A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="babcika"]J írta:babcikaajj most én is bűnöztem, éreztem, hogy valaki figyel, hát nem az a rohadt paprikás krumpli kacsingatott rám a lábasból, olyan vonzó volt ,én elcsábultam, és ettem még 3 kanállal :lol: :lol:

Kép

ja, nem is mondtam: tegnap vettem gyerkőnek dm-be babylove-os popsikrémet, hát mi ne mondjak, minőségben akár sudocream is lehetne, annyira nagyon jó, viszont 2000-rel olcsóbb :lol:
Scoop,ez érdekes mert párom nem egészen 1000 forintért vette 60 grammos!

és, képzeljétek, anyósnak szétrohadt a szekrénysorának az alja, erre párom levágta a rossz részt, és csinált belőle beépített szekrényt:

már a szétkapott szekrénysornak két eleme:

Kép

és akkor nem mondom, hogy ilyen lett, mert még nincs kész, de alakul:

Kép

Kép

Kép

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="babcika"]J írta:babcikaajj most én is bűnöztem, éreztem, hogy valaki figyel, hát nem az a rohadt paprikás krumpli kacsingatott rám a lábasból, olyan vonzó volt ,én elcsábultam, és ettem még 3 kanállal :lol: :lol:

Kép

ja, nem is mondtam: tegnap vettem gyerkőnek dm-be babylove-os popsikrémet, hát mi ne mondjak, minőségben akár sudocream is lehetne, annyira nagyon jó, viszont 2000-rel olcsóbb :lol:
Scoop,ez érdekes mert párom nem egészen 1000 forintért vette 60 grammos!

és, képzeljétek, anyósnak szétrohadt a szekrénysorának az alja, erre párom levágta a rossz részt, és csinált belőle beépített szekrényt:

már a szétkapott szekrénysornak két eleme:

Kép

és akkor nem mondom, hogy ilyen lett, mert még nincs kész, de alakul:

Kép

Kép

Kép

2500 forint a nagy, és én 150 gmos babylove-ot vettem..a nagy asszem 200 gr a sudo-ból, de merek megesküdni rá...de akkkor is olcsóbb, és ugyanolyan... :wink: a kicsi az tudom, hogy nincs ezer forint :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="astrid"]
írta:
astrid
Scoop!

1,5 kg mandarin + alma ennyi?? Ma voltam vásárolni, de pl. narancs 219 Ft, alma 149 Ft.
:D

nálunk a mandarin kb.300 Ft az alma nálunk is 160, szval Scoop,jó drága helyen laksz! :wink:

Kép
kata05

Kata,ugyanaz,aki a tesódéknak.

Kép
v.andi

astrid, érzem is rendesen...... :wink:

KépKép
Kép
scooper

Astrid a múlkor leírtad hogy hogyan lehet bejelölni a kedvenceket,de nem boldogultam vele.......kéne lenn ehhezi ea téma előtt egy kis kockának vagy mi,bocsi,de olyan hüle vagyok!

sutimano76

Andi, nekem ő tette helyre a cicimet a gyulladások után, pedig nem is a védőnőnk! Nagyon szeretem.

Scoop, a popsikrémet ma hoztam el 450 Ft. És elég napi 1x kenni, és csodaszép a babám popsija.

Kép
kata05

Erika Lottid egyszerűen supergirl ;) Apukája a Superman? :D :wink:

Süti, gyümölcsnapon gyümölcsöt lehet enni. a lecsó és a spenót nem az;) az zöldségnapon mehet :)

Scoop, jó drága bolt van nálatok :?

Babcika, végül is mehet a pudingos rácsos is, de szerintem is inkább pizza ;)

Astrid Dóri kapcsolója :lol: :lol: :lol: :lol: elem kivétele? készenléti állapot? s nagyon ügyesen bírta a menetet :)

engem most kiborítottak a nagyok a hülye "neeeeeeem szereteeeeem" mániájukkal :evil: :evil: érdekes, h mindig akkor jön rájuk, mikor zöldséget kell enni 8) úgyhogy jött a mártír és úristenrosszulvagyok pofa vágás, én meg elzavartam őket az asztaltól. ma már nem esznek. kész. az eszed, nem eszed, nem kapsz mást elvet követem. pont.

vicger

..

sutimano76

Mi gyógyszertári popsi krémet használunk (amit újszülöttnek adnak).

