Aranyosak vagytok! És kritizáljatok nyugodtan, kell is az idönként az egyensúly végett. Mindig túl jók vagytok hozzá és sokat dícsértek, pedig én sem vagyok tökéletes. Tulajdonképpen talán nincsen is jó természetem, néha magamba is belekötök.
Csandikám fakadjál, föleg ha már így megpendítetted a szálat! Hajrá!
Tudod én úgy bagyok vele, hogy minden barátságban egyszer lehet engem nagyon hülyére venni és egy irtó nagy csalódást okozni, onnantól más jellege lesz a kacsolatnak, megszünik a föbizalom és ez nem jó. Nem csalódok könnyen, elég messze ki vannak tolva a türéshatárom szélei, de egyszer nálam is betelik a pohár. Szeretem a pezsgös, kissé hóbortos (szórakozott, nem konvencionális), kreatív, vidám és természetes embereket, tulajdonképpen ezért is vonzodom az egész topikbandánkhoz ennyire. Ha itt lennétek, mindenkit megölelgetnék egy kicsit!
Volt pl. egy gyerekkori barátnöm, aki velünk szemben lakott. Más iskolába jártunk, de a szabadidönket zömmel együtt töltöttük. Voltak furcsa dolgaik, pl. ha akkor estem be hozzájuk, amikor ö evett és nekem is nagyon ínyemre lett volna a dolog, sose kaptam belöle, de ha ö volt nálunk, anyám mindig nagyon kitett magáért. Aztán pl. mindig rendeltem színházjegyet az iskolán keresztül átl. egyszer egy héten. Mindig elhívtam, mindig igent is mondott, majd amikor érte akartam menni, letagadta, hogy jönni akart volna, beült a kádba fürödni, aztán szevasz.
Amikor bevezették a telefont, nem adta oda a számát, hogy ne hívogassam. Sokszor volt úgy, hogy csöngettem, láttam a mozgást, de nem nyitott senki se ajtót, szóval furcsa kapcsolat volt.
Az iskolai barátnöm is sajátságos ember volt. Nagyon szerettem, szuperül el lehetett vele beszélgetni, de iskolán kívül nem lehetett vele találkozni, nem akarta! Okos lány volt, de bogaras. Az év minden napján nagykabátban ült a padban, télen is, nyáron is és nem lehetett leimátkozni róla, csak tornaórán. Ez volt a márkajelzése. Az érettségi óta sunnyog, senkinek nincs meg a címe, senki nem tud róla semmit.
Összességében világ életemben emberek vettek körül, mégis magányos voltam. A meg nem értett "zseni" esete. Én megbízható voltam, mindenki más vagy igen, vagy nem. Ha megmondtam, hogy ekkor és ekkor itt és itt, akkor eshetett piros hó is az égböl, én ott voltam. Másfél órát bárkire várok, nem izgatom fel magam, de azután a fúria kijön belölem és nincs az a magyarázat, ami megállná a helyét. Arra meg különösen allergiásan reagálok, ha kitüzünk egy találkozót belátható idön belül és a találkozó elött pár perccel lemondják, mert... Annyiszor fordul elö ez velem, de lassan már nyugodtabban fogadon az ilyen bejelentéseket, nem akadok fel rajta. Van aki meg tudja oldani, van akinek nem megy. Vannak persze rendkívüli helyzetek, amik elfogadható indokok, de jellemzöen nem arról van szó.
Ömlengés befejezve, még a végén elrontok mindent.
Dönci ma egy nagy eséssel kezdte a napot. A zabagép! Mindent bevet a kajáért, csak nem mindig sikerül a célt gond nélkül elérni. Most a túrótorta megszerzése volt a cél.
A párom most ér vissza az oviból, elvitte a gyerekeket. Lomtalanításba botlott és talált egy egész doboznyi orvosi mikroszkóp metszetet, nagyon érdekesek. Vannak szívröl, tüdöröl, emésztörendszerröl, veséröl, gerincvelöröl és még sok másról metszetek. Még jó, hogy van egy mikroszkópunk! èlvezni szokták a gyerekek. Van hozzá egy apró vetítö rész, annak segítségével mindenki nézheti a metszeteket.

Megvan a koraesti program!
Apró nagyon sajnálom, hogy ennyire elkapott téged/titeket a betegséghullám és Virágnak is gyors jobbulást kívánok. Laura legalább már a kilábalás felé halad, ez is valami!
Volt egy 4 gyerekes anyuka a játszócsoportunkba, aki egy kicsit kiakasztott engem anno. A fia bárányhimlös volt, akkoriban többen is voltunk terhesek és elhozta közénk a gyereket. Én ugyan átestem rajta, de akkor se öröm, ha megkapja az apraja. Nem értette a felháborodásunkat, hiszen ez is olyan standard gyerekbetegség, bárhol és bármikor megkaphatod. No de ha tudod, hogy terhesek közé mész, aki vagy átestek rajta, vagy nem, minek teszed ki öket felesleges rizikónak? Nekem ez nem fért a fejembe!
Ez a kukis téma engem is foglalkoztat, de nem igazán haladok vele. Regö kis kukaca elbújik, ha próbálkozok vele, egy icipicit se lehet felhúzni, mert mire!? Döncinél jobb a helyzet, de nem sokkal. Neki szintén kis rövid szerszáma van, de más a bör fazonja, jobban lehet tornáztatni. Hát nem tom. Max. körülmetéltetjük Regöt, ha gondot okozna a bör neki.
Most mennem kell ebédet alkotni és hajat mosni. Néha azt is kell.
Tegnap a barátnömnél az asztalon gyerekkönyvek és szakácskönyvek feküdtek. Dönci persze az utóbbira startolt rá. Nagyon el volt ragadtatva a képektöl. Húsvétra majd szakácskönyvet kap annak tartalmával.
Puszi: én