A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kösz Móni, remélem és remélem, hogy itt meg is állunk, és nem fog ismétlődni, bízom benne ,hogy a sok sárgatest hormon amit az eseményutánni tartalmaz csinálta és most már ok lesz :roll:

Kép
babcika

Tudjátok mi a poén??? Leírom a blogba, a történetemhez hozzászólásképpen, gyertek :wink:

Kép
babcika

NA ,akkor drukkolunk hogy semmi komoly ne legyen!

sutimano76

Babcika mennyugi, de azért drukkok is és minden okés lesz :)

Timi: először is Neked egy fenékbe billentés ... tessék enni!!! ... aztán meg nagy simi és küldök erősítést, hogy ezek a gyógymanók most már végleg elzavarják a hőemelkedést ... Kép Kép Kép Kép Kép
Dorkának meg ínymacerálóűző kommandót küldök Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

Timi neked is gyüminap van ma????

Szegény kicsi Dorki, remélem kijön már a fogacskája!!Én csak hang nélkül tudtam megnézni a vidiót, mert Blanki alszik, de majd...

Kép
babcika

[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76anó,mi lenne ha.......apika játszik Ákossal,míg te meg Míra fürcsitek,gondolom ahogy rég,majd Amíg Ákost fürdeted eteted,addig apika mesél Mírának,majd ha Ákos elaludt,akkor apika "vigyáz" rá,és te bemész Mírához esetleg kap még egy mesét,és megvárod míg elalszik,ha elaludt,beviszed Ákost???????????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Ezzel csak az a baj, hogy Ákos este 1 órát van cicin :?

Kép Kép
manósziget

Madar,Kata köszönöm:)))))))))
Süti azért mentem el mert nagyrészt csak magamnak írtam.....de ha vissza fogadtok akkor jövök?!!!!
Vera köszi:)
Manósziget,köszi megvagyunk....szépen gyorsan telnek a napjaink....Barni kb 6-7 hetes kora óta átalussza az éjszakákat.....este fél 10-től reggel 8-9-ig alszik:)
most kezdtük el bevezetni a babahamikat....imádja.............jön a fogunk is.......
Zsu9 nekem is hullik a hajam erősen......a gyógyszertáros azt mondta szedjem az elevitet......

meséljetek ti is hogy képbe kerüljek....... :oops: :oops:

és akkor a képek:

Kép
Barni 2 percesen
Kép
Barni hazaérkezett:)
Kép
Kép
családi kép:))))
Kép
Kép
Kép
ez a legfrissebb.....karácsonyi......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="babcika"]S írta:babcikaüti igen volt, és mérges is vagyok kicsit a dokira, mert levette mikor kiderült babás vagyok, és megjött neki a nem túl rózsás eredmény 02.02-én, és ehhez képest nekem meg csak 06.02-én mutatta meg :evil: , nem tudom mit gondolt, hogy akkor elvetetem a gyereket vagy mit. No és az volt a papíromon, hogy 6 hetessel együtt újabb kenetvétel, mert az eredmény ASC-US ismeretlen eredetű hámsejt rendellenesség. :(

Doki no komment. :twisted: De te hogy bírtad ki ilyen sokáig, hogy nem mentél el dokihoz????? :shock: Én tuti már rég ott toporogtam volna hogy tessék már megcsinálni.
Mondjuk én dokkerom amikor volt jópár éve vmi gebaszom, akkor telón hívott meg előtte küldött levelt is... pedig semmi extra nem volt, csak meg kellett ismételni a rákszűrést...

Kép Kép
manósziget

Kép
az hát.......

KépKép
dorkamartini

[quote="madar"][ írta:madarb]Manó: pillangós hsz ... csak szeretnék ilyen jól fogalmazni a témában, de Babci volt az :wink:

Babci: én sem emlékszem, hogy írtad ezt :oops: én biztos, minél hamarabb végére szeretnék járni ... de a dokin tényleg csodálkozom én is :shock:

Neki is szántam, csak biztos rossz név alá írtam be.

Kép Kép
manósziget

Enyém gyerek... a kisebbik... ma még csak fél órát aludt... azt is de. a babakocsiban séta közben... és most titta nyűűűgi... semmi nem jóóóóóóóó

Kép Kép
manósziget

Süti, ha megnyugtat (tudom nem), de nekem se jött még ma semmi.... :(

Kép Kép
manósziget

Enyém is fent már ismét!!! :?

Na látjátok, a pillangó, most hogy megint itt van, miért akarja a Jó Isten, hogy beteg legyek, jajj , mostmár nagyon para vagyok :cry: :cry:

Kép
babcika

Manó, sajnos nem tudtam elmenni :? , meg van bennem egy amig nem tudom nem fáj érzés, mekkora egy barom állat vagyok mi :?:

Kép
babcika

Nitacska, üdv itt újra, annyira el vagyok itt foglalva magammal, hogy nem is köszöntöttelek :oops: , nagyon szépek vagytok, és micsoda magzatmáz :D

Kép
babcika

Megjöttünk a dokitól.Hát ja.