KépKép
moncsie

Belépsz a Babaneten.
A topik tetején, az alatt a rész alatt, ahol a következő oldalra lehet lapozni van egy kék csík "Babanet Társalgó >> Várandósság >> 2009. szeptemberi babák" és utána a csíkon kellene lenni egy "Kedvencekbe" linknek (utána még van az "Előző" és "Következő" link is). Ha nem látod, akkor lépj ki és a főoldalon lépj be, és csak utána gyere ide a topikba... (Csak azért, mert most nekem valamiért nem látszott, de ha kiléptem, beléptem, akkor igen...)

Kriszti!

Te már megtaláltad a saját gyerkőcödön a kapcsolót? Csak mert én eddig nem, adhatnál tippeket, hol keressem. :D:D Szerintem ez most szenzoros volt :D (bezzeg csaptelepben nincs szenzorosom, pedig az el tudnám viselni).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára astrid 2010.01.06 19:11-kor.

Astrid

Kép
astrid

Scoop,ahhoz igen,de nekem a 60 gr-os hónapokig elég :lol:

Kriszti,akkor én rosszul tudtam.....bocs,de mivel én egyszer csináltam télen és megcsömörlöttem a narancs-alma-banántól,így ezért se tudom most tartani,majd tavasszal,viszont a lecsó legalább nem hízlal!!!

kajával de szigorú vagy,és következetes,vagy ha kérnek később adsz??

sutimano76

köszi megtaláltam,kösssssssssszzzzzzzzziiiiiiiiiii

sutimano76

[quote="kata05"]A írta:kata05ndi, nekem ő tette helyre a cicimet a gyulladások után, pedig nem is a védőnőnk! Nagyon szeretem.

Scoop, a popsikrémet ma hoztam el 450 Ft. És elég napi 1x kenni, és csodaszép a babám popsija.

a gyógyszertári, amit kapunk 100 gr-os vanilliás, az nekünk is olcsó 350 asszem a magisztrálásival együtt, viszont max két dobozt írhatnak fel egy hónapban, amúgy kétszer ennyi lenne, és nem elég egy doboz egy hétre...minden pelenkázáskor kenem, mert ha egyszer nem kenem be neki, totál kicsípi...inkább nem sajnálom a krémet

KépKép
Kép
scooper

Helló lányok

Esélytelen utólérni magunkat. :lol: Próbáltam, alvás helyett még tegnap reggel... de most 16 oldalam van hátra....
Így most én is előbb írok aztán egyszercsak a végére jutok.
Tegnap egy barátnőmnél voltunk, Tomi nagyokat nevetett meg aludt.
Még mindig betegek vagyunk. Tegnap reggel 3/4 6-kor arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt. Megint órákba telt a míg kitudtam dugítani :lol: :lol: :lol: már beszedtem az antibiotikumost is.... szerrintem ez már nem a betegség hanem a több mint 1 éve tartó orrdugulásom.
Tomi sem tökéletes még, de sokkal jobban van. De éjszaka 1-kor sikerült letetti. Szerintem megint én aludtam el előbb. 1-kor tettem az ágyba, 6-ig aludt, aztán gyors kaja után aludtunk még 10-ig.
A vashiány miatt akkor is majd orra bukok a fáradtságtól mikor alszom eleget. De a legtöbb kaját amiben vas van, nem szeressem. :oops:
A gyógyszer amit kaptam nem tud a teától felszívódni rendesen így elég nehézkes, mert mást nem nagyon iszom. Így kell 3-4 óra ivás nélkül. De szinte egész nap iszom, ha kortyokat is.
Vettünk nekem kabátot (régi szétment), meg egy farmert (mert nem jön rám semmi). Én is híztam szülés óta.
Nem vagyok a toppon. Lesz majd bogosom is, de se erőm se időm leírni. Megpróbálok jönni.
bex13

amúgy én most belegondolva egyfojtában bűnözök... :lol: :lol: ez a lándzsás szirup tele van nyomva cukorral, én meg reggel-este eszem :? :lol: :lol:

itt minden drágább kriszti :evil: még a mi dm-ünk és a pesti dm-ek között kapaszkodi, min 20 % az árkülönbség...ezért szeretek bejárni pestre, csak ha mondjuk több mindent veszünk egyszerre, akkor gázos hazacipelni az állomásról 15-20-et

KépKép
Kép
scooper

[quote="kata05"] írta:kata05
[quote="astrid"]
írta:
astrid
Scoop!

