Breki!
Apa főnöke:
Mindig mókázok magamban, hogy teapa már nyugdíjas lehetne

. Nem egy tipikus 60-as
Bond!
azt mondanám, hogy egy szép lányból anya lett.
Húú, köszönöm

! Pedig te nem szoktad szórni a bókokat

...
Amúgy én is látom: egyértelműen "öregedett" a fejem, tényleg nőiesebb lettem. Meg belül is. Azt hiszem tényleg az anyasággal lettem felnőtt

.
Orsi!
Ki vetene meg ezért

?!?!?! A bébiőrt ezért találták ki! Én nyáron állandóan a kerben voltam, míg a bébi bent szunyált, és előfordult már, hogy kivittük a kutyákat is (100 méter az erdő, mi ott megállunk, a kutyák meg mehetnek világgá

), és anyóshoz is volt már, hogy átszaladtam már valamiért. Eközben a bébi mindig édesdeden alukált, kezemben meg a bébiőr! Ebben semmi kivetnivaló nincs, hiszen azonnal hallod, ha felkel, és pár pillanat múlva már ott is vagy!
Anyósom úgy járt annak idején piacra, hogy letette a 2 hónapos gyereket aludni, bekapcsolta neki a rádiót, és elment bevásárolni

. Na eeeez a megvetendő szerintem!
Bond!
Pont ma jutott eszembe, hogy ha olyan tárgyakból akarnánk forgót csinálni, ami a gyereket igazán érdekli, akkor csokipapír, zacskó, műanyag flakon, és csomagolópapír keringene a fejük felett

. Botondnak pl. ma egyik játék se jött be, aztán végül 20 percet molyolt egy Kitkates papírral

.
A laptophoz akartam én írni, hogy régebben laptopoztam úgy, hogy a babához közel volt a gép, de rájöttem, hogy mikor felekvéskor netezek, esküszöm érzem utána a csöndben, hogy zizi vagyok és sokkal nehezebben alszom el!!!!! Egyértelműen! Szóval én azóta soha nem laptopozok a fejénél, nehogy rá is hatással legyen. Már a tévét se szeretem, pedig azt min. 2 méterről látja. Mondjuk tény, hogy az LCD képernyők a szemet már egyáltalán nem roncsolják,és a laptopok mind azok, a bajom inkább az, hogy nehogy már ez legyen az egyetlen szórakozása

. Bevallom, nálunk a bébi naponta kb. egy órán át nézi (látja

) a tévét (Disneyt, gyerekfilmet, vagy apával vmi pasisat

. Tudom, hogy még nem igazán érti, de mégis inkább ilyemit, mint a híradót

. Ja, Disneyt simán egyhuzamban nézi egy órán át, és ha zene van, hangosan kurjongat, és jár keze-lánba! Imádja

), napközben többször is megy, de már annyira megszokta, hogy ha a járókában van, akkor már nem izgatja. Mostanában a karácsonyfaégő a favorit: minden reggel egy órán át nézegeti a félhomályban a fényeket, amíg anyuka visszafekszik

.
Czigka!
230-270

?!?! Az én gyerekem még mndig csak 100-140-et eszik, de akkor nem csoda hogy fogy

. Pedig mindig tök elégedett, sőt pár napja már 3,5-4 óránként kér csak enni

.
Szisz!
Ati állAti édes

! Te meg igazi "leányanya" vagy

!
Szonibaba!
Juhhhuuuu-juhuuu

. Bodzi gyönyörűűűűű

! Mondjuk nem is vártam mást Szoni, meg Marci után

. Jól látom, hogy Bodzi a keverék?
Rólunk két dolog:
Botond fogyott

!
Mondom Ricsinek, válasz: Aaaz nem lehet. Mondom anyunak, válasz: aaaaz nem lehet. Pedig de

. Mondjuk így is olyan combja van,mint egy komplett fonottkalács, szóval nem vagyok megrémülve

. Pár hete megint több tejem volt, és úgy tűnt elég neki, nem kapott hozzátápit. Valószínüleg ennek az eredménye a fogyás, szóval újra elkezdjük a gyümiket, pár nap múlva pedig ebédhez jön a krumpli, répa ilyesmi... Anyu azt mondta, hogy ha nem hagytam volna szünetetet lassan már ehetné a husit, májat ilyesmit

. Olyan furi. Azért így is örülünk, hogy végülis eddig kihúztuk csak anyatejjel

.
Anyu szerint a foga miatt is lehet étvágytalan, ami pedig sztem nagyon napirenden van, mert ma szegénykém olyan iszonyat sírást rendezett, mint még soha

. Potyogtak a könnyei, vörösödött a feje, sehogy sem volt jó neki, pedig kézben soha nem sír, a cuimt is kiköpte és csak sírt, sírt vígasztalhatatlanul

. Pont barátoknál voltunk, végül hazafelé a kocsiban megnyugodott, de félútig ugyanúgy sírt, pedig a kocsiban is egyből csönben van mindig! szóval most tényleg volt vmi baja!