A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="dorkamartini"]l írta:dorkamartiniányok... ez a micimackó nem ám mászni tanít......
hanem
ha megfogom a popsidat akkor te elfutsz... és az jaaaajj de jó játék.....

remélem nem sok kispasi kap ilyet hűsvétra mer akkor dorkinak esküszöm beszerzek valami karatenyulat hagy gyakoroljon ovira.....

jjja ééés
tegnap a herés beírásom után kidobta a babanet, hogy túl sokat beszélek most egy ideig nem szólhatok hozzá...... :shock: :shock: :shock:

dejót nevettem... köszi.... Kép
Kép
Kép
Kép
vikiviktor

és nem engedett írni......

KépKép
dorkamartini

Jaaa Timi nem úgy volt, hogy szerkeszteni akartál valamit a hozzászóláson és túlgyors voltál és akkor írta ki???????????????????
vikiviktor

Nyah tényleg húzok... :) :) :) pápá
vikiviktor

viki peeersze mer majd picimoncsicsid aannyit mond:
beeeeszóóóltál???vazzze!
azt kushad minden kölök

de dorki pici:))) neki ütniverni kell:))))) vaaaagy mosolyogni......
ezen még elgondolkozom mellik legyen:))))))))

KépKép
dorkamartini

sosem szerkesztettem még.....
gondoltam lefotózom de dorki rajtam aludt és nem akartam felkelni.... a telommal csináltam képet de persze nem sok látszik.....

de tény... kizárt mert túl sokszor írtam......

KépKép
dorkamartini

Atesz! Boldog szülinapot!!!!

Kép
babcika

Timi!

Hát érdekes, a seggfogdosós micit, akkor mért nem zárja ki, az meg állandóan itt nyomul vazze :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote="vikiviktor"]J írta:vikiviktoraaaa és még valami... a fülem mögött meg lett egy hatalmas patti.... :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: úúgy fáj.... :cry: :cry: :cry: lehet ez valami jelzés a testemtől :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: vagy most következik a nagyátvátozás... és innentől bibircsókás leszek :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

valószínű, hogy beindított a szevezted egy kis méregtelenítést..

Kép
Kép
tengdi

Na látom még mindig alig ír valaki, ezért elmondom kis monológomat, kaptunk a dokinénitől receptet, mert hogy van olyan rízspép ami felírható receptre, HA íze fos, de a tápszerhez képest elfogadható, és ma meg is kóstoltuk, eszi is, csak most nem bír tojni, vagyis csak hangyányit tojszlizott, de ilyen szépen evett:

Kép

Kép
babcika

[quote="babcika"] írta:babcika
[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76i klubbolunk:
Süti,Moncsie,Andi

Ja,és Andi voltam Sütiéktől

és persze gondolom Berni , Nati, Barni :wink: Barnika most is szunyál??? Vagy most reggel van nála???? :roll: :roll:

süti vok,eddig átaludta jelentem Barni a randitnNa jó mostmár Berni is másodszorra alszik!!!!Hát sebaj ,ebből se lesz unoka!!! Kép

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="babcika"] írta:babcika
[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76i klubbolunk:
Süti,Moncsie,Andi

Ja,és Andi voltam Sütiéktől

és persze gondolom Berni , Nati, Barni :wink: Barnika most is szunyál??? Vagy most reggel van nála???? :roll: :roll:

süti vok,eddig átaludta jelentem Barni a randitnNa jó mostmár Berni is másodszorra alszik!!!!Hát sebaj ,ebből se lesz unoka!!! Kép

Kár :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote="vikiviktor"]M írta:vikiviktorondja már meg nekem valaki, hogy milyen az az "1-1 cső piros, zöld, sárga paprika" :?: :?: :?: :?: Kép Kép Kép Kép Kép
Pritamin?????

kaliforniai!!!én úgy tudom a pritamin csak piros én nem ilyen hosszúkás!

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="vikiviktor"]M írta:vikiviktorondja már meg nekem valaki, hogy milyen az az "1-1 cső piros, zöld, sárga paprika" :?: :?: :?: :?: Kép Kép Kép Kép Kép
Pritamin?????

kaliforniai!!!én úgy tudom a pritamin csak piros én nem ilyen hosszúkás!

ha éretlenül szedik le a pritamint akkor sötétzöld :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

na én lassan elköszönök,a hétvégén vendégem lesz :lol: :lol: :lol: így nem igazán leszek, pusszancs és szorítsatok, hogy ne robbanjak fel, mert akkor az uramnak lakásfestés, tiszta zsírpaca lesz minden :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote]
írta:

Tpk! Akkor javaslom paktálj Manó-val, ő szerezte, ha jól emlékszem Vikinek, de valahol külföldön.... :roll:

Szegény Manot nem akarom még ezzel is zargatni, az etetőszék miatt így is zavarom eleget...

t-pk

Tényleg Kata (Tpk)!