1,5 kg mandarin + alma ennyi?? Ma voltam vásárolni, de pl. narancs 219 Ft, alma 149 Ft.
:D

nálunk a mandarin kb.300 Ft az alma nálunk is 160, szval Scoop,jó drága helyen laksz! :wink:

:evil: tudom...de vannak dolgok, amit tudunk ott venni ahol a pelust is, az meg jóval olcsóbb, mint pesten vagy másutt mivel számla nélküli külfödi árut árul jó ismerettséggel :wink: :lol: szóval kiegyenlítődik a dolog

KépKép
Kép
scooper

bex, na de jó, előkerültél!!! fránya betegeskedés :evil: uuuuuuutálok beteg lenni....le is kop-kop, mi csak egy pici megfázástól kínlódtunk őár napig, és kész...remélem, ti se lesztek már betegek egy jó darabig :wink:

kriszti: ez az azt eszel amit kapsz, ha nem kell, nem eszel :lol: :lol: bocsi, de eltudom képzelni...én nem voltam-vagyok válogatós, de vannak olyan kaják, amiktől falra tudok mászni...körömpörkölt 2szer is landolt a fejemen, meg egyszer a spenót is :lol: :lol: mármint gyereknek..felnőtt fejjel mókás lenne :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Nos Csunyeszka és zsófi ikrei minden képp hiányoznak róla,ezenkívül,ha már jöttél piciibo,tőled is kérnénk újszülött és 3 hó körüli képet!!!

Andi,most felteszem mentsd le légyszi és tedd fel a bloghoz,ha kapunk még képeket akkor pótoljuk majd!
Kép

sutimano76

sziasztok!!!!!!!
most nem tudok írni mert takarítok.......holnap jön egy barinőm a pici babójával......
remélem mindenkivel minden rendben?!
mit szóltok a nagy hóhoz?
én félek mert nekünk a háztól 1 km-re van a duna........van gát de akkor is...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Erika,neked mindegyik gyerkőc ilyen hamar kutyázott????Hogyan alszik Lotti???hason vagy háton???

sutimano76

Megyek a gyerekkel aludni,hátha holnap fitten kelek!!

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

[quote="astrid"]
írta:
astrid
Frocli!

"Ritkán éhezik meg": ez mit jelent? Te adsz neki, akkor is, ha egyébként nem jelzi?

Igen, én akkor is szoptattam nappal kb 2-2,5 óránként ha nem jelzett. Ugyanis reggel, mikor majd 12 órát aludt és nem evett, akkor sem jelez, hogy éhes lenne, mosolyog és eljátszik, etc. És mint mondtam, ha arra várok, hogy jelezzen, akkor lehet napi 3-4-szer enne. na ezt én nem mertem bevállalni, főleg, hogy ugye a súlya igen gyatrán gyarapszik.... No, most bepróbálkozok, hogy várom, hogy jelezzen. Ma eddig 4szer volt szopi, fél 8, 11, fél 2, és du. 5. Most bealudt a játszószőnyegen és nem tudom mi legyen. Most lenne fürdetés, szoptatás.De az is lehet hogy így holnap reggelig alszik.....
Mondjuk holnap megyünk dokihoz 4 hós oltásra és lesz mérlegelés, jó lenne, ha nem most fogyna 200 grammot megint..... :roll:

Kép
frocli

jaj, ezek a képek, Nati, Noncsi, Blanki szépek, ügyesek, jófejek ... öröm nézni :D :D

Kata: kösz a infot ... én is fanatikus vagyok, amikor végre elkezdem :wink: :wink: kb 2 éve megszerettem a futást és őrült vagyok (bocsánat voltam a várandóság elejéig, utána csak lazább sport) e téren ... de most, hogy diéte beindult, indul az is .... kedvet csináltál ... nekem a futás jött be legjobban, az a leghatékonyabb, de valszeb a bicikli is ilyen lenne, csak arra még nem éreztem úgy rá, hogy szeressem, pedig valahol tán elásva van is egy szobabiciklink :wink: ... jaj igen, és kötelező hasizom, meg popsi gyakorlatok is kellenek ... ma 1,5-2 óra hólapátolással letudtam a sportot, holnap egésznak ügyintézek, de pénteken indul az is :)

és akkor most megpróbálok visszaolvasni...

