2010.01.04 16:44
2010.01.04 16:50
[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76anó,mi lenne ha.......apika játszik Ákossal,míg te meg Míra fürcsitek,gondolom ahogy rég,majd Amíg Ákost fürdeted eteted,addig apika mesél Mírának,majd ha Ákos elaludt,akkor apika "vigyáz" rá,és te bemész Mírához esetleg kap még egy mesét,és megvárod míg elalszik,ha elaludt,beviszed Ákost????????????![]()
![]()
![]()
![]()
2010.01.04 16:53
2010.01.04 16:54
[quote="babcika"]S írta:babcikaüti igen volt, és mérges is vagyok kicsit a dokira, mert levette mikor kiderült babás vagyok, és megjött neki a nem túl rózsás eredmény 02.02-én, és ehhez képest nekem meg csak 06.02-én mutatta meg, nem tudom mit gondolt, hogy akkor elvetetem a gyereket vagy mit. No és az volt a papíromon, hogy 6 hetessel együtt újabb kenetvétel, mert az eredmény ASC-US ismeretlen eredetű hámsejt rendellenesség.
2010.01.04 16:55
[quote="madar"][ írta:madarb]Manó: pillangós hsz ... csak szeretnék ilyen jól fogalmazni a témában, de Babci volt az![]()
Babci: én sem emlékszem, hogy írtad eztén biztos, minél hamarabb végére szeretnék járni ... de a dokin tényleg csodálkozom én is
2010.01.04 17:03
2010.01.04 17:08
[quote]C írta:sajok!
Kaptam egy ilyen linket!
http://www.pharmaexpressz.hu/index.html
Rajtuk keresztül is meg tudjuk rendelni az Osanit-ot.Ha ma-holnap megrendelném,hétfőre itt lenne.Megtudom pontosan az árakat,és megnézzük hogy a jobb.A másik biztos nem lenne itt ilyen hamar.
2010.01.04 17:08
2010.01.04 17:12

2010.01.04 17:16
[quote="manósziget"] írta:manósziget[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76anó,mi lenne ha.......apika játszik Ákossal,míg te meg Míra fürcsitek,gondolom ahogy rég,majd Amíg Ákost fürdeted eteted,addig apika mesél Mírának,majd ha Ákos elaludt,akkor apika "vigyáz" rá,és te bemész Mírához esetleg kap még egy mesét,és megvárod míg elalszik,ha elaludt,beviszed Ákost????????????![]()
![]()
![]()
![]()
Ezzel csak az a baj, hogy Ákos este 1 órát van cicin
2010.01.04 17:20
[quote="babcika"]M írta:babcikaanó, sajnos nem tudtam elmenni, meg van bennem egy amig nem tudom nem fáj érzés, mekkora egy barom állat vagyok mi
2010.01.04 17:24