Nálatok mi újság van terpeszgatya ügyben, ha jól emlékszem Jázminnak kellett, de az biztos, hogy valamelyik lánynak, szóval hogy viseli, ráadod e, stb...???

Kép
babcika

Boldog szülit Atesznak!!!
Gergő,most akkor nem ismételtettek vele évet????

Látom Viki és Babcika jól elszórakoztatok míg mi bandáztunk!!!

Jelentem őzgericben sült csirke az valami csuda fini!!!!!Andi főzött!!Nálunk :shock: de hát így kell ezt!!!Moncsie-k jól vannak!!!Nati édespofa volt,úgy beszélgetett és vinháncolt a plafonnak,jajjjajjjj....

Babcika már most unoka,meg vagy őőőőőőőőőőőőőrülve ,még nem is aludtam ki magam!!!!még tesó se ,nemhogy unoka!!!!

hát csak dumcsi közben olvastunk kicsit bele,de ilyenkorra már elfelejtek mindent!!!

A Keve "jön anyád,na!"azé megmaradt,hát nagyon édes!!!!

keresztanyám mondta mindig a fiának hogy a qrva anyád,erre a fia mindig mondta neki hogy az te vagy!! :D

sutimano76

Nekem már rég nincs meg a moncsicsim,nekem majmom van,majd visszaszerzem és fotózom!jelenleg unoköcsémnél ablakszigetel :lol: :lol: :lol:

sutimano76

bocs csajok de most nem készült fotó!!!

sutimano76

> --HányKOSkell egy villanykörte kicseréléséhez?
> - Csak egy! Talán valami nem tetszik?!
>
> -- Hány BIKA kell egy villanykörte kicseréléséhez?
> - Egy elég, csak győzd meg, hogy a régi, kiégett körte értéktelen, és
> ki kellene dobni!
>
> -- Hány IKREK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
> - Kettő. Az egyik tartja a létrát, és összehajtogatja a vasalt ruhát,
> a másik kicseréli a körtét, és elkészíti a vacsorát.
>
> -- Hány RÁK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
> - Egy, de csak akkor, ha nem tudja újra éleszteni a régit.
>
> -- Hány OROSZLÁN kell egy villanykörte kicseréléséhez?
> - 30. Egy, hogy kicserélje, és 29, hogy ezt megtapsolja.
>
> -- Hány SZŰZ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
> - Nagyjából 1.000.000 , - egymilliomodnyi hibalehetőséggel.
>
> -- Hány MÉRLEG kell egy villanykörte kicseréléséhez?
> - Hát . . . egy . . . vagyis . . . kettő . . . azaz, inkább mégis egy .
> . . vagy. . . talán mégis inkább kettő .. . ez így jó lesz válasznak?
> Egyáltalán, muszáj kicserélni azt a villanykörtét?
>
> -- Hány SKORPIÓ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
> - SEHÁNY! A sötétség jó lesz!
>
> -- Hány NYILAS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
> - Süt a nap, gyerek még az idő, előttünk még az egész élet, te pedig
> odabent egy ostoba kiégett villanykörtén rágódsz??
>
> -- Hány BAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
> - A válasz bizonytalan. Nincs elég információ megadva. Milyen magas a
> plafon? Milyen nagy a villanykörte? A legjobb lenne odamenni, és
> felügyelni az egész műveletet!
>
> -- Hány VÍZÖNTŐ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
> - Egy se, de ha 10 vízöntő összejön, megszervezi a
> villanykörte-konferenciát, és feltalál egy új, forradalmi,
> ön-kicserélő fajtát!
>
> -- Hány HALAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
> - Villanykörte??? Miféle villanykörte???

Kép
Kép
tengdi

nem ismerek a fórumra!!!!!!!! Jó helyen járok egyáltalán????

