A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Jaj lányok gondoltam vissza olvasok kicsit és még írok......de úgy tűnik ez még egyenlőre nem megy:(((

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Hi!

Áfonyácska, nem baj, megvárunk, ill. mindig várunk gyere mikor csak tudsz :wink:

Fleur, nem hiszem, hogy a születési súly megkétszereződésével megvárjátok a fél évet :lol: :lol: :lol:

Tavasszal megyünk haza, én is jelentkezem a talira!!!!!! :D (Másik fórumosokkal mindig ikeában talizunk.)

Monke, erre a tej fogyasztós dologra akartam még írni, hogy ennek is két tábora van, igazából nem tudom melyiknek adjak igazat. Pl. én kívánom a tejet tehát iszom. Szoptatós időn kívül ilyen még nem volt, csak a kávéba tettem.

Apropó kávé: első gyereknél a "mindent jól akarok csinálni" jegyében nem ittam. 3 hónap után már sírtam, nem bírtam az állandó éjszakai műszakozást. Akkor koffeinmentest elkezdem inni, hogy legalább az íze meglegyen a kávénak. Ekkor utánaolvastunk, hogy egy akkori vizsgálat szerint MO-n kapható 6 koffeinmentes kávé közül csak 1 volt valóban koffeinmentes. Klassz mi? No, ekkor elkezdtem a rendes kávét inni, hogy ígyse-úgyse alszik a gyerek, legalább ennyi jó jusson nekem is, kávézom, mint rég. Változás nem történt, éljen a kávé! 8) Második gyerekprojekt előtt tisztáztam a férjemmel, hogy első naptól kezdve iszom továbbra is a megszokott kávém, legyen akármilyen a gyerek, anya kávézik és kész. Na, erre -nem kiabálom el, kopp-kopp-kopp- nagyon jó alvó a gyerek.

Ajándékok: komolyan, ebből rendezhetnénk vetélkedőt is, hogy kinek vitték a leggagyibb ajándékot :lol: :lol: :lol: A bébiparfüm számomra vezet ebben a pillanatban :lol: :lol: :lol: ...bár látogatók hiányában én csak Bors ajándékaival tudok beszállni, mi két égő cuccot kaptunk anno: bébi arany nyaklánc (fiúnak :shock: , ráadásul tudják rólunk, hogy nem hordunk ékszereket) és mi megkaptuk a Monke által már írt világégését: csokornyakkendős ing-sötétkék élre vasalt nadrág (ha lenne hányós smile ideraknám úgy néz ki az a cucc)

Üdv.: Fr

Kép
Kép
friday

Sziasztok lányok,

Márk ma fél 7kor ébredt, jól bekajcizott és most is alszik...
tegnap d.u 4től majdnem 7ig aludt, ezalatt nagyjábókl ki is takarítottam, aporszívóra se ébredt fel.Nem szólhatok rá egy szót sem...

Kávé:Azt vettem észre, ha nem iszok inkább magamat kínzom, így két délelőtti szopi közt iszok egy hosszú kávét.

Figyeljetek, nálatok szokott agyerkőc dereka/háta beizzadni?Néha nem tudom eldönteni, hogy pisi vagy bemelegedett.

Milyen kajcikat csináltok szilveszterre?
Ki hogy tölti?

Mi délután a barátnőmékhez megyünk át pár órára, nála is van 2 kisgyerek.
Estefelé meg a szomszédaink jönnek át.
Malachúst nem szeretjük,kocsonyát,lencsét sem, így hurkát,kolbászt akarok sütni, csinálok ilyen levelestésztába tekert virlsit, meg ma sütök egy adag muffint aztán ennyi.
Na majd jövök ma még,

pusz

katicat
Szigetszentmiklós

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
34372

Sziasztok,
A képeket nem feliratoztam: egyiken a bölcső, melynek fotóját 2 hónapja ígértem...A 3. Blani és az uncsitesója Zsófi a kari ebéden.

Sok mindent ígértem még, pl. alvástémát, de most is Blani már jött értem és sértődötten elvonult...ÁÁÁÁÁ....