2010.01.04 17:26
[quote="nitacska007"]M írta:nitacska007adar,Kata köszönöm:)))))))))
Süti azért mentem el mert nagyrészt csak magamnak írtam hát ezért nem kell ám elmenni,csak meg kell kérdezni,hogy "csajok,he,láthatalan betűvel írok???"sajna előfordul sokunkkal,és ez azért lehet mert nem frissítünk,vagy igen,de valamiért mégse vesszük észre!!!szóval ne vedd magadra,sajna megesik,de ha te jól érzed magad ott,és néha csak bekukkantasz ,az is jó!!!.....de ha vissza fogadtok akkor jövök?!!!!
Vera köszi:)
Manósziget,köszi megvagyunk....szépen gyorsan telnek a napjaink....Barni kb 6-7 hetes kora óta átalussza az éjszakákat.....este fél 10-től reggel 8-9-ig alszik:) és ilyet lemersz írni,mit nem adnék csak 1 ilyen alvásért!!!most kezdtük el bevezetni a babahamikat....imádja.............jön a fogunk is.......
Zsu9 nekem is hullik a hajam erősen......a gyógyszertáros azt mondta szedjem az elevitet......
meséljetek ti is hogy képbe kerüljek.......![]()
![]()
![]()
![]()
sok időd van????????mert van mit mesélni!!!
és akkor a képek:
Barni 2 percesen
Barni hazaérkezett:)
családi kép:))))
ez a legfrissebb.....karácsonyi......
2010.01.04 17:29
[quote="sutimano76"] írta:sutimano76[quote="manósziget"] írta:manósziget[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76anó,mi lenne ha.......apika játszik Ákossal,míg te meg Míra fürcsitek,gondolom ahogy rég,majd Amíg Ákost fürdeted eteted,addig apika mesél Mírának,majd ha Ákos elaludt,akkor apika "vigyáz" rá,és te bemész Mírához esetleg kap még egy mesét,és megvárod míg elalszik,ha elaludt,beviszed Ákost????????????![]()
![]()
![]()
![]()
Akkor Mírát lerendezni mielőtt Ákos enne????
2010.01.04 17:32
[quote="manósziget"] írta:manósziget[quote="sutimano76"] írta:sutimano76[quote="manósziget"] írta:manósziget[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76anó,mi lenne ha.......apika játszik Ákossal,míg te meg Míra fürcsitek,gondolom ahogy rég,majd Amíg Ákost fürdeted eteted,addig apika mesél Mírának,majd ha Ákos elaludt,akkor apika "vigyáz" rá,és te bemész Mírához esetleg kap még egy mesét,és megvárod míg elalszik,ha elaludt,beviszed Ákost????????????![]()
![]()
![]()
![]()
Az meg nem bírja ki Ákos, mert éhes... Valszeg az lenne a legjobb, ha öcsike menne 7 körül fürdeni és aludni, akkor utána tudnék (ha Ákos elalszik) Mírával lenni... de így 1. apja semmit nem látja a fiát 2. eleinte így csináltuk (8-as indulással), de egy csoószor felébresztette a MÍra az öccsét... sajna még nem igazán érti meg, hogy csendben kell lenni....
Ezért is nehéz ez, és aranyos vagy hogy próbálsz segíteni.
2010.01.04 17:34
[quote="sutimano76"] írta:sutimano76[quote="manósziget"] írta:manósziget[quote="sutimano76"] írta:sutimano76[quote="manósziget"] írta:manósziget[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76anó,mi lenne ha.......apika játszik Ákossal,míg te meg Míra fürcsitek,gondolom ahogy rég,majd Amíg Ákost fürdeted eteted,addig apika mesél Mírának,majd ha Ákos elaludt,akkor apika "vigyáz" rá,és te bemész Mírához esetleg kap még egy mesét,és megvárod míg elalszik,ha elaludt,beviszed Ákost????????????![]()
![]()
![]()
![]()
Az meg nem bírja ki Ákos, mert éhes... Valszeg az lenne a legjobb, ha öcsike menne 7 körül fürdeni és aludni, akkor utána tudnék (ha Ákos elalszik) Mírával lenni... de így 1. apja semmit nem látja a fiát 2. eleinte így csináltuk (8-as indulással), de egy csoószor felébresztette a MÍra az öccsét... sajna még nem igazán érti meg, hogy csendben kell lenni....
Ezért is nehéz ez, és aranyos vagy hogy próbálsz segíteni.
MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
klónozni téged egy több hálószobás házban!!!!!

2010.01.04 17:35
2010.01.04 17:37
2010.01.04 17:38
[quote="babcika"]L írta:babcikaányom elkérte a cumiját, ebből lehet szunya lesz

2010.01.04 17:42
[quote="babcika"]N írta:babcikaormális vagyok, recepteket nézegetek gyümi napomon,és csodálkozok, hogy nyálas a pólóm
2010.01.04 17:43
2010.01.04 17:44
2010.01.04 17:48

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|