A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Köszönöm, amiket írtatok a fotókra :wink: .

Breki!

Én örülnék a legjobban, ha apa ezen változtatni tudna, de az éremnek most is két oldala van...
Pár hete volt egy nagy beszélgetésünk ezzel kapcsolatban, mert elmagyaráztam neki, hogy ez nekem tényleg igényem (és minden nőnek!), és nem mástól akarom ezt megkapni, hanem tőle, mert neki akarok tetszeni, nem másnak. Azt hiszem felfogta, és tényleg változtatott a viselkedésén, pedig tudom, hogy nehezére esik. Csak én őt úgy szeretem, ahogy van, és ennek könnyedén hangot is adok, de apa nem szívesen adja ki szavakban az érzéseit, inkább a cselekedeteiben (úgy azért eddig is). Ráadásul mindig igazi címlapcsajai voltak, igaz agyuk nem sok ( :twisted: ), és még őket sem dícsérte soha! Az én adottságaim így neki nem elismerésre méltóak :? . (Megjegyzem, szerintem sem vagyok egy matyóhímzés, szóval ne értsétek félre :wink: :lol: )
A másik dolog, hogy apa tökéletesen tisztában van vele, hogy bőven lenne miből leadnia, de szegénynek sehogy sem sikerül, pedig próbálkozik (sztem el van savasodva, ezért nem tud lefogyni), azért edz ennyit, hogy legalább ezzel kompenzálja a pocakját. Biztos sz@r lehet neki, hogy ő erőfeszítések árán sem jut előbbre, miközben én pusztán a szoptatástól lefogytam, bármilyen erőfeszítés nélkül. Lássuk be, ez nem nagy érdem! Ráadásul én éppen most kezdek "beérni", mikor ő nem éppen a legjobb formáját hozza. Ráadásul ezeket mindenki szóvá is teszi. Szerintem ez egyetlen pasinak sem esne túl jól. Tudom, hogy ezt egészen másképp is felfoghatná, de sajnos ő ilyen típus.
Baromira irigylem azokat a nőket, akiket a párjuk mindig szépnek lát (vagy legalábbis azt mondja), de így legalább tuti nem fogom elhagyni magam, mindig lesz motiváció :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Krissy!

Domcsi olyan nagyfiús :shock: ! Ízig-véri kispasi :wink: :D !

Norka!

Tényleg színjózan voltam, így még cikibb :oops: :lol: . Csak éjfélkor ittam egy pohár pezsgőt. A kép azért készült, mert bnőm megjegyezte, hogy nem ér, hogy én minden képen normálisan nézek ki. Persze, mondom, mert én minden képen ugyanolyan fejet vágok (tényleg :oops: :lol: ). Ezért csináltam neki idiótásat :lol: .
Gyógyszerallergiát sajnálom :( . De nekem is van (kiekeredik a nyakam a cerucaltól, az nagggyon durva) de simán élek vele :wink: .

Tejóóóóóéééég!!!!! Te beragadtál a szoliba?!?!?!?!?!!?
Klausztrofóbiám van, és mindig attól rettegtem, hogy beszorulok. De ááááá, mondom, soha senki nem szorult még be! Erre tessék.....
Na, lesheti apa, ikor megyek legközelebb szoliba! Eddig a bőrrákra fogtam, de ez sokkkkal nyomósabb érv :twisted: . Marad a jó kis répasárga barnítóspray nyárig :lol: . Én ha beszorulnék, tuti szörnyethalnék :oops: :lol: .

Kispocok!

Üdv köztünk! Dodisan: Juhuuu-juhuuuu :lol: :lol: :lol: !

Boo!

Zsiri naaaagyon ügyes! :D :D :D :D :D
Épp szoptattam, mikor megnéztem, és mikor ujjongani kezdtél a végén, Bobó annyira megijedt, hogy percekig visítva sírt!
Te genyó :twisted: :lol: ! Na jó, én csesztem el, túl hangosra volt állítva a hangszóró, és nem számítottam rá :oops: ....

Tike!

A vitatéma annnnnnyira tipikus!!!!! Jó nagyot, a semmin :twisted: :lol: . Apa és a barátja között a legfájóbb vitatéma "Ki a jobb nő: Beyonce, vagy Shakira? :lol: Szilveszterkor is szóbajött :twisted: . Persze apának Shakira, szerinte Beyonce dagadt, és aránytalan :shock: :lol: .
Hédi nagyon édi a csini cuccban :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sajnos a fos új design miatt csak külön külön tudom feltenni a képeket mert különben beleírások vannak :evil:

A legutóbbi oprendszer telepítéskor Czigka Bendéje és Lola Pannija eltűnt a gépről :oops: mert pont féligkész állapotban voltak. Bendéről gyorsan pótoltam a képet de Panniról nem találtam..

