A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

[quote="tímea83"]E írta:tímea83zt látnotok kell:
http://www.singlebabies.com/
Beyoncé dalára táncolnak babák. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Folynak a könnyeim... :lol: :lol: :lol:

Manó csinálta a minap, hogy miközben és este Hugit etettem, és táncversenyt néztem a tévében, egyszercsak lemászott az ágyról, és megpróbálta utánozni a párokat. Ő is feltette a kezét, meg forgott. :lol: :lol: A többit is igyekezett megfigyelni, de lássuk be a latin táncok még nem neki valók. :roll: Talán majd jövőre. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]M írta:orsi777ászós Micimackó: szerintem Mikó István hangján beszél, nekem pont azért tetszett meg, mert a rajzfilmben is ő a Micimackó magyar hangja :wink: :P

Én nem hallottam, de arról beszélgettek, amelyiknek olyan aránytalanul nagy feje van? Számomra kifejezetten riasztó egy kinézet. :roll: :oops:

Kép
Kép
200907?

Ez az eltartás nem eltartás dolog...szerintem, aki megteheti az meg is teszi...ha nem, akkor meg nyilván ne kösse össze az életét valakivel aki még tanul!!!!
A mai világban sosem lehet tudni (főleg a versenyszférában...egyszer egyiknek van munkahelye, másszor másiknak), ritka a biztos állás, de azért jó ha a nőnek is van egy háttere és nincs kiszolgáltatva a Férje kegyeinek, (na most itt arra gondoltam, ha az ember lánya már aktív kereső). Egyik ismerősöm mondta, hogy az ismerősei között most 3 pár válik...ja és 60 körüliekről van szó :shock: :shock: ! Ilyen világot élünk...sajnos...sosem lehet tudni!!! És mesélte, hogy akiért bárki tűzbe tette volna a kezét, na arról derült ki, hogy 12 éve szeretője volt.... :shock: :shock: :evil:

Tickerplayground.com
breki76

[quote="breki76"]O írta:breki76rsi!

Igen tudom, hogy Mikó a hangja a filmnek (speciel én nem annyira csíptem régen Mikót), de nem vagyok benne biztos, hogy a mászó macinak is (lehet), de az a monoton hang...a hideg futkosott tőle a hátamon! Férjem azt mondta, ettől megáll a gyerek a fejlődésben!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="breki76"]J írta:breki76ó ez a szőnyeg, csak az apró darabokra kell vigyázni (beragasztani)!!!!

De lehetőleg az alja felől. Ugyanis ha a felületén teszed, akkor ugyanott vagy. Sőt... :!:

http://proba-babak.blog.hu/2008/11/11/habtapi_1

Még anno találtam egy nagyon jópofa szőnyeget, ami kör alakú volt. :shock: :D De rájöttem, hogy nem jó, mert rengeteg apró bizbaszból áll. :? Most nem találom a fényképét, de ha mégis sikerül, akkor felteszem.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Ú,itt olyan nagy szél van,hogy mindent visz mindjárt. Még jó,hogy délelőtt voltam Lilivel sétálni egy nagyot :lol:

Kispocok! Melyik multinál dolgoztál,lehet tudni?

Breki! Apa kollégája :twisted: Jó vicc volt.Apa ezek szerint rendőr,hogy már most nyugdíjba mehetne?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok
egy kérdés..

Van valakinek MBT cipője?
Vendég

[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodiziasztok!

Lassan visszavonulok a köztudatba, csak nagyon le vagyok maradva, sok lesz az olvasnivalóm :roll: :lol: .

Addig pár kép...

Végre elküldte a csaj a Best-es fotókat, "jó sokat" ( :? )

Ha a régebbi képeket nézném ismeretlenül, akkor arra gondolnénk, hogy egy gyerek szült gyereket. De így, téged ismerve, pláne az új hajaddal :twisted: már azt mondanám, hogy egy szép lányból anya lett. :wink: (Bár a bulizós képek kicsit elgondolkodtatóak. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.03 20:40-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Odett nem kelt fel a tűzijátékra, a bébi őr egészen addig néma volt, míg kint voltunk 3/4 órát. Senki meg ne vessen azért, mert kint voltam, én is rosszul éreztem magam emiatt, de Odett tényleg aludt végig,a házunktól kb. 10 méterre voltunk. 4 bébi őrt számoltam meg a társaságban :lol:

Nem vetünk meg. De ahogy elképzelem, hogy egyikőtök kezében a bébiőr, a másikban pedig a pezsgős pohár: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Norkili?
Kanadában milyen volt a Szilveszter éjszaka? Lizának, hogy tetszett a Karácsony, a Szilveszter?

