A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Manorka:
gratu a kis (lehet hogy) puncishoz,és a jó eredményekhez!!!! :D
naaaaa...az én pocim is ilyesmi pont!!!!!!!!!!!! :D

Edinek még megy a drukk!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Manorka! De jó hírek :P Nagyon örülök, hogy minden okés!!

Ja hogy a kapcsolatcímke nem publikus :oops: Akkor bocsi :oops:

Nekünk február közepe a kövi UH, úh nagyon gondolkozom, hogy beiktassunk közben egy babamozit :oops: Emmával anno 15 és fél hetesen voltunk 4Dn, és akkor már biztosra mondták a nemét :wink:

A pocaktalira nem írtam még, de naaaaagyon jó ötlet!! Én benne vagyok :D

Ja és a rossz szájíz: nekem nemcsak este van, hanem össze-vissza napközben is :? Már annyiszor mosok fogak, hogy ihaj :?

Húúú de kivi vagyok, hogy Edi milyen hírekkel jön :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

ddD
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 20:02-kor.
Vendég

Halihoooooo.....
Edi...na akkor most kisfiu?? Epp, hogy megszoktad a gondolatot..tok mindegy imadnivalok es kesz..nagyon orulok, hogy minden rendben veletek.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Manorka,
nagyon jó híreket hoztál, én is örülök, hogy nálatok is minden rendben :D ! Amúgy valószínűleg -véletlenül- elírtad a tarkóredőt :D ! Biztos nem 13, hanem 1,3 mm, ugye?! Bocs, nem akartam kötekedni :) ! Amúgy nekünk is pont ennyi volt kedden :), de mi még csak a 12. héten tartunk... Jövő hét szerdán lesz nekünk is a még részletesebb UH-nk.

Barbuss,
a szájízem nekem is egész nap rossz :( , emiatt nem is bírok mindent megenni jóízűen. Tényleg csak addig nem érzem, amíg eszem. Amúgy nekem a fogmosással is van egy kis gondom, felfordul a gyomrom tőle :oops: , pedig már a fogkrémet is lecseréltem enyhe mentholosra. Reméljük ez a tünetünk is lassan odébbáll :wink: !

Edi,
már én is nagyon várlak :D ! Rózsaszín, vagy kék lesz a színed???

Anikó

Kép
mamaki73

Edi
hurrráááááá :lol: :lol: :lol: gyönyörűűűűűűűű :wink: :wink: gratulálok :wink: :wink:

Manorka
neked is :P :P :P :P

majd jövök csak fürcsi van,bocsi,csak ezért kukkoltam be :lol: :lol: :lol: :lol:

bibar

Manorka: az elobbi gratuid lemaradtak, most utolag potolom ...nagyon jo, hogy nalatok is minden rendben van. Lassankent mindenki megnyugodhat szerencsere. :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Maki
Igen, éppen szoktam bele, hogy kislány.... Az itteni doki szerint, kisfiú inkább. De a képen is lehet valamit látni a lábikó között....

hááát nem tudom, akkor is boldog vagyok, ha lány, akkor is, ha fiú.... persze a szívem azért kalapált, mikor mondta, hogy fiú :roll:

Pocak
Így van, a fontos, hogy imádnivaló és kész :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.08 19:52-kor.
Vendég

Jaajjjj Edi, de jó :D !

Olyan aranyos a képen a babód :D !
Hát én is mintha látnék ott valami kis bütyköt :D !!!
Tudom, eredeti vágyad a fütyis babó volt! Akkor most teljes lehet a boldogságod :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
Igen... a szívem vágya a fütyis manó volt. Örülnék, ha az tényleg egy kis fütyesz lenne :D
Vendég

Edi: mikor lesz a kovetkezo uh ahol mar tuti biztosat mondanak?
pocaklako

Manorka, Edi: juhhuuuuu!!!

Szuperszuper!!!

A közös e-mailre én is küldenék nevet, de nem tudom mire küldjek. Nekem van facebook, iwiw, myvip is, de utóbbin ritkán vagyok.

Az émelygős bajtársaknak izenem, hogy kitartás! Nekem ma is rettentő napom volt ilyen szempontból, alig bírtam visszatartani melóban, de sikerült. Összehúztam a szám, virágos rétekre gondoltam és babakacajra...

