A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Hgabi még Neked akartam írni,hogy én biztos ott kaptam volna szívbajt,ha a gyerekem összecsuklik. Nem tudom,hogyan fogom kezelni majd az efféle dolgokat.

Képzeljétek!
Ma a legjobb barátom meglepett egy rajzzal,amin mi vagyunk rajta. A testvére csinálta,aki nagyon-nagyon jól rajzol. Már bekeretezve a falon van :) Ennél szebb ajándékot nem is adhatott volna!
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:31-kor.
Vendég

Valaki valamit erről?

http://www.forma.co.hu/termek.php?ti=4612

Ezentúl már csak akkor hiszünk el bármit is, ha látjuk. :wink:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

Ha ritkán is, de ismét itt... :)

A karácsony eltelt, (én örülök neki)...így ehhez a témához nem nagyon tudok hozzá szólni.

A betegeknek mielőbbi GYÓGYULÁST!!!!!!
Mi szerencsére jól vagyunk...

Míra babám két napja (minden előzetes bejelentés nélkül) úgy döntött, hogy neki nem nagyon van szüksége nappal alvásra (most, hogy már féléves nagylány lett)...pedig már hetek óta jól működő, kiszámítható napirendünk volt. Ma már jobb volt a helyzet, és talán alakulóban az új napirend, amiben jóval kevesebbet alszik.

A képek nagyon jók, minden baba és persze mama egy tünemény...és milyen gyorsan eljött az első karácsony... :lol:

Wellness,
Mi ide megyünk január közepén:
www.velencespa.com
Itt majd kipróbáljuk a babaúszást. Terveztem, hogy vinni fogom Mírát, mert itt nálunk is van helyben, de a télre való tekintettel ezt egyelőre elnapoltam (elhavoltam...). Azért kíváncsi vagyok, hogy a Vizicsibém mit fog szólni egy egész medencényi vízhez. :D
Végre élvezhetem majd a kedvencemet, a lávaköves masszázst, és nagyon szeretném kipróbálni a tibeti hangmasszázst.

Bond,
Tényleg jól eladtad azt a Hotel Joke-t! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2009.12.29 20:40-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:32-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Booldog névnapot kívánok!
Vendég

Boo

Nagyon boldog névnapot :P !

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám! :lol:
Valamelyik napa héten kilestelek titeket,és láttam fényképeket is.
Nagyon édik mindannyian!
Remélem mindenkinek jól telt a Karácsony!
Mi zarándokoltunk,mint mindig.
A napjaim még mindig viharos egymásutánban zajlanak.Mire észbe kapok már este tíz van..Ki érti ezt? :lol:
Tamara jól van,növöget,és lelkesen ritkítja az amúgy is csomókban hulló hajamat.Rengeteget dumál,és szerencsére legtöbbször mosolyogva ébred.Már most ülni szeretne,és álldogálni.
Sajna terpeszpelenkát kell h hordjunk,és emiatt egy kicsit a kúszás-mászás abbamaradt.Nehéz ügy.Kéne h hordja ,de elég sok gond van vele.Néha duplán pelenkázom,a védőnő szerint az is megteszi.
2 fokos eltérés van a csípői között.Három volt,talán alakul.
A kedvenc szavajárása a "baba",és az "aggyá",amiből néha "haggyá"-t lehet érteni. :lol:
Sajna már kiegészítésre szorulunk,és most már megküzdök minden csepp anyatejért.
Nagyjából ennyi.
Ma megyünk ,csavargunk egyet,de majd estefelé még idenézek!
Azért hiányoztatok ám!!! :oops:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Tímea

Örülök, hogy jöttél, és boldog névnapot kívánok a lánykádnak is :P Képet raksz fel magatokról?

Sillia

Elfelejtettem a nagy karácsonyozásban :( ...., utólag Neked is nagyon sok boldog névnapot kívánok :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.12.29 13:30-kor.

