A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Dóri, ez jó hír :D Ma történt valami változás?

Fleur, szegények :(

Móni, itt tegnap este fagytak le az utak, de igazából hó az éjszaka esett. Most van pár cm.

Niki, hát, erre azért nem számítok :wink:

Rugó reggel hétkor már kukorékolt. Talán elalszik napközben cserébe :P Az jó lenne :P
El kellene menni egy babakocsi körre, mert vagy három zoknijának foszlott el a talpa egy hét alatt :roll:

Meg mosószer sincs, lóg ki a szennyes a kosárból :?

Szia Viranka

:arrow:

Tünde, jobbulást Beninek! Ma hogy van????

Kép
vindolanda

Ágica boldog névnapot :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hú, Ágica, tényleg :!: Minden szépet és jót kívánunk mi is :!:

Kép
vindolanda

Sajna közbe jött vmi..nem tudun menni a talira...:-( úúúgy sajnálom....talán a következőre

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica, nagyon boldog Névnapot kívánunk!

KépKép
kaqk
Debrecen

Dóri: ez jó..+++++++++++++++++++

Fleur: jaj te szegény, pihenj amennyit csak tudsz...+++++++++++++gyógyuljatok!!!!!

Vindo: nagy király vagy már az utakon! :lol:

Irina: akkor hétfőre++++++++++++++++++++++++++

Emma ma 5 kor kelt..és nem akart vissza aludni..kicsit álmos vagyok.. :? délután barátnőjéhez megyünk....:-)

ma csináltam banános tejbegrízt..:-) fini lett!

Móni: rendőri irányítás.... :lol: ...hát igen megáll az élet ha esik a hó, vagy nem működnek a lámpák..... :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur!
Ó jaj, nagyon sajnállak! :( Borzalmas két gyerek mellett ilyen betegen. Sok sok gyógypuszit küldök! +++++++++++++++
Meg kell mondanom, hogy nagyon tetszik a vonalzód. Olyan szép rajta Lilla - azok a fürtök csodásak, Dani meg annyira emlékeztet Gergő egykori képére, mindig ő jut róla eszembe, ha meglátom.

Ágica!
Boldog névnapot! :)

Vindo!
Örülök Rugó "hab"jának! Csak így tovább! :)

Dóri!
De jó, hogy jobban van a nagyid!

Kaqk!
Banános tejbegríz, jól hangzik! :) Az 5-kor kelés nem annyira..
Jaj, hát ti sem jöttök. :(

Móni!
Pedig elég egyértelműnek tűnnek a karjelzések, nem?

Irina!
Hajrá forgalom! :)

Niki!
Karácsonyi Cd - hát ha egyszer az tetszik Raniának. :)

Jelentem, tegnap aludtak délben, ma nem nagyon akarózott, de úgy hallom elcsendesedtek. :wink:
És megvan Zsuzsunak az első rajongója. :) Egy ismerős kisfiú nagyon lelkesedik érte. Ma voltak itt és külön Zsuzsunak hozott egy piros kisautót. Ez az anyukája szerint nagy szám, mert Balázs él hal a kisautókért, még soha senkinek nem adta oda őket eddig. Gergővel mint fiúval nincs túl jóban, állandóan kakaskodnak, de azért Zsuzsu kedvéért elviselik egymást. :wink:

Kép
gica1

Sziasztok:-)

Gica nálunk is helyre állt a rend alvás terén 8) az az egy nap volt a kivétel, nem értem :shock:

Fleur jobbulást!

Irina biztosan sikerülni fog a vizsga!!!!

Móni hát sokan sajna nem csak a karjelzést nem ismerik :evil:

Hát csajok, nagyon sajnálom, de mi nem tudunk menni a talira :cry: :cry: :cry: :cry: pedig én nagyon szerettem volna :cry: :cry: :cry: remélem majd legközelebb.

Heni
KépKép
heni81

Én sem jövök jó hírekkel taliügyben :( . Hétfőn már mehet bölcsibe, de most meg köhög, úgyhogy nem akarunk senkit megfertőzni, és én is letaknyosodtam, pedig holnap már megyek dolgozni :( . Remélem, a következő összejön végre!

Minden beteg babának és anyának jobbulást!

Ágica, boldog névnapot!!!
dettyk

Sziasztok!

Most értem ide.A másik topikot elolvastam de. most meg ezt.

