Sziasztok!
Én sem bírlak követni benneteket, örülök ha egyszer idejutok egy nap, és ilyenkor már hulla vagyok.

Úgy hozzászólnék sok-sok témához (bölcsi-ovi, szopi), de egyszerűen már nem forog az agyam.
Piciboo: Örülök, hogy jelentkeztél. Annyira szépek vagytok mind a ketten.
Brumi: Szegény kis Lotti! Tudom milyen borzalmas nézni, ahogy szenved a gyerkőc, mi 2től 9 hónapos koráig csináltuk. Hát, az első alkalommal vele együtt sírtam, Apa is alig bírta könnyek nélkül. De arra kell gondolni, hogy segít és ő később semmire sem fog ebből emlékezni. 5 alkalom gyorsan elmúlik, addig kitartás.
Timi: Drukkolok nagyon, hogy ne legyen semmi komoly.
Süti: Berninek még az ilyen arc is jól áll… Szépséges királykisasszony…
Scooper: Nagyon szép méretekkel büszkélkedhet lánykád!
Moncsie: Küldöm priviben a nevet, elérhetőséget.
Zsalyam: Gondolok Rád szeretettel és küldök neked egy nagy ölelést…
Babcika: Andris is nagy szaki, ő is állandóan fúr-kalapál… Blanki nagyon szépséges…
Viki: Hűha milyen finomat főztél, nyam-nyam…
Kriszti: Kedvencem az apás kép… Én is imádom nézegetni miapánkat a fiúkkal… Olyan édesek…
Bölcsi: Mi is szeretnénk harmadik babát, én nagyon nagycsaládos gondolkodású vagyok. Jó lenne, ha Máté kétéves korában megérkezne a harmadik picurka, így nálunk bölcsi biztosan nem lesz. Én mondjuk a munkámmal is szerencsés vagyok, mert tudok itthon dolgozni, annyit amennyit szeretnék/bírok/amennyire szükség van…
Madar: De édes Veronika!
Erika: Lotti kutyus
Moncsie: De édes a hasalós kép!
A szopis témát látom jól körbejártátok, próbáltam megjegyezni, ami elhangzott. Sok hasznos dolog akadt, az biztos.