Kép
Kép
orsi777

Orsi

Köszi :)

Tímea

Babódnak is boldog névnapot!
Vendég

Köszönjük!

Sillia neked is BOLDOG NÉVNAPOT!
Boo Neked is BOLDOG NÉVNAPOT! :D

tímea83
Ajka

EZEK KB.EGY HÓNAPJA KÉSZÜLTEK: Kép Kép Kép

tímea83
Ajka

Karira a nagyszülők és a dédik kaptak saját készítésű naptárt és képet Tamaráról.A képet az egyik helyi üzletben nyomtattuk ki,és az én drága párom otthagyta a memóriakártyát.. :cry:
Azon voltak újabb képek is.

tímea83
Ajka

tegnap este voltunk dokinál,lotti köptetőt kap,orrcseppet,porszívóznom kell,c vitamin 2-szer 5 csepp(mondjuk ezt mindennap kapja)

:!: boldog névnapot Boo,Sillia,Timea Tamarája :!:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!!

Boo, Sillia: Nagyon Boldog Névnapot :wink: !

Betegeknek jobbulást :wink: .

Katy, Boo, Lilisgabi, Kispiskóta: nagyon csinik az anyukák és szépek a babuk :P !

Tímea: jó hogy jöttél, Tamara nagyon édi :P !

Jövök majd bővebben....

Addig is mindenkinek pusz...
marietta1982

Timi!
Jó, hogy jöttél, már sokszor hiányoltunk! Lánykád nagyon aranyos! :wink:

Tamaráknak boldog névnapot!
(Petra leszakította a konyhában lógó falinaptárt, amiről szoktam névnapokat puskázni. :evil: Vettem már egy 2010-est, csak azon meg nincsenek névnapok. :evil: :evil: Majd holnap veszek egy rendes falinaptárt.)

Lilisgabi!
Igazából én sem értem ezt az "egyedül akarom felnevelni a gyerekeimet" kitörést. :roll: :roll: Anyukám egyedül nevelt fel minket, Apu meghalt, mikor 9 éves voltam. De ha a nagymamám nem segített volna annyit Anyunak, akkor nem tudom, hogy hogyan osztódott volna százfelé. Hidd el egyedül, segítség nélkül napi 8 óra melóval nagyon-nagyon nehéz gyerekeket nevelni.
És hidd el nekünk és ne akard kipróbálni.
(arról már nem is beszélve, hogy a gyerekeidnek mennyire szar lenne, és a férjed sem hiszem, hogy vasárnapi apukaként képzeli el a jövőjét)

A problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket. Majdnem mindannyiunknál voltak már parázs viták, de civilizált emberek vagyunk, meg akarjuk oldani a problémákat, és meg is oldjuk őket.

Beszéljétek át ezt a dolgot, ne görgesd magad előtt a problémákat, mert egyre csak több lesz.

A féltékenységgel kapcsolatban pedig ha már megcsaltátok egymást és azért vagy féltékeny, akkor szerintem Tiedapának nem kell taxiznia ahhoz, hogy félrelépjen.
(Egyébként szerintem nincs annál idegesítőbb, amikor az ember dolgozik, és jönnek az sms-ek, hívások. Velem is sokszor előfordul, hogy a magánhívásokat nem tudom a munkahelyemen lerendezni, ezért vagy hagyom csöngeni a telefont, vagy kinyomom, és tárgyalás, egyéb után visszahívom az illetőt. Lehet, hogy Tiedapának éppen fuvarja volt, vagy rendőrautó ment mellette a másik sávban. Ezért szerintem ne neheztelj rá.)

Befejeztem... :lol: :lol: :lol:

Minden baba nagyon szép!!!

Boo!
Zsiri röhögése nagyon édes, Petra is állandóan röhög!
Most már tényleg veszünk egy kamerát, és akkor én is tudok csinálni videókat, majd megmutatom!