Lola! Elküldenéd újra? És ne haragudj :oops:
Vendég

Nimród nagyon helyes Kispasi!!! Igazi huncut tényleg!!!

Hédi is cuki, Ő is látom már nagyon szeretné a mászást...pont mint Ármin!

Gabi!
A tanácsodra beszarianyukaelengedte kicsit a Fiát...és, megállapítom, hogy a nehézsúlyúak is képesek a csodákra!!!! :wink: :lol: Kép na lássuk csak azt az ülést...
Kép
Kép -Látod megy ez nélküled is anya :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Megint itt!

Jól belehúztatok itt az év elején :lol:

Kispocok! Üdv köztünk! Ahogy az előttem szólók is mondták,soha nem késő csatlakozni. Nagyon szép a kisfiad - már ha lehet ezt egy fiúra mondani.

Minden évfordulós babának gratulálok!

Norka! Jobbulást apának.jó,hogy kiderült Jázmin allergiája még időben.Most egy másik antibiotikumot kapott?

Boo! Zsiri besz@rás édes mindkét videón,de a legjobb, ahogy átfordul.Szerintem Lili is a tv-re fog átfordulni,mert ha háttal van neki,már csavarja ki a testét,csakhogy lássa

:oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote="orsi777"]B írta:orsi777ond másnapos 8) :roll: :lol: :lol: :lol: :?:

He-he-he-he-he, mekkora tévedés! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ismerősöknél voltunk, és amikor kiestem a Monopolyból (elsőként, ilyen se volt még :shock: 8) :lol: ), akkor is bekukucskáltam, még éjfél előtt. Aztán délben is, amikor felkeltem. 8) Továbbá délután 3 körül. Szóval, nem nyert. :twisted: :twisted: :twisted:
Majd írok, meg reagálok. Most csak annyit, hogy Hugi annyira jól bírta a gyűrődést, hogy ABSZOLÚTE nem zökkent ki a helyzetéből, illetve a hajnali ötös hazaérkezéstől kb. délután háromig aludt egyfolytában. Azaz majdnem 9 órát. :shock: :D :D :D Amikor délben felkeltem, úgyanúgy feküdt, mint ahogy letettem, egy centit sem mozdult el. :lol: :lol: :lol: :lol:

De ami még fontosabb:

ISTEN HOZOTT, KISPOCOK13! :D :D :D :D :D És egyből irgum-burgum, hogy eddig nem jelentkeztél. :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Az év új, de Bond a régi :)

Szerencsére :wink:
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:38-kor.
Vendég

[quote]A írta:z én adottságaim így neki nem elismerésre méltóak
- hát akkor mi az elismerésre méltó? Van egy ilyen gyönyörű felesége, aki ilyen gyönyörű gyereket szült neki, ráadásul még agya is van - mi kéne még? :twisted: :D :twisted: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:44-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="tike"]B írta:tikeUÉK mindenkinek! Visszaolvastam :D
Nálunk sem volt zökkenőmentes a karácsony sajnos. Kicsit összevitatkoztunk apával, de hamar ki is békültünk. ( vita oka: körkörösen vagy hosszában kell az égőket a fára rakni :oops: )

Bocs, de: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bond! Hugi is szilveszterezett veletek? És Manó?

Breki! Látod,látod milyen ügyes Minócska! Megzabálom :lol:

Dodi! Nagyon jók a képek,remélem megjelenik a cikk előbb-utóbb!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Eszembe jutott az "év értékelésemkor", hogy vajon ki lesz az közülünk, aki jövő ilyenkorra még egy babával fogja várni a szilveszter? :wink:

Kép
Kép
200907?

Dodi!

Biztos, hogy sérti az önérzetét, 1-et értek...de közben meg tuti dagad a melle, hogy ilyen csini "asszonykája" van, aki ilyen szép Kisfiút szült Neki! És azért valljuk meg, pont minap beszélgettünk erről Apával, hogy nem olyan volt a terhesség, mint másnak és bár nagyon imádtam és jól is voltam a 30.hétig...minden egyes cukormérés előtt féltem, meg a laboroknál a TSH miatt (főleg az elején és pláne mert elvesztettem egy Babát már)...nekünk azért nem olyan felhőtlen egy várandósság, mint valakinek, akinek semmi krónikus betegsége nincs...sokkal több aggódással jár...

És tapasztalatból mondom, még azért 32 évesen is bőven jöttek a bókok, de nem volt nehéz ellenállni, mert Apa engem itthon is dicsér...bár én realista vagyok és látom, ha hízok, vagy fogyok, tehát nem kell a vetítés!!!!

Címlaplányok....hmmm..... és azok nemcsak a pénzre buktak???? Nyugi én kicseszettül rühellem a "túlcsinált" nőket. nekem az az igazi, ha smink nélkül is bájos és a smink csak dob rajta..... Szerintem Te ilyen vagy! Most egy kicsit Anyukád leszek és önbizalmat öntök Beléd jóóóóóó???