R

Kép
Kép
34372

Jó reggelt,
Enikő, Reni, jó, hogy benéztetek, érthető, ha nincs idő mindenre reagálni... nem is tudom, hogy bírjátok.
Reni, Blanka továbbra is imádnivaló, és Bibi is cuki kis hölgy:)
Látni rajta, hogy barna szeme lesz, nem?

Friday, köszi, beleolvasok a blogba:)
A gyereknyaklánc is elég agyament ötlet tényleg... mi jöhet még?
Pecsétgyűrű? :P

A tejjel kapcsolatban nincsenek elveim, de nálunk a doki is, a védőnő is megpendítette a tejfehérje-allergiát, és tényleg olyanok a baba tünetei (bőre csúnya, rengeteget bukik, túrósat is bukik, sír néha szopás közben stb.)
Én egyáltalán nem iszok tejet, nálunk az egész család vagy utálja, vagy nem bírja megemészteni. (már ez is gyanús...) Viszont sok tejterméket ettem nagyon.
Most pár napja semmit, és azóta a délutáni-esti hasfájós periódus sokkal enyhébb. Persze lehet véletlen is, de még egy-két hétig megpróbálom tartani ezt az étrendet.

Kata, nálunk lencse lesz, hátha tényleg "pénzt hoz a házhoz". Ránk férne.
Egyébként meg nyeljük az éhkoppot alighanem, mert most esett le, hogy már nem lesz idő bevásárolni:(
Hurkát hoztak anyámék, úgyhogy az is lesz. Muffin se rossz ötlet...de csakis olyan te-féle muffin!!!
Egyébként itthon töltjük pelenkacseréléssel, mint a karácsonyt.

Én is reggel kávézok, két szoptatás közben (néha kétszer is), Dávid ilyenkor alszik a legjobban. Nagyon hálás vagyok ezért. és ezért írok ilyen rengeteget reggel:)))

Szép napot,
M
monke

Ja, Kata, néha nem tudom én se, hogy izzad vagy pisi... de mindig rájövök,. hogy bizony pisi
:P

Ó... a következő gyerekemet Svájcban szeretném szülni... de vinném a "stábot", nem tudok elképzelni egy schwitzerdütsch szülésznőt.
Tényleg, Friday, téged nem zavart nagyon?
monke

Hali!!

Reni gyönyörűek a gyerkőcök :)

Ma Anna is nyügi :(
Tegnap apának hasmenése volt és félek nehogy Anna is elkapja.Fogalmam sincs,hogy hogy venném észre ,hisz egyébként is minden pelusba van kaki és híg is.Szerintetek??

Tegnap adtam Annának teát,csak egy pici cukrot raktam bele ,bejött neki :D Ma már nem volt nyerő :(

Kép

Kép
krisztinaa

Hi,

Monke, beszélnek angolul a szülésznők :wink:

Krisztinaa, folyadékpótlás végütt adtál teát Annának? szerintem cukrot ne tegyél bele (semmibe) a babák úgyis megisszák. A cukor pedig hosszútávon egészségtelen, ilyenkor még tudjuk ellenőrizni mit eszik a gyerek, most jó visszafogni a fogyasztását :wink:.

üdv,
Fr

Kép
Kép
friday

Cukor nélkül nem issza meg :(

Nektek milyen a baba széklete normálisan???

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztina, van hogy hígabb a kaki, van hogy zöldesebb, van hogy aranysárga.

katicat
Szigetszentmiklós

Reni, gyönyörűek a csajok!!! :lol:

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata ez nálunk is így van,és honnan tudom ha nem normális mikor állandóan változó????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
krisztinaa

Dokink szerint néha lehet zöldes, csak kékes ne legyen...
Nálunk mindig narancssárga, és naponta van 1 (vagy 2) nagyobb, plusz néhány folt.
Arra azért nagyon kíváncsi lennék én is, hogy milyen a hasmenés, mert ez mindig olyan, mint valami híg répafőzelék.

Friday, angolul se szívesen szülnék:))) mégiscsak magyarul az "igazi".

Krisztina, kanálból se fogadja el cukor nélkül? Babavizet se?
monke

Móni, egyél lencsét helyettem is :oops:
Nálunk apa most vásárol, remélem nem hagy ki semmit...

