnak kint. :D Utána este még jönnek anyumék is, megnézik a fát, és persze minket.

f.nikici

http://www.youtube.com/watch?v=wplnWfciB4U

Sziasztok Lili vagyok!
Én szoktam ám Babanetezni!!! :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy
szépek vagytok :)

Nyuszi

Lili nagyon rendes babanetező:) Marci folyamatosan belegépel,ha itt ül az ölemben :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Gyönyörű minden anyuka és babuci a képeken.
Nálunk nem nagyon készült kép, valahogy megfeledkeztem róla.

Na, Nóci tegnapi ugatása mára eltűnt teljesen, étvágytalan továbbra is, nagyon nyügi, sápadt.
Vicusnak tegnap este volt egy kis láza, amit éjjelre sikerült lehúzni, de délelőtt 10 körül újra jelent, és egész nap küzdöttünk vele: felváltva Nurofen - GermicidC kúp.
Délután kifejezetten jókedvű volt, viszont este megint higat kakilt, és nagyon fájt a pocakja.
Szegény vacsora nélkül aludt el, gondolom a kúp elnyomta, de a pocakfájás miatt nem evett.
Lefejtem 1 decit, ha éjjel nem kel, akkor egyik cicim még fejem éjjel.

Reggel én is 38,2-vel ébredtem, piszok gyenge voltam, és ismét méhkas-szerű érzés volt a fejem helyén.
Szerencsére apa jól helytállt, így igazából a szoptatás-tisztázáson kívül 4-ig nem csináltam mást. Ágyba kaptam a teámat (egyetlen kifogásom, hogy apa piszkosul becukrozta, hogy szomjasabb voltam tőle, mint előtte) :)

Nekem estére teljesen megszűnt a láz, Vicusnak is már csak kis hőemelkedése van, remélem éjjel sem fog felszökni.
Ja, és remélem, hogy Nóci nem esik vissza, és én sem, mert holnap már egyedül leszek velük.
Igaz, itt a Vivien is, de Nócival nem bír, Vicát ma ügyesen elaltatta egyszer, de másban nem tud segíteni (meg én jobb szeretem, ha magam csinálom a dolgokat a pici körül).

Boo, Dodi, és még akik az első Karácsonnyal kapcsolatban írtatok:
Csak azt szerettem volna elmondani, hogy Nóci első karácsonyára szinte egyáltalán nem emlékszem. Igaz, ő csak 3 hónapos volt akkor, Vicus és a ti babáitok pedig már 6 hó körüli korban vannak, de akkor sem olyan élmény még nekik - és nekünk.

Nócival kapcsolatban a második Karácsony maradt meg nekem (neki meg talán a 3-4.), de abból is leginkább 2 dolog maradt meg:
1.: Nócim majdnem magára rántotta a karácsonyfát, miközben egy szaloncukrot próbált leszedni.
2.: Karácsony másnapján tette meg az első önálló lépéseit.

Na jó, megyek locsizom, aztán alszom, ha hagynak a lányok.
Jó éjszakát.

És köszi mindenkinek a szurkolást, hogy gyógyuljunk.
És a többi betegnek én is szeretnék még egyszer jobbulást kívánni.

Kép
Kép]
hendegabi

nyuszi: nagyon édes Lili, szinkronban gépel Veled :lol: :lol: :lol:

boo: örülök, hogy jól telt a karácsonyotok! Anyósod :shock: :shock: :shock: s ezeket komolyan is gondolja??? Mert akkor tényleg nincs rendben valami Vele....és akkor viszont sajnálni tudom. Nekem az egyik nagymamám már nagyon sokszor nem tudja, hogy mit tesz, és beszél...most az otthonba várják Neki anyumék a helyet, mivel valamelyik nap is egy ismerős telefonált, hogy kint van az utcán, késő este, nem szabad már magára hagyni. :cry:
Dorki is sétált ma Apájával egy jó nagyot, vagy másfél órát biztosan, én meg itthon tettem a dolgomat. Erre is jó idő volt! :D

hendegabi: jobbulást!!!! azért elég szörnyű, hogy még mindig nem tudtok kilábalni belőle, valaki mindig visszaesik, és kezdődik elölről az ördögi kör :cry: :twisted: DE! Mielőbbi gyógyulást kívánok most már Nektek, holnapra minden betegségetek huss el a háztól! :wink: Ilyen betegségben nem is csoda, hogy nem volt eszedben fényképezkedni...nekem sem lett volna. :?

