Sziasztok!
Aranyosak vagytok hogy hiányoltok....szégyellem is magam és irigyellek is titeket,hogy olyan jókat tudtok beszélgetni egymással!!!
Tudom én is tagja lehetnék ennek,de egyszerűen nem jutok az írásig....de azt elárulom,hogy minden nap,de 2 naponta biztos olvaslak titeket!!
Azt meg nem akarom,hogy csak egy-egy valakinek válaszolgassak,vagy csak magunkról írjak!!
Ja és októbertől járok hétfő-szerda-péntek-vasárnap este egy konditerembe takarítani!!!Ezt a jó kis gyest muszáj kiegészíteni!!
Mosogatógépet sikerült Pesten venni....Bosch...kicsit nehezen illeszkedett be a családba....sajnos valami apró hiba miatt rögtön szervízbe kellett vinni,de azóta teljesjogú családtag!!!
Imádom...szinte minden este megy és gyönyörűen mososgat!!!
Heninek azért írtam,mert Mollika lába is fájdogál....bemásolom,hogy mit írtam neki:
"Olvastam,hogy Péterke fájlalja a lábát!!
Na nálunk is ugyanez van Mollival!!!
Vagy két hete egész éjszaka nem aludtunk,mert úgy fájlalta....én is simogattam,maszíroztam neki!!
Másnap el is vittem az ortopédus dokinénihez (hozzá egyébként is járunk,mert a bal lábával befele lép és sínt hord éjszaka),aki azt mondta,hogy valószínűleg a megfázása ment rá az izületeire!!
Kapott cataflam cseppet és azt mondta,ha nem múlik akkor jelentkezzünk!
Hál istennek azóta nagy sírások nem voltak miatta,de volt hogy felkelt és mondta,hogy fáj.
Úgyhogy ma voltunk pont az ortopédián,mert nem hagyott nyugodni a dolog...csináltak egy röntgent,de hál istennek negatív lett minden!
Azt mondta a dokinő,ha még fogja fájlalni,akkor góckutatást kell csinálni...fogászat,fül-orr-gége,vér-vizelet vétel!!
De ahogy ismerem magam ha nem lesz taknyos,elfogom vinni ezekre a vizsgálatokra,mert úgy fogok teljesen megnyugodni!!
Annyi vigaszom van még,hogy én voltam kiskoromba nagyon lábfájós....jobb esetben "csak örökölte" ezt tőlem!! "
Amúgy egy rosszcsont,eleven,imádnivaló kis törpilla!!
Melike meg egy kész nő....teljesen az ellentétje Mollinak...
Már hál istennek nagyon sokszor eltudnak játszani szépen együtt,de persze van hogy közéjük kell ugranom!!!
Mennem kell...Zolinak kell a gép....
Sziasztok.