Nekem eszembe jutottak ancsurtiék, hogy mikor itt már rég 2010 van ott még sehol nem tartanak. :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]H írta:boooztam nektek 2 Zsiri féle produkciót:

Az első kommentje: felfedeztem, hogy a tápszeres etetésnek van egy olyan előnye, hogy a fogása hamarabb fejlődik ki az állandó cumisüvegelés miatt ( :? ) :shock: :D
ezzel a produkcióval megyünk a cirkuszba :lol:
Zsiri egyedül enne: :lol:
http://www.indavideo.hu/video/Zsiri_egyedul_eszik

Meséltem nektek a minap, hogy a gyerek már simán át tudna fordulni, de nincs kedve :roll: ma megtalálta az ehhez szükséges motivációt :lol: :lol: :lol:
Zsiri átfordul:
http://www.indavideo.hu/video/Zsiri_fordul_1

Túl azon, hogy aranyos amit a cumisüveggel csinál, tudod mit jelent ez? Tudományosan mgfogalmazva: ezáltal is fejlesztetted Zsiri szem-, és kéz koordinációját, valamin már ennyire erős. Ezt hivatottak elérni a különböző csilli-villi játékok is, pedig bőőőőven elég a legegyszerűbb tárgy is. :wink: :)

(Az én heppem viszont, hogy szerintem más motívációt is találhatnátok az átfordulásra. :roll: )

Kép
Kép
200907?

Bond

Még szerencse , hogy a Micimackós játékot nem felnőtteknek találták ki, Odettnek nagyon tetszik, lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol
Nyilván tesztelés alatt átesett a játék, és tetszett a gyerekeknek a játék, csak úgy dobhatták piacra :wink: .Van egy ismerősöm, aki Amerikában a Mattel-nél dolgozott, és pont olyan részlegen, ahol a játékokat tesztelték gyerekeken.

Kép
Kép
orsi777

[quote="norka81"] írta:norka81várt minket! :lol:

Sajnos Jázminnak gyógyszerallergiája van, kaptunk rá Fenistil cseppet.
A torka pedig ettől függetlenül újból piros lett, azért a köhögés és a taknyosodás. Ezekre is kaptunk mindeféle jót :roll:
Doktor bácsi azt mondta, nem kell aggódni, csak legközelebb szólni kell, hogy a múltkor kapott antibiotikum nem jött be.

:( :( :( Kinőhető az ilyen típusú allergia? Gyógyuljatok meg gyorsan!

Kép
Kép
200907?

[quote="norka81"]
írta:
norka81Nekem is van szolis történetem, én sajna 2x egymás után bentragadtam a gépben. :-( Nagyon beparáztam. Ráadásul a csaj nem tudott segíteni, mert kiment az üzletből cigizni. Így addig kiabálltam, míg végre lereagálta, hogy baj van. Le kellett kapcsolnia az üzletben az áramot, majd újraindítani, hogy szabad utat kapjak.Már láttam lelki szemeimben, hogy szénné égek.
A következő kicsit szerencsésebb volt, mert akkor legalább lekapcsolt a gép, de nem nyílt fel az ajtaja. Bedobott 1új zsetont és akkor nyílt ki. Jajjj, nagyon rossz volt. Azóta nem járok abba a szoliba, és máshol is csak olyanba fekszem, ahol kézzel kell irányítani az ajtót.

Nem vagyok sem klausztrofóbiás, fosós alkat, de azért én is beparáztam volna. (Nem ez a lényeg, de legalább vissza adták a lóvét?)

Kép
Kép
200907?

Nyuszi,
szertintem versenytárs voltal :lol: ugye jól emlékszem, hogy te is multinál? Hol? És mit csináltál? Én P&G, marketing.

MBT
ismerőseimnek van, ronda és baromi drága, de nagyon dícsérik, tényleg működik. A gyerekorvosom (szintén porckorongsérve van) már csak abban jár, és neki is bejött. Amúgy én is gondolkodtam rajta hogy veszek, de még barátkoznom kell a külsejével és az árával is.

Eltartás-és egyebek
teljesen egyetértek veletek, abszolúte természetes. És az is, hogy egy nőnek egy idő után viszont legyen saját háttere. Én legalábbis nem érezném magam biztonságban, ha nekem nem lenne.

Breki,
miiiiiiiiii :shock: ???? Börtönbe? Mivel foglalkozik, ha lehet tudni? És mi ez a nyugdíj dolog? Nem bírom összerakni :?

Rólunk
Képzeljétek, kis Törpém ma mászni próbált :shock: , de egyenlőre inkább kisbogárhoz hasonlított, mert felgörbítette a hátát... nem sokat haladt, de nagggyon édes volt, ahogy próbálkozott. Ez ugye azért is furi, mert az átfordulás még nincs a repertoárban
Ja, és reggel 8 óta nem aludt!! :evil: Kb ötször próbaltuk mindketten elaltatni, de ahogy lerakjuk az ágyra, felébred, kitolja magát, és sír... szegénykém, hulla fáradt már. Mondjuk tegnap is ez volt, aztán végül délután 3kor szinte elájult, 6kor keltettük, hogy azért még az éjszakai alvás is meglegyen...