Figyi csajok, Ti kenitek már magatokat a csíkok ellen? Van vmi tuti recept?

Továbbra is várjuk a babóképeket, aki volt UH-n, jelentkezzen!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Mint egy kis Forma1-es versenyzo ugy ul ott a kepen. Ehhez mar tenyleg jar a Ferraris ules.
Na es ehhez mit szolsz???
http://cgi.ebay.co.uk/PUMA-FERRARI-TRIO ... 5d275eca33
pocaklako

Pocak
A doki szerint a 16 hetes uh-n már 100%-ra meg tudja mondani. :)

Csipet
Mindjárt átküldöm priviben...
Vendég

iwiw: már én sem tudom, hogy ki van bejelölve és ki nincs, de majd átnézem a listát, ha valaki pedig tudja, hogy még nem vagyunk kapcsolatban ott, akkor nyugodtan írjon nekem is

Bibar: még egy közös pont, én is ma voltam védőnőnél délelőtt :)

Poci: örülök, hogy jobban vagy!!

Mercy: én csak azért mentem ma a Hajdú Krisztinához, mert a MÁV-ba, ahová tartozom nem volt genetikai UH finanszírozási problémák miatt és ott is a H. Krisztina végzi. Engem viszont szorított már az idő a genetikai UH miatt, ezért mentem a magánrendelőjébe. Tehát igazából nem a 4D miatt. Az tény, hogy próbáltuk 4D-be is nézni a képeket, de jobban kihozta normálként. Viszont kaptunk képet is, meg DVD-t is. Így azért megérte, illetőleg a leletem is megvan a vizsgálatról. Gondolom, februárban a 18-20 hetes UH-ra mész majd, ami szintén genetikai.
A tarkóredő mérést viszont csak most tudják pontosan megmérni a 11-13.hét között. Én pedig a 13+5-nél tartok ma, így tényleg az utsó pillanatban mentem, ezt a doktornő is mondta.

Csipetnyusza: pihizz nagyot a hétvégén, de ha nagyon ki vagy a munka miatt, akkor ha tudsz vegyél ki pár nap szabit. Mert a test ilyenkor pontosan jelez, hogy mit szeretne, ha fáradt vagy, bizony pihenésre van szükséged.

Niki: vasalatlan cuccok nálam is csak szépen várnak katonás rendben, de hogy mikor fogok neki?! Na, azt nem tudom. Már napok óta halogatom és a kupac meg csak nő. Kegyetlen helyzet. De nincs kedvem hozzá :(((( A hétvégén viszont már kénytelen leszek eltüntetni a kupacot. Tuti hát- és derékfájással fogok végezni. Brühühühü.

Barbuss: szupi, hogy érzed Te is a Manócskát! Olyan jó, hogy egyre többen érezzük. Ami azt jelenti haladunk szépen. Juhéjj! Szóval csak így tovább!
ÉÉÉÉS hányinger hess!!

Luna: a fáradtág, levertség és izomfájdalom, hőemelkedés nálunk is általános mellékhatás. Férjemet amikor beoltották, ezek mind volt 1-2 napig. Utána szerencsére semmi.

Maki: párodnak jobbulást és reméljük, Te nem kapod el!

Bibar: taliban én is benne vagyok!!

Meme: tuti, hogy nagyon borulni fog majd a tábla szüléskor, de sebaj, izgi lesz nagyon! Meg aztán majd a végén szerintem tel.számot is kellene majd cserélni, hogy meg tudjuk egymással osztani a hírt. Persze ez még ráér majd az utsó harmadban.

Meme, Mokibuci, Barbuss, Mamaki, Bibar, Pocak köszönöm a gratukat!! Remélem, senkit nem hagytam ki. Szóval mindenkinek köszi! Ma valahogy én is azt az eufóriát érzem, mint tegnap Edi.