f.nikici

Sziasztok!
Nekünk jól telt a 25-e,mert apa dolgozott,én meg a csajokkal jól elvoltam.Kicsit féltem,hogy anyósék átugranak,mert 24-én mondták,de én 25-én nem hívtam fel/át őket :oops: .Nem hiányzott volna,hogy 3 felnőttet kiszolgáljak,és a 2 beteg kisgyerek. :evil: Így lapítottam.Este 7-kor csörgött a telefonom,de apa vette fel,anyós volt.Nem is akart semmit,gondolom engem akart piszkálni,hogy miért nem hívtam át őket... :roll: Apa hajnal 3-ig dolgozott.(vagy legalábbis nem jött haza :roll: )
26-án,vagyis ma,illetve már tegnap... :lol: anyukámhoz mentünk.
Figyelj HGabi,ezek a nagymamák egy gyógyszert szednek?Mert az én anyám is nagyon-nagyon rendes,aranyos,kedves,nyugodt volt. :shock: Én gyomorideggel indultam,de kellemesen csalódtam. :D Olyan szép napot töltöttünk nála,hogy erre biztos emlékezni fogok.Se egy hangos szó,egy összeveszés,pedig vártam. :oops: :? És a lányok sok ajándékot kaptak,és végre én is kaptam ajit.Idén még nem kaptam senkitől,mert anyós adott pénzt 1 hónapja,hogy vegyük meg,ami kell.Lányoknak vettem 1-1 játékot,a többiből kaját vettem a Tesco-ban.Persze átvittem már rég hozzájuk a játékokat,örültek is neki a lányok.Sógoroméktól is 1-1 játékot kaptak.Lili sajnos hangosan meg is jegyezte,hogy csak ennyi?Végül is 2 játékot kapott,amit kevesellt. :oops: Mindig túlzásba viszik a dolgot,de most ugye én vettem 1 drágát. :roll:
Szóval anyukám meglepett minket egy Tefal 3 db-os készlettel,aminek elfordítható a nyele.Úgy örülök neki,a lábasaim nem túl jók(voltak eddig).Lányok sok-sok apró dolgot kaptak,mert kaptak anyukámtól,a barátjától,annak az anyukájától,és a keresztmamától.Szóval egy Ikea-s szatyor tele lett.Mindenki örült az ajándékainak.Én meglepődtem,mert anyukámnak nincs pénze,egyedül él,50 a rezsije,és 80-at keres. :( Kaját kap mindig a szállodában,ahol dolgozik,így spórolgat.Tök ügyes.Eztménemtuttamörökölni? :evil:

Hazaértünk 4-re,apa kiment dolgozni,és még mindig nem jött.1.20-kor felébredtem,kerestem,és sehol. :shock: Írtam sms-t,10 perc múlva felhívott. :twisted: Mondtam neki,normális vagy?Te,aki 9-kor már rég alszol,most hol a francba vagy? :twisted: Állítólag sok cím van,de én ezt megkérdőjelezem. :roll: 26-án éjjel,ki utazgat?Rokonoktól már rég hazamentek az emberek.Na,én eddig sem voltam az a csukott szemmel megbízom a férfiakban típus,és a haverja,aki ide csábította,nem igazán hűséges típus. :twisted: Így most bármikor elindulhat éjjeli kimaradozásra,azt mondja dolgozni megy.Közben lehet,hogy igaz,de hülyén tálalja.

Elvileg csak hétfőn éjjel fog mentőzni,utoljára,aztán 8-ától már tűzoltó lesz.

Én rájöttem,hogy jövőre meg kell változnom.De ezt majd máskor...

Ja,kisLotti megint nagyon csúnyán köhög,nekem is fáj a tokom,orrom folyik,Lili gyógyul,holnap elfogy az antibiotikuma.Lottit orvoshoz fogom vinni hétfőn.Fájhat a torka,alig eszik. :( Már 7490 gr volt 2 hete,ma megmértem és 7300. :( Mi is oda-vissza adjuk a betegségeket egymásnak. :(

Gabi1:Javul a H1N1-es ismerősöd? :?

Örülök mindenkinek,akinek szépen telik a Karácsonya. :D Képek fantasztikusak :D ,rólam csak a Lili készített. :roll: Én meg fotóztam a csajokat. :P

Eddig ez a legnyugisabb Karácsonyunk.A következőt lehet,hogy már csak 3-ban ünnepeljük a csajokkal. :roll:
Vendég

Nyuszi:Lili cuki,helyes kislány,és te is szép vagy. :D

Katy:szépek vagytok. :D Te is. :D

Dodi is szép,jó így a hajad,ha te szárítod.

