Remelem Nevtelen Nori tenyleg visszater, mert latom, hogy delutan ota nem oldodott meg meg a "problema".
Kozben mi voltunk vasarolni, vettem egy-ket dolgot a korhazi cucchoz. Pontositok: szereny velemenyem szerint szinte mar minden megvan.
Szo volt a haloingekrol: en kulon nem veszek. Kizart, mert ugysem fogom hordani. Van egy haloingem, ami felig legombolhato. Ezt szules utan tervezem felvenni, amigy a megfigyeloben vagyok, ebben lehet szoptatni is. Kristofhoz vettem, kb 3 orat volt rajtam akkor is.
Van meg ket szep allapotu haloing szerusegem, ami viszont inkabb vicces, mintsem anyukas. De nem erdekel. Ezekben ugyis csak szulni szandekozom.
Vettem meg egy pizsamat, ami inkabb melegitonek nez ki, ezen kivul en melegitoben leszek.
Papucs: az sem eppen anyukas, meg korhazas. De ez sem erdekel. Meg egy kinai szivacspapucsot veszek zuhanyzashoz.
Es hatra maradt meg a Tena betet. Jo hogy felhoztatok a temat. Majd elfelejtettem. Mar ket csomag ejszakait vettem. A tobbit majd szules utan.
Szoptatos melltarto: en nem ruhazok be ilyesmire. Ha kell, akkor szules utan veszek. Ugyis alig fogom varni, hogy kimozdulhassak vegre otthonrol. Ha most sem lesz gatsebem, akkor ez szules utan egy heten belul lesz szerintem.
Tavalyrol maradt egyebkent egy egyszeru fekete szopis, eloguberalom majd hatha kell.
Huh, mirol volt meg szo?
Jah, bulakrol. Csatlakozom hozzatok. Az enyem is megnovekedett allapotban van. Szules utan kicsit logos lesz. Azutan normalis, legalabbis ha minden jol megy. Most tenyleg olyan kis duci, buci, husi, raadasul nem is epp sima. En is meg tudom meg csinalni magamnak a szortelenitest, de nem sok hangulatom volt hozza az elmult ket hetben. Most meg mar tudom, hogy kemeny munka lenne, igy en is a Zuramat fogom megkerni.
Vedono: tenyleg lakcimkartya szerint is Maglodra kell tartoznom ahhoz, hogy bejelentkezzek vedonohoz? Nem eleg az, hogy ott elek, oda viszem haza a babat, meg miegymas? Mert en eddig ugy tudtam, hogy akar Okoritofulpos is lehetne a lakcimkartyamra irva, ha en mondjuk Mezoturon laknek konkretan, akkor a korzet szerinti vednonhoz tartoznank es kesz.
Most viszont meglepett a maglodi vedono, ugyanis kedden mennek hozza, a sogornom kert idopontot, aztan meg kitalalta a noci, hogy amig nem szol Maglodra a lakcimkartyam, addig nem mehetek hozza. Ez most eleg rosszul erint, mert eszem agaba sem volt bejelentkezni Maglodra, hagyni akartam az allandomat az en szuleimnel, a tartozkodasimat meg Ferieknel. Most meg igy mindharmunkat jelenthetem at.
Raadasul nem is olyan gyorsan megy ez, mint itt (a 15-ben csak siman besetaltunk tulajdoni lappal es kitoltott bejelentovel, majd ot perccel kesobb mar nyomtattak is a kartyankat). Maglodon ossze-vissza kuldozgetik, postazgatjak, az atfutasi ido min ket het. Es meg azutan varjak a vedonos talalkozora. Azutan meg hogy gyerekorvost is talaljunk. Mi van, ha kozben megszulok???
Bar meg nem akarok. Eszem agaban sincs.
Sulybecsles: hat, en bevallom oszinten, hogy attol rettegek, hogy pici lesz a babam. Az tuti, hogy negy kilora nem keszulok. Ha idoben szulok, akkor is max 3200-3400 grammra. Es nem is 55 cm-re, hanem kb 51-re.
De meg ez is akkor igaz, ha eppen pozitivan allok hozza.
De mar tobbszor almodtam azzal, hogy 2500 g koruli, alatti babat szulok.
Elnezest mindenkitol, nincs nekem semmi bajom a 3 kg alatti babakkal, sot, nem kell mindenkinek 4 kg-osat szulnie, csak mivel nekem Kristof nem volt kicsi, igy tolem mindenki (es sajat magam is) hasonlo meretu babat var. Ha en joval kisebbet szulnek masodikra es 40 hetre az azt jelentene, hogy valami gond van. Szerintem.