Szóval pont tegnapelőtt jutottál eszembe, hogy mire Te annyi idős leszel, mint én már lesz egy 12 éves Fiad...most még Botond kicsii és ilyenkor akár minden örömöt jelenthet Ő, na de később már anyagilag is kezdesz majd önálló lenni, nem beszélve arról, hogy már akkora Fiad lesz, ami ha Ricsi nem fog babusgatni önmagában nem biztos, hogy elég lesz! Még akkor sem, ha Te hűséges típus is vagy. De ha Ő nem adja majd meg a szeretetet, hidd el rengetegen fognak ott toporzékolni, hogy a kegyeidbe férkőzhessenek..és rengeteg pasitól fogsz bókokat kapni, sőt lesz, aki fülig szerelmes is lesz Beléd.....és akkor Apának ott kell lennie, mint biztos pont, aki imád!!!! És még akkor sem lesz mindig könnyű...pont amiért leírtad egyszer....az emberek sokszor nem a megoldást keresik, hanem úgy gondolják, hogy az új majd más lesz, könnyebb...de nem!

Szóval én üzenem így ismeretlenül is Teapának, hogy ahogy Neki is kell, hogy megkapja a rajongásod (ami meg is van, tudom, mert huszonévesen az ember igazán tud IMÁDNI)...úgy NEKED is szükséged van az Ő bókjaira!!! És HAJRÁ!!!!!!!!
Vigyázzatok Egymásra és a Kis Kincsetekre Botondra!!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:45-kor.
Vendég

Mivel nyugiban szerettünk volna lenni Manó :arrow: anyámék, Hugi meg jött velünk.

kispocok13! :)

Mégmégmégmég magadról. :wink: Nimród: :D

Kép
Kép
200907?

Nyuszi!

Igen, csak nem mertem elengedni, már december 14 körül kezdte ezt, még Szüleim itt voltak és Anyura rá is szóltam, hogy ne engedje már, hogy a lábát fogdossa, mert nem tesz jót a gerincének!

Czigka!!

Na jó...parókát hord Ármin :wink: :wink: :wink: ! Pedig 2x is vágtuk már (hamarosan megint kell), na annyira nem akarom letolni, mint Dodiék...tél van, melegítse csak! Bánfi hajszeszt ittam a terhességkor :wink: :wink: ! Én pont így néztem ki, csak ritkább volt a hajam...de mintha Ármin a klónom lenne...még Férjem is ezt mondja. Meg a füle kisebb és fejhez simulóbb! De Apukám is megmondta, hogy Kislányom, te megszülted saját Magad!!!! Fura, hogy mégis Kispöcsös!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2010.01.01 21:44-kor.

Tickerplayground.com
breki76

Ja! Habtapi nálunk is befigyel. :) Egy ideig békén hagytam, de azért figyeltem rá. Így mihelyst megláttam, hogy Manó kikapargatja belőle a kicsi darabkákat, élből kiszedtem mindegyiket, amelyik egy adott méreten aluli volt. Enyhén ementáli jellege lett. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha vesztek, akkor nézzétek meg őket. Ugyanis hiába tűnnek egyformának nem egyforma minőségűek. :!: :? A vékonyabb könyebben szétjön, a vastagabb merevebb, tartósabb.
A mienk jó minőségű (szerintem):

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.01 21:50-kor.

Kép
Kép
200907?

Akiknél már kibújt az első fogacska: nem csináltak olyat a babák,mintha nyújtanák ki a nyelvüket,de közben csak az ínyüket "dörzsölik" vele? Ez Lilinél tegnap óta van és nem tudom,hogy ez összefügghet-e a fogzással,vagy csak egy újdonság nála :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:46-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:46-kor.
Vendég

Jajjjj de Szilvesztereztem volna Bendével!!!!! Nagyon édes!!!!!!

Nyuszi!
Jázmin is dörzsöli a nyelvével az ínyét, mert viszket neki a fogzás miatt. Szerintem nálatok is ez lehet. :wink:
Vendég

szerkesztem a táblázatot....
Vendég

Czigka!

Imádom, ahogy Bende kacag..szinte hallom a hangját!!!! Nagyon-nagyon édes! Jó, hogy így beöltöztettétek!!!! CUKI!!! :D

Tickerplayground.com
breki76

Kép
Vendég

Boo

Küldöm mélben.
Vendég

Kép
Kép
200907?

