A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

Akkor talizunk! :) Mondjuk én kiakadtam, mikor megláttam az Auditórium épületét. (így már legalább tudjuk, hova kell mennünk) Apa azt mondta, itt akár horrorfilmet is lehetne forgatni. Én csak attól féltem, összedől az épület, míg bent vagyunk.

Kép
juci-77

Viki!
Tigriskének megvannak a babái? Hurrá! Minnyá írok neki!

Juci!
Amikor mi először arra jártunk Apával, én is elszörnyülködtem! :) De amúgy maga az auditórium nem vészes! Mondanám, hogy kényelmes székek vannak, de max. az apáknak az. Ekkora hassal már egyik kismaminak sem lehet kényelmes. :)
Ami biztos: elég hideg van ott, szóval rétegesen öltözz majd fel. Remélem, jön majd Barbi és Molmar is! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

hát kakti, nem jön Nóri. :cry: :cry: :cry: :cry:

Edit

Kép
ézsóné

[quote="juci-77"]
Voltam DM-ben és az eladó csaj felhívta a figyelmemet rá, hogy van valami babaklub féléjük. quote]

Juci!

Bababónusz. Regisztrálsz kapsz egy csomagot abban van egy kuponfüzet sok kedvezménnyel, van amiért fizetni sem kell (cumi, bébi ital stb), anno még c&A-s kupon is volt benne (50%-kal olcsóbban vehettél meg 2 terméket)
A gyerek 2 éves koráig jár és fél évente küldenek akicós kuponokat. Általában pelenkás kedvezmény mindig van benne.

Érdemes csatlakozni.

Kriszti
bchris

Kismaki! Úgy csinálom, hogy veszek friss (nem fagyasztott) leveles tésztát azt kiterítem, megkenem jó sok mustárral meg ketchuppal. Ezután szétvágdosom annyi darabra amennyi batyut akarok csinálni belőle. Majd a batyuk közepébe teszek sonkát, császárszalonát, virslit vagy ki mit szeret meg sajtot. Ezután batyuba hajtom és megkenem tojással és mehet a sütőbe, szép pirosra sütöm. Ennyi. Nagyon egyszerű és vendégvárónak is jó, mert gyorsan megvan.

Nóriiiiiii! Naaaaaaa! Írjááá máááá. Picsulínón lesztek rúgva csajok... :lol: Bár a múltkor én is bepukkadtam, de pár nap alatt kidühöngtem magamból :lol:

bellerreni
Eger

Nóri!
Most már elég a duzzogásból! Mindegy, milyen néven, de pattanjááá' vissza! :D
Tesóm ezt, amit Reni a végén írt, úgy szokta mondani: állcsúcson csattintalak! Szóval vedd úgy, hogy meg vagy fenyegetve! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Igen, ma kellett megszülnie őket császárral, mert felszökött a vérnyomása. Egész sokáig bírta tartani őket odabent.

nóri: Ha eltűnsz ki fogja a hírt hozni, hogy megszültem. A te számodat mentettem el, mert veled már beszéltem. Azért most elmentettem a Beneildiét is (hátha mégis összefutunk a dokinál) de az alapeset az, hogy neked írok. Bár most azt beszéltük apával, hogy megint megcsinálom a mobil netet és akkor én jelentkezek be neten, de azért mégis. Én nem tudok buktát sütni, kitől fogom megkérdezni hogy is kell, ha mégis elgyengülök és megszülök a jövő héten?
vicky79
Budapest III. kerület

Viki:
Mikor még kari előtt találkoztam Tigrissel, azt mondta, úgy tervezi, hogy január 20-ig bent maradjanak. Ahhoz képest ez csak 6 nappal kevesebb, szóval tényleg ügyi volt. :) Egy héttel később fogantak, mint a mi Lilink. :) Tök jóóóÓ! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Igen, nagyon irigylem őket. Bár elég kicsik a csajok, de most néztem hogy Zita akkora, mint amennyire az én babámat mérte a doki. Pedig ők 3-an voltak és két héttel kevesebbet voltak pocakban. Most az én babám ennyire le van maradva? Remélem nem. Hétfőn mondhatná a doki, hogy megint beindult a növekedése. Egyébként már úgy készülök mindennel, hogy a jövő héten be kell feküdnöm. Megint pesszimista vagyok.
vicky79
Budapest III. kerület

Ne legyél pesszimista!
Gondolj bele! Tigriske amúgy is egy nagyobb darab lány. Nem vagytok egyforma alkatúak! Nincs semmi baj a te Barbusoddal! No Para! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki, ha ne adj Isten bent is kell maradnod, akkor már alig van hátra idő amit ott kell töltened. Szerintem ezek a becsülgetések annyira de annyira nem pontosak amúgy sem.
Az én fiamat anno ugyanúgy nagynak saccolták, mint most Milánt. Csak azért mert a BPD-je szerint annak tűnt. Aztán kibújt egy 56 cm-es 2850 grammos zsiráfkezdemény.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Enyimgyerek szerintem 58 cm 4100gr. aztán lehet egy ciniminis törpét kapok. :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Uh, csajok megint csalánra pisiltünk? Pedig most itt se voltam.