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Pocsék a kedvem, úgyhogy sokat nem írok, de muszáj kommunikálnom a külvilággal, mert kezdek megzakkanni.
Apa persze dolgozik, gyerekek elvannak.

Sikerült túladnom a tejpépeken. Fogalmam sincs, hogy mennyibe kerülnek a boltban, de a szomszéd csaj a 2 bontatlan dobozért adott egy ezrest, a bontottat meg grátisz odaadtam. Gondolom nem csináltam nagy üzletet, de neki is jól jött, nekünk meg nem maradt itt a nyakunkon, hogy aztán kidobjuk.

Remélem mindenki jól van, aki még idén nem jelentkezett, az is.
Sziszről, Moncsyról, Lilisgabiról, Lorcáról, agmanoról, Loláról, Ikókáról is régen hallottam, meg persze mindenki más hiányzik, aki rég járt felénk.

Czika: ciciből azóta sem ment a tejivás?

Kép
Kép]
hendegabi

[quote="norka81"]J írta:norka81a!
Enyémapa a múlt éjjel arra ébredt, hogy annyira fáj a tüdeje, hogy mozdulni nem tud, közben meg rázza a hideg. Na, mondom türőgyulladás :shock: :shock: :shock: Szerencsére csak hőemelkedése volt, de reggel egyből elküldtem a dokihoz. Dokinő meghallotta, hogy a tüdeje fáj, egyből felvette a szájmaszkot :shock: Mivel nem volt magas láza így a H1N1-et kizárta, és elküldte tüdőröntgenre. Kiderítették, hogy negatív a tüdeje, de krónikus arcüreggyuszija van.(a kettő nem függ össze)
Valószínű bordaközi izomláza van, vagy övsömöre(vagy hogy kell írni :oops: ) ami 2 hónap múlva derül ki, mert akkor jönnek ki a foltok az oldalán. Addig meg kenegesse flector géllel. :roll: :shock:

Ezt találtam neked:

http://www.informed.hu/betegsegek/gyacs/chest_pain/?article_hid=39502

http://www.pirulapatika.hu/210041767/betegtajekoztato/flector_ep_gel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.02 16:01-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok Csajok!
Szisz vagyok, valamiért letiltották az előző nick nevemet. Egyszerűen nem tudtam belépni sehogyan sem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Azért olvastalak titeket, de nem tudtam reagálni.
Sajnálom ha valakinek rosszul kezdődtek az ünnepek, és örülök azoknak akiknek hasonlóan csodálatos volt mint nekünk!! :D
Ezennel is Boldog Karácsonyt, és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!
Megpróbálok képeket is rakni, ha felenged a babanet!!
Esetleg valamelyikőtök megnézné, hogy ő a gépéről fel tud-e lépni a régi nick nevemmel? Lehet, hogy az IP címemet tiltotta le, mert sokáig az új nicket sem engedte a babanet. Köszi.
Puszi!!
szisz1989

Hendegabi,

szia, ne depizzzzzzzzz :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nekem ilyenkor a csoki, vagy a fagyi Nesquik szósszal segíteni szokott
:) csak egy ötlet :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:48-kor.
Vendég

[quote="gabi1"]
írta:
gabi1Orsi én nem vetlek meg mert nálunk is befigyelt a bébi őr. És én abszolút nem nézem le azokat akik tűzijátékoznak. Mi is azok az idióták közé tartozunk akik vettek és fellőtték örömet okozva ezzel a nagyobb gyerekeknek, na meg valljuk be a felnőtteknek is.
Egy évben egyszer ki lehet bírni.

Szerintem a tűzijátékokkal általában nincsen baja az embereknek. (Feltéve, hogy normálisan használjak) A petárda az, amit viszint mindenki rühell. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Kispocok: köszi. Édesség nekem is segíteni szokott, de amíg bírom, addig nélkülözöm, mert sajna én szoptatás mellett is szedem fel a kilókat. :?

Viszont ha valaki végre leállítaná a szelet, és megmondaná, hol van a gyerekeken a halkítógomb, azt nagyon megköszönném.

Kép
Kép]
hendegabi

Czigka,
nekünk is ez volt, de mivel Nimród szopizik, így etetés előtt kellett volna adnom a trutyit. Nem valami guszta, és nem is finom, megkóstoltam :?
Egy idő után egyre kevesebbet bukott, most meg már csak nagyon ritkán, ha teleeszi magát, ált hajnalban. Sztem lassan nálatok is rendeződik majd.