Nyuszi!
Mi is csak tegnap kezdtük el a hozzátápit, Petra csütörtökön múlt 6 hónapos. Tegnap kapott 3 kanálka almalevet, ma meg már pár kanál almapürét. Ha van elég tejed, szerintem ráérsz vele 6 hónapos koráig.

Jövő hétfőn viszem Petrát gyógytornászhoz a Gekko játszóházba. Nem fordul hátról hasra, és most már kezd aggasztani. Elviszem egy képességfelmérésre. Amúgy sokat mozog, a saját tengelye körül össze-vissza forog, de a hossztengelye körül nem sokat. Hasról hátra szokott fordulni, de kizárólag az ágyában, és csak akkor, mikor aludnia kéne.
Amúgy is szívesen vinném fejlesztő tornára, megnézzük, hogy milyen ez a játszóház.
:wink:

Kép
katy76

Igen, még az ajándék vásárláshoz akartam írni, hogy nálunk is mindent én veszek meg, még Apa anyukájának is. Engem ez nem zavar, szerintem a férfiak 90 %-a felesleges időtöltésnek tartja a vásárlást. Én nem is szoktam magammal hívni Apát, sőt sokkal jobban szeretek nélküle vásárolni.

Conversano!
Az a valami, ami a fejemből nő ki a képen, anyósom aloe verája.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Sziasztok!

Sillia, Boo: Boldog névnapot! :D

Képeken mamák, babák nagyon szépek :lol: :lol: :lol:
Nincs most sajnos sok időm, mert enyémapa alszik, egyedül kell odafigyelnem az örökmozgó Katára :D
Csak dobok én is karácsonyi képet, és már megyek is.... :lol:

Kép csini ruciban :)

Kép érdekes..... :)

Kép megvagy!!! :)

Kép
agi125r

Ja még valami: Odett és Tamara már beszél??? :shock: :D Nagyon ügyik! :D

Kép
agi125r

Katy
Jól áll a vera :D

Az én párom sosem csinált gondot a vásárlásokból. Mindig együtt mentünk és soha nem volt szájhúzás. Nagyon rendes,mindenből kiveszi a részét,legyen az házimunka, pelenkázás,vásárlás, akármi.
Vendég

Ami lemaradt

Boldog Névnapot a névnaposoknak!

Ági

Csuda csini Kata :)
Vendég

Kép
Kép
200907?

Nézte valaki ezt a filmet? Felhívnám a figyelmet az értékelésre... :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://port.hu/alom.net/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=11828422&i_where=1&i_where_tv=1

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Bond! Pont most megy ez a film,nekem már a címe sem szimpi,de miután láttam,hogy ez a hülye szőke neve nincs p...a játszik benne,nem is érdekel. Nem csodálkozom az értékelésen :lol:

Boo!! Boldog boldog névnapot!!Meggyógyultatok már? Szívjátok még Zsiri orrát?

Tímea! Örülök,hogy jöttél,jó olvasni rólatok. Remélem a kis csípője hamar helyre jön és akkor nem kell a dupla pelus :wink:

Katy!Majd mesélj mi volt a Gekko-ban,már én is hallottam róluk,gondolkoztam,hogy lehet,hogy nekünk sem ártana.Lili sem forog egyáltalán,még annyira sem mint Petra. Szerintem ne izgulj,lehet,hogy náluk egész egyszerűen kimarad a forgás.