Kispocok

Nagyon arayos Nimród :P

Tike

Hédi is cuki nagyon :P

Czigka

Bende is nagyon aranyos mosolygós baba, és nagyon ügyes :P

Bond

Hugi nagyon jól bírta a Szilvesztert :shock: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Dodi!
Tiedapa tanuljon más hibájából! :wink: Itt egy rövid kis történet: Apuka nem dícsérte anyukát,de nem csak szülés után, hanem már előtte sem. Így anyuka elment máshoz ahol a csillagokat lehozták neki az égből, persze kiderült a dolog, 1 évig különéltek, majd rájöttek nem jó egymás nélkül, így újrakezdték a kapcsolatot. Most apa minden nap elrebes egy imát, hogy milyen szupi felesége van! :wink: (Csak ugye már megcsalta a felesége és már nem minden ugyanolyan, mint régen :roll: )
Viszont Breki leírta az élest! :lol: :wink: Nagyon egyetértek vele!

Breki!
Igen, enyémapa nagyon kedves ember, általában mindenkivel.(Sajnos ezt sokan félre is értik :? , de ez már az én bajom :roll: :? )
Szóval nem egy Sterbinszky típus, szerencsére. :wink: :lol:
Minó nagyon kis ügyesen csücsül!

[quote="orsi777"]B írta:orsi777ond másnapos 8) :roll: :lol: :lol: :lol: :?:

Bocsi Bond, de én ezen akkorát nevettem!!!! Annyira elképzeltem, ahogyan másnaposan nem bírsz gép elé ülni! :D

Nyuszi! Nem kapott Jázmin másik antibiotikumot, csak köptetöt. Szegény nagyon csúnyán köhög. :(

[quote="200907?"] írta:200907?Eszembe jutott az "év értékelésemkor", hogy vajon ki lesz az közülünk, aki jövő ilyenkorra még egy babával fogja várni a szilvesztert?

Nem ér!!!!! Én ugyanerre gondoltam! :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kispocok!
Nagyon édes Nimród! Sajnálom, hogy a szülés után 3 nappal találkozhattatok csak. :( A lényeg a pozitív gondolkodás. :lol:
Vendég

Te jó ég, mennyit írtatok! :shock: :shock: :shock: Filmet néztem (Elrabolva), aki még nem látta, annak előszeretettel ajánlom, nagyon jó film! :wink:
http://filmek.s9.hu/elrabolva/

Most megyek aludni, holnap majd visszaolvasok, tegnapról mára virradóra 5 órát aludtam csak, és már kezdek álmos lenni. :D

f.nikici

Conversano, Czigka, Breki, Nyuszi, Boo, Orsi, köszi a bókokat :lol:
és mindenkinek a kedves fogadtatást!

Czigka,

nem próbáltátok esetleg a sűrítőt huzamosabb ideig elhagyni? Mert ha ilyenkor is gyarapodik, hízik, akkor állítólag nincs gond, max napi 3-4 rucicsere. Én is azért nem adom neki, mert növekszik rendesen (kis véznámból hurka-gyurka lett :wink: )
Bende zseniális lehet az önálló evéssel!
Ja, most olvasom, Boo is hasonlóan áll a dologgal.

Bende szilveszteri képe annyira édes!

Nimród nálunk is fogja magának a cumisüveget állítólag (merthogy Apa eteti cumisüvegből, ha én épp nem vagyok itthon valami miatt ( doki, vagy most a karácsonyi intéznivalók mind estére maradtak), eddig még csak képen láttam a mutatványt.

Boo,

Zsiri annyira ügyes, ahogy tolja be a cumisüveget! És annyira kispasis lett, amióta így kikerekedett a pofija!

Tike,

Hédi zsiványpofija nagyon ééééééééééédes!

Ági,

köszi, igyekszem megtanulni, hogy lehet úgy emelni hogy nem fáj... fel tudom emelni, csak 2 perc után szakad le a hátam, tehát büfiztetés ülve és fél kézzel magamat kitámasztva megy, nyügizéseknél pedig Apa segít ha már csak a fenékrázogatás segít.
Bele kell húznom a gyógyulásba, mert könnyebb nem, viszont mozgékonyabb lesz a kis drága :lol:

Silia,

köszi a tablót, teljesen meghatódtam, annyira jófejek vagytok!
Apa naggggggyon örült, igazi büszkeapuka fejjel nézegette fiát a monitoron :lol:

Dodi,

köszi az üdvözlést!

azért ne felejtsd el, hogy Teapa melletted állapodott meg, és nem a címlapcsajok mellett, tehát azért valószínűleg bejövős vagy neki...nehéz, ha nem kommunikál (úgy látszik a legtöbb pasinak kommunikációs problémái vannak, én is mesélhetnék...) viszont ha a tettei azt bizonyítják hogy igenis értékel, akkor fogadd el hogy ő ilyen és kész. Bók helyett átölel, ami azért valljuk be nem egy rossz dolog - szerintem sokkal őszintébb dolog mint az üres szavak.

Breki,

Ármin nagyon ügggyes.
Csak kapkodjuk a fejünket hogy itt micsoda pörgés van mozgásfejlődés terén :shock: Ármin is, Gabi1 Nórája!
Már én is nézegettem a Gekko honlapját.... Az agyam tudja hogy nem vagyunk elkésve, de azért jobb lenne hallani a megnyugtató szavakat egy szakembertől is...