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Zsiri nagyon ügyi, nálunk is ugyan így "csőrözik" amikor megkapja a cumisüveget. Átfordulás juppppiii jupppiii ügyi nagyon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ! (Ugyan olyan rugink van nekünk is, csak már kinőtte Törpi)

Czigka!
átkülöm priviben. köszi, aranyos vagy! :wink:
szisz1989

komolyan én nem értem a babanetet mi a csudáért kellett belekotorniuk????????????? Most meg engedi a régi nickemet használni!!!!Kiborulok milyen f***s lett!!!!!!
Azért köszi Czigka a segítséget aranyos vagy!

Kép
szisz89

Czigka vagyok. Ilyenkor mi van???

Kép
szisz89

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:49-kor.
Vendég

Nnnna akkor dobok pár képet!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Remélem nem voltunk sok hirtelenjében!
Puszi

Kép
szisz89

Sziasztok!

Boldogságos Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Ezer éve...de azért a lényegi dolgokról Ronmay általában be szokott számolni.
Úgy szokott telni a napom, hogy jó esetben reggel bekapcsolom a gépet, és este uazzal a lendülettel pedig ki. A két művelet között esélyem sincs a gép közelébe kerülni.
Pedig Bodzi egy tünemény, mindig mondjuk is Apával, hogy Ő a legjobb babánk.

Hoztam pár friss képet, hogy még emlékezzetek ránk:

Bodzilili először eszik:
Kép

Már nekünk is van kutyánk:
Kép

Szeretiiii
Kép

Az uncsitesók (felváltva nyáladzanak és repülnek)
Kép

Marci Ramsay:
Kép

Karácsonyi gyerekmunka:
Kép

És amikor már Marci is kidől:
Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bond petárdát azt sosem vennék. Már gyerekkoromban is féltem tőle.
szisz nagyon szépek vagytok
boo czigka ügyik a babók

Nálunk sem mindennapos az hogy apa dicsérgessen, persze jól esik vagy jól esne, de nekem többet ér az hogy naponta többször oda bújik vagy átölel, sajnos rengeteg olyan pasi van aki állandóan mondja hogy jaj ilyen gyönyörű olyan szép, ilyen csinos közben meg már évek óta félre jár. Szerintem nem minden a szó, és többre becsülöm a tetteket, és most nem arra gondolok hogy minden nap virágot hozzon, meg minden féle ajándékokat.
Dolgoznom nekem sem kell, apa eltart minket, de azért cserébe legyen kaja itthon tiszta ruha és rend, azt hiszem ezt megadom én is neki. Viták meg minden házasságban vannak, lényeg hogy tudjunk egymásnak megbocsátani, na és a problémákat megbeszélni.
Én pl nem szeretek úgy este lefeküdni hogy haragszunk egymásra. Sosem lehet tudni hogy mit hoz a holnap.

Nórának hasmenése van:(

Norka Nóra 6 hós adatai 7400 g 67cm

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Nem olvastam vissza, csak ezt az oldalt, de vmi sejtelmem van a pénz témáról (férj-feleség, ki tart el kit, stb.).
Nálunk a jelenlegi helyzet az, hogy mikor Szonjival terhes lettem, akkor pont nem volt bejelentett munkahelyem, de amikor volt, akkor is mindig a férjem szlájára utalták a fizumat. Most is arra a szlára jön a gyes és a csp is. Mindig is ő keresett többet, de ez nálunk soha nem volt téma. Részemről érthető okokból, de ő sem teszi (tette) soha szóvá. A szlán az én nevem is rajta van, de pl. a kártyán csak az övé. Ez csak annyiból nehezíti meg a dolgot, hogy amikor fizetni akarok vele, akkor van, hogy nem engedik. Ilyenkor elséta egy automatához és kiveszem a pénzt (vagy bevágom a durcát és elküldöm a pénztárost az anyukájához és otthagyom a motyót). Abszolút nme érzem magam kiszolgáltatott helyzetben, ha vmire kell pénz, szólok és kapok.
Szóval sztem ez ember függő is, férjem nem az a pénzszámolgatós fajta (persze amíg van, de hó vége felé azért megemlíti, hogy mostmár csak kaját vegyünk).
Remélem kivettétek, hogy mit akartam írni.

Mennem kell, mert Marci belázasodott és apa egyedül győzködi, hogy vegye be a Nurofent.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szisz, Szoni: épp délután hiányoltalak bennetek!
Gyerekek mindkettőtöknél tündériek. Bodzi is hogy akar mászni! Atti meg igazi kiskrapek, aranyos a dédivel.
Jó, hogy jöttetek, jó, hogy minden ok.
Marcinak jobbulást kívánunk!

Gabi1: Lehet tudni, mitől van a fosi? Vírus, vagy a fogak miatt?
Reméljük nem komoly, és nem tart sokáig.

Érdeklődnék úgy általánosságban, hogy van-e valaki elvetemült, aki ősztől szeretné megkezdeni felsőoktatásban a tanulmányait!??????

Kép
Kép]
hendegabi

csibe83, agmano, lorca????????????????????? És a többi zugnemfirkász...? :?: :?: :?: :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.02 18:37-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777A sort kezdte június 30-án Bond :lol: , így utólag Csillának is boldog szülinapot :P .