Boo:Ügyesen viselkedtél. :wink: És örülj a bérletnek,én semmit sem kaptam apától,amit én vettem neki,arra azt mondta,hogy oda se adjam,mert ő sem vett semmit. :twisted: (Anyád. :oops: )Pedig én egy Adidas sapkát vettem neki,meg alsógatyákat,csokit,Nike pólót. :( Nagyon távolodok tőle,és ezt nem tudom véka alá rejteni. :roll:
Még most sem ért haza,és 20 perce írtam egy sms-t,nem is válaszol.Most direkt megvárom. :twisted: Remélem mindjárt jön,mert nagyon álmos vagyok,a Lili meg 6 körül kelt. :?
Vendég

...most jött apa...
Vendég

Sziasztok!
Csak beugrottam, megnézni a borleves receptjét mégegyszer, mert nem emlékeztem pontosan.
És gondoltam, akkor már közlöm a jó hírt, hogy Virág és én is láztalanok vagyunk. Vicus jól evett reggel, pocija úgy tűnik nem fáj, viszont picurkát köhög, orrából nem jön semmi, bár egy kicsit szörcsög.
Remélem, tényleg a gyógyulás útjára léptünk.

Lilisgabi: Ne tréfálj. Hidd el, minden rendben lesz apa és te közted. Neked is engedned kell, de üljetek le megbeszélni a dolgokat, mert ha csak "eléltek" egymás mellett, még jobban eltávolodtok.
És nem akarom mondani, hogy ugye én megmondtam, de lehet, hogy a melóezerrel helyett jobb lenne kicsit szerényebben - de együtt.

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Zsiri nagyon édesen rötyög. :D
Te hangod is aranyos, én másnak gondoltam.
Képek is jók. Nálunk is készült pár éve egy ilyen Nóci-anya-mama-dédi kép. :D

Hát, lehet, hogy elkiabáltam, hogy jól vagyunk: Nóci délelőtt ment a konyhán, egyszer csak egy fél fordulattal kifeküdt :shock:
Fejét szerencsére csak picit ütötte meg, épp elérte a hűtőt. A járólapon nagyobbat koppant volna.
Összeszedtem, bedugtam az ágyba, kérdem: mi történt?
Hát, egy pillanatra nem látott semmit :shock:
Kérdem: szédülsz (-tél?)? - kicsit, de már elmúlt.
Azóta sincs semmi baja, kb 10 percig tudtam ágyban tartani.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! :)

Most csak extra rapidban.
Lilisgabi bejegyzésére reagálva. Most olvasom Csernustól "A nő" című könyvet. Többek között a gyerekként otthonról magával hozott szülői képről, a párkapcsolatokról, és az én mint nő feladásáról szól. Rengeteg minden más is van benne, MINDENKINEK ajánlom, mert az embert, mint olyant is górcső alá veszi. Lilisgabinak ezek szerint különösen is érdemes elolvasnia, de hendegabi is nemegyszer eszembe jutott már a könyv olvastán. :roll:
Boo már olvasta, úgyhogy kikérhetitek az ő véleményét is. :wink:

Kép
Kép
200907?

boo! :)

Akár hifi, akár nem, de egy darab karácsonyi képünk sem készült. :roll: Leszámítva ezt...:

Kép

...meg ezt a templomban (mobillal csináltam - bunkó módon :oops: :oops: ):

Kép

(A kép lényege, hogy nagyon puritán az egész. A templom, az oltár, és a karácsonyfa is. Utóbbin csak fehér izzók vannak, és egy fehér szalag arany betükkel: "Dicsőség a magasságban Istennek, és a földön békesség a jóakaratú embereknek! "
Az oltártér szélén pedig kis mécsesek, és virágok.)

Ez nem kifejezetten karácsonyi, de gondolom azért még elmegy :roll: :lol: :

Kép

Kép

Időközben rájöttem, hogy pontosan miért is szeretem a hagyományos izzósort, illetve leakartam írni a templomos sztorit, de nem fog menni. :? Manó egész egyszerűen nem hagyja. Nem arról van szó, hogy palávert csinál, hanem szabályszerűen betámadja a monitort, úgyhogy egész egyszerűen muszály felkelni a gép elől. Még akkor is, ha tényleg fontos lenn valamit csinálni. :?

