Zarjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Úristen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AMúgy én is ilyen magzatvizes vagyok, nekem is mindig az folyt el először, fájások meg sehol...hát ma meglesz a baba Zarja, őrület, ez annyira izgalmas!!!!!!!!!!!!!
Ha csak folydogál a magzatviz, akkor az azt jelenti, hogy a baba koponyája már beilleszkedett és mint egy dugó elzárja, ergo a köldökzsinórnak nincs esélye előreesni. AMikor én otthon észleltem, hogy folyik én is szépen pakolgattam, reggeliztünk, megvártuk anyukámat, amig átjött a nagyobbra vigyázni, de amúgy mindenki totál ideges lett a hirtől, én nyugtattam mindenkit, hogy ne idegeskedjenek. Elautóztunk a klinikához, utána besétáltunk, és még 2-3 óra múlva is csak alig akartak beindulni a fájások.
Ám ha ömlik a magzatviz, akkor vizszintesbe kell feküdni, mert még a baba feje nincs beékelődve.
Basszus lányok, azonnal megyek babaruhát mosni, ha már Zarja beindult és megnyitotta a sort, akkor tényleg készüljünk. Lehet ezért nem alszom rendesen éjjel, mert még nem vagyok bepakolva?
Kattkat, egyél meg 5 almát...fél óra múlva meglesz az eredménye!
Juci, ha vigasztal én éjféltől 2-ig aludtam, azóta ébren vagyok, de már alig látok, tegnap 3 órát aludtam...kezd durva lenni. Egyébként én is ilyeneken agyalok, hogy mi lesz szülés után, hogy intézem el majd ezt azt...
Nóri, én hivatalosan Febr.11-re vagyok kiirva, ennek megfelelően módositottam is a vonalzóm..én is úgy érzem, hogy nem húzom febr. közepéig. Luca hány hétre született?
Bea, milyen kis formás Kristóf