Mamaki, óóóó, köszi, tényleg elírtam a tarkóredőt, szóval 1,3 mm :) Jó hogy szóltál, mert észre sem vettem.
A fogkrémtől én is öklendezem sajnos, pedig én is már a 3.-at próbálom. :(

Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

EDIIIII!!!!
Jupppijjééééé!!! Hurrráááá!! Drukkoltam hogy fütykös azért ott legyen!! Hatalmas Gratula!! Holnapra KÉK színt kapsz a táblicskun! 80% az már majdnem 100:)

Manorka pedig rózsaszínt!!!!:)

Vagy ne szinezzek, amég nme tuti??? Ti döntötök! Ti vagytok az elsők:)

Én lassan elteszem magam holnapra. Jó éjt csajok!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Nyusza: a csikok ellen azt mondjak nagyon jo az edes mandulaolaj. En az elejen kezdtem kenni a cickomat, ahogy nott hirtelen, iszonyat viszketett, nagyon jo volt ra, azota egyenlore nem kenekedek.

Csajok, a hanyinger es emelyges, fejfajast most asszem kezdodik a savas korszak......aaaaaaaaaaaaaaaaaa, de rossz......barmit eszek jon a sav, eddig nagyjabol megkimelt. Valaki masnak van sava?
pocaklako

Köszi Edi!
Poci, tényleg olyan :)
Manorka: igyekszem pihizni nagyokat, és növeszteni a pocakot :) Jövő héttől már nyugivan a munkahelyen is, csak ez a hét volt húzós, azért megviselt kissé, remélem Manót nem. Osztoznom kell az energián :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.01.08 20:08-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Edi: jajj, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hatalmas gratula!!! Bárcsak fütyi lenne!!!! Annyira szorítottam Neked.
Lehet, bejön nálunk az osztozás? :) Mára egy fütyit és egy puncust kértünk. Szuper lenne!!!!!!!!!!!! Juhéjjjjjjj!!!
Szépséges a Babóca! Anyudék mit szóltak?

M.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Manorka
éljeeeen, nagyon örülök, hogy minden rendben:D és nagyon kis édes a manólány. Kis piszenózis Ő is.... :D

Akkor most kicsit megnyugodtál gondolom Te is:)

Meme
juhu én is örülök nagyon... kalapál a szívem rendesen :) Részemről okés a kék szín... max. módosítunk, ha mégis lány lenne, de én azt hiszem ez mégis csak pasi, jól éreztem :lol:
Vendég

Manorka
éppen ez jutott eszembe, hogy mára 1 puncist, egy fütyist kértünk :D Nagyon boldogok Anyuék. Apukám szerint is fütyesz az a képen, de nekik teljesen mindegy. Attól boldogok, hogy egészséges, és minden rendben:D

Nálatok, meg lassan kezdődhet a lánynév vadászat mi?

Mi ott tartunk, hogy ha fiú Botond, ha lány Zoé :D:D:D:D
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége :lol: :lol:
Vendég

Csajok, én is belegondoltam mi lesz itt szülésnél...de izgiiiiiiis!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Poci: köszi a tippet!

Nekem folyamatosan savam van, és azt mondják ne reménykedjek, nem lesz jobb a szülésig.. :( no de csak kihúzzuk, mindent elviselünk, hasogassanak fát a hátunkon, csak minden rendben legyen a Picurokkal!

Kép
Kép
csipetnyusza

Edi: :lol: Botond? Ezt még nem hallottam Tőled :lol: Még messze a vége, figyeld meg a végére pedig vissza fogsz térni az első kiszemelt névhez.
Lány nevet tuti, hogy nagyon nehezen fogunk találni. Talán a vezetéknév miatt sem egyszerű. De majd neki kell látnunk, mert csak pasi név van kiválasztva, kb.5-6.

Meme: még nekünk sem mondták 100%-ra, hogy punisunk van :) Én mondjuk ennek ellenére mosolyogtam egész nap. Páromon látszódott, hogy örül-örül, de azért fiú is jó lett volna. Biztos elképzelte, hogy mekkora nyomás lesz. 3 csaj 1 férfival szemben. Ma mondta is, hogy az ő szavazata innentől kezdve mindig duplán ér mindenre, hogy kicsit egyenlítődjenek az esélyek itthon :)
A lényeg persze az egészség, tehát igazából, ha még a puncisunkból fütyis lesz, akkor sem leszek szomorú. Meglátjuk.