Mint Csilla törvényes jogi képvselője nagyon szépen köszönöm! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="breki76"]
írta:
breki76Dodi!

... Akartam már írni (megmutathatod Teapának is), hogy írtad, hogy Téged Ő nem dicsér meg...pedig (remélem nem sértődsz meg, nyilván ízlések és pofonok) külsőre sokkal jobb vagy csajban, mint Ő pasiban! És ha Ő nem dicsér meg, majd megteszi más...még ezután fogsz majd komolyan dolgozni egy munkahelyen és ott majd a pasik (akik soxor letojják, hogy Férjnél vagy -e stb.) fognak ám bókolni! Így jobban jár Teapa, ha nyugodtan elismeri a jó dolgaidat, mielőtt valaki lecsap a kezéről!!! (Na jó ez csak vicc volt, de azért bókoljon csak nyugodtan...van miért!!!!!!!!)

Speciel én is feltudnám sorolni fejből, hogy mikor és milyen bókokat kaptam Apától... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De ő ilyen, és így szeretem. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.02 18:33-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="norka81"]
írta:
norka81Jázmin pöttyei nem viszketnek, és ami furi, hogy nem bubos, hanem a bőre alatt piros és tapintással nem is érezhető.

:shock: :shock: :shock: :shock: :?:

Kép
Kép
200907?

[quote="agi125r"]
írta:
agi125r...
Miután apával koccintottunk /gyerekpezsivel/, odamentünk hozzá, hogy adjunk Neki is csókát: simán nyúlt a pezsgőspohárért :lol: :lol: Éjszakázik, lecsap a pezsgőspohárra: nagy partiarc lesz :lol: :lol: :lol: /majd adok én neki!!! :twisted: /

Tegnap anyáméknál koccintottunk délután. Hugi úgy rárepült a pezsgős pohárra, mint az ihaj. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Pedig senki nem kínálta vele, csak mellette volt 20-30 centivel. :lol: De Apa leintette, mondván elég egy alkesz gyerek a családban. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

hgabi fogalmam sincs mitől van a hasmenés, foga kettő kijött, fent nem látom hogy jönne neki, lent 3-4 megvan dagadva , de elvileg nem annak kéne kijönnie, de hát láttunk már csodákat.
Igazából nem olyna hasmenése van hogy folyik hanem napi 4-5 széklet ami normál állagú, de azt mondta a doki hogy az is annak számít, éjszaka is van neki egy. Adok neki normaflort, meg ma répát rizst főztem neki pulkyamellel, most meg délután kapott sütőtököt. A kedélye nem rossz, tök jól el van. Annyi hogy megint fogyott, tegnap volt 7360, és 22.-én volt 7400, múlthéten hétfőn meg 7460.

szonibaba én értem miről beszélsz. Annó mikor elkezdtem a munkát akkor volt számlám, arra ment a fizum, majd a gyes, családi, aztán úgy alakult hogy főállású anya lettem. Számlámat megszüntettük és a páromét csináltuk meg közös számlára, és nekem is lett egy társkártyám. Erre megy a családi, és a gyes. Nálunk sem volt ebből probléma, együtt döntjük el hogy mire és mennyit költünk.
hgabi én eredetileg most is járok főiskolára de úgy néz ki hogy ezt nem folytatom, Nórától képtelenség tanulni, mert nem hagyja, már sajnos nem lehet halasztani mert nincs utánunk másik diplomás ápolószak, ez volt az utolsó év. Így én úgy döntöttem, hogy ugyanebbe a suliban SOTE EFK jelentkezem a védőnői szakra, az összes tantárgyamat amit eddig tanultam és megvan a jegyem azt beszámítják, és nem elsőben kezdek hanem másodikban, mindig is ez volt az álmom hogy védőnői szakra járjak. Amúgy gondolkozom a gyógyszertári asszisztens szakon is bár az nem diploma hanem csak okj-s
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabi1 2010.01.02 18:36-kor.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

[quote="krissy3"]O írta:krissy3rsi:
igen minden rendben van vele,a korház ota nem volt semmi,akkor azért voltunk bent vele olyan sokáig mert rendesen beállitották a cukrát,hihetetlen hogy 2,5 kiloval jöttünk haza és már ekkora.

Nagyon ügyesek vagytok ti is! :wink: :D (A cukráról én maradtam le...? :roll: :roll: :?: )

Kép
Kép
200907?

Szisz

Nagyon helyes kispasi Attila :P

Szonibaba

Jó, hogy jelentkeztetek, nagyon szép és ügyes Bodzi :shock: :P

H. Gabi

Én nem. Ha lenne rá pénzem esetleg.

