Sziasztok!
Rengeteget írtatok, kezdek visszaolvasni, reagálni, így bocs, ha hosszú leszek.
Manó: Annyira gyönyörűségesek vagytok, mindannyian! És látszik, hogy nagyon boldogok! Ákos igazi kis vicces pofi, látszik, Míra pedig egy kis gyönyörűség. Kár, hogy nem lakunk közelebb...

Milyen gépet hozott a Jézuska?
Andi: Ismételten sajnálom az éjszakát, Barni még nem kapcsolt, hogy új év-új rend van...
Imola: Nagyon szépségesek és sugárzóak vagytok! Tényleg írjál néhány dolgot, annyira kívácsiak vagyunk!
Fogyi: Én hétfőn kezdem Apával, de nem 90 napozunk, a gyümi miatt nem bírnánk. Mivel nem kéne sokat ledobni, csak 6-7 kilót, így csak odafigyelünk majd arra mit eszünk, kezdésnek nem eszünk majd minden nap töménytelen édességet, cukrot. És megpróbálok tornázni is egy kicsit esténként. Aki kezdett/kezd bármi diétát, drukkolok, és kitartás.
Hemangióma: Köszi a hsz-eket, kezdek azért nyugodtabb lenni. Szuszika, privit megkaptam, akkor hátfőn lépek is az ügyben. Köszönöm szépen! Egyébként Máténak csak annyi látszik, hogy nagyon duzzadt az orrhegye, mintha be lenne gyűlva a bőre alá valami és nagyon kivehetőek a kapillárisok.
Cumisüveg: Mi is Mam-ot használunk a teához, már persze ha elfogadja. Andris anno sokat ivott, Máté jó ha három kortyot beleiszik, aztán nyomja is ki. Sima cumiban mi is Aventezünk.
Fogzás: Nálunk is elkezdődött, de nagyon. Detto Kriszti leírása: nyálzás ezerrel, majd megfullad benne, egész kézfej a szájban egész nap, felületes alvás szinte egész éjjel, nappal nyugtalanság. Mi nem használtunk Andrissal borostyánnyakláncot, most sem fogunk. Én nem szeretek semmit sem rátenni, ha lányom lenne se kapna fülbevalót pl. De ebben is mindenki szabadon dönt, én csak ilyen paramami vagyok ezekben.
Kata: De édes Lőrinc a székben!
Ja, még visszatérve a fogzásra. Andrisnak elég későn, 8 hónaposan bújt ki az első foga és taluajdonképpen a nyálzás mellett semmi más tünete nem volt. Nem volt tőle nyugtalanabb, nem aludt rosszabbul, nem sírt többet. Ha Máté tünetei a fogzástól vannak, akkor sokkal rosszabb helyzetre számíthatunk, mert ő elég kivan mostanában. Szopi közben 3-4 perc után ő is nagyon sír, ha várok, kicsit jobb, de nem eszik 6 percnél tovább. Ha nem hízott volna most is több, mint 600 grammot, már azt hinném, hogy nincs elég tejci.
Viki: Dóri...

Nagyon édes, de tényleg mivel eteted?
Névnapos Fruzsinak és Ábelnek mi is nagyon gratulálunk!
Vera: A 450 gramm szerintem is nagyon szép kis teljesítmény. Még régebben kérdezted a Manduca-t. Nem használjuk már a szűkítőt, már nem fér bele, de ő már több, mint 7 kg és 65 cm. Mi vállban szoktuk jobban meghúzni, szinte úgy fekszik rajtunk mintha kendőben lenne, teljesen ránk simulva. Ő imád így lenni. Ja, és az ő lábai már annyira hosszúak, hogy térdig fel vannak támasztva békapózban, és onnan lóg egy picit.
Na megyek, vetek egy pillantást a blogra is.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hgrita 2010.01.02 20:46-kor.