Méreckedtünk, 6700 gramm és 64 cm. :D

Azt mondta,hogy valószínűleg tényleg jól megemészti az anyatejet,csak úgy néz ki,hogy a rostokat is amik rásegítenek a kakilásra.Hát ezt nem nagyon értem,de biztos jól tudja.
Azt mondta,hogy próbáljunk ki gyümölcsös bébipépet,olyat ami meghajt (pl.őszibarack).Azt adjuk neki a déli evés előtt pár kanállal és utána szopi.Pár napig csináljuk így,ha nem segít,akkor adjunk neki az etetések között is pár kanállal.Utána ha ez sem vált be jöhet a Levolac.
A 6 napot kaki nélkül ő is soknak tartotta.
Most vettünk őszibarackos bébiételt,holnap majd adok neki,remélem segíteni fog.

Hát asszem ennyi.

Nitacska:én is emlékszem rád.Innen is meg az októberi topicból is.Írtam oda egy párszor,de aztán visszatértem. :D
Vendég

Nitácska nagyon szép kis családod van. :) Az éjszakákért irigy vagyok... Nálunk is már Ákos ég átaludta az éjszakákat, de december óta borult minden...

Kép Kép
manósziget

Babcika,Lina köszi!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote]C írta:sajok!

Kaptam egy ilyen linket!
http://www.pharmaexpressz.hu/index.html
Rajtuk keresztül is meg tudjuk rendelni az Osanit-ot.Ha ma-holnap megrendelném,hétfőre itt lenne.Megtudom pontosan az árakat,és megnézzük hogy a jobb.A másik biztos nem lenne itt ilyen hamar.

Küldtem privit...megkaptad?

t-pk

Jól van Babci, ne idegeskedj.... az sokkal rosszabb... De tudod mindenkinek arra van ideje amire akar... Gondlom benned tudatalatt ott volt/van rendesen a félsz, hogy mi lesz.... DE hát éppen ezért kellene mindig időben elmenni!!!

Anno 5 hetes lehettem Ákossal, mikor volt egy nagyon enyhe kis barnázásom reggel.. Hát én becartam rendesen, mivel ahol előtte fórumoztam volt egy csaj, akinek ugyanígy kezdődött és ő gondolta nem lesz baj, meg csak a beágyazódás miatt van meg stb és amikor elment dokihoz... jó pár héttel később már nem volt szívhang... :? Szerrinted hol voltam aznap délután??? Pedig a saját dokim épp síelt? De keritettem egy másikat. ;)

Kép Kép
manósziget

Az a baj, hogy nállam minden és mindenki előbre való, ha a gyerekről lenne szó, már 5 perc és ott vagyok, mikor seggre esetem akkor mentem és is ,hogy nincs e baj Blankával, de ezt olyan nehéz volt összehozni, mert h1n1 buszra nem ülhetek, amikor apa itthon akkor nincs időpont, apát el nem engedik, kéreckedni már nem mer, állás az kell, aztán jött a dög hó, aztán.... na most állt nagyjából össze, hát ez van, de remélem ok lesz, csak bánt a lelkiismeretem is a blogban leírt miatt, de remélem nem ez lesz a bűntetésem :? :cry:

Kép
babcika

[quote="arvaerika"]K írta:arvaerikaöszi az üdvözlést mindenkinek!

Körkérdés:hol érdemes lakáshitlet felvenni, kb.6-8 milla kellene..
Esetleg valaki járatos az ilyen dolgokban?

erre tudok adni telószámot..anyám, ő sok bankkal kapcsolatban áll...ha kell, küldöm priviben :wink:

KépKép
Kép
scooper

Babcika: nem lesz semmi gond, erre gondolj, jobban mondva így: minden rendben van :)

Nitacska: nagyon szép családod van, gratulálok. :) :) :) Húú, de irigy vagyok én is az éjszakára. Hogy csináljátok? :?: :roll: :wink:

Manó: enyim gyerek is vmi hasonlót produkált ma alvás címén :roll:

KépKép
KépKép
madar

[quote="manósziget"] írta:manósziget
[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76anó,mi lenne ha.......apika játszik Ákossal,míg te meg Míra fürcsitek,gondolom ahogy rég,majd Amíg Ákost fürdeted eteted,addig apika mesél Mírának,majd ha Ákos elaludt,akkor apika "vigyáz" rá,és te bemész Mírához esetleg kap még egy mesét,és megvárod míg elalszik,ha elaludt,beviszed Ákost???????????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Akkor Mírát lerendezni mielőtt Ákos enne????