KépKép
KépKép
madar

Piciibo, jó, hogy jelentkeztél. Általában kivárjuk a 6 hónapot, de nem mindenki :wink: Nagyot nőtt Ákos :)

Erika, ez aztán nem semmi!! Lotti kutyázik! Nagyon erős!! :)

Remélem Dorki jobban van.

Kriszti, hogy tudsz ilyen rendet tartani? Én teljesen el vagyok veszve... Ma is úgy fájt a fejem, hogy azt hittem leszakad...

Scoop, az alma a legolcsóbb. Egyél mazsolát is az jobban telít. És ne halj éhen, mert akkor teljesen elmegy a kedved a fogyástól.
Többi fogyizónak is kitartást :wink: Én egyenlőre adagcsökkentést tartok, ha nem válik be, csak akkor kúrázok.

A gyerekek gyönyörűek! Egyik-másik képet meg is könnyeztem.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Astrid: Dóri-gomb :lol: :lol: :lol: :lol: remélem, megdícsérted, hogy milyen jól viseéledett :)
állam-álam :lol: :lol: :lol: alapvetően nincsenek gondjaim a helyesírással, de azért el tudok néha bizonytalanodni .. leírtam, állam ... erre rögtön az állam, mint szervezetrendszer ugrott be ... húúú mondom akkor ezt nem így ... aztáb leírtam és akkor áááá, nem ... tipikus esete volt a gyorsabban jár a kéz, mint az agy ... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Amikor lelkészné konferencián voltam, tartott nekünk előadást egy belgyógyász orvosnő dr. Bene Éva. Azt mondta, hogy nem úgy vagyunk kitalálva, hogy győzzük. Ha egy családos asszonynak munkahelye van arra vagy rámegy a házassága, vagy a gyereke, vagy az egészsége, vagy a munkáját nem tudja rendesen végezni, mert egyszerűen túl sok. Én a hetedikig dolgoztam (ki, ha én nem?), és akkor jött az összeomlás, amiből még mindig nem másztam ki teljesen. Szóval ha egy mód lesz rá, szeretnék itthon maradni (mondom ezt úgy, hogy holnapután lesz az első hittanórám :roll: ). Szóval, aki teheti, ne kísérletezzen. Akinek pedig valóban az egyik feladatkör a másik kipihenése, az miért ne. De inkább zsíros kenyér, mint katasztrófa.

Nekem a 7. gyerekem a levakarhatatlan :wink: Őt nagy hiba volt háromévesen oviba adni, nem is járt januártól. Most is itthon van. Nem egyformák a gyerekek. Én nem tudom elképzelni, hogy egy egyévest bölcsődébe adjak, olyan aprócska még...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Madar, a hasizommal vigyázni kell. Csak akkor szabad elkezdeni, ha a gát teljesen rendben van és még két hónapig ( a baba 6 hós koráig) akkor sem szabad felülni úgy, hogy mindkét lábad nyújtva a padlón, ill. mindkét lábat nyújtva egyszerre felemelni!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Megyek az én kis tündérkéimhez :wink: Mindenkinek szép estét!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna: köszönöm, bár én csaszis voltam ,,,, na, akkor meg azért kell vigyáznom :wink: :wink:
Tényleg van ilyen, hogy lelkészné konferencia? :wink: Még nem is hallottam.
Fejfájás meg husss... tessék Annát békén hagyni!

KépKép
KépKép
madar

Milyen igaz is ez Anna....ha a volt munkahelyemre gondolok, az ott dolgozó nőkre.......hát......mind boldogtalan volt......aki meg nem az elhitte magáról, hogy egyenrangú a férfiakkal és minden áron karriert akart.
Én igazság szerint itthon maradnék.......de mindenképpenen szertnék valamit mellette csinálni....akár itthon is...szellemi munka, vagy kézműveskedés.....de most kacsingatok a fényképész szakmával.......lehet az bejönne......

KépKép
KépKép
zsalyam

Remélem Dorka-baba jobban van!

Mindenki babája csudaszéééééééép!

KépKép
KépKép
zsalyam

Anna: ezt olyan szépen írtad ...jó éjt Nektek is :9

Timi: remélem, Ti is jól vagytok ... nyugodt éjszakát Nektek ...