Bond,

vettem, jogos, de mint látod, most igyekszem bepótolni :oops:
Amúgy meg akkora a pörgés itt nálatok, hogy félek/féltem lemaradok, nem lesz időm írni. (Meghát június elejéig dolgoztam is, addig esélyem nem volt.... )

Hugin csak ámulok-bámulok, félelmetes, hogy bírja a gyűrődést (mindíg eszembe jut a ruhakupacos kép :lol: :lol: :lol:
Én rendesen betoji vagyok, nem merném így elvinni még....ja, első baba... :D

Mit még magamról? :?:
Most azon kezdtem el gondolkozni, mások mit mondanának rólam:
1) nagyon Oroszlán vagyok
2) sokaknak fura engem az anyaszerepben látni, mert eddig a karrierista multináldolgozó manager-t látták csak
3) szókimondó vagyok, néha túlságosan is őszinte
hirtelen ennyi :wink:
4) szeretnék kishugit Nimródnak!!!!! (de a hátam miatt még várni kell :cry:

De kérdezz bátran :wink:

Habtapi tök jó ötlet, pont most gondolkodtam, hogy a földön a parkettán azért már elég zimankós az idő... találtam viszont itthon olyan takarót, mint Dodiéknál a "szőri" - hát, Apa egész nap ott feküdt Nimród mellett a földön, szuperjó meleg és puha :P

Nyelvkitolás-nyújtogatás: nálunk séta közben megy előszeretettel, amikor hideg van :lol: olyan mintha így is "ízlelgetné" az időjárást... :lol:

Norka,

köszi! Sajna azóta is akárhányszor arra gondolok, hogy pár órásan az a picuri kicsi ember ott feküdt egyedül a nagy hideg rácsoságyban és én nem voltam mellette, elfacsarodik a szívem, és bőgnék egy óriásit... brrr....nem tudom, ez valaha elmúlik-e majd...

Na, elküldöm, nehogy elszálljon, mert akkor már nem bííííííííííírom újraírni.
(csináltam vonalzót, úgy örülök :lol: tiszta hülyegyerekbe nyomom :P :D :P

KépKép

KépKép
kispocok13

Breki, Norka!

Nagyon köszönöm, amiket írtatok! És tudom, hogy igazatok van!
Én annak idején teljes odaadással mondtam ki az igent, és nekem az eskü tényleg szent! De tudom, hogy ilyenen simán múlhat egy kapcsolat, és azt is, hogy nagyon sok mindent hozhat 10 év (meg 30, meg 50 :wink: ). Éppen ezért én azt mondtam apának, hogy nem fenyegetni akarom, vagy ilyesmi, de ha ez így megy, akkor ennek 5 év múlva válás lesz a vége, mert arra persze van "szája" hogy kritizáljon :? . Pszichológiából azt tanultam, hogy egy negatív kritikát három poztív észrevétellel kell kiegyenlíteni, ha az ember kellően motivált, elégedett alkalmazottakat akar. Én ugyan nem alkalmazott vagyok, de sztem az arány nyílván ugyanez :roll: .
De mondom, tényleg változtatott :wink: . Azt hiszem mindenkit saját magához képest kell értékelni, és ez tőle már nagy dolog :D . Tegnap pl. 15* mondta el, hogy milyen jót főztem, és hogy már most jobban főzök, mint anyum, vagy a mamám, és hű meg ha! :shock: . Még a barátaink is kérdezték, hogy mi van vele, beszívott? :lol: Ja, és este mondta, hogy milyen jól áll ez a gatya. (Meglepettségemben még vissza is kérdeztem, hogy: Nekem :shock: ?!?! :lol: ). Szóval tényleg nagyon jól haladunk, nem mentegetni akarom! Meg persze próbálok nagyon hálás lenni neki, meg szépen megköszönni, hogy megjöjjön a kedve :lol: .
Én is ezt mondtam neki, hogy nagyon kell vigyáznunk egymásra, mert én nem csak válni nem akarok majd, de egy fásult kapcsolatban élni sem!
Amúgy részemről megvan a rajongás :oops: :lol: . Nyilván a korom miatt is, meg én eleve nagyon, NAGYON szerelmes típus vagyok :lol: . Én mindig szerelmes voltam valakibe, sose volt "üres a szívem". Tudom fura, de én 5 év után is állandóan vele akarok lenni, pedig mi így is folyton együtt vagyunk. Tudom, hogy ez sem jó, meg így nem vagyok izgalmas, de ebben nem tudok taktikázni. Meg már neki is ez a természetes. Tudja, hogy utánfutó vagyok :oops: :lol: .
Jaaa, persze, a lóvé vonzza a kerek popsit :lol: . Éppen ezért, mikor megismerkedtünk előadta, hogy egy cégnél alkalmazott, céges kocsija van, és albérletben lakik. Jóvan. Aztán mikor már jártunk, és megismert benyögte, hogy a cég az övé, és a lakás is, plusz építkezik vidéken. Jaaa :lol: . Szóval át kellett mennem a próbán :wink: :lol: .