Köszi a kérdésetek! Kopp-kopp... Nem akarom leírni,hogy tegnap előtt óta s. l..... Azért volt hőemelkedés ám,de ma már ----- :)
Remélem túl vagyunk rajta.. :)

Jó talizást!!!!

Nálunk is megállás nélkül havazik,holnap mehetünk hóban a dokihoz.. ( életemben nem vezettem még hóban :shock: )

Betegeknek jobbulást!!!

Szegény Fleur még az ág is húz... :(

Vindo-Rugó csak így tovább :wink:
varga tünde

Sziasztok!!

Csak gyorsban...mindig rohanok... :oops: :oops:

HENI!!!!!

Irtam neked privit pár napja,majd olvasd el!!!!

Betegeknek jobbulást!!!!!

És jó talizást nektek!!! :D :D

ancsi26

Sajnálom, hogy ennyien nem jöttök :(

Kaqk, Heni miért?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nagy a csend... :)
Pedig terveztem, hogy veletek toltom az estet, S. suliban van.
Delutan sikerult picit pihennem a gyerekekkel, igy nem vagyok olyan faradt, olvasni is fogok! (Meg lehet borozni kicsit, de most feherbor van itthon, valami chardonnay... :) )
Vendég

Ancsi, irhatnal azert par sort magatokrol! :D
Lanyok, emlekeztek Motiot-ra? En ugy sajnalom, hogy nem jon mar regota...
Vendég

Ja, sokan eltűntek.
Bár régebben én csak olvasgattam, de az emberekre azért emlékszem :roll:

G. is hazaért, de most itt van a szomszéd egy órája, nem haladunk sehová sem :roll:

Ők is építkeztek, technikai megbeszélés van a konyhában :roll: ÁÁÁÁ.

Jön Rugó.

Kép
vindolanda

Vindo, mondd a szomszednak, hogy be kell venned a lefekves elotti gyogyszereidet! :lol:
(Hogy anno milyen sokaig magyaraztam S.-nek ezt a magyar mondast...nem ertette... :lol: Hiaba, az angol humor kulonbozik a mienktol... :lol: )
Vendég

Meg Granda jutott meg az eszembe...meg Mmarica...
Vendég

Na meg Bongyi is nagyon eltűnt :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki neked még nem is gratuláltam a sikeres vizsgádhoz :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, kiszóltam a végén, hogy elfogyott a fa, hozza már be, amit a bejárati ajtónál lepakolt :wink:
A szomszéd srác meg kapcsolt, el is ment egy perc alatt 8)

Hát igen, azért néha jó lenn olvasni róluk egy-egy sort.

Meg olyanok is voltak, akik írtak egyszer-kétszer, aztán tűntek el, már az én időmben is (volt Anikoh, meg Morzsesz is).

Kép
vindolanda

Csajok akkor ki jön a talira?
Érdemes menni a klubba vagy legyen esetleg valamelyikőnknél?
Nagyon sokan lemondták :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ancsi, mi lett a mosogatógéppel????

Niki, iszogatunk, iszogatunk?
Aztán nehogy megint támolyogj a lépcsőn :lol:

Beni akkor már alakul :D Csak így tovább :!:

Dettyk, sajnálom, meg Kaqk-ot is :(

A végén elmegyünk innen Db-ből, aztán kergetőzik majd négy-öt gyerek :lol:

Kép
vindolanda

Móni, mi töretlenül tervezzük, ha lesz hová menni :wink:

Kép
vindolanda

A szülők meg beboroznak :wink: :lol:

Na lépek, telefonált Z hogy mehetünk érte

jó éjt nektek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Koszi Moni! :D
Vendég

Mindenféleképpen lesz hová menni :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lassan előkészülök a fürdésre. Rugó végre Gáborral játszadozik, reggel hét óta voltam vele, este nyolckor rám is rám fér negyed óra relax 8)

De persze együtt fürdünk, így nem tart sokáig :roll:

:arrow:

Kép
vindolanda

Mostanaban nagyon raszoktam az esti borozgatasra....Jo lesz vigyazni! :roll: :lol:
Hat, nem tul praktikus ez a lepcso, ha az ember pityokas! :roll:
Vendég

Niki, ha az ember egyszer elindul a lejtőn, nincs megállás :lol: :wink:

Kép
vindolanda

[quote="vindolanda"]N írta:vindolandaiki, ha az ember egyszer elindul a lejtőn, nincs megállás :lol: :wink:

én meg azt olvastam lépcsőn a lejtő helyett :oops: :lol: pedig nem ittam :) csak fél tábla csokit nyomtam be :) és nincs több itthon :evil: :evil: :evil: :evil:

mi megyünk,somlóit holnap hajnalban összedobom,ha már fiam úgyis kelt :)
mondanám lehetne nálunk,de teltház lesz :oops:

s tegnap reggel Míra mesét akart nézni.Mondtam Neki h. majd ha felöltöztél.
válasza: Anya,HOGY KÉPZELED,HOGY ÉN FELÖLTÖZÖM ESTE :lol: :lol: :lol:
még nem volt teljesen magánál :)
aztán du. B. aludt s így szólt nagyinak :)
ellenállhatatlan vágyat érzek,hogy megnézzem az öcsikémet 8) :lol:

meg Vadvirág sincs már :(

KépKép
viranka

Tényleg, Niki, mikor kimentél Angliába anno, a nagylányod Veled ment?
Ezt már meg akartam kérdezni egy ideje.
És miért döntöttél pont Anglia mellett? Ha megkérdezhetem.

Kép
vindolanda

Ágica és Gica(?) boldog névnapot :)

KépKép
viranka

En Is boldog nevnapot kivanok, Agica es Gica!

De jo fej Mira! Mindig jokat nevetek a gyerekeid beszolasan, Viranka! :D

Vindo, persze, hogy megkerdezheted! :arrow: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Aranyosak vagytok hogy hiányoltok....szégyellem is magam és irigyellek is titeket,hogy olyan jókat tudtok beszélgetni egymással!!! :D
Tudom én is tagja lehetnék ennek,de egyszerűen nem jutok az írásig....de azt elárulom,hogy minden nap,de 2 naponta biztos olvaslak titeket!! :wink:
Azt meg nem akarom,hogy csak egy-egy valakinek válaszolgassak,vagy csak magunkról írjak!! :oops:

Ja és októbertől járok hétfő-szerda-péntek-vasárnap este egy konditerembe takarítani!!!Ezt a jó kis gyest muszáj kiegészíteni!! :?

Mosogatógépet sikerült Pesten venni....Bosch...kicsit nehezen illeszkedett be a családba....sajnos valami apró hiba miatt rögtön szervízbe kellett vinni,de azóta teljesjogú családtag!!! :lol: :lol:
Imádom...szinte minden este megy és gyönyörűen mososgat!!!
:D :D

Heninek azért írtam,mert Mollika lába is fájdogál....bemásolom,hogy mit írtam neki:

"Olvastam,hogy Péterke fájlalja a lábát!!
Na nálunk is ugyanez van Mollival!!!
Vagy két hete egész éjszaka nem aludtunk,mert úgy fájlalta....én is simogattam,maszíroztam neki!!
Másnap el is vittem az ortopédus dokinénihez (hozzá egyébként is járunk,mert a bal lábával befele lép és sínt hord éjszaka),aki azt mondta,hogy valószínűleg a megfázása ment rá az izületeire!!
Kapott cataflam cseppet és azt mondta,ha nem múlik akkor jelentkezzünk!
Hál istennek azóta nagy sírások nem voltak miatta,de volt hogy felkelt és mondta,hogy fáj.
Úgyhogy ma voltunk pont az ortopédián,mert nem hagyott nyugodni a dolog...csináltak egy röntgent,de hál istennek negatív lett minden!
Azt mondta a dokinő,ha még fogja fájlalni,akkor góckutatást kell csinálni...fogászat,fül-orr-gége,vér-vizelet vétel!!
De ahogy ismerem magam ha nem lesz taknyos,elfogom vinni ezekre a vizsgálatokra,mert úgy fogok teljesen megnyugodni!!
Annyi vigaszom van még,hogy én voltam kiskoromba nagyon lábfájós....jobb esetben "csak örökölte" ezt tőlem!! "

Amúgy egy rosszcsont,eleven,imádnivaló kis törpilla!! :D

Melike meg egy kész nő....teljesen az ellentétje Mollinak... :D :D
Már hál istennek nagyon sokszor eltudnak játszani szépen együtt,de persze van hogy közéjük kell ugranom!!! 8) 8)

Mennem kell...Zolinak kell a gép....

Sziasztok.

ancsi26

Móni én nagyon sajnálom, sőt szerintem én a legjobban, de apával összeadtunk kivontunk, nem jön ki most:-( szerdán lesz a műtétje. Egy csomó dolgot még el kell intéznie addig. Nem lesz igy sem, úgy sem egyszerű menet. De a következőn mi vagyunk az elsők!!!! Lali is nagyon szeretett volna menni pedig :cry:

Vera jaj a somlóid:-(

Tényleg nagyon sokan eltűntek:-(

hű de pozitiv egy hozzászólás :cry:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Ágica, boldog névnapot!