Lili is állandóan "dumál",a legújabb,mintha azt mondaná,hogy babu babu,meg mammma. Nagyon édes,imádom!
Szegénykémnek még mindig szívjuk az orrát,nagyon rosszul viseli. Olyan erő van benne,hogy apával alig bírjuk lefogni. Már amikor látja az orrsprayt,már jár keze-lába és sír,de nem fájdalmasan,ez csak hiszti. Nekem a legrosszabb ilyenkor,de tudom,hogy muszáj,nehogy a fülére húzodjon,nem akarom,hogy úgy járjon mint apa gyerekkorában,14-szer szúrták fel a fülét :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond: mályvacukor teszt nagyon jó :lol: Ehhez hasonló volt asszem a spektrumon, ott egy hosszú távú megfigyelés résztvevőit kiskorukban alávetették ennek a tesztnek. Aki akkor nagyon hamar megette a cukrot, az kevésbé lett sikeres felnőtt korában, aki viszont tudta magát tűrtőztetni, abból mindből sikeres ember lett :D
A film: most meg a tv- ben, hát én elkezdtem nézni vacsi közben, és megállt a kanál félúton a szám felé, a szám meg tátva maradt, úgy ledöbbentem :roll: Ilyen sz@r ripacs filmet még az argentin filmipar sem képes produkálni! Na meg a főszereplő színésznő / :?: :?: :shock: :?: :?: / alakítása valami döbbenet gyenge, túljátszott lepkefing. Erre kár volt pénzt költeni...

Kép
agi125r

Conversano: köszönjük szépen :D

Kép
agi125r

Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat! :D
Sétáltunk egyet,meg kitrécseltem magam,húú de jó volt!
Tegnap este képzeljétek el,észre vettük h ha mondom neki h baba ő is rákezd! :lol:
Ja és még h beszélni..ha ideültetem az ölembe két kézzel veri a billentyűket és lesi a képernyőt. :lol:
Na persze ebből nem lesz rendszer,haladjunk szépen sorjában! :lol:

A mályvacukor teszten én is megbuknék,de most erősen elhatároztam h nem fogyasztok édességet,cukrot is csak minimálisan,és sportolásba fogok.
Jó lenne visszanyerni a régi formám...Ahh :roll:

Tudtok nekem valami jó tippet adni?:
-hozzátáplálással kapcsolatban,tanácstalan vagyok mert nagyon szorulásos!
Előre is köszi!

na megyek,mert szörnyen fáj a fejem,már megint. :cry:

Jóéjt!

tímea83
Ajka

Nyuszi!
Sajnos az nagyon nem jó, ha egy mozgástípus kimarad! Az értelmi fejlődésük alapja a mozgás, ha pl. nem tanul meg hasról hátra fordulni, az kihathat az olvasásra, írásra, beszédre. Ezért nagyon fontos, hogy mindent megtanuljanak még akkor is, ha nem abban a sorrendben teszik, mint az átlag.
A Gekko játszóházban az a jó, hogy sok kerületben elérhetők. És ami még szimpatikus, hogy 4 fős csoportok vannak és tök egészséges babákkal is lehet menni, sőt javasolják is.
Úgy gondoltam, hogy ha valami problémát látnak (Apa szerint is meg anyukám szerint is én vagyok a nem normális, mert szerintük semmi baja Petrának), akkor kérek beutalót neurológushoz.
De ha nincs semmi baj, akkor lehet, hogy el fogunk járni hetente egyszer tornára. Majd meglátom, hogy tetszik.

Bond!
Jó a cukros link, nagyon édik a gyerekek! :wink:

Kép
katy76

Sillia!
Neked is boldog névnapot utólag!!!

Ági!
Aranyosak vagytok Katával! Már majdnem lemegy hídba! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

katy76! :)

Manó mindent időben csinált, de az egyik irányba (talán jobbra? :roll: ) nem tudott hátról hasra fordulni. Minden más megvolt. Aztán 10 hónaposan ez is meglett. Egyidőben az üléssel, és a kapaszkodva járással. :o
Nyugi, nálatok is rendben lesz minden. :wink:

nyuszi81! :)
EGÉSZ PONTOSAN mit csinál Lili? :?:

tímea83! :)

De jó, hogy jöttél! :D Már annyit hiányoltunk. :wink: A terpeszpelust dobjátok el mihamarabb, és gyere minnél többet. Képeket is hozhatsz. :wink:

Ennek a filmnek annyra tré volt az értékelése, hogy muszáj volt megnéznem. :twisted: :twisted: :twisted: :?