Nóri!Ígértél nekem valamit! Hogy írni fogsz a Babanetre, emlékszel? Azóta is él. Remélem...

Mindenki olyan amilyen, mára már talán ismerni kéne egymást annyira, hogy kik a kekecek, a humorosak, a hisztisek. El kéne nézni, hisz nemsokára egyformán szívunk majd az üvöltő gyerekkel. És aztán ottan hiába sértődünk meg, a bambit piszkosul nem fogja érdekelni.

Nah, szép napom volt, semmi extra. Lerendeztem jövő héten az Nst-imet. 3 lesz 3 helyszínen. Minden másnap. Egy élmény.

Összeszedtem a klubba még egy kismamát. Ő is Pécsen akar szülni, (febr 2-re van kiírva) és Kaposvár környéki. Megbeszéltük, no para, oda fogunk érni. :D

zarja

No!

Basszus telefonról nem lehet regisztrálni és csak most vergődtem haza...
Amúgy is irritált az ékezet a felhasználónevemben, mert nem tudtam csomó helyről belépni.
Bár attól, hogy lecseréltem magam, még ugyanolyan hisztis, sértődős banya vagyok. Nem tom mit vártam tőle! :lol: :lol:
Vendég

Aki nagyon elöl van árulja el nekem, mennyi a gyerek BPD-je? Mert ez a 95 nagyon soknak tűnik... :shock:
Vendég

Pár órát nem vagyok és már megint felbojdult a méhkas.

Ildi: Ne aggódj, valószínűleg ettől még nem kapja el (hacsak nem törölgette folyamatosan a szemét játszás közben) Kötőhártyagyulladást elkaphat az utcán, buszon, egy tüsszentéstől, vagy egy kilincstől is. Ne aggódj! Megelőzésre ennél többet nem tehetsz, szemcseppet előre pedig felesleges lenne adni.

Norcmorc: Üdv köztünk! Mesélj magadról néhány dolgot! :lol:
zuzmooo

Én nem vagyok elöl, de Bendegúznak (végre eldöntetett!!!!) már múlthéten 90 volt a BPD-je :shock:
zuzmooo

Remelem Nevtelen Nori tenyleg visszater, mert latom, hogy delutan ota nem oldodott meg meg a "problema".
Kozben mi voltunk vasarolni, vettem egy-ket dolgot a korhazi cucchoz. Pontositok: szereny velemenyem szerint szinte mar minden megvan.
Szo volt a haloingekrol: en kulon nem veszek. Kizart, mert ugysem fogom hordani. Van egy haloingem, ami felig legombolhato. Ezt szules utan tervezem felvenni, amigy a megfigyeloben vagyok, ebben lehet szoptatni is. Kristofhoz vettem, kb 3 orat volt rajtam akkor is.
Van meg ket szep allapotu haloing szerusegem, ami viszont inkabb vicces, mintsem anyukas. De nem erdekel. Ezekben ugyis csak szulni szandekozom.
Vettem meg egy pizsamat, ami inkabb melegitonek nez ki, ezen kivul en melegitoben leszek.
Papucs: az sem eppen anyukas, meg korhazas. De ez sem erdekel. Meg egy kinai szivacspapucsot veszek zuhanyzashoz.
Es hatra maradt meg a Tena betet. Jo hogy felhoztatok a temat. Majd elfelejtettem. Mar ket csomag ejszakait vettem. A tobbit majd szules utan.

Szoptatos melltarto: en nem ruhazok be ilyesmire. Ha kell, akkor szules utan veszek. Ugyis alig fogom varni, hogy kimozdulhassak vegre otthonrol. Ha most sem lesz gatsebem, akkor ez szules utan egy heten belul lesz szerintem. :D
Tavalyrol maradt egyebkent egy egyszeru fekete szopis, eloguberalom majd hatha kell.

Huh, mirol volt meg szo?

Jah, bulakrol. Csatlakozom hozzatok. Az enyem is megnovekedett allapotban van. Szules utan kicsit logos lesz. Azutan normalis, legalabbis ha minden jol megy. Most tenyleg olyan kis duci, buci, husi, raadasul nem is epp sima. En is meg tudom meg csinalni magamnak a szortelenitest, de nem sok hangulatom volt hozza az elmult ket hetben. Most meg mar tudom, hogy kemeny munka lenne, igy en is a Zuramat fogom megkerni.