és mindenkinek ... Kép

KépKép
KépKép
madar

Tengdi baleset volt :( :( :(

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="laki papné"]P írta:laki papnéiciibo, jó, hogy jelentkeztél. Általában kivárjuk a 6 hónapot, de nem mindenki :wink: Nagyot nőtt Ákos :)

Erika, ez aztán nem semmi!! Lotti kutyázik! Nagyon erős!! :)

Remélem Dorki jobban van.

Kriszti, hogy tudsz ilyen rendet tartani? Én teljesen el vagyok veszve... Ma is úgy fájt a fejem, hogy azt hittem leszakad...

Scoop, az alma a legolcsóbb. Egyél mazsolát is az jobban telít. És ne halj éhen, mert akkor teljesen elmegy a kedved a fogyástól.
Többi fogyizónak is kitartást :wink: Én egyenlőre adagcsökkentést tartok, ha nem válik be, csak akkor kúrázok.

A gyerekek gyönyörűek! Egyik-másik képet meg is könnyeztem.

nálam mennyiségbeli problémák vannak, pl én két tányér gulyáshoz alapból min 4 kenyeret ette terhesség előtt úgy, hogy nem híztam...sok evős fajta vagyok...valaki elvan egy kiló almával egy nap, de nekem ahhoz, hogy minden ok legyen, min 5-öt kéne megennin apránként :? a mazsi jó ötlet :lol:

KépKép
Kép
scooper

http://www.elo.hu/hu/tanfolyamaink/krea ... lyam/index

fotósjelöltknek...lehet, egy ilyenre befűzöm apát, hátha belefér a költségvetésbe :wink:

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok,

Soksoknappal le vagyok maradva,ezért képtelen vagyok visszaolvasni.

Nagyon Boldog Új Évet kívánunk nektek!

(igyekszem majd gyakrabban jönni, de totál KO a gépem)

Jó éjt!

KépKép
csikipetra

http://www.nana.hu/test-es-lelek/fogyok ... 40730.html

ez azért komoly, már 2 napos is van??????? :shock: :roll:

KépKép
Kép
scooper

Hát,azt nem mondom,hogy derűs estét,de jó estét :lol:

Piciibo,de jó,hogy megint írtál magatokról.Nagyot nőttetek.Örülök,hogy jól vagytok.

Lina,éjjjen éjjen a rotttty!!!! Na látod,remélem megnyugodtál!Remélem ezentúl nem disztingvál a lányod,és úton útfélen telerakja a pelust!!! :lol: :lol: :lol:

Moncsi,én már vágtam lábujjkörmöt.Ötlet?: amikor alszik :lol: :lol: :lol: :lol:

[b]Timi
,hogy van Dorki???+++++ gondoltam ma rátok sokat.

Kata, Kép ezt reggel elfelejtettem.
Amúgy az a fekete hajú,kedves szép arcú hölgy,a nevét nem tudom,de nagyon szeretem.

Bölcsi,remélem nem lesz muszáj.Tudom,a kényszer nagy úr,de én egyáltalán nem szeretem a bölcsit.Olyan nagyon sok dolog történik abban a korszakban,hogy nem szívesen maradnék le semmiről.

Móka??? MOmóka????

Zsalyam: Kép Új séró kép?

Madar,szilveszteri kép Veronikáról Kép Nem gyűlnénk inkább nálunk? :wink:

Babci,Blanki cukorbogár,és éljen az átfordulás Kép

[quote="vikiviktor"]N írta:vikiviktorálunk most a legujjabb.... hogy összeszorítja a felső és az alsó ínyét... és így olyan furi pofija lesz... amitől röhögnöm kell... sajna még nem sikerült lefényképeznem... de rajta vagyok....

Én ezt fogatlan öregemberfejnek hívom :lol: :lol:

[b]Frocli
,nem parázom a mérleg miatt,mert nincs :wink: :lol: :lol: :lol:

[/b]

Kép
v.andi

Sziasztok!

Én sem bírlak követni benneteket, örülök ha egyszer idejutok egy nap, és ilyenkor már hulla vagyok. :roll: Úgy hozzászólnék sok-sok témához (bölcsi-ovi, szopi), de egyszerűen már nem forog az agyam. :(

Piciboo: Örülök, hogy jelentkeztél. Annyira szépek vagytok mind a ketten. 8)

Brumi: Szegény kis Lotti! Tudom milyen borzalmas nézni, ahogy szenved a gyerkőc, mi 2től 9 hónapos koráig csináltuk. Hát, az első alkalommal vele együtt sírtam, Apa is alig bírta könnyek nélkül. De arra kell gondolni, hogy segít és ő később semmire sem fog ebből emlékezni. 5 alkalom gyorsan elmúlik, addig kitartás.

