A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Viki!Jaj de édes a kis gyúrnivaló hajasbaba! Valami tündéri!

Bennem érlelődik már egy ideje olyasmi....amiről szívesen hallanám a véleményeteket....meg hogy hogy kell kezelni az ilyen helyzeteket....de inkább gyűjtök még erőt, hogy leírjam....de a blogba fogom.....még nem nagyon néztem be....nem mertem....Kriszti már megadta egyszer a picre való bejutást....majd onnan tovább indulok, ha nem bánjátok!
ERősítést kérek! :wink: :wink: :wink: :roll: :roll:

Kriszti de jó, hogy Ranschburgot belinkelted......nekem is eszembe juthatott volna, mindig olvasom a válaszait :) . MÁr olyan sokszor kaptam tőle megerősítést másoknak adott válaszaiból!

Fogyi- hát én hétfőn kezdek, de mindenki átmegy keddre?
:( Már rákészültem...na és anyumat is rávettem 8) !

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Keve kezdetben vekker mellett aludt igazán jókat... a férjem ötlete volt.... (van apaöszötn is :lol: ).....utána olvastam ezt R. proffnál.

KépKép
KépKép
zsalyam

Frocli... pappppám de bátor vagy.... :shock: :shock: :shock: :shock: 8) 8) 8) 8) nincs tapasztalatom hosszabb úttal... meg fogalmam sincs, hogy tudnád megoldani a dolgokat... de a csajok biztos adnak jó tanácsokat (vagy már adtak.... :wink: :wink: ) Jó utat!

Andi... engem érdekelne egy Osanit.... :wink: :wink:

Kriszti... szitu tényleg idióta.... :? :? :? :? én is barátnőre gondoltam... vagy nagyanyós... vagy mittudomén???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Bakker mióta beléptem... visszaolvasni... írtatok 2 ujjabb oldalt.... :roll: :roll: :roll: :roll: és már 600 oldal... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Sziasztok!

Rengeteget írtatok, kezdek visszaolvasni, reagálni, így bocs, ha hosszú leszek.

Manó: Annyira gyönyörűségesek vagytok, mindannyian! És látszik, hogy nagyon boldogok! Ákos igazi kis vicces pofi, látszik, Míra pedig egy kis gyönyörűség. Kár, hogy nem lakunk közelebb... :) Milyen gépet hozott a Jézuska?

Andi: Ismételten sajnálom az éjszakát, Barni még nem kapcsolt, hogy új év-új rend van... :?

Imola: Nagyon szépségesek és sugárzóak vagytok! Tényleg írjál néhány dolgot, annyira kívácsiak vagyunk!

Fogyi: Én hétfőn kezdem Apával, de nem 90 napozunk, a gyümi miatt nem bírnánk. Mivel nem kéne sokat ledobni, csak 6-7 kilót, így csak odafigyelünk majd arra mit eszünk, kezdésnek nem eszünk majd minden nap töménytelen édességet, cukrot. És megpróbálok tornázni is egy kicsit esténként. Aki kezdett/kezd bármi diétát, drukkolok, és kitartás.

Hemangióma: Köszi a hsz-eket, kezdek azért nyugodtabb lenni. Szuszika, privit megkaptam, akkor hátfőn lépek is az ügyben. Köszönöm szépen! Egyébként Máténak csak annyi látszik, hogy nagyon duzzadt az orrhegye, mintha be lenne gyűlva a bőre alá valami és nagyon kivehetőek a kapillárisok.

Cumisüveg: Mi is Mam-ot használunk a teához, már persze ha elfogadja. Andris anno sokat ivott, Máté jó ha három kortyot beleiszik, aztán nyomja is ki. Sima cumiban mi is Aventezünk.