Kép
Kép
200907?

Bond!
Apa is azt mondja, hogy semmi baja Petrának. Biztos nincs, mert rengeteget mozog, csak forogni nem akar. Azért viszem el, mert hátha egy kis segítségre szorul, akkor meg ne későn derüljön ki a dolog.
Egyébként most újra megnéztem a Gekko honlapját, és végre tudtam értelmezni a díjszabást. K@rva drága, úgyhogy oda tuti nem fogunk járni tornára. Mindegy, már van időpontom, azt már nem mondom le, a vizsgálatot ki lehet bírni, és ha valami eltérést találnak, akkor úgyis lemegyek a gyerekorvoshoz.

Raktam már fel fülbevalós képet? :roll: :roll: Mindegy, most teszek:

Kép

Kép

Itt meg megzabálom, olyan aranyos:
Kép

Kép
katy76

Sziasztok! 8)

boo, sillia: Boldog névnapot kívánok Nektek!! :wink:

tímea: de jó, hogy jelentkeztél!:) Nagyon édes Tamara, és már beszél! :shock: :lol: :lol: Neki is boldog névnapot kívánok!

katy: szerintem ne aggódj, én is 7 hósan fordultam meg, utána meg mindenhonnan le akartam fordulni...de próbáld ki, hogy pár napig a földön pléddel ide-oda forgatod, nálunk bevált. rá 2 napra megfordult, és azóta forog. :lol: :lol: :lol: pedig csak 2x csináltuk...nagyon édes a fülbevalójával Petra! :wink: ma ahogyan voltunk tanácsadáson pont egy 1,5 hónapos babának szúrták a fülét, azt hittem megszakad a szívem, úgy sírt szegényke.

boo: szerintem ancsurtiék még telelni vannak, irigy-irigy :lol: :lol: :lol:

lilisgabi: én sem igazán értem a rálátásodat, de én nem szoktam senkit megítélni amiatt, ahogyan gondolkodik. Sosem lehet tudni, ki mikor milyen helyzetbe kerül.Azonban úgy gondolom, hogy ha valaki nem tudja megoldani a problémát, csak nyel az egyik fél, annak semmi értelme, inkább akkor már külön. Jobb egyedül élned a gyerekekkel, mint egy rossz kapcsolatban, de persze tessék megbeszélni!!!! :wink: Enyémapa mióta Dorki megszületett egy hetet nem volt itthon, hát nem volt könnyű, és elég is volt belőle...
Jobbulást Nektek!!!!

agi: nagyon szépek vagytok!! :wink:

Bond: teszt hiper-szuper aranyos, főleg a kis szőke fiúcska, ahogyan bekapja, majd inkább leteszi, zabálnivalóan édesek.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Film értékelésén nem csodálkozom... :roll: :roll: igaz én csak belekukkantottam véletlenül 2 percre, elég is volt. :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Ja, elfelejtettem!
Ma voltunk 6 hónapos kukkoláson. Norka: Dorki 8690 gramm, 70 cm.
Amúgy a védőnéni azt mondta, hogy olyan hosszú, mint egy átlagos egy éves gyerek :shock: :shock: :shock: . Most komolyan??? 70 cm körüli egy egy éves gyerek? Én azt hittem több. :oops: :oops: :lol: :lol:
Fejkörfogata: 42,5 cm; mellkaskörfogata: 49 cm.

f.nikici

Bond helyett most viszont én HEEEELLLLLPPPPP!!!!
Mi a helyzet, és mi a teendő olyan esetben, ha a tgyásom még elbírálás alatt van mindig :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: és Dorki már fél éves, azaz gyedet kellene igényelni....én még egy vasat sem kaptam, sem gyest, sem tgyást....mivel folyamatban van....most akkor nincs emmi teendőm, nem kell bejelentenem a TB-nek???

f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nikici

Marci 72 centi,akkora ,mint az unokatesója,aki 1 éves. Nekem is fura ,mert sokszor rácsodálkoztam egy-egy kisgyerekre,hogy : Jééé,van már foga? Igen ,ő már 8 hónapos! -Kisebb volt ,mint a fiam..
Vendég

Sziasztok!