sutimano76

Ma nem alvás van, hanem nemalvás :lol: :lol: ,persze nekem ez vicces, mert enyém gyerek nem nyügi sohasem, remélem nem szólom el, de sosem sír, még ha éhes is csak nyeheg :D

Kép
babcika

[quote="babcika"]M írta:babcikaanó, sajnos nem tudtam elmenni :? , meg van bennem egy amig nem tudom nem fáj érzés, mekkora egy barom állat vagyok mi :?:

és ha bele gondolunk,hogy már lehet rég leeshetett volna a kő a szívedről!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Kata,igen meg.
Egy ismerősömnek 1 éves a kislánya és a harmadikat használják.Elég sokáig elég azt mondták.Szám szerint nem lettem okosabb,mennyi van benne,de 2011 ig jók.Azt mondták elég sok van benne.

Lina,értem a dokit,de ha jól értem Viki csak anyatejet kap.Szerintem inkább kamilla tea cukrosan,vagy levolac.Ezek is lazítják a kakit,és mégsem táplálsz hozzá.

Kép
v.andi

Rádiót hallgatok:

" Zenék abból az időből, mikor a kíváncsiságunktól a nyelvünk a szifonhoz ragadt, és zenék ebből a korból, mikor a limonádé mesterséges aromát, a bútorápoló pedig valódi citromot tartalmaz." :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote="nitacska007"]M írta:nitacska007adar,Kata köszönöm:)))))))))
Süti azért mentem el mert nagyrészt csak magamnak írtam hát ezért nem kell ám elmenni,csak meg kell kérdezni,hogy "csajok,he,láthatalan betűvel írok???"sajna előfordul sokunkkal,és ez azért lehet mert nem frissítünk,vagy igen,de valamiért mégse vesszük észre!!!szóval ne vedd magadra,sajna megesik,de ha te jól érzed magad ott,és néha csak bekukkantasz ,az is jó!!!.....de ha vissza fogadtok akkor jövök?!!!!
Vera köszi:)
Manósziget,köszi megvagyunk....szépen gyorsan telnek a napjaink....Barni kb 6-7 hetes kora óta átalussza az éjszakákat.....este fél 10-től reggel 8-9-ig alszik:) és ilyet lemersz írni,mit nem adnék csak 1 ilyen alvásért!!!most kezdtük el bevezetni a babahamikat....imádja.............jön a fogunk is.......
Zsu9 nekem is hullik a hajam erősen......a gyógyszertáros azt mondta szedjem az elevitet......

meséljetek ti is hogy képbe kerüljek....... :oops: :oops:
:shock: :shock: :shock: sok időd van????????mert van mit mesélni!!!

és akkor a képek:

Kép
Barni 2 percesen
Kép
Barni hazaérkezett:)
Kép
Kép
családi kép:))))
Kép
Kép
Kép
ez a legfrissebb.....karácsonyi......

gyönyörű gyermekek egy szép családban ,gratulálok!!!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76

Az meg nem bírja ki Ákos, mert éhes... Valszeg az lenne a legjobb, ha öcsike menne 7 körül fürdeni és aludni, akkor utána tudnék (ha Ákos elalszik) Mírával lenni... de így 1. apja semmit nem látja a fiát 2. eleinte így csináltuk (8-as indulással), de egy csoószor felébresztette a MÍra az öccsét... sajna még nem igazán érti meg, hogy csendben kell lenni....
Ezért is nehéz ez, és aranyos vagy hogy próbálsz segíteni.

Kép Kép
manósziget

Lina: én persze annyira nem értek hozzá, mint dokinéni, és idegesíteni sem akarlak, de ezért a hozzátápi nem korai? Viki még nincs 4 hónapos :roll: hát, Ő a szakember ...
Méretekhez gratula :)

KépKép
KépKép
madar

Az meg nem bírja ki Ákos, mert éhes... Valszeg az lenne a legjobb, ha öcsike menne 7 körül fürdeni és aludni, akkor utána tudnék (ha Ákos elalszik) Mírával lenni... de így 1. apja semmit nem látja a fiát 2. eleinte így csináltuk (8-as indulással), de egy csoószor felébresztette a MÍra az öccsét... sajna még nem igazán érti meg, hogy csendben kell lenni....

MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: klónozni téged egy több hálószobás házban!!!!!

sutimano76

MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: klónozni téged egy több hálószobás házban!!!!!

Süti, már csak egy jó génsebész kell :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Hozzátápit van olyan doki aki már 3 hós kortól adná......engem ebben cak egy zavar az őszi tejjel,még felnőtt gyomornak is sok lenne ,nem?????

miért nem első kanyarban levolacozott a doki?????

lehet ez kiméletesebb mégis????

