Ha sehogysem sikerül megoldani, akkor lehet ,ohgy élek az ajánlatával vmelyikőtöknek!
Jaffa, ne is állj neki a Katedrálisnak, mert nem lehet letenni..csak, ha vége..szóval kétnapi élelmet ágy mellé készíteni!!!
Betti, nekem is csinálja, de nem sűrűn és csak rövid ideig, de én is azt gondolom, ohgy a rángatózás az a csuklás..Én bébim már nem is igen rúg, inkább forog, kitologat ezt-azt..tegnap uram sokáig nézte a pocakom:"ÓÓÓ,te jó ég!!ÓÓÓ, ez nem fáj??ÓÓÓÓ, most ez komoly???ÁÁÁ,legalább fél centire kitolta a bőröd!!!"""
Szerintem sokkot kapott az uram!
Ma meg egyszercsak bejön a szobába, majd így szól:Te Tünci, én belegondoltam, hogy se helye nincs, meg egyedül is van, meg sötét is van és minden csupa víz...húú, egész rosszul lettem, nem rossz neki ez??Jaj, még a víz is levert..."
komolyan, én azt hiszem meg kell zabálni a pasikat!!!
Beze, jut eszembe, múltkor dokinál volt egy csajszi ,egyidős terhes velem, akkor esett teherbe, mikor három hónapos volt a babája, még most is szoptat, végig a terhesség alatt, ráadásul császáros volt..úgyhogy szerintem is simán lehet , hogy rögtön terhes maradsz!