Sziasztok lányok!
Nem haltunk ki, élünk és virulunk! Csak kicsit rohangálós idők járnak ránk
Kisori szépen nől és mindent kinől, vigyorog, nyálat prüszköl, öklét próbálja lenyelni… már alszik is valamennyit nappal, beállt arra, hogy reggel 8-9 körül kel, fenn van délelőtt vagy alszik minimálisat, délután is fenn van, este 7-8 körül elalszik, és reggel 8-ig 1x felkel vmikor, de van, hogy éjfélkor, akkor még mi is fenn vagyunk, aztán utána együtt kelünk. Panasz egy szál se!
Blogos kérdés ideiglenesen megoldódott, külön köszi Manónak és Krisztinek a segítséget!!! Majd írom a fejleményeket, miután visszaszolgáltattam mindent.
Dorkának nagy-nagy jobbulást puszi!! Próbáltam sms-t küldeni Timinek, de nincs benn a száma a táblicskuban
Mi gyógyszertári popsi- és fürcsikrémet használunk, törlőkendő Nívea vagy az ALDI saját márkája, Mylove, meglepően nagyon jó, és a pelusuk is jó! Igaz, nálunk nem szokott nyakig történni semmi, de eddig nagyon bevált!
Tengdi (és többiek), köszi a hiányolást!! A rohangálás mellett az is a helyzet, hogy Apával próbáljuk kicsit tudatosabban csökkenteni a netezést, viszont, ha pár naponta ülök ide nézni mindent, annyit írtok, hogy képtelenség behoznom!!! Órákig csak olvasok, de bevallom, zugolvasó is vagyok, csak nem mindig tudok reagálni… de igyekszem többet jönni!!! Igérem, hiányoztok is!!! Próbálok képet hozni cserébe.
Rita, Móka, előbb-utóbb sétáljunk, tényleg, csak most rengeteg mindent kell intézzek!
Diploma, nekem van 2, az egyik sztem semmit nem ér, a másik meg kell, ha normálisan szeretnék dolgozni, de anélkül is lehet simán, csak nem fizet annyit.
Viki, micsoda foglalkozás-kavalkád
Kriszti, számla, juhéé!!!! Én kiborultam a mienken…
Scoop! Munka, juhééé!!!!!!! A blogba majd írok neked, csak nem jutottam oda!! Én a végsőkig harcoló típus vagyok, szóval asszem én értelek. Persze nem csak ennyi. Na, majd értelmesen leírom!
Astrid, Anna, tetszett, ahogy és amit írtatok, nagyon tetszett!!! Köszi!
Írta vki, hogy hűtött le sütőtököt, mi is, de kipróbáltam utána 1x, hát elég fura állaga lett… íze meg semmi… ötlet??
Képek DÖNÖRŰEK, nem is lehet nálunk rossz képet csinálni!!
Nálunk a hosszan elnyújtott halk torokhangon való „ó” és „ú” kántálása azt jelenti: Álmos vagyok, altass!
Anna, Samu-zuhany, Ábel-Kábel
Megpróbáltam megint az Aventes cumisüveget, de még mindig nem tud belőle hamizni, félrenyel állandóan, öklendezik tőle. Asszem likvidálom. Viszont narancs nyalogatása elégedett cuppogást eredményez.
Andi, sajnálom a nem alvást

:(

:( Idejövünk néhányan pár nap káosszal, tisztára szégyellem magam…
Erika, pók
Astrid, gratula a fogacskához Dórának!
Zsalyam, rajz nagyon édes!!!!!
Manó, telek, juhéééé!!!!!!!
Én bébiételt akkor szeretnék adni neki, ha más megoldás nincs, végszükségnek. Aztán én tervezek, meglátjuk ki és hogyan végez…
Kriszti, vizsgálódás grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
T-pk, bakker, kimaradt valahogy olvasás közben, hogy mi történt, és nem találom, mindenki szörnyülködik??!!!… jobbulást férjednek!!
Tengdi, fürdő, áááááááááááá
Astrid, bakker, telek-ügy!! Remélem, hamar megoldódik!!
Beatrix, nagyon tetszik a nyuszkó!!
Megyek csajok, 2 órája ülök itt, bocsi, akit kihagytam, Dorkinak még egyszer nagyon örülök!!!
Kreálok vmi hamit gyorsan apájának, mert azt blicceltem el a babanettel
Pusszancs