Ja! És kéretik megfigyelni Hugi haját. 23.-án levágtam ezerrel, mert az egy dolog, hogy hosszú volt, de össze-vissza lógott. :?

Kép
Kép
200907?

Ha valaki szeretné kicseréltetné az ajándékokat:

http://4szoba.hu/cikk/tippek/1373-nem-tetszik-az-ajandek-visszacserelheti

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nálunk a helyzet rendeződött :D :D :D!!!
Apa tegnap felkelt, és kérdezte, hogy van-e kedvem menni a családi karácsonyra. Mondtam, hogy nagyon szeretnék. Na, akkor öltözés... :wink: . Azóta minden szuper,és szóba se jött a dolog!
A képeket megnéztem, nagyon szépek voltatok :wink: . Majd vissza is olvasok mindenképp, csak pár napig nálunk vannak a barátaink, szóval ezért vagyok keveset...

De rajtatok tartom a szemem :twisted: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Nálunk a helyzet rendeződött :D :D :D!!!
Apa tegnap felkelt, és kérdezte, hogy van-e kedvem menni a családi karácsonyra. Mondtam, hogy nagyon szeretnék. Na, akkor öltözés... :wink: . Azóta minden szuper,és szóba se jött a dolog!
A képeket megnéztem, nagyon szépek voltatok :wink: . Majd vissza is olvasok mindenképp, csak pár napig nálunk vannak a barátaink, szóval ezért vagyok keveset...

De rajtatok tartom a szemem :twisted: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond: érdekelne, miben ismertél rám! ....bár eddig nem lopta a szívembe magát a Csernus, de jó indok esetén még az is lehwt, hogy megveszem! :roll:

Karácsonyi viták-cikk: érdekes és igaz

Dodi: örülök, hogy minden ok.
Boo: anyós rövidített kiadás :D

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok

Meg vagyok, jól telt a karácsony, csak kár, hogy már vége :( Odett megtanult karácsonyra beszélni :lol: :shock: , egy, atata, háom, anya, ilyeneket mond :shock: Hihetetlen , hogy egyik napról a másikra ilyeneket mond. Eddig is dumált, de ezek már kész szavak vagy nem?
Anyósnál nem volt semmi ettünk, unalmas volt, nála lenni. Majd itthon voltunk Szenteste édes hármasban.Anyuéknál 25-én voltunk, este párom apukájának élettársánál voltunk, és este párom nővére itt aludt nálunk, 26-án délután apunál voltunk. Odett 26-án szinte egész nap aludt, nagyon kifáradt a karácsonyozásba., meg is ígértem neki, hogy egy hétig nem megyünk sehova :P :roll: .
Különben nagyon jól bírta, cuki volt, beszélt, nevetett. Az egész család el van tőle ájulva. Már nővéremék is mondták, hogy kicsit sírjon már, nehogy már nyugodtan tudjunk tőle enni :lol: .
Odett ajándékai: Nyuszi tőlünk is Odett a mászós Micimackót kapta meg. Kapott még a családtól 3 könyvet (Mondócskák, egy Mikulásos mesét és a Répamesét :wink: :lol:, ja és egy puha, tükröst is, ami a nagy kedvence), kapott anyukámtól egy képességfejlesztős játékot, szabadidőruhát, sógornőmtől plüsskutyát, nővéreméktől kincsesládát(játéktartót), húgomtól alvókát, öcséméktől semmit :( , ja és 200 eurót :lol: a párom apukájának élettársától, anyóstól és apukámtól is pénzt kaptunk, abból szőnyeget akarunk venni Odett szobájába.

Lilisgabi

Remélem a gyanúd nem igazolódik be, és te apa jól keresett az ünnepek alatt. Ha vezet, nem hiszem , hogy hallja, hogy sms -e érkezik,nem? Vezetés közben , ha utasa van tuti nem telefonál. És apa is tegnap el volt a barátaival fél kettőkor jött haza, és, ha a haverja nem hozza haza, ő is taxival jött volna haza :roll: .Gyógyuljatok meg.

Bond

Te tényleg levágtad Hugi haját :shock: :lol: Cukik a tesók, nagyon hasonlítanak egymásra :P

Nyuszi

Szépek vagytok, nagyon gyorsan írsz egy kézzel.

Gabi1

Gratula a fogacskákhoz :P

H. Gabi

Gyógyuljatok már meg végre ti is.