Lina szerintem hallgass dokkerra!!!!nekünk csak anyai megérzésünk van ,egyeseknek tapasztalat,dokinak meg diploma!!! :lol:

sutimano76

Lányom elkérte a cumiját, ebből lehet szunya lesz :D

Kép
babcika

Lina... nem értem a dokidat... Csak a kakilás végett kellene elkezdeni hozzátáplálni????? :shock: Én ezt tuti nem tenném, inkább Laevolac-ot vagy kamillát adnék neki, ami meglazítja neki...

Kép Kép
manósziget

Babcikám,ha segít ez Manóéknak,gondolom apikáját nem zavarná,két ilyen jó csajjal élni!!! :wink: :wink: 8)
A pénzt meg majd összegyűjtjük!!!

sutimano76

[quote="babcika"]L írta:babcikaányom elkérte a cumiját, ebből lehet szunya lesz :D

:shock: :shock: :shock: tud beszélni,vagy hogy?????

és kitől, a kiskutyától???? Kép Kép Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2010.01.04 17:40-kor.

sutimano76

Normális vagyok, recepteket nézegetek gyümi napomon, :? és csodálkozok, hogy nyálas a pólóm :lol:

Kép
babcika

Van cumi kérő nyöszöre, meg van " kapcsold be a forgót" nyökögése is, komolyan :D

Kép
babcika

Már alszik is, a nagyágyon magában, a cumival :D

Kép
babcika

csak az a baj tudom 5 perc lesz ,így nem mehetek el sehová (mondjuk zuhi, hajmosi stb) de utána olyan jókedvű mintha órákat aludt volna. :D

Kép
babcika

[quote="babcika"]N írta:babcikaormális vagyok, recepteket nézegetek gyümi napomon, :? és csodálkozok, hogy nyálas a pólóm :lol:

NEM, ügyes,kriszti is így csinálja és látod!!!!

sutimano76

Süti:Kép vagy valahogy meg kéne görbíteni az időt és akkor talán lenne mindenre idő....

Hát nemtom, talán majd alakulunk vhogy...

Kép Kép
manósziget

Hello Nitácska :D
Szép családod van, jól néztek ki mindannyian!!!!!!!!

Babcika, ez gyönyörűen leírtad!
Rádiós szöveg :lol:

Kata, az önuralmat legtöbb esetben csak nagyon tudatosan lehet elsajátítani, és nem könnyű, nekem legalábbis nem, tipikus Bika vagyok ráadásul a nyuszikabammegaporszívódat típusból, hergelem magam mindenen...nyelni kell nagyokat az elején, főleg, amikor ki vagy akadva, és nem mindig látod, mi lesz, szóval nehéz, de akarni az már egy nagy dolog, szóval hajrá!!
Jah, és nem mindig sikerül, ez tény...

Jó lehet a naptárod, Madar!
Nekem Paulo Coelho-s van, kb féltégla, egy könyv, nagyon színes és idézetek vannak benne az írótól. Legalább ezt olvassam, még semmit nem olvastam el tőle, illene, ha már a legismertebb brazil író a lelkem...

floranan

[quote="babcika"]L írta:babcikaányom elkérte a cumiját, ebből lehet szunya lesz :D

:shock: :shock: :shock: tud beszélni,vagy hogy?????

és kitől, a kiskutyától???? Kép Kép Kép

MÉG nem, de eljön az az idő :lol:

Kép
babcika

enyim 12-től 13-ig aludt,mert ugyi kint zúgtak a kútfúróval,de 15.30-kor elvittük sétálni,és azóta nyomja,pedig itt alszik bent,és mivel nem csomagoltam ki,nehogy felébredjen,sztem,már megfőtt a saját levélben,de ALSZIK!!!!!sztem ha nagyon melege lenne felkelne ,nem????

sutimano76

megnéztem,még mozog Kép

sutimano76

Lyányok, van a fejlécben olyan, h "kedvenc topikok", hogy tudom magunkat beállítani oda? Hátha akkor nem kell állandóan végigkattintani mindent...

És most meg ne kövezzetek, de anno, mikor csináltam a 90 naposat évekkel ezelőtt, eléggé össze-vissza, erre nem buzdítok senkit, de pl gyüminapon én nem 3x ettem, hanem kb egész nap rágcsáltam gyümit, néha zöldséget is... tehát, Babcika, sztem, ha éhen akarsz halni, nyugodtan egyél kis gyümit a köztes időben... és amikor a savam fel akart már robbanni, akkor rágcsáltam pici bulátát vagy teljes kiőrlésű pirítóst.

floranan

Flora, miért nem rakod be könyvjelzőbe? És akkor aztán télleg csak 1 katt. ;)

Kép Kép
manósziget

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?