Fogzás: Nálunk is elkezdődött, de nagyon. Detto Kriszti leírása: nyálzás ezerrel, majd megfullad benne, egész kézfej a szájban egész nap, felületes alvás szinte egész éjjel, nappal nyugtalanság. Mi nem használtunk Andrissal borostyánnyakláncot, most sem fogunk. Én nem szeretek semmit sem rátenni, ha lányom lenne se kapna fülbevalót pl. De ebben is mindenki szabadon dönt, én csak ilyen paramami vagyok ezekben. :oops:

Kata: De édes Lőrinc a székben! :lol:

Ja, még visszatérve a fogzásra. Andrisnak elég későn, 8 hónaposan bújt ki az első foga és taluajdonképpen a nyálzás mellett semmi más tünete nem volt. Nem volt tőle nyugtalanabb, nem aludt rosszabbul, nem sírt többet. Ha Máté tünetei a fogzástól vannak, akkor sokkal rosszabb helyzetre számíthatunk, mert ő elég kivan mostanában. Szopi közben 3-4 perc után ő is nagyon sír, ha várok, kicsit jobb, de nem eszik 6 percnél tovább. Ha nem hízott volna most is több, mint 600 grammot, már azt hinném, hogy nincs elég tejci. :roll:

Viki: Dóri... :shock: :lol: Nagyon édes, de tényleg mivel eteted? :wink:

Névnapos Fruzsinak és Ábelnek mi is nagyon gratulálunk!

Vera: A 450 gramm szerintem is nagyon szép kis teljesítmény. Még régebben kérdezted a Manduca-t. Nem használjuk már a szűkítőt, már nem fér bele, de ő már több, mint 7 kg és 65 cm. Mi vállban szoktuk jobban meghúzni, szinte úgy fekszik rajtunk mintha kendőben lenne, teljesen ránk simulva. Ő imád így lenni. Ja, és az ő lábai már annyira hosszúak, hogy térdig fel vannak támasztva békapózban, és onnan lóg egy picit.

Na megyek, vetek egy pillantást a blogra is. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hgrita 2010.01.02 20:46-kor.

Kép

Kép
hgrita

MAnó, nagyon szép vagy!!!!

Kriszti, az nagyon rossz, ha kinyiffan egy fagyasztó, még ha kicsi is :(

Én soha nem szoktam az orrukat szívni....

Andi, remélem, valahogy azért tudsz pihenni. (én is hulla voltam az elsővel, most meg már néha én ébresztem fel a kicsit, ha nem figyelek oda)

Süti, köszönöm!!!! :D

Nekem is el kellene kezdeni fogyni, de én még nem döntöttem, hogyan csináljam.

Viki, annyira édes ez a kislány, olyan kis dögönyözni való :wink: :D

Heténynek van már egy varrt hege, az sokkal csúnyább, mint, amik maguktól forrtak össze (igaz, hogy abból még egy év múlva is jött az üvegszilánk :( )

Cumisüveg témához nem tudok hozzászólni :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Borostyánkő nyaklánc... kari előtt rendeltem... és kari után már itt is volt... :wink: :wink: nem tudom, hogy hat e... próbálok hinni benne... szerintem ez is valahogy olyan, mint a málnalevéltea... :wink: :wink: :wink: soha nem tudjuk meg, hogy vele, vagy nélküle könnyebb.... :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

jajj, nem is mondtam :D jó a fagyó :D:D:D:D csak tele volt jéggel a szerencsétlen /még mamámé volt, szóval nem mai csirke/ de így leolvasztva és jégtelenítve tökéletesen működik :D:D:D:D hála az égnek, mert a másik /a nagy/ is szinte tele van :roll:

vicger

Kriszti... fenékelverős szmájlit nem találtam... csak mutogatóst.... :wink: :wink: :wink:
Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Scoop... Anna-féle gyógyi is jó... fokhagyma mézzel... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Kriszti, ez szuper :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Viki, akárhogy is, legalább szép :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="vicger"] írta:vicger
[quote="scooper"]e írta:scooperz a lándzsás utifűszirup micsodi? egy nap alatt rendbe rak? majd utánanézek a patikában ....most volt egy éve, hogy elkezdődött, azóta állandóan van, és állandóan tapad a váladék a torkomra

Dr. Theiss a márka. Nagyon nagyon hatékony és hatásos gyógynövényszirup. Ízre nem a legjobb, olyan jégeres ;)

Kriszti...
most sikerült megmozgatnod rendesen az agytekervényeimet.... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: el nem tudtam először képzelni, hogy milyen az a jég ér.... de leesett... huuuupppppp .... Kép olyen jóóóóóót nevettem.... :lol: :lol: :lol: :lol: köszi....
vikiviktor

Sziasztok,
mindig csak azt veszem észre, hogy már megint lemaradtam, pedig csuda jó dolgok történnek itt...
De sajna apa itt hagyott 1 hétre..ne is kérdezzétek...
Itt van anya, aki ugy tök ari, hogy segít, így nem vethetek semmit a szemére, ha nem jól csinál valamit...inkább csak magamban morgok...