Boo

Jó a videó, szépek vagytok a képen, generációs fénykép nagyon tetszik. :P

Dodi

Örülök, hogy apával kibékültetek, de azért egy fenékbe rúgást megérdemelne :roll: :P

És egy pár kép:

Kép ping pongozik
Kép tanuljuk az ecc peccet

Kép

Kép kis bújós

Kép nagypapival

Kép
Kép
orsi777

kisidodi! :)

Jóra fordulásnak örülés :) , de azért beszéljétek meg a dolgot utólag. Nem felhánytorgatást írtam! :wink:

hendegabi! :)

Nem RÁD ismertem a könyvben, hanem anyukád illetve a vele való kapcsolatod révén jutottál eszembe. Szerintem tényleg olvasd el...

orsi777! :)

Összefoglalásként csak annyit írok: nem találok szavakat. :o :o :o :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Boo!Látom,már jól ismered apát :lol:.Valóban ő kontárkodott bele.Most mit csináljak,imád babanetezni :lol:
Nagyon jók a képek,a videóról ne is beszéljünk,Zsiri nagyon aranyos.

Dodi!Örülök,hogy szent a béke,remélem jól éreztétek magatokat :wink:

Szerintetek lehet köze esetleg a fogzásnak az étvágytalansághoz?Vagy inkább a nátha? Mert Lili ma nem akart enni,5 óránként tudtam ráerőszakolni a szopit,akkor is hiszti árán. Vagy megint sztrájkolna?

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi81! :)

A fogzás képes mindent összekavarni. Könnyen elképzelhető, hogy ezért nincs étvágya. De lehet más is. Mint ahogyan az is, hogy ilyenkor befigyelhet a hasmenés is.
(Ilyen járványos időszakban döntse el valaki, hogy valami betegség kerülgeti a gyereket vagy fogzik. :? :? :? )

Képzeljétek el, nem égett oda a húsom. :D Pedig freestyle stílusban csináltam. Bementem a szobába, és magára hagytam. De előtte beszóltam neki, hogy: "Süjjé wazzeg, szój ha kész vagy! :twisted: :twisted: :twisted: " :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

wazzeg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Ja, és a lényeg, Odett mindennap kakilt, ma háromszor (Ági!), a sok evés hatására a cicim majd szét durrant tegnap, meg ma reggelre.Ilyen már vagy 3 hónapja nem volt, alig bírtam aludni a cickóim miatt :roll: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.12.27 21:52-kor.

Kép
Kép
orsi777

Most panaszkodsz vagy dicsekszel? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

KérdÉs.
Fizetés nélküli szabadság mettől meddig tart gyerek esetében? :roll: :roll: Induljunk ki a TGYÁS :arrow: GYED :arrow: GYES felállásból.

Kép
Kép
200907?

Dicsekszem :oops: :roll: :lol: Csak rá akartam világítani, hogy mégis a sok kalóriabevitel miatt lesz sok tejcsi :roll: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.12.27 21:50-kor.

Kép
Kép
orsi777

én a gyed kezdetének a napjától, Odett második életévének betöltéséig kértem, azaz 2009. dec. 23-tól 2011. júl 8-ig.Gyesen is akarsz majd lenni?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Bond:Rég túl vagyok Csernuson,a nőn,a férfin,és a gyerekes könyvén is.És regisztrálva vagyok az oldalán,néha járok előadására,imádom őt,ő a plképem. :D Öcsémnek karira megvettem a nőt,azt kérte kölcsön tőlem,de nem akartam kölcsönadni,mert néha fel-fel ütöm. :roll: :lol:
Hús: :lol:
Hugi haja jó lett,én is levágtam a Lottinak szerdán. :lol:
És szép a fátok.

Dodi:Jó,h kibékültetek.

Apa megint elment dolgozni... :? Nem arról van szó,h megcsalna,bár az ismerkedős időszakunk alatt mindketten megtettük ezt, :oops: hanem arról,h megbeszéltük,h mettől-meddig lesz kint.És persze nem így történt. :twisted: Én is azt mondom,h kell a pénz,befejezni az építkezést,meg visszatenni anyukámnak a pénzét,de nem mindenáron.Egyedül fürdetek,altatok,vacsoráztatok.Nem baj,szeretem,de néha sok.Nekem is kellene egy kis idő magamra.Szőrös vagyok,hajam lenőtt,...Nem sok,kb 4 óra.Szülés óta kb 4-szer voltunk együtt,Dodiék ezt 2 nap alatt letudják.Na,ezek után ne kételkedne valaki? :roll: Hagyjuk,én hallgatok,nem volt balhé,elvicceltük reggel.Mint mindenben,így ebben a taxis dologban is ő önt,én örüljek,h van pénz. :twisted:
Igazi álmom 2-3-4 gyerekkel egyedül élni,nyugodtan,boldogan.Gyerekkorom óta ezt gondoltam,lehet,hogy arra felé tartok? :roll: Csak a csajokat sajnálnám,szeretik az apjukat.Nekem mindegy lenne,tényleg.Ja,és messze,vidéken laknék. :roll:

Odett továbbra is csodaszép. :D

Boo:Semmi helyzet.Én nem szoktam hangoskodni,meg balhézni,elég volt nekem,h nektek panaszkodtam,gondoltam itt lehet. :oops:
Zsiri már nem olyan picike,lehet,hogy ő lesz a legnagyobb! :D 4 generációs kép tényleg jó lett. :wink:
Én is úgy értelmeztem,h örülsz a szolibérletnek. :P Én is örülnék.Nekem van egy 20 alkalmas,már lehet,h le is járt,2-szer voltam,azóta sem jutok el,mindig vmi fontosabb.
Vendég

És ha nem kérem, akkor mit jelöl meg a munkáltató? :roll: :?:

Anyatej és az ő tartalma.
A minap is tettem el egy 120-asat. Kétszeri fejésből jött össze. Először 90-et fejtem és másnap a többit. Betettem a hűtőbe, majd amikor kivettem, akkor ilyen fejem lett: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: . Következő képpen nézett ki. Kb. 10 volt zsír, kb. 30 tej és a többi az 50 víz(szerű). 1-2 hete is tettem el, de az nem volt ennyire híg. :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

lilisgabi! :)

"A férfi" nekem az uccsó lesz, mert most a "Suttogó II"-t fogom elolvasni. :wink: 8) A "Ki nevel a végén?"-t már elfogyasztottam.
Te miért szoktad felütni néha?

Mi hétfőn voltunk fodrásznál. Addigra is már erősen csattogott a képzeletbeli fodrász ollóm, de szerdán végképp nem bírtam magammal :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: . Manó anyáméknál volt, én meg fogtam magam és neki álltam levágni szegény lány haját. A papírvágáson kívűl az életbe sem volt olló a kezemben, erre most rögtön átmegyek Hajasba. :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: Igyekeztem megfigyelni, hogy hogyan csinálja a fodrász csajszi. Ahhoz képest szerintem egész jó lett. :roll: 8) :lol: :lol: A végén még eljátszottam a gondolattal, hogy ne tökéletesítsünk rajta még egy picit a trimmelőmmel, de aztán úgy döntöttem, hogy nem. Még tökéletes lenne. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond:Miért teszel eltejet,nem szopik annyit Hugi?Vagy azzal fogsz sűríteni?

Azt nem is dicsekedtem el,hogy a Lottus igazi húslevest evett tegnap és ma is.Semmi baja tőle.Krumplit,sárga-fehérrépát,karalábét,húst,tésztát botmixerrel szép krémesre pépesítettem,majd felöntöttem,h 250 ml legyen a húsleves levével.Jaj,úgy ízlett neki.Örülök.Napi 4-szer szopik,1 gyümi,1 főzi,1 tápszer,1 tejpép.Most így eszik.200 gr-ot fogyott 1 hét alatt,mert beteg volt,de most már 100-at visszahízott 2 nap alatt.Holnap dokihoz viszem,mert még köhög,nem múlik.Lili jól van,meggyógyult.Én ma jól voltam,torkom alig-alig fáj,orrom nem folyik.Így én nem megyek dokihoz holnap.

Én dec. 23-tól 2011 júli 13-ig leszek gyed-en,gyesre nem megyek,mert dolgozni fogok.
Vendég

Pont ilyenkor,ha vmi bajom van,akkor rákeresek,olcsóbb,mint egy rendelése.És hosszú a várakozási idő hozzá,pedig egyszer el fogunk menni az öcsémmel,megbeszéltük. :D

Én apa hajvágóját beállítottam 9 mm-re,és kb 2 perc alatt kész voltam,egyik kezemben a gyerek,másikkal toltam a haját.
Így nézett ki:
-András jössz segíteni levágni a nudli haját?
-Most?Nem,fáradt vagyok.
-Oké.Brrrrrrrrrrrr
-Szobába bemegyek,gyereket beviszem,mutatom,jó így?
-Mi?
-A haja,levágtam.
-Mikor?
-Most.
-Jó.
-Akkor jó.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?