Krisztina, én se tudom, mi a normális széklet :oops:
Teát és vizet se iszik nálunk Márk se :oops:

pusz

katicat
Szigetszentmiklós

Hasmenés nincs,mert csak reggel volt kaki.
Viszont ma olyan fura....egész nap alszik és olyan laza,néha fel fel sír.De szokott mosolyogni is.
Mi van????
Egész nap itt ülök az ágyon és figyelem.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
krisztinaa

Hi,

akkor ma alvós nap van

Katicat, miért írtál pironkodó fejet? Teljesen rendben van hogy még nem isztok mást. Ha tehetem Grétának se adok semmi mást csak anyatejet 6 hónapig. Bors azért kapott néha vizet (csak sima vizet forralva vagy babavizet) mert nyári gyerek volt, két szopi között 40 fokban ivott.
Mangora írta, hogy az Ő fia is hamar bemelegszik. Gréta fázós, ha víz van az tuti pisi...Mennyi ruhát adtok a babára? (mármint a lakásban)

Reni, gyönyörűek a csajok!!!

Kép
Kép
friday

Friday ,én is csak azért adok most teát,mert hasmarsra gyanakodtam,és félek a kiszáradástól.De úgy néz ki nem lesz baj.

A lakásba nálunk 23,5 fok van.Alap a body,rá nadrág és pulcsi vagy rugi.Nem adok rá több ruhát.Vagy ha vastagabb a body akkor csak nadrág vagy újatlan rugi.

Babavizet forraltam ma és fura fehér darabkák jöttek ki benne forralás után.Nem ez az első eset hogy így járok vele.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Ma nekünk is alvós nap van. Este Zsófi megint éjfélkor dőlt ki, addig sírt vagy a macikat nézte a rácsvédőn. Fél 5-kor kelt, majd fél 8-kor.
Délelőtt itt voltak az unokatestvéremék látogatóban, aztán elmentünk bevásárolni hármasban. Vettünk Zsófinak pár új ruhát és egy új sapkát, voltunk a DM-ben is.

Szilveszteri menü: lencseleves, fasírt, majonézes krumpli, tésztasaláta, újévkor sertéssült és maradék. Hogy mikor főzöm meg, még kérdés. Ma megpróbálok előkészülni. Mi itthon töltjük, hármasban. Vettünk kölyökpezsgőt!

Kaki: nekünk is híg, max. túrós, inkább aranysárga, ritkán zöldes.
Folyadék: nem adok neki semmit, csak anyatejet. A védőnő szerint csak nyáron kell a pótlás.

Benti viselet: ujjatlan body+hosszú ujjú rugdalózó vagy hosszú ujjú body+ujjatlan rugdalózó. Amikor beteg volt és extra hideg volt akkor hosszú ujjú body és hosszú ujjú rugdalózó volt rajta.
Nálunk 23 fok van.

Kávé: reggel iszom egyet, szoptatás után, nescafe-t.

Gagyiajándék: 86-os sötétzöld melegítő az újszülött Zsófinak, illetve egy kb. 50 cm-s zenélő télapó, ami akkor is zenél, ha erősebben zárjuk be a szekrényt vagy egyszerűen leteszünk mellette valamit.

Reni, nagyon aranyosak a lányok!

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Ajándékokról még nem tudok nyilatkozni,mert eddig nem engedtünk be látogatót :D De lassan elkerülhetetlen lesz...

Kép

Kép
krisztinaa

Friday, pironkodó arc amiatt volt, mert karácsonykor mindenki megkérdezte, miért nem adok mást a gyereknek anyatejen kívül, mert azért fáj a hasa, vagy azért sír, stb.
Felhúztam magamat rendesen.
Öltöztetés nálunk is mint nálatok, 22-23 fok szintén.
Tavasszal tali veled is, hihetelenül jó lenne.

Gagyiajándékból mi még kimaradtunk, de amiről tudomásom van:Tavasszal volt a keresztelője a 2 éve unokahúgunknak és az egyik rokon bácsitól felnőtt karórát kapott.
Bébinyaklánc nekem is a herótom.
Friday, a nyakkendő legalább csokornyakkendő volt? :lol:

Krisztina, Márk is elég sokat szunyókál ma, szerintem front van.