Csak átfutni volt időm, amiket írtatok.
borostyánkő nyaklánc...fogzásra..vagy hülye vagyok és felületesen olvastam??
homeos bogyó, szintén fogzásra..mi az...én is, én is, én is...

Fogyókura: mindenki csuda szép vékony lesz a tavaszra...nekem most ez a betegség besegített egy kicsit...

Manó-etetőszék: szóval nem csak én zargatlak székügyben..nálam még mindig a PP a nyerő, ha tudsz rá árat mondani...és a Cotobaby Samba - minősége??

Az lehet, hogy a lányok megérzik, hogy az apjuk elment? Flórát mindig tök könnyű volt lerakni aludni, 2 nappal ezelöttig, azóta üvölt este és csak kézben alszik el...vagy rajtam érzik, hogy ideges vagyok...

Ja, a képekben pedig mindig csak gyönyörködni tudok...

Na megyek teregetni...

t-pk

Timi... Móni... Dóri sem forog... hason már tök jól elvan hosszabb ideig is... (ez kb 2-3 perc... régebb pillanatokat bírt csak hason...) próbál forogni, de nem tud... ő mostanában sikongat és dumál....
Megkaptam ma a barátnőmtől névnapomra a Deákné B. Katalin: Anya, taníts engem! könyvet... kicsit már belekukkantottam... nagyon tecccc.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Andi... mentettem én is... köszi.... :wink: :wink: :wink: ( Kép )
vikiviktor

Móni... lécci nekem is küld el privibe a 90 napos szemezgetésed.... :wink: :wink:
vikiviktor

[quote="s.vera"]
írta:
s.veraMa mértük Zoét, és 5400g, vagy a múlt héten volt rossz a mérleg, vagy ezen a héten hízott kevesebbet, de összesen a négy hét alatt hízott 450g-ot! ez már nem is olyan rossz.

Mi egy hete minden este mérjük Bencét kíváncsiságból, dec 25-én volt 5,4 kiló és ma megint annyi volt, a kettő között ingadozott, volt hogy 5,2-re lement... 5,4 nekünk is jó lenne, az majd 500 grammos hízást jelentene.

Kép
frocli

Timi... remélhetőleg tető megmarad.... :shock: :shock: :shock: :shock: itt is nagy a szél.... :roll: :roll: :roll: :roll:

[quote="dorkamartini"]
írta:
dorkamartini
ja és én ittam minden este baileys... és most 56 vagyok... szóval szerintem a bor az gyümölcs:)))))..és nem okoz nagy gondot:))) alkoholizáljatok nyugodtan:))))

dejót nevettem ezen a felfogáson... Kép

jóóóólvan madar... csak csak kiderül mitől az a sok energy.. reggel kávé este borocska.. maaaajd elárulod eccer mit iszol napközben? - ...és akkor mi is követjük a tempód:))))

Erre én is kíváncsi vagyok!!!!!

különben párom épp tennap közölte, hogy tudom e hogy 1 hónap alatt 4 kilót fogytam..... :shock: :shock: :shock: ...... és tényleg......
jóóó tudom az én fogyizásomtól kituttok akadni de azzé nem semmi..mer ettem pirítós meg azzé nem tartottam én be olyan szigorúan ezt a diétát........