Kép
Kép
tengdi

tengdi, én is épp azon morfondírozok, hogy hova lett mindenki? :roll:

Atesznak boldog szülinapot, bocsi, de ez valahogy kimaradt :oops: :lol: de eszembejutott, ez a lényeg :P 8)

enyém gyerek egész nap ordít....míg pesten voltunk, el lett kapatva, mindig volt valaki, aki dumáljon neki :evil: most meg kénytelen visszaszokni a régi kerékvágásba...néha egyedül is meg kell lenni :wink: csak már kiborító, ahogy ordít, meg sikít, meg kiabál :cry:

KépKép
Kép
scooper

valami hülye, állat, idióta balf@sz regelt az ÉN telószámommal vmi sms kapcsolatok társkeresőre, és jött egy sms innen, hogy erősítsem meg, de én nem tettem, mondván, bizti félreütötték a számot, erre jönnek az sms-ek, hogy szia, xy vagyok, xy éves, és komoly vagy épp nem komoly kapcsolatra keresem társam, ha benne vagy, írj :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
Kép
scooper

na jó, ha nem vagytok itt, én szolidarítok a lányommal, és együtt fogunk ordítani :cry:

KépKép
Kép
scooper

Dia,te kb 3-4 buszmegállóra lakhatsz Peppinohoz :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
scooper

NA és most mondom a rossz hírt,hétvégén még kevesebb a hsz :( .enyim apa holnap dolgozik,így tuti leszek!!! Kép

sutimano76

NAgyon édi a képeken Noncsi!!!!!Apa és kis szerelme :D ,és milyen szépen tartja a fejét!!!

sutimano76

[quote]T írta:ényleg Kata (Tpk)!

Nálatok mi újság van terpeszgatya ügyben, ha jól emlékszem Jázminnak kellett, de az biztos, hogy valamelyik lánynak, szóval hogy viseli, ráadod e, stb...???

Flórának kell. Éjszaka adom csak rá - szégyenlem is magam miatta-, de nappal egész nap mocorog...amióta át tud fordulni, állandóan hason van, illetve jár keze-lába. Egy percre sem áll le, hol a lába van a nyakába, hol mászni próbál...és ebben mindig akadályozza a pelus. Minden nap masszírozom, ma volt itt a doki és azt mondta, hogy szépen javul, de azért hordjuk még a pelust.

t-pk

Andi,anno a gmailre feltett : Babazene(ha frissítem,jelzem v.andi)----ez nem jön be,mert a free user után errort ír ki!!!

sutimano76

köszi a dícséretet................uuuuuuuuuuuuuuuutáéom hogy egyedül vagyunk megint :evil:

KépKép
Kép
scooper

tudtok egy tutkó vadas-mártás recit ?

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

Már előre bocs, hogy nem fogok mindenre reagálni, mert hát látom, lemaradtam, mint a borravaló. :)

Velünk semmi extra nincs, csak jó sok program összejött. Voltak itt barátosnék gyerekekkel délelőttönként, aztán tegnap sikerült este elszabadulnom és beültem egy barátnőmmel enni-inni-dumálni :lol: és hát, ezzel vissza is vetettem a fogyókúrámat, mert hogy ettem a KFC-ben csirkés tortilla-t sültkrumplival, utána pedig egy kávézóban egy hatalmas pohár tejszínhabos forró csokit narancsos-csokis óriás muffinnal. :lol: Olyan jól esett! :oops: :lol: És Máté nagyon rendes volt, mert megvárt és csak a hazaérkezésem után 1 órával ébredt, pedig már 10re hazajöttem, ha esetleg kellenék. :wink:

Ja, és Máté most már nem csak véletlenül forog a hasáról a hátára, hanem szándékosan, láttam. :lol:

Atesznak boldog születésnapot!

Viki: Én is nagyon imádom az új vetítőst Dóráról! :lol:

Zsu: Nagyon ügyi fiacskád az alvással! Én sem panaszkodom, tegnap fél11 után csak 3/44kor kelt, nálunk eddig ez a pozitív rekord. Örültem, mint majom a farkának… :)

Süti: De édes a combos-lábikós kép! És most olvasom, Berni is kapott oltást és milyen ügyi volt. Szép méretek nálatok is.

Flora: Örülök, hogy minden rendben veletek. És már olyan kíváncsi vagyok rátok, hogy mennyit nőtt Ebano. Remélem mielőbb összejön egy tali. És nagyon jópofák a képek! :lol:

Zsalyam: „Megnyugtatlak", 3.5 évesen is produkálnak még hasonlókat, mint Keve. Nálunk nyílvánvalóan figyelemfelhívás a cél, most már próbálunk nem tudomást venni róla. Eddig mindig rászóltam, volt hogy 10x is, de nem használt. Így most az ignorálós módszert alkalmazzuk. Persze nehéz ha ordít/ visít/ üvölt, de hátha mégis célravezetőbb. Jogsi… Nekem 13 éve van, de nem vezetek. :roll: :oops: Most már meg félek… Kéne gyakorolni, mert akkor ugye sokkal könnyebben tudnánk kimozdulni… No, majd tavasszal. Neked pedig hajrá.