M.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Pocak
idáig kukkoltam azt a kiscipőt.... annyira ééééééééédes :D:D:D
Igen, tényleg olyan mint egy kis versenyzőőőő :)

Figyi.... a csomi még ma sem ért oda???? :roll: Mi lehet az oka??? Azt monták a postán, hogy 2-3 nap. Dehát kedden vitték el a postáról, mivel sajna Hétfőn csak délután jutottam ki a postára. Ma van a 3. nap.... :( Örültem volna, ha ma már megkapod...
Vendég

Edi: ne aggodj, majd megerkezik..en teljesen nyugodt vagyok. Volt olyan, hogy 2 hetet is kellett varnom egy csomagra, mire idert. Amint megerkezik, szolok azonnal.
Botond??? Ez egy ujabb verzio..a Zoe nagyon aranyos nev..Edi, juliusig meg van idod... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pocaklako

Edi és Poci: a csomag postán valami katasztrófa mostanság. Nekünk dec.2.-án adtak fel egy csomagot és tegnap érkezett meg, igaz Kínából, de akkor is, 1 hónap?! Már le is mondtunk róla, hogy biztosan elveszett, erre volt nagy meglepi.

Ja, tényleg, Edi! Párom csütörtök reggel feladta a levelem a kuponokkal. Milyen kis vagány lesz a Ferrari ülés a piros kis cipellőhöz, tuti!!!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Pocak
huh, akkor jóóóó:)

Igen, kíváncsi vagyok mit fogok kitalálni mire Július lesz :D:D:D
Odavagyok egy csomóm névért.... nehéz döntés:P
Vendég

Manorka: örülök, hogy minden rendben! Gratula a lehet, hogy kislányhoz! :D Csini a pocid!

Barbuss: nekünk is anno 16 hetesen már látták, hogy fiunk lesz. Csak aztán hozzá tette a doki, hogy néhány százaléknyi esély mindig van a tévedésre. Bár aztán a második 4d-n 26 hetesen eléggé mutogatta magát :D

Edi: gratula :D:D:D Én nem nyilatkoznék, állitólag laikus számára ilyenkor még nagyon hasonló a fütyi/nem fütyi. A Zoé szerintem nagyon szép név, meg a Botond is!

Ahogy olvasom akkor az esti rossz szájizzel egész olcsón megúsztam eddig. Csak az a rossz, hogy állandóan ennék, de semminek nem olyan jó igy az íze.

Nyusza: én nem kenem egyelőre magam semmivel, állitólag egyébként a krémek is csak részben segitenek, mert alkat kérdése is a csikosodás. Legalábbis ezt mondták másfél éve a szülés előkészitőn.

Sav: tegnap olvastam másik fórumon, hogy a Salvus víz jó rá, de állitólag borzalmas ize van. Nekem még nincs, de nem hiszem, hogy végleg megúszom.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

fokamoka: most hogy mondod Anyukám ajánlotta ezt a Salvus vizet, amit már az ő idejében is lehetett kapni... lehet megér egy próbát, de ha borzalmas az íze, akkor kampó egyelőre, majd ha kicsit jobban leszek. A kenéssel meg várok, úgyis még alig látszik vmi.

Lányok, mindenki agyonra dícséri ezt az Avatar filmet, nos, hiába akarja megnézni velem Apa, komoly problémáim vannak, nem bírom ki piciszünet nélkül :D :D :D (166p)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.01.08 21:06-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Nyusza: a piciszunet meg nem is lenne baj, mi is szerettunk volna karacsonykor elmenni, de inkabb ugy dontottunk, hogy nem a tomeg miatt. 1,5 orat osszezarva lenni a sok emberrel....nem tul jo.
pocaklako

Mi 16-án délelőtt 4dre megyünk, utána enni valamit, aztán Avatar. Kíváncsi vagyok ár nagyon, én is csak dicsérni hallottam eddig :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Poci épp ez az, hogy nem másfél órás, hanem közel 3. Úh pisi szünet nélkül nekem is érdekes lesz, de remélem kibirom :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

uhhhhhhh. hat latszik, hogy en nem lattam... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
pocaklako

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :oops: :oops: Poci.:
nagyooooooon megörvendeztettél :D :D én is megnéztem és arra az időszakra tényleg kislányt ír!!!!!!
de jó dejó!!!
a doki am fiút mondott,de nem 100%-ra........!!!!!!!

Egri vagy...nahát....és ki dokid..???gondolod írd meg priviben ha ide nem akarod!!!!