Tike!

Hú, nagyon hízelgő, amit írsz, de nem vagyok én ilyen perfekt :roll: :lol: . Az eszemet elismeri (asszem :twisted: :lol: ), azért is váltott a cicababákról. De azért ő meg eltart engem 5 éve, mert vállalta ezt,mikor összejöttünk. Lehet nekem akármilyen csinos kis pofikám, azértt ezt nem sok pasi tenné meg szerintem :wink: . Persze most már más a helyzet, mert gyereket szültem neki, meg persze nem lesz ez mindig így, csak a korom miatt volt...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!

Nagyon fontos, amit írtál,apa is egyből ezt mondta, hogy ő engem választott :wink: ! Meg az hogy nekem csinált gyereket, minden bóknál nagyobb! És ezt tudom is, és nem kellenek a kamu bókok sem. Most annyiban maradtunk, hogy csak annyit kérek tőle, hogy ha magában megjegyzi, hogy jól áll nekem X felső, akkor azt mondja is ki! Meg, hogy többször bújjon hozzám, mert mostanában a babán élte ki a bújását, amit korábban rajtam. Isten ments, hogy a gyerektől vonja meg, de ezen is tudott változtatni, és úgy tűnik nekem is jut 8) :lol: .

Szóval nagyon kedvesek vagytok, de ez a probléma tényleg akkor volt aktuális, amikor beszéltem róla, de akkor vele is tisztáztam :wink: . Ugyanakkor nagyon jól esik, hogy számíthatok a véleményetekre :D ! Kösziköszi!
Viszont ráuszítalak titeket apára, mert az úgyis örök probléma lesz, hogy mindig neki van igaza :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Jó, hogy rendeződnek a dolgok, és hogy meg tudjátok beszélni!
Szinte látom Tiedapát magam előtt, ahogy erőt vesz magán, és koncentrál, hogy ki is mondja, amit érez :lol:

Jó éjt, átaludt éjszakát mindenkinek!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Húúú, termeltetek egy keveset!

Kispocok, üdv itt!!! Nimród nagyon édes kispasi! (Bendének a második neve Nimród :D ).

Boo, nagyon ügyi zsiri, ahogy fogja az üveget!

Breki, Ügyes Minó, ahogy ül. Bende is egyfolytában ülni akar, szoktam is az ölemben ültetni, de ő még nem tartja meg magát. A sérója tényleg komoly! Látom fej-fej mellett haladnak hízásban. :D

Hédi és Bende is nagyon cukker!

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiAmúgy részemről megvan a rajongás :oops: :lol: . Nyilván a korom miatt is, meg én eleve nagyon, NAGYON szerelmes típus vagyok :lol: . Én mindig szerelmes voltam valakibe, sose volt "üres a szívem". Tudom fura, de én 5 év után is állandóan vele akarok lenni, pedig mi így is folyton együtt vagyunk.

De azért ő meg eltart engem 5 éve, mert vállalta ezt,mikor összejöttünk. Lehet nekem akármilyen csinos kis pofikám, azértt ezt nem sok pasi tenné meg szerintem :wink: . Persze most már más a helyzet, mert gyereket szültem neki, meg persze nem lesz ez mindig így, csak a korom miatt volt...

Dodi, mintha rólam írtál volna. Én is rajongok a páromért, pedig idén lesz 7 éve, hogy megismerkedtünk. Igaz ő nincs mindig itthon, de nekem hiányzik nagyon. És nem azért, hogy segítsen, hanem magáért!
Amikor megismerkedtünk 21 éves voltam egyetemre jártam. Így a párodon kívül ismerek még egyet, aki megtette. :D

kispiskóta

Dodi: Jó, hogy meg tudtátok beszélni a dolgokat. Az 5 éve eltart engem szituról van tapasztalatom. Enyémapa 11 évvel idősebb nálam, 18 voltam mikor összeköltöztünk. Neki volt lakása, állása ( bár saját cége nem :roll: ) én meg úgy csináltam végig a fősulit, hogy csak az utolsó évben kezdtem dolgozni. Néha nekem is megfordult a fejemben, hogy ő eltart engem, de ő erre azt mondta, hogy ez így természetes és hogy onnantól, hogy összeköltöztünk, majd összeházasodtunk nincs enyém/tied hanem miénk van. Mondjuk az ő felfogása eleve olyan, hogy egy férfi tartsa el a családját, cserébe azt is elvárja, hogy főtt kaja,tiszta ruha stb mindig legyen.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Jó reggelt!