Zsuzsi, nem semmi a menüd.Kiszállítást nem vállalsz?Zsófit bevállalom addig :D

Lányok, még lehet kapni sütőtököt a piacon, anyum már betankolt a fagyasztóba, mert mikor ehetik majd a babáink, nem lesz szezonja.Ha tudtok, vegyetek.

3 hónapos kortól lehet már adni baracklevet?Jól tudom?

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Kaki: Mostanában sűrűbb kicsit,mintha apró darabok lennének benne. Napi 2, max.3 kaki van.

Folyadék: amikor Vince sír és evés után van és látom, hogy nagyon horpad a kutacsa, akkor szomjas. Forralt, lehűtött vizet adok neki. 4-5 korty és a gyerek helyreáll. Látszik a kutacsán is!

Az arca sajnos még mindig elég csúnya,a szteroidos kenőcsöt belekevertem sima krémbe, azzal bekentem egy hete, akkor szépen helyrejött, 2-3 nap után viszont elkezdett visszajönni, azóta megint csúnya. Dokinő szerint elmúlik 8-10 hetes korban, gyakori ez a babáknál. :(

Ami gond, hogy nekem vannak végbél problémáim, pedig nem is rendesen szültem. Állítólag azoknál szokott lenni. Nem aranyér, pusztán kireped és vérzik. Most kúpozok, de nem sokat segített eddig. Ha nem múlik muszáj lesz orvoshoz mennem. pedig a rektális vizsgálatnál kevés rosszabb van.

Tegnap este borzasztó volt, egész este cicuin volt Vince, mert ha levettem, ordított. ezt estefél7-től 10-ig játszottuk, teljesen kimerültem. Éjjel 3-kor láttam, hogy esett a hó. Lehet, hogy ezt érzete?!

Mennem kell, bocsi, még jövök.

vick
Kép
Kép
ervick

Kata
Egyszerre :)
Én nem baracklével kezdeném a helyedben. Répalé, almalé inkább. Aztán krumpli, sütőtök, amikor már sűrűbbet adsz. Első körben ezekkel próbálkoznék.
De a hozzááplálást csak akkor kezdem majd el 4 hónaposan, ha nem lesz már elég az anyatej. Amíg az elég addig inkább csak azt fél éves koráig.

Gagyi ajándékot nem kaptunk még szerencsére, de eddig csak a család volt itt, meg a legjobb barátnőmék, de ő megkérdezte, hogy amit venni akar jó lesz-e. :)

Öltöztetés: Nekünk hosszú ujjú body és hosszú ujjú rugi. Nem látom, hogy melege lenne, de a szobája elég hűvös, olyan 22 fok körül lehet, mert a nappaliban (ahol melegebb van) 24 fok van.

Na megyek vacsit csinálni. Puszi

vick
Kép
Kép
ervick

Kép

vick
Kép
Kép
ervick

Nálunk ordítós nap van:(
Dávid kötőhártya-gyulladást kapott, gondolom, amiatt is nyűgösebb.
Viszont kezdi érdekelni az ágy fölötti forgó.

Mi hálistennek eddig csak ruhát (jó méretben), babatakarót és játékokat kaptunk.

Kölyökpezsgő jó ötlet:)

Két gyors kérdés:

Vick
A horpadó kutacs hogy látszik? A feje teteje süpped, hmorú lesz??? Ez enyire gyakori? Én azt hittem, ez extrém esetben fordul elő, eszembe se jutott figyelgetni, mondták, hogy ha van elég pisis pelus, az ok.

Kata
Anyukád hogy fagyasztja a sütőtököt? Nyersen vagy párolva?

Köszi.

Szép (békés..) estét mindenkinek
Pusz
Móni
monke

Móni
A kutacsak a feje tetején horpad és látványosan lüktet. Ez normális, csak akkor gáz, ha etetés, itatás után sem múlik el.

Küldök egy felvidító képet, mindenkinek szép estét kívánva: Kép

vick
Kép
Kép
ervick

köszi.

nagyon poén a rajz

:D :D :D :D :D
monke

A védőnő nekem is mondta, hogy amíg szintben van a fejével a kutacs, addig biztosan nem szomjas.
Egyszer próbálkoztam vízzel, amikor mát semmit nem lehetett vele, mármint Zsófival kezdeni, de nem sikerült megitatni.