Bocsánat, de most csak rólunk:

Zsófi élvezi a csanát, tegnap ugye kb egy órát vele voltam reggel, aztán eljöttem, szépen elköszönt és ment játszani. Ebéd után érte mentem, örült nekem, aztán hazajöttünk. Ma reggel elvittem, mondtam neki, hogy ebéd után jövök érte, érezze jól magát, egyen finomakat, játszon sokat, mondta, hogy jó, adott két puszit, és ment Magdi nénivel játszani. Ebéd után érte mentem, örült nekem :) Egyik nap se sírt, nem is hiányolt. Nagyon felszabadult, úgy látjuk, jól érzi magát ott, eddig mindent megevett, megivott, amit kaptak, mesétle, hogy hógolyóztak, meg valami hóemberes, szánkós mutogatós éneket is tanult, nagyon édesen adja elő itthon :lol:

Holnap is viszem, aztán jövőhétten beállunk a hétfő-szerda-péntek rendszerre :)

Röviden ennyi.
Vendég

Még mindig lázasan. Holnap már végre kapok antibiotikumot. Beszéltem a háziorvossal és elmondta mit nézzek, szóvak így előzetesben tüszős mandulagyulladásom van :(. És szépen átsugárzik fülre...enni kész kínszenvedés, de inni is.
Remélem hamar túl leszek már rajta.
A tali miatt az én szívem is vérzik. Úgy készültem.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, JOBBULÁST!!!

Talira mi csak akkor mehetünk (gondolom), ha a gyerekek vmi varázsütésre meggyógyulnak. Nem akarunk senkit megfertőzni. De gondolom, hogy ti sem szeretnétek megbetegedni... SZóval, azért igyekszünk, de ezek a kölkök masszívan náthásak... :roll:

Panndi, de ügyi Zsófi! Na, én is szeretném, ha velünk az oviba szoktatás ennyi lenne jövőre!!! Már jelentkeztünk az oviba, remélem, összejön majd! Samu nagyon szereti a társaságot, nagyon remélem, hogy szeretni fogja. De majd ha nem, akkor marad itthon velünk. :)

Mindenkinek jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Fleur jobbulást neked! az antibiotikum tutira rendbe tesz. Ahogy indo is mondta, ne aggódj a szopi miatt sem. Tudják az orvosok mit szabad és mit nem.

ZDori sajnálom a fiúkat:-( jobbulást nekik is++++

Panndi tudtam én 8) ügyes csaj Zsófi, meg fél nap, az elszáll:-) ennyi gyerek között pláne:-)

Heni
KépKép
heni81

Fleur! Gyogyulj meg hamar! En is szedtem antibiotikumot amikor Rania ujszulott volt..vannak olyan fajtak, amik nem valasztodnak ki a tejben.

Ancsi, jo hogy irtal, ha csak par sort is tudsz irni mindig, csak irj! :) Mollikanak jobbulast a labaval...en is labfajos gyerek voltam... :roll: Nem tudom, miert. :roll:

Zdori, jobbulast nektek tovabbra is! Ha csak megfazasbol ered a gyerkocok nathaja, az nem fertoz!

Panndi, Zsofi nagyon ugyes! :D

Tegnap Alex mar 6-kor elaludt, aminek az volt a kovetkezmenye, hogy ma hajnali negyed 6-kor vidaman sikongatott... :? Ki kellett kapnom az agybol es lejonni vele a nappaliba, mielott Raniat felebresztette volna.... en meg most kavezok folyamatosan...este 1-kor mentem agyba, ugyhogy rovid volt az ejszaka! :?
Vendég

Jóóó reggelt! :)

Mi is keltünk korán, arra, hogy Samu köhög. Mind a 4en felébredtünk rá... :( Nem tudom, Niki, én nem vagyok orvos, hogy tudjam, mitől náthás... :) Szóval ha így néznek ki holnap is, én nem akarom őket elvinni, hogy más is megbetegedjen...
Sajnálom a rövid éjszakát, talán napközben...???

Fleur, én is szedtem antibogyót Samuszopi alatt, semmi gond vele! ;) Csak meggyógyulsz tőle, az meg nem olyan nagy baj... :)

Heni, fiúkkal mi van?

