Sziasztok!
Gréta akkor jó nagyot aludt!

Csudajó hóembert építettetek! .)
Niki, akkor most be vagytok zárva? Hát ez izgi. Nálunk is nagyon nagy a hó, és még mindig szakad. Kimenneék a gyerekekkel szánkózni, de egyedül vagyok a 4 emberkére itthon. A nagyijaim meg nagyon lerobbantak. Főleg az egyik, szinte nem tud egyedül pisilni menni. A másik eddig sem mozgott, mert bénult a lába, de neki így van megoldva az élete. Aki lerobbant, eddig mocorgott, meg szinte ellátta magát, na jó, mindig rá kell nézni, hogy eszik-e, iszik-e rendesen, meg kell ebédelteteni, meg ilyenek, de most... Lassan azt várom, hogy ölben kell kivinni wc-re olyan gyenge...
Vindo, ha a tét-et nem akartad odaírni, akkor hogy sikerült mégis? Ahhoz nem csak a billentyűzetnek van köze, vlsz az ujjad is pöröghetett ezerrel...
Nekem is állt dolog a lábamba: még csak telek volt meg, a ház nem, és irtottuk a növényzetet. Már ki volt vágva a csipkebokor, aminek a tövére ráléptem. Atszúrta a cipőmet, belefúródott a talpamba. Kb 1 cent mélyen. Na, jött a mentő... És kirántották...

De túléltem.

Meg egyszer táncon a parketta állt a talpamba. Azóta újra parkettázták a termet...
Ügyes Emma a zenebölcsivel!

Én örülnék, ha Samunak is ennyire bejönne vmi hasonló.

Bár itthon azért van része kiképzpsben...
Na, szép napot mindenkinek mára, játsszatok a hóval, aki megteheti, helyettünk is!