Kata, gyere akkor holnap délelőtt felügyelni és cserébe csomagolok nektek kaját :-)
Azt olvastam a hozzátáplálással kapcsolatban, amit Vick is írt. A barátnőm kisfia 5 hónapos, már két hónapja nem szopik, a 4. hónaptól kapott almapürét, most már a krumplifőzeléknél tartanak.

Vick, Vince nagyon--nagyon szép kisfiú.
Rajz :-)
Annyira jó, hogy írod, hogy Vince is ordít néha, megnyugodtam, hogy nem csak nekünk van ilyen. Bár ilyenkor eszembe jut Móni mondása a rendszerhibáról és az alapfunkcióról. :P

Móni, kötőhártya-gyulladás :-( Orvos is látta?
A békés este ránk férne, köszi.

Nálunk ma is a rácsvédőn lévő macik a sláger, órákon át leköti.

Szép estét, jó éjszakát!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!!

Gyorsan benézek mert nem sok idöm van, vagyis energiám! :cry: !

Pici náthás lett, sajnos, úgyhogy elég nyügi de már jobban van szerencsére!!! lázunk sincs!!!

Zsuzsi ti jobban vagytok ? Zsófinak mennyi ideig tartott a nátha, doki néni csak szerdán lesz ! :( mert felhívtam telcsin! adott tanácsot!!

Karácsony jól telt hármasba voltunk mer szinte mindenki beteg volt a családba ! DE szilveszterkor is hármasba leszünk!

Kaka nekünk is változó, hol zöld, zöldes sárga, szép sárga, vagy híg, de általában mindig van !!!

NÁlunk is 21.5, 23 fok között van, én is rugi, body de a kis drágám hálózsákba alszik mert lerugja magáról a takarót!!

pisis dolog nálunk is van , h nem tudom eldönteni mi lehet az ?! :roll:
EGyik nap sétá után volt egy nagy folt, a rugin, kifoyt a pisi !!

Na mennem kell éhes a lelkem !!

puszika
majd jövök ha tudok

Sz

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Hali!!!

Anna átaludta az éjszakát.Szerintem nincs baja,egyszerüen alvós nap volt,de azért eléggé beparáztam.

Kutacs én is nagyon figyelem,csak nálunk a haja miatt nem látszik,csak ki lehet tapintani.Mikor kevesebbet eszik érződik is a süppedés.Akkor én mindig megijedek és kezdem tömni szegényt :shock: Ezért is próbálom bevezetni a teát vagy vizet.

Vick,Vince nagyon édes!!!!!

Most vekengek hogy menjünk haza szilveszterezni anyáék vagy ne.Nem tudom eldönteni van ellene és mellette is érv :D :D :D

Kép

Kép
krisztinaa

Korán indult a reggelünk.
Zoli 7-re ment melózni.

Zsuzsi, köszi, hogy eszembe juttattad a "mondásomat"... kezdtem elfelejteni:)

De nekem is megnyugtató, hogy más gyerek se mindig derűs és csendes. Mert egyébként mindig az a kényszerképzetem, hogy én csinálok valamit rosszul, azért sír szegény...

Dávid tegnap este órákig ordított. Gondolom viszketett a szeme, a bőre, és el is fáradt a nagy nyűglődésben. Vagy a hasa fájt, fene tudja.
Rémes volt. Megéhezett, próbáltam megszoptatni, de nem tudtam... ordított és ívben megfeszült, eltolta magát tőlem.
Végül "beetettük" nagyon kevés tápszerrel, és lehiggadt szegényke. Utána még szopott is egy kicsit.

Nem túl "etikus", de nem volt jobb ötletünk, és hatott.

Eleve, a bal mellemet valamiért nem szereti. De tegnap a jobb ellen is hadakozott.
Nagyon rémes volt.

Kaptunk a szemére antibiotikumos cseppet, most várom a sógoromat, hogy váltsa ki. (tegnap is ő ment a receptért, távdiagnosztizálták a kötőhártya-gyulladást. Igaz, elég egyértelmű. hogy miért nem váltotta ki egyúttal a receptet is, azt nem tudom:(((

Friday, nem reagáltam le, de nagyon örülnék, ha találkozhatnánk személyesen. Majd írd meg, kb. mikor leszel Magyarországon, és mi "köréd szervezzük" a találkát.