Boo! Már megint mi történt veled? :lol: Már alig várom a beszámolót :D

Bond! Mire vonatkozik a kérdésed,hogy EGÉSZ PONTOSAN mit csinál Lili?

Katy! Petra nagyon szép kislány! Jól áll neki a fülbevaló :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Merion! Megnéztem az általad ajánlott wellness hotelt,nagyon szuper! Apának is tetszik,úgyhogy lehet,hogy oda megyünk tavasszal. Nem is drága és közel is van,elsőre tökéletes lesz :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nikici

Fél évig ülnek a tgys igényeden? Vagy gyest kapsz? Nem mind1 :roll:

Kép
Kép
orsi777

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!

Gabi

Kép
Vendég

Nyusz81,

Örülök, hogy tetszik a hotel! :lol:
Úgy néz ki, hogy 20.-án megyünk, utána már a személyes élményeimet is meg tudom osztani Veled. :lol:
Annyi lehet a szépséghibája, hogy közvetlenül mellet most építenek 3 apartmanházat, és nem tudom, hogy azok a munkálatok mekkora zajjal járnak nappal, de majd kiderül. :roll:
Mi is azért választottuk, mert nincs messze, van babaúszás és a kedvenc masszázsom. :D

Még ezt az oldalt tudom ajánlani, ha még nézelődni szeretnétek, csak ezen nincsen fent a velencei, de van másik nagyon sok, és jó kis kereső része van: www.wellness-akcio.hu

merion

merion

Lilisgabi

Boldog új évet Nektek is :P !Szépek a lánykáid :P

Merion

Utazásért irigy irigy, de nem lehet minden, vagy ping pong asztal vagy utazás :wink: :lol: :lol: Míra nagyon cuki a képen, és szerintem még mindig nagyon hasonlít Ági Katájára.

Ági

Jók a karácsonyi képek, a kis tornászlány is nagyon cuki :lol:, kedvencem az, ahol ketten vagytok Katával :P .

F. Nikici

Én tuti beadnám az igényemet a gyed-re is, attól függetlenül, hogy nem kaptál még semmit Dorkili után :shock: :roll:
Megjegyzem, hogy nagyon türelmes vagy :wink:

Azt tudtam, hogyha egy gyermek csöndben van hosszú ideig,akkor tuti valami rosszban sántikál, de hogy már ezzel szembesülnöm kell egy majd fél éves gyereknél, azt nem gondoltam volna.
Odett tegnap este szokatlan csendben az ágyunkban ette a fülhallgatómat, ma reggel úgyszintén megunva a játékait, valahogy megtalálta a hajcsatomat, és szorgalmasan rágogatta.
Jelentem Odett megint 2,5 órája alszik a levegőn :shock: :lol: , egy órát sétált velem, azóta kint van a teraszon.
Erre nem esett a hó, nagyon szomorkás, borús idő van, habár a napomat felvidította egy őz pár, amiket láttam séta közben :shock: :P .

Gabi1?
H. Gabi, meggyógyultatok már?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :)

Most csak felületesen. :oops: :oops: :oops: :oops:

tímea83!
Te lányod boldog nevenapját, így utólag is. :oops:

f.nikici!

Miért nem kaptál még TGYÁS-t? És miért nem kérdeztél már rá? :shock:

nyuszi81!

Arra gondoltam, hogy azt írtad, semerre nem forog. Ez nálam azt jelenti, hogy ahogyan leteszed az ágyba vagy akárhova, akkor abból a pozícióbol is veszed fel. :roll:

Gabi1?????????????????????????????????

