Hahó!
Szerencsére nem volt láz, és éjszaka is jól aludt, 4 óránként kelt, én ezzel már bőven kiegyeznék, ha maradna.
Jókedvűen ébredt, azt hiszem, szerencsésesn átvészelte az oltást
Zsuzsi, Debrecenben vettük a játszószőnyeget még nyár végén (itt:
http://www.babycenter-debrecen.hu), előkerestem a csomagolását, de nincs rajta semmi info természetesen (csak az, hogy 3 hós kor alatt nem ajánlott

és hogy kínai gyártmány

) De elég sok helyen lehet kapni nagy választékban, szebbnél szebbek vannak, mi is alig tudtunk választani
Mi hason altatjuk Benét, pont azért, mert úgy nyugodtabban alszik. Ha a hátán van, mindig felébreszti magát a reflexes izommozgásaival, nem alszik olyan nyugodtan, és a takarót is lerúgja. Ha hason alszik, úgyis elmászik (kapaszkodik és rúgja magát, mint egy kis hernyó, az ágy közepéhez képest mindig a kiságy sarkából vesszük ki, úgy, hogy kilóg a keze a rácson

), de húzza magán a takarót is, szóval nem takarózik ki, és ha bukna, az szépen kifolyik, nem megy a torkára. Hálózsákunk nekünk is van, de elég nagy méretet vettünk (mint mindenből, hogy biztos jó legyen - van egy 74-es zsákos overallunk, ami minden bizonnyal idén télen még túl nagy lesz, jövőre meg már nem lesz jó...

), így még nem nagyon próbáltam (csak egyszer, de akkor még hatalmas volt rá), pedig szerintem is tök praktikus, hasznos jószág.
Kati, ha zavarja az, ami az arcánál van, valahol láttam olyat, amit csak a mellkasára kell felhúzni, olyan, mint egy nagy gumis zsák, nincs nyakpántja, bár azt nem tudom, egy ilyen mennyire kényelmes, nem vágja-e a kis testét.
Judit, ez a tipp tetszik, majd kipróbálom! Mi még mindig a gyógyszertári fürdetőt használjuk, nem akarom még a bőrét kitenni semminek, mivel elég érzékenynek tűnik. A johnsonok nekem is nagyon tetszenek, de a védőnőnk szerint sok allergiát okoznak

De ha nektek semmi gondotok vele, lassan mi is megpróbálkozunk vele.
Petra nincs lemaradva, ilyen korú babák még nem nagyon tudják soáig tartani a fejüket! Én a X. kerületben lakom, az közelnek számít?
Móni, nyugodtan vidd ki, tényleg a tejtől is szörcsöghet!
Szilvi, remélem kicserélik a hűtőt, ez lenne a minimum, egy év után elromlik, pfff...
Vick, jó farsangozást! Hozz képet, biztos nagyon édesek a rucikban a csajok!
Én is kpróbálom ezt a vonalzós dolgot, megirigyeltem
Megyek, mert nagyon nyöszörög a kincsem, szép napot mindenkinek!