Ügyes vagy!!!! Kép
vikiviktor

Csajok... én is kedden kezdek veletek 90 napost... ha lehet.... :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink:

Vera... Zoé hízása szerintem pontjóóóóó!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Kata, észreveszik a babák, hogy apa nincs otthon.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Mi Dórit alig bírjuk már el.... :? :? :? :?
vikiviktor

Orsi... tessék írni a blogba... én szeressem olvasni.... :wink: :wink: (pedig az elején naon meg voltam ijedve tőle... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2010.01.02 21:24-kor.
vikiviktor

Azt elhiszem! Jó kis súlyzó! Nekem ezzel a kis pihe lánnyal is fáj a hátam néha :wink: Tegnap reggel rosszul kötöttem fel. Éreztem, hogy a hasam viszi a súlyt, de nem tudtam átkötni, siettünk, délután fájt a hasam és még vérezgettem is! (még jó, hogy a múltkor mondták, hogy ez rendben van még - mindenesetre ma kevesebbet hurcoltam...)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Rita... Dóri pudingot eszik.... :wink: :wink: :wink: Kép nemám.... szopizik.... ma vettem hipp teát (és babavizet) amit lehet adni 4 hótól... lehet kipróbálom... de lehet nem... :roll: :roll: :roll: :roll: nem tudom... Már rég óta nem fogad el semmi mást anyatejen kívül... lehet bepróbálkozom... nemtom... olyan tanácstalan vagyok.... :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Névnapos babóknak ... Fruzsi... Ábel... sok boldogságot kívánok én is!!!!!! Kép
vikiviktor

Voltam DM-ben, teljesen kifogytak cumisüvegből. Aztán átmentem Brendonba, na ott volt választék bőven. Választottam egy fogantyúsat meg pár előkét 195,-Ft-ért 2 rétegű, jónak tűnt. Mentem a kasszához fizetni, erre párom hívott, h menjek mert ordít Laura. Ők a kocsiban voltak, én bolond meg nem vittem neki semmi innivalót. A kasszánál egy várandós páros épp felvásárolta a fél áruházat, több pénztár meg nem volt. Így ott kellett hagynom amit venni akartam. :(
Így nem lett új cumisüveg.
Vendég

Viki miért szeretnél a babónak teát és vizet adni? Hogy ne szopizzon sokat?

KépKép
KépKép
zsalyam

Viki, én még nem adnék neki :wink: , persze, te döntöd el.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote][ írta:b]Rita... Dóri pudingot eszik.... :wink: :wink: :wink: Kép nemám.... szopizik.... ma vettem hipp teát (és babavizet) amit lehet adni 4 hótól... lehet kipróbálom... de lehet nem... :roll: :roll: :roll: :roll: nem tudom... Már rég óta nem fogad el semmi mást anyatejen kívül... lehet bepróbálkozom... nemtom... olyan tanácstalan vagyok.... :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Miért akarnál neki anyatejen kívül mást adni??

t-pk

Kriszti... fagyó... juppppiiiii Kép
vikiviktor

Frocli nagyon bátor vagy! Én nem mernék elindulni ilyen hosszú útra vonattal. Igaz kocsival se. De biztos rendben lesztek! Amúgy utazás alatt babakocsiban lesz? Vagy ölben fogod tartani?
Vendég

T-pk... lánykáid sajna tuttti érzik, hogy idegesebb vagy... tessék mennyugi.... :wink: :wink: :wink: és apa hiányát is észreveszik.... :wink: :wink:
vikiviktor

Nem tudom miért is akarok neki teát adni... talán az íz miatt.... :? :? :? nem tudom... de szerintem úgy döntök, hogy még mégsem adok..... köszi... kellett egy kis "löket"... :) :wink:
vikiviktor

Szuszika nagyon bájos mosolyú Laura itt a vonalzón!

KépKép
KépKép
zsalyam

Viki nincs édesebb a babónak az anyatejnél! :wink: :) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsalyam 2010.01.02 21:30-kor.

KépKép
KépKép
zsalyam

Viki, ment privi :)

Zsalyam:
én már rég eldöntöttem, hogy 5-én kezdek, egyszer Kriszti valamiért írta, hogy az neki protein nap, akkor rögzítettem ezt magamnak, azóta lebeg ez a szemem előtt, így majd egy nappal előttünk jársz, de attól még tudjuk tartani egymásban a lelket ... egyébként úgy rémlik, zsu is hétfőn kezd ...

