Sziasztok!
Nekünk jól telt a 25-e,mert apa dolgozott,én meg a csajokkal jól elvoltam.Kicsit féltem,hogy anyósék átugranak,mert 24-én mondták,de én 25-én nem hívtam fel/át őket

.Nem hiányzott volna,hogy 3 felnőttet kiszolgáljak,és a 2 beteg kisgyerek.

Így lapítottam.Este 7-kor csörgött a telefonom,de apa vette fel,anyós volt.Nem is akart semmit,gondolom engem akart piszkálni,hogy miért nem hívtam át őket...

Apa hajnal 3-ig dolgozott.(vagy legalábbis nem jött haza

)
26-án,vagyis ma,illetve már tegnap...

anyukámhoz mentünk.
Figyelj HGabi,ezek a nagymamák egy gyógyszert szednek?Mert az én anyám is nagyon-nagyon rendes,aranyos,kedves,nyugodt volt.

Én gyomorideggel indultam,de kellemesen csalódtam.

Olyan szép napot töltöttünk nála,hogy erre biztos emlékezni fogok.Se egy hangos szó,egy összeveszés,pedig vártam.

És a lányok sok ajándékot kaptak,és végre én is kaptam ajit.Idén még nem kaptam senkitől,mert anyós adott pénzt 1 hónapja,hogy vegyük meg,ami kell.Lányoknak vettem 1-1 játékot,a többiből kaját vettem a Tesco-ban.Persze átvittem már rég hozzájuk a játékokat,örültek is neki a lányok.Sógoroméktól is 1-1 játékot kaptak.Lili sajnos hangosan meg is jegyezte,hogy csak ennyi?Végül is 2 játékot kapott,amit kevesellt.

Mindig túlzásba viszik a dolgot,de most ugye én vettem 1 drágát.
Szóval anyukám meglepett minket egy Tefal 3 db-os készlettel,aminek elfordítható a nyele.Úgy örülök neki,a lábasaim nem túl jók(voltak eddig).Lányok sok-sok apró dolgot kaptak,mert kaptak anyukámtól,a barátjától,annak az anyukájától,és a keresztmamától.Szóval egy Ikea-s szatyor tele lett.Mindenki örült az ajándékainak.Én meglepődtem,mert anyukámnak nincs pénze,egyedül él,50 a rezsije,és 80-at keres.

Kaját kap mindig a szállodában,ahol dolgozik,így spórolgat.Tök ügyes.Eztménemtuttamörökölni?
Hazaértünk 4-re,apa kiment dolgozni,és még mindig nem jött.1.20-kor felébredtem,kerestem,és sehol.

Írtam sms-t,10 perc múlva felhívott.

Mondtam neki,normális vagy?Te,aki 9-kor már rég alszol,most hol a francba vagy?

Állítólag sok cím van,de én ezt megkérdőjelezem.

26-án éjjel,ki utazgat?Rokonoktól már rég hazamentek az emberek.Na,én eddig sem voltam az a csukott szemmel megbízom a férfiakban típus,és a haverja,aki ide csábította,nem igazán hűséges típus.

Így most bármikor elindulhat éjjeli kimaradozásra,azt mondja dolgozni megy.Közben lehet,hogy igaz,de hülyén tálalja.
Elvileg csak hétfőn éjjel fog mentőzni,utoljára,aztán 8-ától már tűzoltó lesz.
Én rájöttem,hogy jövőre meg kell változnom.De ezt majd máskor...
Ja,kisLotti megint nagyon csúnyán köhög,nekem is fáj a tokom,orrom folyik,Lili gyógyul,holnap elfogy az antibiotikuma.Lottit orvoshoz fogom vinni hétfőn.Fájhat a torka,alig eszik.

Már 7490 gr volt 2 hete,ma megmértem és 7300.

Mi is oda-vissza adjuk a betegségeket egymásnak.
Gabi1:Javul a H1N1-es ismerősöd?
Örülök mindenkinek,akinek szépen telik a Karácsonya.

Képek fantasztikusak

,rólam csak a Lili készített.

Én meg fotóztam a csajokat.
Eddig ez a legnyugisabb Karácsonyunk.A következőt lehet,hogy már csak 3-ban ünnepeljük a csajokkal.