Vedono: tenyleg lakcimkartya szerint is Maglodra kell tartoznom ahhoz, hogy bejelentkezzek vedonohoz? Nem eleg az, hogy ott elek, oda viszem haza a babat, meg miegymas? Mert en eddig ugy tudtam, hogy akar Okoritofulpos is lehetne a lakcimkartyamra irva, ha en mondjuk Mezoturon laknek konkretan, akkor a korzet szerinti vednonhoz tartoznank es kesz.
Most viszont meglepett a maglodi vedono, ugyanis kedden mennek hozza, a sogornom kert idopontot, aztan meg kitalalta a noci, hogy amig nem szol Maglodra a lakcimkartyam, addig nem mehetek hozza. Ez most eleg rosszul erint, mert eszem agaba sem volt bejelentkezni Maglodra, hagyni akartam az allandomat az en szuleimnel, a tartozkodasimat meg Ferieknel. Most meg igy mindharmunkat jelenthetem at. :x
Raadasul nem is olyan gyorsan megy ez, mint itt (a 15-ben csak siman besetaltunk tulajdoni lappal es kitoltott bejelentovel, majd ot perccel kesobb mar nyomtattak is a kartyankat). Maglodon ossze-vissza kuldozgetik, postazgatjak, az atfutasi ido min ket het. Es meg azutan varjak a vedonos talalkozora. Azutan meg hogy gyerekorvost is talaljunk. Mi van, ha kozben megszulok???
Bar meg nem akarok. Eszem agaban sincs.

Sulybecsles: hat, en bevallom oszinten, hogy attol rettegek, hogy pici lesz a babam. Az tuti, hogy negy kilora nem keszulok. Ha idoben szulok, akkor is max 3200-3400 grammra. Es nem is 55 cm-re, hanem kb 51-re.
De meg ez is akkor igaz, ha eppen pozitivan allok hozza.
De mar tobbszor almodtam azzal, hogy 2500 g koruli, alatti babat szulok.
Elnezest mindenkitol, nincs nekem semmi bajom a 3 kg alatti babakkal, sot, nem kell mindenkinek 4 kg-osat szulnie, csak mivel nekem Kristof nem volt kicsi, igy tolem mindenki (es sajat magam is) hasonlo meretu babat var. Ha en joval kisebbet szulnek masodikra es 40 hetre az azt jelentene, hogy valami gond van. Szerintem.
Vendég

Hát Zsuzsa!

Izé. 26éves vagyok, azóta, hogy kinyitottam csipás szememet be nem áll a pofám. Tudok vitatkozni, meg sértegetni, meg okoskodni, na azt nagyon. Imádok zabálni és... ja és hisztizni!
Ugye Ti is szeretnétek, hogy csatlakozzak! :lol: :lol:
Vendég

Erröl az összezörrenésröl egy dolog ugrott be..
Hmm hogyan gyün ki a gyermek?
Hát aki nem látta, nézze meg a youtube-on:A Kisvakond és a Nyuszimama c. kisfilmet...
Ne pörgessétek el!
NÉZZÉÉTEK!!
zsófi
pcd1985

Zsófi!

Ezt ne mondtad volna. Az elég gáz. Főleg mese szinten.... Boááááá

Itt nézzétek meg Eperke születését. Nekem ez agyhalál...
http://holdudvar.babahaz.hu/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.14 20:28-kor.
Vendég

Norcmorc:
semmi másra nem vágyunk, mint egy ilyen HP-ra! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nah, mire Kristof megengedte, hogy elkuldjem a hozzaszolasomat, addigra Nori boven visszatert. :lol: :lol:
Helyes, helyes.
Vendég

Ezen a A Kisvakond és a Nyuszimama részen én is nagyot néztem, pedig egyébként szeretem a kis kertésznadrágos figurát.... De könyvben állítólag még durvább. Ezt olvassátok el:
http://proba-babak.freeblog.hu/search/kisvakond/
zuzmooo

annácska:
a 3200-3400 grammos gyermek az nem kicsi..ugyi?
csak megnyugtatásból írom:
én "rövidebb" voltam a bátyámnál és kisebb sullyal is születtem, pontos adatokat nem tudok, de kb. úgy amire te számítasz
Megoldás:a tesóm ma 183 cm magas férfi,én 164 cm "magas" és nő vagyok :)
remélem neked is valami hasonló lesz..
zsó
pcd1985

Nálunk húgom volt a legnagyobb, legkövérebb. Most ő a legkisebb és 40kg vasággyal...
Vendég

Zsofi: nem, a 3200 koruli baba nekem nem kicsi. Ezert is irtam, hogy akkor becsulom ennyira, ha pozitiv a hozzaallasom, hangulatom.
Ha eppen negativ vagyok, ezala becsulom egy kiloval. Nah, nekem az pici lenne. :shock: :shock:
Ettol fuggetlenul nem hagynam a korhazban, gondolom sejtitek! :D :D
Vendég

a könyvet megtaláljátok halmokban(talán nem fogy?), a nagyobb könyvesboltokban, ne hagyjátok ki azt se :D :D :D
pcd1985

Mondtam már, hogy holnap megyek először kismamajógára? Remélem még nem nagyon késő elkezdeni. Kiváncsi vagyok milyen lesz, még soha nem jógáztam. :roll:
zuzmooo

Úgy látom itt a cél közelében a hormonoknak köszönhetően vagy veszekedni/sértődni vagy bőgni fogunk?