Timi: Drukkolok nagyon, hogy ne legyen semmi komoly.

Süti: Berninek még az ilyen arc is jól áll… Szépséges királykisasszony…

Scooper: Nagyon szép méretekkel büszkélkedhet lánykád!

Moncsie: Küldöm priviben a nevet, elérhetőséget.

Zsalyam: Gondolok Rád szeretettel és küldök neked egy nagy ölelést…

Babcika: Andris is nagy szaki, ő is állandóan fúr-kalapál… Blanki nagyon szépséges…

Viki: Hűha milyen finomat főztél, nyam-nyam…

Kriszti: Kedvencem az apás kép… Én is imádom nézegetni miapánkat a fiúkkal… Olyan édesek…

Bölcsi: Mi is szeretnénk harmadik babát, én nagyon nagycsaládos gondolkodású vagyok. Jó lenne, ha Máté kétéves korában megérkezne a harmadik picurka, így nálunk bölcsi biztosan nem lesz. Én mondjuk a munkámmal is szerencsés vagyok, mert tudok itthon dolgozni, annyit amennyit szeretnék/bírok/amennyire szükség van…

Madar: De édes Veronika!

Erika: Lotti kutyus :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Moncsie: De édes a hasalós kép!

A szopis témát látom jól körbejártátok, próbáltam megjegyezni, ami elhangzott. Sok hasznos dolog akadt, az biztos.

Kép

Kép
hgrita

"mandulás körteleves: körte húsát főzd meg darált nandulával, turmixold pépesre, keverj bele egy evőkanál tejszínt, ízesítsd mézzel, fahéjjal, gyömbérrel."

ez tejszín nélkül jól hangzik

KépKép
Kép
scooper

Végig olvasni nem tudtalak titeket, de fejés. Kézi fejővel is fejtem és most gépim van és dupla mennyiséget tudok vele fejni, mint kézivel. Nálunk is az van mint Scooper-nél 140-160-nál többet nem eszik, de azt minden evésnél kéri, ha többet eszik kibukja ebből gondolom, hogy elég neki a mennyiség. Minden fejésnél masszírozom közbe, ami sokat segít, este szoktam teljesen kiüríteni, ami annyit tesz, hogy addig fejem, amíg majdhogynem "lapos" a cici, de ezt tényleg érezni kell. Nekem, ha 3 óránál sűrűbben fejtem, nem jött több tejci, de 3 óránként van 130 ml ( a kézivel lejött max. 60 ml) este és reggel 200 ml. Vera, Andi kitartás a fejéshez és nagy simi.
november 24.-én volt 6kg most meg január 5.-én 7kg :shock: :shock: Nekem kicsit soknak tűnik, de formás baba és a doki sem mondta, hogy ez gond lenne.

Anna írta:
"Ha egy családos asszonynak munkahelye van arra vagy rámegy a házassága, vagy a gyereke, vagy az egészsége, vagy a munkáját nem tudja rendesen végezni, mert egyszerűen túl sok."
Teljesen igazad van, mert sajna ugyan azt várják el tőlünk mint a férfiaktól, csak este még ott van a 2 műszak pluszba. 2 éves volt a lányom mikor visszamentem én lettem tropa egészségileg + a lánykám szinte 3 hetente volt beteg, amit a melóban sem néztek igazán jó szemmel... szóval nagyon nehéz, mert pénz kell, mert sajna ilyen világban élünk, de nem azért szült az ember, hogy majd valaki felneveli.

Manó: nagyon jól teszed, hogy keresed az utad, ami nálatok az osztályon volt....hát...agyrém csak ennyit mondok

Kép

Kép
zsu9

Babcika: teknős-kacsa-ló :lol:

Moncsie!

De édes Nati ahogy olvas!

Scooper!

Noncsiról is tök jók a képek, főleg az olvasós tetszik nagyon elmélyülten figyel acsajszi!

Kriszti!

Nem apukája superman,inkább anyukája supernagyi :lol: :lol: :lol:

Bex:jobbulást nektek minden szempontból!

Süti!