Edi:
nektek meg nagy nagy gratula a fütyihez!!!!!én annak látom.... :oops: :D

mokibuci

Pocak
Én is írtam privit :D

Moki
Én is fütyinek látom, és remélem már az is marad:D:D:D:D
Vendég

Moki: nekem otthon nincs dokim, en teljesen itt "kezeltetem" magam:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Edi: ment a valasz

Aki meg kivancsi dobjon pu-t.

Aztan ha nem jon be sorry :(
pocaklako

Jelölgettem iwiw-en, plusz elküldtem a saját nevem a közös mail címre :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Poci: ahhhaa....értem...ooo pedig már azt hittem hogy esetleg van otthon is....és hogy eseteg pont az aki nekem.... :D

na és a babamozgásról: lányok én még az ég világon semmit nem érzek...lehet azért mert nem tudom hogy pontosan mit is kellene....
egyetlen furcsa érzés van....ilyen kis megmagyarázhatatlan.....olyan mintha csikiznének belülről,és ha visszacsikizek abbamarad.... :oops: .....na akkor ez most mi
jah,és mintha mostanában összehúzódna magától a hasizmom...de nem húzódik,csak olyan érzés..... :shock:
Szerintetek....????

na holnap jövök megyek alukálni!!!!
sziasztok,vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!! :D :D

mokibuci

sziasztok,

igen, a 18-20 hetes genetikai UH-ra megyek pestre:)...olyan soká...

jajj, még akartam vmit, csak a sok olvasgatásban elfelejtettem....

ma vettünk utónévkönyvet...felolvastam, igazából 1 fiú és 1 lány név tetszett nekünk...:(...vagyis több lány is, csak azoknak meg a jelentése nem....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

ui: mi a közös emilünk, és beugrónk????...azt is elfelejtettem:(

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Itt kukorekolok most is. Fel 4 van. A kutya megint szetkaparta az ajtot egy oraja, azota semmit nem alszok.
Tegnap miutan elkoszontunk este nagyon rosszul lettem az agyban, azt hittem korhaz lesz belole. Iszonyuan fajt a hasam, de nem mint amikor meg akar jonni, nanem mint amikor gyomor influenzad van es minden kerulget, alul felul, meg ahideg is razott. Aztan lassan helyrejottem, es egeszen egy oraval ezelottig tudtam jol aludni.

Moki: az enyem is ilyen nagyon nagyon apro hasizom osszeguzodasszeru. Mintha nagyon picit remegne a hasam belulrol. Te akkor is erzed amikor talpon vagy? En csak akkor ha az agyban vagyok es fekszek.

Akkor tovabbi jo ejt mindenkinek!!!
:roll: :roll: :roll: :roll:
Kb. igy nezem a plafont ejszaka
pocaklako

jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Avatar nagyon jó,én itthon néztem,bár nem olyan élvezetes mint moziban de 3 órát én nem birok egy helyben csücsülni :wink: :wink:

Pocak
hű mi lehetett az??szegénykém,remélem nem tér vissza az érzés :oops: :oops:

Moki
nem baj ha még nem érzel semmit,első babánál általában később jön a várva várt :wink: :wink: amit leirsz az nem ismerős nekem,nekem pont Pocak féle bugyborékolás volt :wink:

Edi
szerintem is fütyi az :lol: :lol: meg a 80 % az már elég határozott :wink: :wink:

Fóka
jaj a Salvus vizet ha meginnám tuti hánynék.
iszonyúúú az ize :oops: :oops:

Manorka
na tessék,mindent együtt csinálunk?? :lol: :lol:

Csipet
én a dm -es baby love olajat használtam Olivérnél és nem lettem csikos,most is vettem de még ritkán kentem be :oops: :oops: tiszta olaj minden állandóan :oops: :oops:

bibar

Sziasztok Csajok!

A tegnapi rossz erzes ma reggel folytatodott egy nagy hasmenessel. Mar annyira unom, hogy minden nap van valami bajom...most jobban vagyok de a fejem szet akar szakadni...segitseg...egy a gyerek tuti kis harcos lesz, ennyi mindenen atesni ilyen picin...