Anyumnak délben, azaz negyed 1kor feltörték az autóját, a házuk előtt. Fényes nappal, a belvárosban, sűrűn lakott helyen történt :shock: :twisted: :twisted: .
Anyu 4 helyen volt ma , vásárolgatott, és mivel nem volt elég keze, így két fordulóval próbálta volna felvinni a motyókat. A csomagtartóban hagyta a táskáját, és onnan lopták el, VW Polója hátsó ablakát törték be és emelték ki. A rendőrség szerint lehet, hogy már követték, mert tudták, hol volt a táskája. Pénz alig (1700 ft) volt benne, a személyes dolgai , iratai miatt, és a táskáját sajnálja nagyon. Szegény úgy sírt.
Tavaly januárban nekünk törték fel az autónkat, most az övékét.
Jól kezdődik az év.

Ma először kapott egy kis alma levét Odett :P .Úgy evett volna még :roll: :lol:

Kép
Kép
orsi777

[quote="breki76"]
írta:
breki76Kispiskóta!

Akkor most Nálatok is indulhat a vetítés!!!! Nagyon fogják élvezni a Gyerekek. Sajna a gépem már nem volt meg, valamiért bekrepált (pedig sokkal jobb konstrukció volt). Ismerős, Minó múlt héten 9650g volt...majd leszakad a mi derekunk is!!!!!

Manó most azon a gépen nézi a diafilmeket, amin én is néztem. Azaz amit még apám kapott gyerekkorában. :wink: Immáron tehát a harmadik generációt szolgálja. :D (koppkoppkoppkoppkopp)

Itt olyan szél van, mint állat. :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Breki!

Apa főnöke: :evil: :evil: :evil:
Mindig mókázok magamban, hogy teapa már nyugdíjas lehetne :shock: . Nem egy tipikus 60-as :lol: :lol: :lol:

Bond!

azt mondanám, hogy egy szép lányból anya lett.
Húú, köszönöm :D ! Pedig te nem szoktad szórni a bókokat :P :lol: ...
Amúgy én is látom: egyértelműen "öregedett" a fejem, tényleg nőiesebb lettem. Meg belül is. Azt hiszem tényleg az anyasággal lettem felnőtt :wink: .

Orsi!

Ki vetene meg ezért :shock: ?!?!?! A bébiőrt ezért találták ki! Én nyáron állandóan a kerben voltam, míg a bébi bent szunyált, és előfordult már, hogy kivittük a kutyákat is (100 méter az erdő, mi ott megállunk, a kutyák meg mehetnek világgá :wink: ), és anyóshoz is volt már, hogy átszaladtam már valamiért. Eközben a bébi mindig édesdeden alukált, kezemben meg a bébiőr! Ebben semmi kivetnivaló nincs, hiszen azonnal hallod, ha felkel, és pár pillanat múlva már ott is vagy!
Anyósom úgy járt annak idején piacra, hogy letette a 2 hónapos gyereket aludni, bekapcsolta neki a rádiót, és elment bevásárolni :shock: :shock: :shock: :evil: . Na eeeez a megvetendő szerintem!

Bond!

Pont ma jutott eszembe, hogy ha olyan tárgyakból akarnánk forgót csinálni, ami a gyereket igazán érdekli, akkor csokipapír, zacskó, műanyag flakon, és csomagolópapír keringene a fejük felett :lol: . Botondnak pl. ma egyik játék se jött be, aztán végül 20 percet molyolt egy Kitkates papírral :lol: .
A laptophoz akartam én írni, hogy régebben laptopoztam úgy, hogy a babához közel volt a gép, de rájöttem, hogy mikor felekvéskor netezek, esküszöm érzem utána a csöndben, hogy zizi vagyok és sokkal nehezebben alszom el!!!!! Egyértelműen! Szóval én azóta soha nem laptopozok a fejénél, nehogy rá is hatással legyen. Már a tévét se szeretem, pedig azt min. 2 méterről látja. Mondjuk tény, hogy az LCD képernyők a szemet már egyáltalán nem roncsolják,és a laptopok mind azok, a bajom inkább az, hogy nehogy már ez legyen az egyetlen szórakozása :? . Bevallom, nálunk a bébi naponta kb. egy órán át nézi (látja :lol: ) a tévét (Disneyt, gyerekfilmet, vagy apával vmi pasisat :lol: . Tudom, hogy még nem igazán érti, de mégis inkább ilyemit, mint a híradót :lol: . Ja, Disneyt simán egyhuzamban nézi egy órán át, és ha zene van, hangosan kurjongat, és jár keze-lánba! Imádja :D ), napközben többször is megy, de már annyira megszokta, hogy ha a járókában van, akkor már nem izgatja. Mostanában a karácsonyfaégő a favorit: minden reggel egy órán át nézegeti a félhomályban a fényeket, amíg anyuka visszafekszik :oops: :mrgreen: .

Czigka!

230-270 :shock: ?!?! Az én gyerekem még mndig csak 100-140-et eszik, de akkor nem csoda hogy fogy :oops: . Pedig mindig tök elégedett, sőt pár napja már 3,5-4 óránként kér csak enni :shock: .