Kép
Kép
Kép
zdori

Itt vagyok 8)

Ancsi, de jó, hogy írtál :D
Rakj ám képeket is magatokról :!:
Örülök, hogy jó a mosogatógép, én is imádom 8) Mi korábban felváltva mosogattunk, de mind a ketten utáltuk :wink:
Lábfájás - jaj. Azért remélem, hamar gyógyul.
Munka - hát, ha pénz kell, akkor pénz kell, és minden munkát lehet tisztességesen csinálni :!: Biztos találsz majd jobbat is később.

Mikor munkát kerestem, én is adtam be önéletrajzot még a tüzép-telepre is, de oda nem kellettem :lol: De akkor már profi lennék téglákban, cserepekben és egyebekben.

Heni, igen, sajnos nekünk is össze kell húznunk magunkat mostanában. De én még nem voltam találkozón, aztán úgy elmennék, meg nem tudom, feljutunk-e még valaha, mert annyi kiadásunk van tényleg.

Most hívtak egy konferenciára Szegedre, na, még töröm a fejemet, 20 000 lenne csak a regisztráció. Szegény Gábornak még el sem mertem mondani :roll:

Niki, mit csináltál tegnap este? Bor? Film? Támolygás a lépcsőn? :lol:

Panndi, Zsófinak nagyon bejött akkor a csana :D

Mostanában Rugó is nagyon megszerette, valahogy felszabadultabb már. Ő olyan kis szolid gyerek amúgy (máshol). Mikor a többiek már a labdát a plafonra rugdossák és sikoltoznak, akkor beáll közéjük, rúg egy kicsit a labdába, és ezzel kitombolta magát. Ja, és sikít is hozzá, mintha valami extra dolgot csinált volna.

Dóri, hogy van a dédi?
Gyerekeknek jobbulást :!:

Mindenkinek szép napot, V.

Kép
vindolanda

Tényleg Fleur, gyógyulj meg gyorsan :!:

Bár egy tüzsős-mandula eltart pár napig, az biztos. De a nehezén már túl vagy :roll:

És Gicának is boldog névnapot kívánunk tegnapra!

Kép
vindolanda

tüzsős=tüszős
:lol:

Kép
vindolanda

Rugó még mindig alszik :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, köszi, Dédi jobban van! MIndenkinek köszi a dukkokat!
Azért beszéljétek meg ezt a konferencia-dolgot!...
Rugó olyasmi lehet habitusra mint Samu. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Vindo, boroztam, olvastam! :D De csak egy fel uveg borom volt, igy sajnos nem jutottam el a tamolygasig! :? Majdnem elkuldtem 11-kor S-t, hogy vegyen meg! Szerintem ez mar a lejto kezdete! :? :lol:

Dori, ha nem lazas, csak nathas, az megfazas! Alex most van tul egy 1 honapos megfazason! (Issszonyatosan nathas volt szegeny hetekig) A doki azt mondta, hogy a babaknak az arccsontjukon meg nagyon szukek a legutak es a kivezetok, igy nehezen urul, ezert nagyon gyakori, hogy a natha igy elhuzodik.
Vendég

Fleur, és Dóri Samu, Danó jobbulást!

Hát igen, eddig simán ment a csana ügy, ma sem sírt, de gondolom nem lesz mindig ilyen rózsás a helyzet.

vindo: itt rötyögök magamban, mert elképzeltem Rugót, ahogy tombol :lol:
Vendég

Rania az ellentet Rugonak es Samunka lany letere (latszik, hogy nagyon fiut vartunk.... :? )
A jatszohazban, ahova szoktunk menni van egy focipalya...Rania a gyerekek reme...a nagyfiuktol elszedi a labdat, van, hogy fel oraig is kergeti oket, mire sikerul megszerezni...aztan a fiuk ki vannak akadva.. :lol: A multkor nem sikerult neki elvenni toluk a labdat, es odament egy idegen ferfihez, kezenfogva huzta, hogy segitsen neki. :lol:
Vendég

Dóri, megbeszélem én, csak keresem a megfelelő alkalmat - pl. megérkeznek a februári fizetések :roll:

Panndi, nem biztos :roll: Lehet, nem is lesz baja sosem :wink:

Niki, gondoltam én, hogy megint züllesz :lol:

Itt bezzeg nem fogyna ki az alkohol, úgy nézünk ki, mint egy italkereskedés. Mindenhol palackok meg demizsonok :roll:

Közben R. felébredt, már tüzet is raktam.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?