Babakocsiban alszik háton, de szokott oldalt is , igaz legtöbbször hason van.

Munkahely: én i s úgy gondolom, hogy sok gyerek mellett jobb,ha otthon maradok, meg hát én is tanár lennék, így szerintem hamar kiégnék, az meg senkinek sem lenne jó és tisztességes. Én szeretném, ha nemcsak este látnám a gyerekeimet, hanem lenne időnk egymásra. Tudom nem mindenki teheti ezt meg, de én inkánbb élek szerényebben, de együtt velük.

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. A tegnapi bejelentkezésem óta még csak pár hsz-t sikerült elolvasnom...

Kata, nagy simi nektek a mai napra :cry:

Dorka, gyógymanók mennek ezerrel Dorkinak++++++++++++++++
Huss láz gyorsan gyorsan

Gondolom nem nagyon megy, de próbálj kicsit megnyugodni, érezze a nyugit belőled (bár lehet nekem sem menne)

Süti, Berni még mérgesen is dönörűűűű :) :) Sőt a csajoknak néha jól áll egy kis hiszti :lol: :lol:

Gyorsan megyek zuhizni, lánykám már alszik fél órája, én is huppanok az ágyikóba hamarosan.

Holnap megyünk a 3 hós oltásra, kérünk +++++++++++ energy-t mindenkitől, hogy nehogy belázasodjunk++++++++++
Kettőt is kapunk :cry:
huss para :!: :!: :!: :roll:

Bölcsi kérdés: ha lehet, és a jó Isten megsegít még, hogy legyen még gyerkőcünk (gyerkőceink - na apa most kapna sokkot :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: ), akkor én szívesen itthon maradnék - persze, ha anyagilag is megengedhetjük majd magunknak.
Nagyon szerettem a munkámat meg a kollegák is jó fejek voltak, de azért itthon jobb 8) 8)
(feltéve, hogy a család is elismeri, hogy a házimunka és a gyermeknevelés is örömteli munkának, de munkának számít :wink: )

Pusszantás Istennők, még öt oldal lemaradásom van, mikor sikerül naprakésznek lennem azt nem tudom :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Süti, baba-mama képet a három hósat még nem küldtem, hamarosan pótolom ígérem :wink:

Pussssz
Vendég

[quote="v.andi"]
írta:
v.andiFrocli,nem parázom a mérleg miatt,mert nincs :wink: :lol: :lol: :lol:

Akkor jó. :P Nekünk sem volt, és nem mértem, aztán a dokinál kiderült, hogy nem sokat hízott. Így ezután azért akartam tudni, hogy ne megint a dokinál derüljön ki 1 hónap múlva, hogy megint nem hízott. Így gyorsabban tudok reagálni. De nem minden nap mérjük azért. És ettől függetlenül igyexem nem görcsölni rajta. :)

Kép
frocli

Jó reggelt!

Most is csak köszönteni jöttem, aztán rohanok tovább!

kisAti és Atesz nagyon boldog névnapot Nektek! :D :D :D Kép

KépKép
KépKép
madar

Anna Attilájának is nagyon boldog névnapot! :wink: Kép

KépKép
KépKép
madar

[quote="scooper"]h írta:scooperttp://www.elo.hu/hu/tanfolyamaink/kreativitas__onfejlesztes/digitalis_fotozas_tanfolyam/index

fotósjelöltknek...lehet, egy ilyenre befűzöm apát, hátha belefér a költségvetésbe :wink:

Bocs Scoop elöre is , ez csak az én véleményem, ne tedd, Dorka Timi szívesen segít, és szerinted belefér majd 1.5 évre közel 4000 Ft, és meg is éri, ugyan már, egyébként is a fotózás is gépfüggő is sok szempontból, szóval szerintem 16 hónapon kersztül ezért 3600 Ft-ot kifizetni pénzkidobás :roll: :oops: :oops:

Kép
babcika

Attiláknak boldogságosat!!!!

Kép

Kép
babcika

Egyébként jó reggelt :oops:

Nagy hajú babás anyukák segítség, Blankának már nem olyan nagy a haja, viszont ami a régi még megvan, kb 5 cm-esek és rettenetesen hullik, van, hogy a cumit oda teszi hajához, és kb. 10 -15 hajszálat szedek le róla, ami szimplán a nyál miatt odaragad egy pilla alatt és kihulli, van még így valaki???? :roll:

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?