Szisz!

Ati állAti édes :lol: :lol: :lol: ! Te meg igazi "leányanya" vagy :shock: :lol: !

Szonibaba!

Juhhhuuuu-juhuuu :D :D :D . Bodzi gyönyörűűűűű :D ! Mondjuk nem is vártam mást Szoni, meg Marci után :wink: . Jól látom, hogy Bodzi a keverék? :wink:

Rólunk két dolog:

Botond fogyott :shock: !
Mondom Ricsinek, válasz: Aaaz nem lehet. Mondom anyunak, válasz: aaaaz nem lehet. Pedig de :? . Mondjuk így is olyan combja van,mint egy komplett fonottkalács, szóval nem vagyok megrémülve :lol: . Pár hete megint több tejem volt, és úgy tűnt elég neki, nem kapott hozzátápit. Valószínüleg ennek az eredménye a fogyás, szóval újra elkezdjük a gyümiket, pár nap múlva pedig ebédhez jön a krumpli, répa ilyesmi... Anyu azt mondta, hogy ha nem hagytam volna szünetetet lassan már ehetné a husit, májat ilyesmit :shock: . Olyan furi. Azért így is örülünk, hogy végülis eddig kihúztuk csak anyatejjel :wink: .
Anyu szerint a foga miatt is lehet étvágytalan, ami pedig sztem nagyon napirenden van, mert ma szegénykém olyan iszonyat sírást rendezett, mint még soha :( . Potyogtak a könnyei, vörösödött a feje, sehogy sem volt jó neki, pedig kézben soha nem sír, a cuimt is kiköpte és csak sírt, sírt vígasztalhatatlanul :cry: . Pont barátoknál voltunk, végül hazafelé a kocsiban megnyugodott, de félútig ugyanúgy sírt, pedig a kocsiban is egyből csönben van mindig! szóval most tényleg volt vmi baja!

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="kispocok13"]K írta:kispocok13érdeznék egyet Készségfejlesztő játékok témában

A picurok miket élveznek? Gondolkozom a FP Tanuló kutyus nevű dolgon, van valakinek tapasztalata ezzel vagy hasonlóval? Mit érdemes megvenni és mit nem?

Onnan jön az egész, hogy az ünnepek alatt a másféléves zenélő könyvére a félévesem teljesen ráindult, gondoltam, meglepjük valamivel....

A legegyszerűbb dolgoknak is úúúúgy, de úúúúúúúgy tudnak örülni. :D :D :D PET palackban golyócskák, gombok, rizsszemek, gyöngyök, akármik. Zenének CD, éneklés, zajkeltésre (játékgyártók előszeretettel alkalmazzák :x ) viszont bármi jó. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: . Színeket, formákat bármin lehet tanulmányozni ugyanúgy, mint azt, hogy minek milyen a tapintása. Ha nem lennének a játékgyártók, akkor azt észre sem vennék a gyerekek. :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="czigka"]
írta:
czigkaAzt akartam, hogy szerintem Norkili törölte magát, vagy valami van, mert valamelyik oldalon mikor visszaolvastam, akkor volt egy névtelen felhasználó, aki Lisáról beszélt, tehát szerintem ő az. Most nincs időm utánanézni, de ha nem így lenne, akkor ezer bocsánat. :oops:

A múltkor kerestem egy régebbi bejegyzést nálunk, és egyszercsak azt látom, hogy az egyik hozzászólás írója "Névtelen". Csak néztem :shock: :shock: :shock: :?: , nem jöttem rá ki volt az. Aztán ahogy jobbra-balra mentem újra bejött az az oldal, és a bejegyzés mellett megjelent iringó neve. :shock: :?: :? :? :?
Szerintem nem törölte magát norkili. Ha látod a nevét a taglistában, illetve a régebbi bejegyzéseid mellett megtalálod a nevét, akkor aktív. (Még akkor is ha passzív. :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

[quote="agi125r"]B írta:agi125rreki: Igen, én is mindig attól parázok, nehogy valami apró kacat a szájába kerüljön... :roll: De a szőnyegben is vannak ilyen kis darabok? :shock: gyerekjátszószőnyegnél azért gondolhattak volna erre... :roll:

Khm...a játékra rá van írva, hogy 3 éves kor alatt nem ajánlott. :roll: (Az más kérdés, hogy ettől még simán lenyelhetik ők is... :roll: :roll: :roll: ) Azzal együtt bármilyen kirakós játéknál megvan rá az esély.