:? :? :? :?
pocaklako

Moki
Én a kisfiammal, a 17.héten éreztem úgy a mozgást, hogy tudtam, hogy Ő az. Nincs ok az aggodalomra még :D:D:D:D

Pocak
óóóó Te szegény... :( Manófejnek semmi baja nem lesz tőle, csakhát Te szenvedsz kissé:(

Én megyek ma a Baby Outletbe körbenézni a barátosnémmel.... :) Remélem találunk klassz dolgokat :P

Manorka
Köszi szépen a kupont, hétfőn biztosan megkapjuk :)

Nekem reggel volt megint egy minimális halvány rózsaszín, tuti a csütörtöki hüvelyi uh az oka, mindig ezt csinálja :roll: végülis baj már nem lehet, és már nincs is, csak egy csöpp volt.
Ezért is utálom annyira a hüvelyi uh-t.... a 18 hetes már nem lesz ez, vééégre :D

Pusziiiiiiiiii
Vendég

Manorka,
köszi a jókívánságot párom nevében is :) ! Ő már jobban is van....viszont úgy tűnik elkaptam én is :cry: !
Pedig tényleg puszit sem adtunk egymásnak, külön helységben aludtunk stb.
Szóval iszonyatosan megfájdult ma reggelre a torkom, alig bírok nyelni, és már folyik az orrom is :( .

Poci,
nagyon sajnálom hogy újabb kínnal küzdesz :( ! Reméljük, mostmár ezzel a hasmenéssel átment rajtad a dolog!
Te milyen gyógyszert szedtél amúgy?
Én ma reggel Oscillococcinum-mal indítottam, az is csak homeopátiás szer, azt írják, kismamák is gond nélkül szedhetik. Remélem hatni is fog :oops: .
Neked pedig mostmár tényleg mielőbbi gyógyulást kívánok!

Valaki megírná légyszi nekem is a közös e-mail címünket priviben?
Köszi!

Anikó

Kép
mamaki73

Pocak
szegénykém,kitartás :oops: :oops:

Mamaki
neked is jobbulást :oops: :oops: az osci nagyon jó,és sok forró mézes teát igyál!!!irom a cimet neked :wink:

Edi
neked hüvelyi volt még??jaj de utálom én is,nekem most hasi volt már :wink:

bibar

Sziasztok Lanyok!

Maki: nem szedtem semmit, csak agy, es mezes citrom, de sajna nem hasznalt.
Mivel irtam, hogy tegnap este hogy voltam es reggel is folytatodott bementunk az ugyeletre, azert is mert egyre jobban gorcsoltem. Az ugyeletrol a korhazba, a nogyogyaszatra. Ahol megallapitottak, hogy 2 fajta virusom van, egy megfazasos influenzas es egy gyomor influenzas.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Uh-on megneztek a pocimat is, (meg alul is a mehnyakat), lent minden rendben volt. De mivel ugyeletes orvos volt, igy monitoron sem lathattam az en kicsikemet, sot felem sem forditotta, arra sem valaszolt, hogy mekkora es persze kepet sem kaptunk. A lenyeg, hogy vele minden rendben.
En tovabbra is sz.rul vagyok, most mar ket virust kell kuralnom..igazabol szinte gyogyszer nelkul..remelm hamar tul leszek rajta.
Most megyek lefekszek.
pocaklako

Bibar,
köszi a bíztatást, és örülök, hogy azt mondod, hogy jó az Osci, én még sosem szedtem. A mézre sajnos allergiás vagyok :( , de teázom. Szinte egész eddig feküdtem, de már a fejem is fáj, a vérnyomásom meg iszonyatosan leesett, 86/52 :oops: !
Köszi a címet is, írtam én is, és jelöltelek :wink: .

Pocak,
tényleg az a legfontosabb, hogy rendben van a babucid! Pihenj sokat, igyál te is sok folyadékot!
Sajnos nekem is fáj a pocakom, úgy be van feszülve :( , úgyhogy én is azon gondolkodom, hogy ha hétfőig sem múlik, akkor hétfőn felhívom a dokimat. Remélem nem erősödik be :oops: .
Kitartás Pocak!!!

Azt hiszem, én is visszafekszem...

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

óóóóóó Pocak :cry: :cry: :cry:
Abszolút átérzem, Én 3hétig kínlódtam benne, nekem sajnos semmi nem segített, magától fog elmúlni, ki kell feküdni. Borzasztóan sajnállak:( viszont az jó, hogy a kismanód jól van. Ez fontos nagyon.

Moki
Neked is jobbulást, remélem hamar jó leszel Te is... :(

Sok sok gyógypuszi nektek
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?