És persze mindenkivel jó lenne találkozni, aki el tud jönni.
Az augusztusi találkánk óta bukkant fel Mangora, (T)Szilvi...

Pusz és mindenkinek nyugodt napot, jó ünnepi készülődést.
Móni

P.S.
Zsuzsi, küldjél nekem is kajáááááááááááát.

:P
monke

Szilvi, jobbulást Máténak!!!
monke

Móni sajnálom az estét....Ez nekem is az agyamra megy hogy nem tudom eldönteni mi a baja és mikor van baja.Alig várom hogy beszéljen...

Kép

Kép
krisztinaa

Igen...
Vagy ha nem is beszél, de picit legyen idősebb, ne ilyen törékeny, sebezhető...
monke

Sziasztok!

Azzal tudlak nyugtatni benneteket, hogy a picik idegvégződései tizedannyira érzékenyek, mint nekünk. A fájdalom is sokkal kevésbé lesz rajtuk úrrá. Persze az ember féltegeti őket, nem tudjuk, mi lehet pontosan a bajuk,de ha van nekik, akkor biztosan egyértelműen jelzik.Hinni kell jobban magunkban, hogy felismerjük, amikor gond van. Ez rám is vonatkozik, bár már a harmadik gyerekem. :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

Ha már nem jönnék: Boldog Új Esztendőt mindenkinek, egészséget és békességet kívánok 2010-re!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

az idén már nem jövök, így

Nagyon boldog, egészségben, örömben gazdag, boldog új esztendőt kívánok mindegyőtök kis családjának!

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Úgy döntöttünk megyünk,össze is kaptam magunkat,Maki eszik és indulunk.De szerintem én még benézek ma.

Kép

Kép
krisztinaa

Makinak becézed Annát?:)
Mi Dávidot Zsizsinek (mert olyan kis zsizsegő hangokat ad ki néha).

Vick, köszi a bátorítást... bele se gondolok, hogy ordítanának, ha fejlettebbek lennének az idegvégződéseik.

Szerintem én is benézek még, de ha mégse:

Boldog Új Évet kívánok - és köszönöm mindannyiótoknak, hogy velem voltatok ebben a gyönyörű, különleges és nagyon nehéz 2009-es esztendőben.

Nagyon sokat jelentett nekem ez a fórum, és a támogatásotok.

Szeretettel
Móni
monke

Sziasztok!!

Boldog Új Évet mindenkinek!

ÉN is köszönöm nektek ezt a 2009 évet vagyis belőle ezt a pár hónapot nagyon sokat jelentett nekem is ! Remélem h jövöre is támogatjuk egymást!!

Ja a taliba én is benne vagyok ! hozzánk is jöhettek jó nagy a kert ! :wink: !

Puszika megyek mert nyügi szegénykém éjjel is jó nagy adagot kellett leszivnom neki , de már alakulunk!!

Sz

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Kedves barátnőim!

Boldog új évet kívánok nektek és családotoknak! Bort, búzát, békességet, jó egészséget és persze sok webes időt kívánok :)

Nagyon jó ez a kép Vincéről:) Tényleg szépséges rajta:)
Friday, valamiért már előre elterveztem, hogy ti is jönnétek a talira :) Jó lenne, ha a vidékiek is tudnának jönni, addig gondolkodjatok rajta jó!?

Jobbulást Dávidnak és Máténak!

Az esték nálunk se nyugisak. Bibi kb. 5 órától nyüglődik. Telezabálja magát, utána fáj a pocija, de úgy érzi, hogy erre kajálnia kell, addig balhézik, míg el nem éri, így este 11-ig eszik és kakil folyamatosan. Blanki is előtte kicsivel alszik el, én meg kb. fél perccel utánuk. (van,hogy fürdés nélkül :oops: ) Addig felváltva/vagy épp egyszerre foglalkoztatnak. :)
R

Kép
Kép
34372

sziasztok!

tudom,jól eltűntem,de nem volt egy pár napig netünk...