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:50-kor.
Vendég

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiBaromira irigylem azokat a nőket, akiket a párjuk mindig szépnek lát (vagy legalábbis azt mondja), de így legalább tuti nem fogom elhagyni magam, mindig lesz motiváció :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Ami még nem hangzott el nálunk soha:
- csinos vagy
- nem áll jól.
Illetve elhangzottak, csak mindig én kérdeztem. (És nem úgy kezdtem, hogy: "Ugye....?" Falra mászok az ilyen kérdésektől, mert az a jelentésük, hogy leszarommitgondolszaztmonddamithallaniszeretnék. :evil: :evil: )
Amit viszont mondd, azt őszintén mondja. Ezért soha nem haragszom rá, amikor negatív véleményt nyilvánít ki valamiért velem szemben. :wink:

Kép
Kép
200907?

[quote="sillia"]s írta:silliaajnos a fos új design miatt csak külön külön tudom feltenni a képeket mert különben beleírások vannak :evil:

Már akartam kérdezni, hogy megbarátkoztatok-e már az új verzióval. Nekem az volt a bajom, hogy a topikba való lépéskor a legelső oldalra vitt, nem pedig az uccsóra. De ez már kiküszöbölve, tehát már nagyjából barátok vagyunk. :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

Nem vagy lemaradva semmiről. Krissy olyan rtikán jön, hogy nem írta le miért is voltak bent kicsit több időt szülés után a kórházban. Semmi más baja nem volt Dominak, csak a cukra nem stimmelt. Ennyi. Beállították, és, amikor már találkoztam Krissyvel,Dominak nem volt semmi baja. Én is csak azért tudom ugyebár, mert egy kórteremben voltunk a kórházban :wink: :P
Azt meséltem már, hogy először nem ismertem fel Krissyt, aztán mikor mondták a szobatársak, hogy Kriszti így, Kriszti úgy, és Domi a babája, gyorsan el kezdett járni az agyam, és rájöttem, hogy ki Ő :lol: .Mivel, hogy ő hamarabb volt kiírva , mint ,én nem is gondoltam volna, hogy ő vele még kórházban találkozhatók, pedig tudtam, hogy Kecskeméten fog szülni ő is. 1 napja voltunk egy szobában, mikor mondtam, hogy honnan vagyok orsi777 :lol: :lol: :lol: .
Priviben anno Gabi 83-mal tartottam a kapcsolatot, mert ugyanaz volt a dokink. Vele még aznap is leveleztem, mikor megszültem. Ő utánam két nappal szülhetett. Szegény Gabit láttam vajúdni a folyósóról. Krissyvel, meg együtt fejtük a cicinket az apróságoknak:lol: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.01.02 19:18-kor.

Kép
Kép
orsi777

[quote="breki76"] írta:breki76n pont így néztem ki, csak ritkább volt a hajam...de mintha Ármin a klónom lenne...még Férjem is ezt mondja. Meg a füle kisebb és fejhez simulóbb! De Apukám is megmondta, hogy Kislányom, te megszülted saját Magad!!!! Fura, hogy mégis Kispöcsös!!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Bond

Hugi nagyon jól bírta a Szilvesztert :shock: :lol:

A mai napunk: szintén a szokásos menetrend, semmi zökkenő. :wink: 8) :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

[quote="norka81"]
írta:
norka81
[quote="orsi777"]B írta:orsi777ond másnapos 8) :roll: :lol: :lol: :lol: :?:

Bocsi Bond, de én ezen akkorát nevettem!!!! Annyira elképzeltem, ahogyan másnaposan nem bírsz gép elé ülni! :D

Akkor ezt légyszíves írd le, mert én még soha nem rúgtam be. :roll: :lol: A maximum az olyan fokú becsiccsentés volt, amikor kissé hülyécskén nevetgéltem. De az is csak egyetlen alkalom volt.
Szeretem az alkoholt, de egy adott ponton túl már egész egyszerűen nem kívánom. :roll:
Az adott eset egy borkóstoláson történt. Az unokatesómék ismerősénél voltunk, aki végigvezetett minket a pincéjén. 10-12 félét kóstultunk. Tudom, hogy hogyan kell, de én sajnáltam volna nem lenyelni, ezért mindegyiket megittam. :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: Ehhez hozzá jött még a fogadtatásunkkor megivott házi szilvapálesz, citromos vodka, vörösbor meg mittudoménmi (azért csipegettünk sós cuccokat is, hogy legyen ami ellensúlyozza :lol: )
Szóval, kissé hülyécskén mentünk vissza a házba. Régi, de felújított vályogház, tornáccal, alacsony szemöldökfás ajtókkal, de iszonyat vastag és gyönyörű tetőgerendákkal, fatüzelésű, duruzsoló kályhával. Isteni meleget adott, úgy aludtunk el. Reggelre viszont már kialudt, így hideg volt, nem igyekeztünk ki a paplan alól. :roll: De nagyon amúgy sem mentünk volna, mert kora reggel kezdődött a brazil Forma-1-es nagydíj, így azt néztük. 8) (Miközben jókat röhögtünk azon, hogy az unokatesóm mennyire horkol. Igazán nőies volt... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?