Babcika: De édes Janó ezzel a szeretet-témával… Kisdobos-pisilés… :lol: És olyan szépek a gyerekek. 8)

Madar: Máté is már saccperkábé 7,3-7,4 kg, szóval Mogyoró még igencsak pillesúly… :wink:

Astrid: Már miért lenne ciki a segítség… Így is le a kalappal előtted, hogy ennyi gyerekkel é sokáig dolgozó férjjel helyt tudtál állni a házimunka fronton is.

Viki: Köszi a hiányolást. Azta, micsoda méretek. :shock: :lol: És nagy-nagy simi Dórinak az oltás helyére, cupp-cupp…

Kriszti: Felvilágosítás… :lol: Nekem most a nagy parám az elmúlás témája… :oops: Még nem jött szóba, de úgy érzem, már nincs messze. Ugye szóba jön nagyim, Gábor nagyija, akik nincsenek már velünk és igaz, hogy Andris még eddig nem kérdezte, hol vannak, de szerintem aktuális lesz hamarosan. És még nem vizualizáltam magamban, hogy hogyan fogok válaszolni. :oops: És de ügyes Luca a cumimutatvánnyal… :lol: És most olvastam a Barbie-s krumplipürét és a Stroganoff-os menüt, nyam-nyam…

T-pk: Örülök, hogy férjeddel már OK minden.

Kata, Vera: Nagyon ügyesek a gyerkőcök!

Spickey: Jogsi? Ügyi vagy… Rám gyakorlóórák várnának még, de tavaszig azt hiszem jegelem. Annyira szétszórt vagyok mostanában, hogy közveszélyes lennék... :roll:

Na, most értem nagyjából a végére. Remélem azóta nincs még 10 oldal, mert kiszaladok a világból. Akit kihagytam, bocsánat.

Kép

Kép
hgrita

Reggeli helyzetkép(ek), a nappalink a béke szigete, a többi hát majd hétfőn elmesélem:

Kép

Kép

Kép

Kép
babcika

Atesznak utólag is boldog szülinapot!

Noncsi,Blanki és Janó nagyon helyesek!

Nem akarom elkiabálni, de mostanában este 8tól reggel 5ig alszunk.Kajci,utána pedig alvás még fél8-8ig. (asztalonlekopogósszmájli)
Vendég

Süti:nem is meséltem.Elkészült a Micimackós festés Viki szobájában.Majd lefotózom és felteszem.Ahhoz képest,hogy én csináltam,nekem nagyon tetszik.

Ja és ez a kép pedig a másik falra fog majd kerülni.

Kép
Vendég

[quote]t írta:udtok egy tutkó vadas-mártás recit ?

Én így csinálom:
a húst vagy bepácolod vagy nem-én nem szoktam. Olajon kicsit elősütöd, majd kiveszed a az olajból, ugyanebbe beleteszed a sárgarépát, fehérrépát, ezt is píritod egy kicsit. Én ilyenkor szoktam egy kevés cukrot rádobni, ami szépen megkaramelizálódik, majd felönteni vizzel, visszatenni a husit +egész bors, babérlevél, borokabogyó, fél citrom, só.
Ha megfőtt a husi, akkor csinálni kell rántást + a répák+ húsleveslé, ezt összeturmixolni. Ízesiteni citrommal, mustárral és még cukorral, végül tejföl.
Én spagettivel szoktam enni, de az igazi zsemlegombóccal.

t-pk

Lányok, jól elszórakoztatok itt tegnap, :lol: :lol: :lol: Meg sem próbálok reagálni Rátok :)

Kriszti: Atesznek utólag is nagyon boldog szülinapot! Ünneplés megvolt? Torta milyen lett?
Ja, nem is írtam, azt hiszem csütörtökön megcsináltam a tepsis zöldséget és apának (is) nagyon ízlett. :) :) :)

Süti, még meg sem dícsértem Bernike csodás lábacskáit .. olyan megzabálni való :)

Csokika is nagyon helyes :)

Moncsicsim nekem is van anyumék még őrzik :) de Babci a Tied, nagyon ott van, az az igazi, majd előkeresem én is.

Nálunk hétvége Balaton, Julcsi apával korizik, Mogyoró alszik, pakolok, aztán megyünk, de holnap jövünk is vissza. Pusztok, vigyázzon mindenki magára, jövő héten jövök :)

KépKép
KépKép
madar

nya, most látom az éjszakai termést, valamiért az előbb nem töltötte le ... na ezt még megnézem :)

KépKép
KépKép
madar

Scoop: ezek a képek!!! ... nagyon édes a kiscsaj :) :) :)
vadas-mártásba nem vagyok otthon :( de látom már t-pk hozott egy jó receptet.

