iwiw: már én sem tudom, hogy ki van bejelölve és ki nincs, de majd átnézem a listát, ha valaki pedig tudja, hogy még nem vagyunk kapcsolatban ott, akkor nyugodtan írjon nekem is
Bibar: még egy közös pont, én is ma voltam védőnőnél délelőtt
Poci: örülök, hogy jobban vagy!!
Mercy: én csak azért mentem ma a Hajdú Krisztinához, mert a MÁV-ba, ahová tartozom nem volt genetikai UH finanszírozási problémák miatt és ott is a H. Krisztina végzi. Engem viszont szorított már az idő a genetikai UH miatt, ezért mentem a magánrendelőjébe. Tehát igazából nem a 4D miatt. Az tény, hogy próbáltuk 4D-be is nézni a képeket, de jobban kihozta normálként. Viszont kaptunk képet is, meg DVD-t is. Így azért megérte, illetőleg a leletem is megvan a vizsgálatról. Gondolom, februárban a 18-20 hetes UH-ra mész majd, ami szintén genetikai.
A tarkóredő mérést viszont csak most tudják pontosan megmérni a 11-13.hét között. Én pedig a 13+5-nél tartok ma, így tényleg az utsó pillanatban mentem, ezt a doktornő is mondta.
Csipetnyusza: pihizz nagyot a hétvégén, de ha nagyon ki vagy a munka miatt, akkor ha tudsz vegyél ki pár nap szabit. Mert a test ilyenkor pontosan jelez, hogy mit szeretne, ha fáradt vagy, bizony pihenésre van szükséged.
Niki: vasalatlan cuccok nálam is csak szépen várnak katonás rendben, de hogy mikor fogok neki?! Na, azt nem tudom. Már napok óta halogatom és a kupac meg csak nő. Kegyetlen helyzet. De nincs kedvem hozzá

((( A hétvégén viszont már kénytelen leszek eltüntetni a kupacot. Tuti hát- és derékfájással fogok végezni. Brühühühü.
Barbuss: szupi, hogy érzed Te is a Manócskát! Olyan jó, hogy egyre többen érezzük. Ami azt jelenti haladunk szépen. Juhéjj! Szóval csak így tovább!
ÉÉÉÉS hányinger hess!!
Luna: a fáradtág, levertség és izomfájdalom, hőemelkedés nálunk is általános mellékhatás. Férjemet amikor beoltották, ezek mind volt 1-2 napig. Utána szerencsére semmi.
Maki: párodnak jobbulást és reméljük, Te nem kapod el!
Bibar: taliban én is benne vagyok!!
Meme: tuti, hogy nagyon borulni fog majd a tábla szüléskor, de sebaj, izgi lesz nagyon! Meg aztán majd a végén szerintem tel.számot is kellene majd cserélni, hogy meg tudjuk egymással osztani a hírt. Persze ez még ráér majd az utsó harmadban.
Meme, Mokibuci, Barbuss, Mamaki, Bibar, Pocak köszönöm a gratukat!! Remélem, senkit nem hagytam ki. Szóval mindenkinek köszi! Ma valahogy én is azt az eufóriát érzem, mint tegnap Edi.
Mamaki, óóóó, köszi, tényleg elírtam a tarkóredőt, szóval 1,3 mm

Jó hogy szóltál, mert észre sem vettem.
A fogkrémtől én is öklendezem sajnos, pedig én is már a 3.-at próbálom.
Manorka