Itt Zuglóban olyan, de olyan gyönyörű napsütés van!!!!!!!!!!!!!
Imádom a napot, ilyenkor rögtön jókedvem lesz :lol: és megőrülök, ki kell mennem a szabadba! Nyáron napozni, ilyenkor meg sétálni... vicces, mert Apa fehér bőrű, így ő 2 perc alatt leég, én meg bírom, akár egész nap is, és sosem égek le, mindíg barna vagyok, szóval olyankor viccesen mutatunk egymás mellett.
(lehet kiülök a teraszra a kávémmal.... - májusban költöztünk ide panelból, előtte még csak erkélyem sem volt soha, most meg van egy napágyam is a teraszon, olyan jóóóóóóóó! ennél már csak egy házikó lenne tutibb nagy kerttel.)

Kispiskóta,
köszi, igen, láttam, ráadásul a Benedek és Márton is nagy favoritom volt - egyiket apa leszavazta, másik pedig van a társaságban.

(ma reggelre már negyedszerre csomósodott be az egyik mellem, már úgy unom! mindíg ugyanaz, ugyanott, pedig fejek lefekvés előtt. Tököm kivan már :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tímea

Nem felejtettem el Tamarát, amint teszel fel képet róla teszem a tablóba :)

Hajnal 5-kor azon gondolkodtam hogy tettél fel képet én meg kihagytam :oops:
Aztán most visszanéztem és láttam hogy csak egy kis méretű és régebbi kép van.

Kispocok

Nehari, tegnap elmaradt.. Üdv köztünk :lol:
Arra gondoltam, hány ilyen zugolvasónk lehet, elképzelhető pl. hogy egyszer a városban leszólít egy tök ismeretlen anyuka és kiderül hogy ismeri a fél életemet :shock:
Vendég

Betegek hogy vannak? Remélem, mindenki gyógyulgat!!!!!!!!!!!!!

Silia,

hát igen, nem is érzem magam jól a zugolvasás miatt, szerintem ezért is csatlakoztam végre (meg mert mostanában sok hozzászólást megkönnyeztem Karácsonykor - Akartam már írni hogy hihetetlenül erős csaj vagy, és nagyon csodállak! -, illetve Dodi bejegyzését is a 2010 júliusiakhoz, stb) .

Bár ez ilyenkor benne van a pakliban, hogy sokan olvasnak titeket, ezt valahol vállalja az, aki beír egy fórumba. Ugyanakkor mégis félelmetes a dolog. (én meg azon paráztam rendszeresen, hogy ha valamelyikőtök szembejön az utcán, ne köszönjek rá! Talán Boo írta régen, hogy neki valaki vadidegen beszólt talán egy plaza-ban, hogy Zsiri hogy megnőtt :? )

Boooocs, ha valaki úgy érzi belekukkoltam az életébe
:oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Előkerestem a méreteket a táblába:

szül. 3550g, 58cm
1 hó 4010g, hosszt nem tudom :oops:
2 hó 5160g, 60cm
3 hó 5760g, 63 cm
4hó 6650g, 64.5 cm
5 hós mérésen nem voltunk
6 hósra január 7-én megyünk

köszi még egyszer hogy a későnjövőket is beveszitek :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok

Gondolom mindenki tudja hogy ez egy nyílt fórum, tehát amit itt közzétesz azt az szomszédjától kezdve az anyósán át a fél világ olvashatja. Apáinkat is beleértve...

Tehát nehogy rosszul érezd magad a zugolvasás miatt!
Vendég

Silia,

köszi :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispiskóta!

Na, akkor pláne azt mondom, hogy ez nem kor kérdése, hanem embertípusé. Bnőm is azt mondta, hogy náluk meg pont az a gond, hogy belőle hiányzik ez a tulajdonság (31 éves), pedig ezt meg a pasik igénylik :wink: .

Tike!

Most nálunk is így van: ő a pasi, eltart, de cserébe enyém a háztartásban minden, és kaja is mindig legyen. Ez most tök oké, de nehezen tudom elképzelni, hogy majd ha dolgozni fogok, ő gyorsban átveszi a háztartás felét :? :lol: . Manapság az a baj, hogy majdnem minden nőnek meg kell ezeket csinálni, csakhogy még melózni is :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Aktuális: Babavilág MOST a TV2-n! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :wink:

Kép
Kép
200907?