BPD 37 hetesen 91mm

A kisvakondosat én könyvben láttam :shock: :shock:

Egyébként már gyerekeknek is van felvilágosító könyv nem csak kamaszoknak. Fiúknak - fütyis könyv, lányoknak - puncis könyv a címe :D

Kép
csipike09

norcmorc:
a holdudvar-babaházon mit kell nézni?
hogy agyhalált kapjak?vagy az egész oldal az??
(közbe jobban megnézem)
zsó
pcd1985

á megvan eperke
pcd1985

Zsófi:

Bábamesék
De most felteszem a sokkoló képet (elvégre ők tették netre) de minnyá leszedem:
töröltem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.14 20:52-kor.
Vendég

nehéz lesz feldolgozni
pcd1985

Norcmorc:
küldtem neked emilt. Azt megkaptad? Nem muszáj válaszolni, csak egész délután itt ba..akodtam az outlookkal, mert nem akartak elmenni az üzeneteim... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
pcd1985

megnézem

Basszus enyémgyereknek miért ekkora a feje???? Készülhetek én gátvédelemre! :shock:
Vendég

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ok leszedem. Mások még ennének. Úgy értem az életben...
Vendég

:lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri, ez a kép.....
Kép
zuzmooo

Zsuzsa!

Te orvos vagy, látsz Te cifrábbat is, nem? Vagy pont ezért lettél szemész? :D
Én szívesen lettem volna orvos, de összerezzenek és visítok, ha valaki megvágja az ujját. Ugyanakkor perverz módon érdekelnek a brutál fényképek! :roll:

Nem térek napirendre, miért ekkora az én gyerekem feje!!!! :shock: Miért pont az enyémnek ekkora???? :?
Vendég

Nóri, :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
csipike09

nóri (azért nekem már maradsz így): Nagyon jó ez a kép, ami az avatarod. Bocsi, hogy ezt mondom, de nekem ez jobban tetszik. Mondjuk a másik sem volt rossz. És imádsz süteményeket sütni és nagyon tudsz is. :D Úgyhogy jöhetsz. :) Én meg lemaradtam a sokkoló képről. Mi volt rajta? Link vagy gmailre esetleg? Kicsit nem vagyok és mindenről lemaradok.

zuzmoo: Gratula Bendegúzhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Na ki tud evésre gondolni ezekután???
Én:zsófi.
SEGITSÉG
szavazást írok ki.
Ma próbáltam diétát tartani a vizesedés miatt, és sikerült, a víz lement.
DE ettem ma:4db nagy almát. kicsit több kivit, reggel 1 kis zsömlét kefirrel..(meg beleturtam a milánoiba, de csak 1 villával :oops: :oops: :oops: )
meg egy puffasztottrizses kekszet vagy mit.vacsira!
ÉS most qrva éhes vagyok!!!!!
ENNI VAGY NEM ENNI
tudom, h. mindíg én nyávogok itt ezzel, de titartjátok bennem a lálket, ha hiszitek, ha nem.
pcd1985

Viki!

Dobtam a képet gamilra. Nézd ezt, ha kakaós csigát kívánnál! :roll:
Vendég

nóri: Megnéztem. Mondjuk én mostanában mazóba nyomom és ilyen videókat nézek a youtube-on. Pedig ezeket nem is fogom látni. Elég undi.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsófi! Egyél! Azon a kicsin már nem múlik semmi!
Vendég

Hm, erről a fotóról lemaradtam, DE megnéztem Eperkét. Lehet, hogy én vagyok nagyon eccerű, de melyik képen kell kiakadnom??? Ez egy normális emberi folyamat fényképsorozata. Miért kéne ezt szégyenlem, vagy kiakadnom???

zarja

En is megneztem Eperket.
Asszem en vagy nagyon kozombos vagyok, vagy eros gyomru, vagy csak siman magas turokepessegem lett annak koszonhetoen, hogy ket fiu testver mellett nottem fel (en takaritottam a szobajukat), de nekem egyik foto sem volt durva... :oops:
Tenyleg nem.
Meg mogyoroztam is kozben.
Marmint porkolt mogyorot ragcsaltam. :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?