Kép
Kép
200907?

Bond! Így is fogalmazhatunk. Ahogy már írtam,a saját tengelye körül forog,de azt is csak néha és hason fekve. Január 21-én megyünk vissza a neurológiára,de én nem hiszem,hogy ez neurológiai probléma,egyszerűen csak nem jött még rá,bár lehet,hogy nincs igazam.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Lassan ment a visszaolvasás: főztem is, meg Nócival társasoztunk. Jó volt, akad benne újdonság bőven. És sikerélményem van, mert a Nócit meg tudtam vigasztalni, elfogadta, hogy nem nyerhet mindig, de attól még nem hagyjuk abba a játékot. :)
Virág ma sikogatós kedvében van. Pont tegnap említettem apának, hogy mostanában nem beszél - sikogat annyit, mint korábban. Erre tessék: ma egyfolytában visít. Olyan aranyos! :D
Egyébként ő sem nagyon pörög: hátról oldalra többször fordul. Hátról hasra 3-szor sikerült neki, abból az első tuti véletlen volt, és a kezét sem tudta kihúzni maga alól.
Hasról hátra eddig egyetlenegyszer fordult, de azt olyan szép komótosan csinálta, hogy csakis szándékos lehetett.

Tegnap elvittük anyámat keresztanyámhoz, ott tölti a szilvesztert, úgyhogy kirándultunk egy jót, szerencsére az út is jó volt, és a gyerekek is nagyon aranyosak voltak.

Betegek nem vagyunk, leszámítva az én derékfájásom, hogy azért legyen valami. És persze Nócim étvágytalanságát :?
Mondjuk az érdekes, hogy tegnap keresztanyámnál igen jóízűen evett, de se előtte, se azóta..... Lehet ott hagyom nála kicsi időre. :twisted:

Bond: Nócim meglátta a tányér-arcokat, és azt mondta, ha veszek olyant, mindent megeszik róla :lol:
Film: elejéről lemaradtam, de a második fele sem volt egy nagy eresztés. Egyedül a Reviczky utolsó beszólása tetszett.
Mályvacukor-teszt: én még most is elbuknék rajt :lol: :oops: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

eltüntem, mert ezek az ünnepek pörgősek voltak, de olvastam ám...!

F.Nikici
Apa csak egy hétre ment el?Mit szólsz ahhoz, hogy enyém 2 hónapra?és ezelőtt egy hónappal egy hónapig volt távol...én egy hét miatt nem esnék kétségbe :wink: sitty sutty elszáll :wink: :lol:

Nyuszi
5 hónaposan még nem aggódnék, hat hónaposan mint Katy már egy picit igen. Ugyanis igaza van abban, hogy nem jó ha kimarad illetve ha később történnek a dolgok..3-6hónapos korig fordulniuk kell...
:roll:

BondRoló is zömében egy irányba fordul szívesen, a másikra is tzud, csak ott ösztönözni kell,akkor ez normális.. :roll: :wink: :lol:

Dodi
Képzeld Roló se eszi meg afagyis tejet, se magába se a főzibe...érdekes és dühítő, hogy ezért gyepáltam magam a 20ml-el :twisted: :evil: :lol: Hogy áltok a kajálással és az alvással??

KépKép

KépKép
ronmay

Aki még nem találkozott vele (bár sok újdonságot nem találtam benne):

http://www.kismamablog.hu/konyvek

Kép
Kép]
hendegabi

Boo, Orsi
Köszi! Közben már levettem a képet...

Orsi,
Nálunk nem nagyon volt karácsonyi ajándékozás, így az utazás akár annak is betudható, bár minden ünneptől függetlenül már nagyon rám fog férni egy kis kikapcsolódás, és feltöltődés. :lol: Ennek megfelelően már nagggyon várom! :wink:

merion

merion

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?