Süti: akkor erős lesz a hétvége :lol: pont arra gondoltam, hogy nem kell majd sokat visszaolvasnom, mert hétvégén alig szoktunk lenni .. erre tessék ! :wink: :wink: :lol: :lol:

Rita: de jóóó,hogy ki tudtál mozdulni, kellenek ezek az embernek :) Máté nagyon ügyes Kép

Viki: jaj, ezt is akartam már írni .... tényleg nagyon jók az új Dori képek a vetítősön :)

Babci: béke szigete :D és tényleg ... olyan édesen alszanak :)
remélem, a többi, amivel hétfőn jössz, sem rossz :roll:

Lina: Viki is nagyon ügyes ezzel az alvással :)

most már tényleg húzok pakolni .. sziasztok :)

KépKép
KépKép
madar

[quote="t-pk"] írta:t-pk
[quote]t írta:udtok egy tutkó vadas-mártás recit ?

Én így csinálom:
a húst vagy bepácolod vagy nem-én nem szoktam. Olajon kicsit elősütöd, majd kiveszed a az olajból, ugyanebbe beleteszed a sárgarépát, fehérrépát, ezt is píritod egy kicsit. Én ilyenkor szoktam egy kevés cukrot rádobni, ami szépen megkaramelizálódik, majd felönteni vizzel, visszatenni a husit +egész bors, babérlevél, borokabogyó, fél citrom, só.
Ha megfőtt a husi, akkor csinálni kell rántást + a répák+ húsleveslé, ezt összeturmixolni. Ízesiteni citrommal, mustárral és még cukorral, végül tejföl.
Én spagettivel szoktam enni, de az igazi zsemlegombóccal.

ezt lehet husi nélkül is, ugye? mármint hogy finom lesz hús nélkül is :roll:

KépKép
Kép
scooper

Én hús nélkül is szoktam, mert a férjem vega: akkor zöldségleves kockában főzöm meg a zöldségeket+ a fűszerek, amit írtam. A többi ugyanúgy készül. Én szoktam hozzá karfiolt piritani, apró rózsákra szedem, icipici vizbe rakom, hogy puhuljon is+ kevés olaj, és utána megpirítom, éppen roppanósra....

t-pk

Újabb sikerélmény!!!!
Megcsináltam életem első (és az íze alapján nem utolsó :D ) krumplifőzelékét!!!!Tudom nem egy nagy valami,de nekem akkor is nagy dolog.Minden kajával így vagyok,amit elsőre csinálok és jól sikerül! :D
Vendég

Gratula Lina, a képhez is meg a krumplifőzelékhez!!!!

sutimano76

Hát csajok nálunk nem 3 hós hanem 4 hós ugrás van,annyira carak az éjszakák....20 ás 23.30 közt legalább 3-4× ébred meg,cici kell,aztán kel 1.30-3.30-5 körül,és elég sűrűn van hogy két etetés közt fent is marad,dumcsi,tornázás!!!kezdenek egyre ritkábbak lenni a 3 órás evések!!!a 4 és 5 órásról már csak a mondák szólnak!!!

sutimano76

[quote="t-pk"] írta:t-pkn hús nélkül is szoktam, mert a férjem vega: akkor zöldségleves kockában főzöm meg a zöldségeket+ a fűszerek, amit írtam. A többi ugyanúgy készül. Én szoktam hozzá karfiolt piritani, apró rózsákra szedem, icipici vizbe rakom, hogy puhuljon is+ kevés olaj, és utána megpirítom, éppen roppanósra....

köszi....megpróbálom mára megcsinálni magamnak...tétta napom van :lol: :P holnap meg megint gyümi :evil:

KépKép
Kép
scooper

[quote="lina85"] írta:lina85jabb sikerélmény!!!!
Megcsináltam életem első (és az íze alapján nem utolsó :D ) krumplifőzelékét!!!!Tudom nem egy nagy valami,de nekem akkor is nagy dolog.Minden kajával így vagyok,amit elsőre csinálok és jól sikerül! :D

ügyi vagy!!!!!!!! nem is olyan kis dolog, szeptemberig én sem tudtam megfőzni :wink: :lol:

KépKép
Kép
scooper

KépKép
Kép
scooper

Hű hát tényleg halodunk!!!!!mi most jöttünk meg a sétánkból,remélem Berni még alszik kint vagy 1.5 órát....akkor megyek főzök valamit magamnak!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?