KépKép
KépKép
madar

Megmondom őszintén... a tesóm szekál (és ez frusztrál... :? :? :? ) mert ő babója 4 hónappal idősebb Dórinál és iszik szopi mellett teát... születése óta.... (tudom minden babó más és más... ) de mégis minden egyes alkalommal rákérdez.... :? :? :? és ezért gondolkodtam el... igaz ő már 4 hónaptól hozzá is táplál... (mert vissza kellett menjen dolgozóba... németbe élnek.... :? :? :wink: ) Nooo a lényeg, hogy az inditatás ez volt.... :wink: :roll: :roll: :roll: :roll:
Viszont Dórim már rég elhaladta a 4 hónappal idősebb unokanővérét súlyban.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Persze Madar a lényeg, hogy biztassuk egymást :lol: .

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Scoop... Anna-féle gyógyi is jó... fokhagyma mézzel... :wink: :wink: :wink:

de én nem beteg vagyok, egyszerűen valamiért krákogok már egy éve, és nem akar elmúlni, háziorvos meg nem látott semmit

KépKép
Kép
scooper

Tesómék németből jöttek haza amikor Nouri 3 hónapos volt... nooo amikor Dóri 3 hónapos lett arra gondoltam, hogy tutti nem indulnék még el vele.... :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :? :? :?
vikiviktor

Ne hagyd magad Viki!

Most már jó éjszakát! Nyugodalmasat!

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="zsalyam"]S írta:zsalyamzuszika nagyon bájos mosolyú Laura itt a vonalzón!

Köszi! Te Rózád és Kevéd pedig milyen kis huncut!
Vendég

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Rita... Dóri pudingot eszik.... :wink: :wink: :wink: Kép nemám.... szopizik.... ma vettem hipp teát (és babavizet) amit lehet adni 4 hótól... lehet kipróbálom... de lehet nem... :roll: :roll: :roll: :roll: nem tudom... Már rég óta nem fogad el semmi mást anyatejen kívül... lehet bepróbálkozom... nemtom... olyan tanácstalan vagyok.... :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

hipp tea nem jó, rossz tapasztalatok dögivel: eddig ismerősök közül, akik próbálták, hasmenést okozott, és hugaimnál is, én 10 évesen kóstoltam, nekem is, szóval én tuti nem fogok neki adni

KépKép
Kép
scooper

Móni... nagyon szépen köszi!!!!! :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Scoop... Anna-féle gyógyi is jó... fokhagyma mézzel... :wink: :wink: :wink:

de én nem beteg vagyok, egyszerűen valamiért krákogok már egy éve, és nem akar elmúlni, háziorvos meg nem látott semmit

De szerintem (szerintem!!! :wink: :wink: ) erre is jó!!!!

Vagy még valami jutott eszembe... Dologél... gyógyitárba lehet kapni... szerintem tök jó.... növényi alapú gél... kb 1400 Ft... és úgy tudom pici babónak is jó fogzásra.... :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

én csak akkor adok neki teát, ha kéri, olyan érdekesen panaszos hangot ad ki, ha szomjas, és nem hagyja abba, még nem ivott. és én csak ánizs-teát adok neki! ne hagyd magad, úgyis az van, amit te akarsz viki :wink:

KépKép
Kép
scooper

Ja még jóhogy kedden kezdem a 90 naposat... amíg visszaolvastam-reagáltam... szép lazán benyomtam egy egész doboz merci-t (olyan csillag alakút...) :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

majd utána nézek patikába, csak már annyira idegesítő, és ha nagyon letapad, fáj is mikor felszakad......na ez most rímmelt!!! Kép

KépKép
Kép
scooper

Manó köszi a véleményt etetőszékügyben. A Bambino Worldről így leteszek, éreztem én h nem véletlenül olcsóbb mint a többi.
Brendonban megnéztem a választékot, ott leginkább PP-k voltak, de azok olyan hatalmasak! Van hely nálunk, de azért mégse jó kerülgetni egy ekkora széket. A Baby Design Bambi felé hajlok, főleg h Kata is dícsérte. Láttam leáraztad. Még ebből is tudnál engedni egy topik társnak?:wink:
Van neked készleten? Mikor tudnám megkapni?
Vendég

Viki: merci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

merci csoki :lol: :lol: :lol: :lol:

etetőszék: nekem nem futja rá, de ha vennék is, max a tescóba 7000ért láttam kombit, ami kisszék-asztal és etetőszék egyben, de mivel nekem erre nincs, marad az ölben-hordozóban etetés

KépKép
Kép
scooper

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?