Manó puszi
Merion!
Én nem bántam meg a fülbelövést, csak nagyon nehezen viseltem, amikor csinálták Petrának. De ezt szerintem nem nagyon lehet elkerülni, 1-2 évesen is megijednek. A fülbevaló cseréjére nem vállalkozok, de az meg ráér, jó ez is, amit belőttek, nekem nincs vele semmi bajom. Én eredetileg nagyobb korában szerettem volna, de meggyőztek többen, hogy minél nagyobbak, annál jobban piszkálják, és akkor könnyen begyulladhat.
Dodi!
Tejpépet nem jó anyatejjel keverni? Én úgy csináltam Petrának, hogy 50% anyatej, 50% víz, de összesen evett kb. 70grammokat. Most elfogyott a tejpép és kölespépet adok neki, azt meg lehet keverni.
Kajálás:
Én nem szoktam azt sem megvárni, hogy éhes legyek. Reggelizni nem nagyon szoktam, illetve egy túró rudit meg egy pohár 100%-os narancslevet eszem-iszom reggelente. Délelőtt kóstolgatok főzés közben. Mindig ebédelek, és szinte mindig normális főtt ételt. Ebéd után meg folyamatosan eszegetek (csokit, gyümölcsöt, sajtot, megint csokit, aszalt gyümit, megint csokit stb.).
Este pedig mindig vacsorázok (és sajnos utána is szoktam még nassolni).
Nyilván ha fogyni akarnék, akkor odafigyelnék, de én így tartom a súlyom, hogy ennyit eszem.
Breki!
Én is odafigyelek az élelmiszerek minőségére. Petrának én is bio cuccokat próbálok adni, de magunknak is jó minőségű dolgokat veszek mindig. Apa is igényli az egészséges kajákat és én is (erre ellenpélda, hogy pont tegnap sütöttem Apának fél kg zsírban tarja szeleteket, mert zsíros kenyeret kívánt
Az egészséges kajáról jut eszembe, hogy aki szereti az étcsokit, az feltétlenül kóstolja meg az étcsokis almaszirmot és étcsokis aszalt meggyet (Nobilis)! Nálunk most ebből fogy elég sok.
Olyan mérges vagyok magamra... Nem volt türelmem kivárni, hogy leteljenek az ünnepek, de nem volt kedvem a tömegben fényképeket előhívatni, így éltem a lehetőséggel, és feladtam interneten a rendelésemet. A Rossmannban lehetett átvenni a képeket (prémium minőséget kértem). Ma mentem el érte, háááát kaptam 126 db nagyon gyenge minőségű fényképet.
Senkinek nem ajánlom ezt a fajta lehetőséget. A DM-ben is ugyanez a cég csinálja a képeket.

Lóci óriás lett