Babák tündériek!

találkozó nekem is ok!

sajnálom a nem alvós,és nyűglődős napokat.

nekem azt hiszem nagy szerencsém van. Gréta második hete végig alussza az éjszakákat. ez azt jelenti,hogy este fél kilenckor papa,büfi,alvás,és reggel fél nyolckor vagy később ébredés.

bukás
nálunk is elég gyakori,de én azt vettem észre,hogy köze van a büfihez. ha nem büfizünk rendesen,Gréta akkor szokott csak bukni...

Éjféltől új év köszönt le Ránk,holnaptól 2010-et ír az egész világ.S ha óra elüti a 12-t,jó kedvel nyiss ki egy üveg pezsgőt!
Ezúton szeretnénk MINDENKINEK BOLDOG,SIKEREKBEN-ÉS EGÉSZSÉGBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI!!!!

Kép

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy az utóbbi héten nem voltam, itthon van párom és "családozom". Élvezem a helyzetet, hogy hármasban lehetünk, főzőcskézek, takarítok és minden napra van valami extra dolog is (pl. süti sütés vagy megyünk valahova) így nem nagyon marad időm netezésre. De a jövő héttől bepótolom Smile

Azért jöttem, hogy nagyon boldog újévet kívánjak nektek!

„Hogy boldog lehess, 3 kincset keress:
Higgy, remélj, szeress.
Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket mit csak lehet!”

Mangora

Kép
mangora

Móni,Makinak becézzük mert ő meg makogós hangokat ad ha éhes :)

Ma megvolt az első látogatónk,kaptunk sok ruhát,aminek a fele kicsi lesz rá :D :D :D

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Szilvi, Zsófi már jobban van, 2 nap volt igazán náthás, úgy 2napig meg még szívtuk az orrát. Szerencsére nagyon hamar keresztül megy rajtuk az orvos szerint. Jobbulást Máténak!

Bibit és Dávidot összeköthetnénk Zsófival az esti nyüglődés terén. Egyre nehezebben viselem, hogy 6 órától éjfélig hol jobban, hol kevésbé sírdogál szegénykém. Normális ez? El sem hiszem, hogy van olyan, hogy 9-től reggel fél 8-ig alsik egy baba. Irigy-irigy smile...
Tegnap éjfélkor végre elaludt, én is, ma reggel mondja a párom, hogy 1-ig vigasztalta, mert felsírt... Szégyellem magam, de semmire sem emlékszem. :oops:

Várom nagyon a találkozót, majd Friday itthonlétéhez igazítjuk.

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kedves Barátnőim,

Örömökben gazdag, békés, boldog új évet és nagyon jó egészséget kívánok mindenkinek!

Köszönöm Nektek, hogy együtt tölthettük ezt a mindannyiunk számára nagyon meghatározó esztendőt, sokat jelentett nekem a társaságotok.

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Most itt vagyunk mamánál és Anna már alszik :shock: :shock: :shock: :shock: Otthon 11 előtt nem alszik el.Valami van a levegőben....vagy tényleg lefárasztja a mama :D :D :D

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztina, tuti a levegőváltozás, én is jobban alszom, ha hazamegyünk.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Akkor kezdem az évet:)

Boldog új esztendőt mindenkinek! :)

Zsuzsi, nekem is eszembe jut Zsófi és Dávid esténként.
Várjunk csak, az éjszaka átalvása azt jelenti, hogy kajálni sem kelnek fel? Mert ez nekem is egyelőre elképzelhetetlen.

A peterdázóknak és egész éjjel tüzijátékozóknak egy köcsög smileit küldenék :)

R

Kép
Kép
34372

Sziasztok,

Boldog új évet mindenkinek!

Reni, szerintem igen, azt jelenti, hogy kajálni sem kelnek fel. Egyelőre kiegyeznék azzal, ha nem lenne olyan nyugtalan esténként. Ha elszunnyad is, akkor is hamar felriad és nagyon nyugtalanul alszik. Ma pl. felsírt a himnusz alatt :-)

Köcsögsmile:-) Felénk is nagy zaj volt, azt hittem, hogy bejön valamelyik tüzijáték az ablakon.

Megvárom az ünnepi beszédet, aztán megyek, bekészítem a sertéssültet a sütőbe.

Mindenkinek szép napot!

Zs.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?