Nnnna, kérem.
Most igyekszem behozni a lemaradásom (egy részét), de nem lesz túl elengáns. :oops:

Pirvát rajongótáboromnak üzenem, hogy mindenkinek írok, csak most kicsit olyan vagyok, mint Miska bácsi levesládája. :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="agi125r"]
írta:
agi125rBond: a jövő évben talán már nem lesz annyi gondod a bérszámfejtőkkel, apehhal,stb :lol:
Vigyázz, Suttogóék be fognak perelni.... vagy jutalékot fognak felajánlani :lol: :lol: :lol:

Nem ártana, ha kb. 3 év után már minden rendben menne, mert rühellem, hogy mindig akad valami szarság. :x :x :x
Suttogóék megkeresését örömmel veszem, amennyiben jutalékot szeretnének adni. 8) A pertől inkább eltekintenék. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: (Ha jutalékot kapok, akkor azt viszont hogyan kell meajd bevallanom az APEH-nek? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

[quote="agi125r"] írta:agi125r Diavetítő nagyon nagy ötlet! Főleg, hogy megvannak a te filmjeid :lol: Gyerekkoromban nagyon szerettem- hétfőn úgysem volt adás a tv- ben :twisted: Bár mostanában amilyen szinvonalon megy a műsorszolgáltatás, pont olyan, mintha ma sem lenne :twisted: :twisted:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :x :x :x

Kép
Kép
200907?

[quote="czigka"]
írta:
czigkaA Boo szolis csajáról jut eszembe, hogy a múltkor voltam fénymásoltatni, egy oldalból 30 példányt. A bazinagyműkörmös kislány harmincszor nyomta meg az elindító gombot, mert nem tudta, hogy hogy kell beállítani, hogy 30 példányt másoljon. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem akadtam ki, áááááááááááááááááááá, dehhhhoooogggyyyy.

Gratulálok a kislánynak. Hogy ismerte meg a START gombot? :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Gabi1

Nagyon ügyes Nóra , nagyon szép a családod, a házatok, és apa bejglije, kalácsa is . Hol találtál ilyen férjet? Nem semmi .

[quote="gabi1"] írta:gabi1orsi az újságosnál találtam :D :D :D .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Dodi!

Remélem nem haragszol a belevauért....mert az tuti, hogy a szavak semmit sem érnek, ha nincs mögöttük tett, tehát az nagyon jó, ha érezteti, hogy IMÁD!!!

És igen is tudom, hogy Ti együtt maradtok...de azért pont az dicsérjen már meg akinek tetszeni akarsz!!!!!!! Ismerem én is pont ilyen beszerelmesedős típus vagyok!!!! És persze, hogy nem hiába vett el.....1értelmű, ha pasi lennék nekem sem kellene feleségnek egy üresfejű kirakati baba!!! De pont ezért kell, hogy vigyázzon Rád!!!!

Mi is megfutottuk a magunk köreit, voltak elég nehéz napok... Ja amúgy mivel Apa nem sok szeretetet kapott gyerekként, így Ő sem az a csöpögős, nyali-fali típus! Viszont Ármint össze-vissza puszilgatja! Meg is beszéltük, hogy összesen egész életében nem adott senkinek sem annyi puszit, mint Neki, kíváncsi leszek, Minótól hogy tűri majd a kritikát!??

Jaj, ez a mindig nekem van igazam....EZ GENETIKAILAG KÓDOLT!!! JELENTEM, MAJD SZÓLOK, HA TUDOM A MEGOLDÁST!!! Mindig, és ha hibázik, akkor megmagyarázzák néha nagyon vicces tud lenni!! A bocsánat nagyon nehéz szó Nekik néha, az meg, hogy hibáztam egyenesen tilos!!! Na de majd a Fiúk ráncba szedik Őket :wink: :wink: !!

Norka!

Párodnak és Jázminnak jobbulást!!!! Nos, akkor nem csalt az előérzetem, hogy nagyon kedves Férjed van!

Aproó! Reggel majd felrobbantam! (Jó vacak éjszakánk volt, Minó szörcsögött, mi sem aludtunk mélyen). Páromat hívta a kollégája, hogy hát Te nem jössz dolgozni? Mire Párom, de holnap. Erre, nem, mert mára írtak be....fasza, olyan helyen dolgozik, hogy ha hibázik akkor börtönbe is kerülhet. Gondolhatjátok, rohanás....erre kiderült, hogy a bunkó főnöke (még szépen fogalmaztam) játszásiból átírta a szolgálatot és direkt nem szólt Neki! És ha ezért a kapkodásban nekimegy 1 fának??? A jó a....val szórakozzon...hülye paraszt...ha baja esett volna, tuti ráküldöm az ukrán maffiát!!!! :evil: :evil: Jó kis újévi ajándék...így Párom most tesz néhány lépést, mert Ő az egyetlen a munkahelyén, aki egyszerre több posztot is ellát, mások csak egyet (ugyanazért a pénzért sokkal nagyobb felelősség, aztán még Vele parasztkodik), így mostantól Ő is csak 1 dolgot fog ellátni aztán kész! Ha most nem lenne kicseszett hitel a házon mondanám, hogy iszkiri nyugdíjba, mert már mehetne...... lenne nagy álleesés a főnökénél ha benyögné!!!
Fúúúú nagyon ideges lettem erre a baromra...komolyan úgy féltettem Apát, hogy beérjen egészben!
Na nem baj, az élet majd visszaadja...én hiszek ebben nagyon!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?