Timi!
Jó, hogy jöttél, már sokszor hiányoltunk! Lánykád nagyon aranyos!
Tamaráknak boldog névnapot!
(Petra leszakította a konyhában lógó falinaptárt, amiről szoktam névnapokat puskázni.
Vettem már egy 2010-est, csak azon meg nincsenek névnapok.
Majd holnap veszek egy rendes falinaptárt.)
Lilisgabi!
Igazából én sem értem ezt az "egyedül akarom felnevelni a gyerekeimet" kitörést.

Anyukám egyedül nevelt fel minket, Apu meghalt, mikor 9 éves voltam. De ha a nagymamám nem segített volna annyit Anyunak, akkor nem tudom, hogy hogyan osztódott volna százfelé. Hidd el egyedül, segítség nélkül napi 8 óra melóval nagyon-nagyon nehéz gyerekeket nevelni.
És hidd el nekünk és ne akard kipróbálni.
(arról már nem is beszélve, hogy a gyerekeidnek mennyire szar lenne, és a férjed sem hiszem, hogy vasárnapi apukaként képzeli el a jövőjét)
A problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket. Majdnem mindannyiunknál voltak már parázs viták, de civilizált emberek vagyunk, meg akarjuk oldani a problémákat, és meg is oldjuk őket.
Beszéljétek át ezt a dolgot, ne görgesd magad előtt a problémákat, mert egyre csak több lesz.
A féltékenységgel kapcsolatban pedig ha már megcsaltátok egymást és azért vagy féltékeny, akkor szerintem Tiedapának nem kell taxiznia ahhoz, hogy félrelépjen.
(Egyébként szerintem nincs annál idegesítőbb, amikor az ember dolgozik, és jönnek az sms-ek, hívások. Velem is sokszor előfordul, hogy a magánhívásokat nem tudom a munkahelyemen lerendezni, ezért vagy hagyom csöngeni a telefont, vagy kinyomom, és tárgyalás, egyéb után visszahívom az illetőt. Lehet, hogy Tiedapának éppen fuvarja volt, vagy rendőrautó ment mellette a másik sávban. Ezért szerintem ne neheztelj rá.)
Befejeztem...
Minden baba nagyon szép!!!
Boo!
Zsiri röhögése nagyon édes, Petra is állandóan röhög!
Most már tényleg veszünk egy kamerát, és akkor én is tudok csinálni videókat, majd megmutatom!
Nyuszi!
Mi is csak tegnap kezdtük el a hozzátápit, Petra csütörtökön múlt 6 hónapos. Tegnap kapott 3 kanálka almalevet, ma meg már pár kanál almapürét. Ha van elég tejed, szerintem ráérsz vele 6 hónapos koráig.
Jövő hétfőn viszem Petrát gyógytornászhoz a Gekko játszóházba. Nem fordul hátról hasra, és most már kezd aggasztani. Elviszem egy képességfelmérésre. Amúgy sokat mozog, a saját tengelye körül össze-vissza forog, de a hossztengelye körül nem sokat. Hasról hátra szokott fordulni, de kizárólag az ágyában, és csak akkor, mikor aludnia kéne.
Amúgy is szívesen vinném fejlesztő tornára, megnézzük, hogy milyen ez a játszóház.