A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Tényleg lányok, aki közületek volt down-os kombiteszten, annak milyen eredményei lettek???

Tényleg Meme, az a 7 kiló nagyon kevéske....

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Edi: milyen pizzat ettel? :shock:

Sakura: nagyon jo, hogy minden eredmenyetek rendben van, azert majd gyere amikor csak tudsz.

Meme: szerencse, hogy nem volt semmi gaz Apa melohelyen, akkor most mar nyugodjal meg szepen....ebed...kitalalni....nem egyszeru...nalunk ma egyszeru es gyors volt, meg maradt a tegnapi lasagnebol, masodiknak meg volt parolt repa rozmaringos borju szelettel. (az embernek) en meg elvagyok a tojaskremmel
:lol: :lol: :lol:
Csinalj nokedlit porkolttel, vagy valamilyen levest, vagy sajtos tesztat, vagy nem tudom :? nalam ezek most bejonnenek..na de amire igazan nagyon vagyok az egy igazi kis toltott paprika (persze szojabol)...hmmmm..de regen nem ettem mar....

Niki: durva lehetett, amikor kozoltek az ismerosodekkel a nagy hirt....
Nalatok holnap lesz a nagy nap, hogy unneplitek meg?
pocaklako

Sajna azért cask ennyi, mert jelentős túlsúllyal kezdtem a terhességem. A PCo-ból kifolyólag (amég nem tudtam, hgoy ez a baj), alig ettem, attól is híztam. Mikor kiderült, hogy mi a bajom, akkor voltam 115...aztán augusztus óta szedtem a bogyókat, terhes 109-cel lettem. Most 103,5 vagyok, de tegnap 104,5 voltam.:( Aztán mive lennyi a plussz, a dokim óvatosságra intett. A baba miatt nem lenne gond de ha esetleg csaszi lesz belőle...akkor gáz, mert sokkal nehezebben regenerálódik a szervezetem ennyi felesleggel. Aztán nagyobb ezálltal a fertőzés veszély..stb,stb. Ugyhogy A doki azt mondta, hogy MAX annyi legyek szülésnél, mint amivel kezdtem a terhességet... Hát ez a helyzet... De a gyerekért mindent:) Meg szeretném látni ahogy felnő. Jó ez egy kicsit drámaian hangzik, de sajna egy esetleges fertőzés..aztán kakukk....Mehetek a sóhivatalba.:)

Dóri: Én kombin voltam! Tarkóredő: 1,5mm, down: 1:5700, edwards: kevesebb, mint 1:50000-hez.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Szerintem téved mindenki, én úgy gondolom kisfiú van odabenn :D
Örülök, hogy apával minden okés...huuh ahogy olvastam aggódtam is picit, aztán láttam, hogy minden oks :)
7kg valóban nem sok... de biztosan oka van amiért a doki mondta:S
Én nem szeretnék most 30kg felszedni, mondjuk 15kg a max :D:D:D
Jól eldöntöttem, már csak figyelnem kell rá....

Sakura
Örülök a jó eredményeknek, akkor most már élvezd a pocakos lét minden percét...és semmi aggodalom... :D
Igen, apa vagyis a lúzernek fogalma sincs mit akar, de most már nem is hagynám, hogy bármin változtasson... Nem foglalkozom vele :D:D
Vendég

Dóri
Nekem a vérvétel előtti uh-n (12+3 hetesen) tarkóredő: 1,8mm
Kombinált eremény: esély a down kórra 1:1800 , az edwards: kevesebb, mint 1:50.000
Vendég

Találtam egy képet neten. Micimackós:) Arra gondoltam, az jó lenne a szoba másik falára:) Igaz, még ez sincs kész...de még végülis van időm:)
Sztetek ez jó lenne?
Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dori:
13+1 naposan, a tarkoredo: 1.70 mm,
Down: 1: 1604
Edwards: 1: 71319
pocaklako

Ed: Köszi az aggódást, szerencsére nincs gond. Csak már mindentől a frászt kapom...:)
Remélem igazad lesz DR. Edi:) Kár hogy nme uh-dr vagy:) Uh szemekkel:) Mennék hozzád minden nap:) :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Poci: a sajtostészta nem rossz ötlet...csak nincs itthon sajt...
VISZONT! Lehet hogy kiveszem a bőrös karajt a fagyasztóból...igaz, múlthéten is volt, de apa imádja:). Azt bepácolom, meg megspékelem fokhagymával, meg jól megfűszerezem, és csinálok hozzá krumpli pürét! Na! Már éhes is vagyok:) Addig tolok egy almát:) Remélem azzal megelégszik a gyerek, amég nem lesz kész a kaja:)

Aztán lehet csinálok madártejet. apa azt is imádja! Igaz, én is..de csak mértékkel szabad:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Pocak
vééégre eszembe juttott mit akartam Neked írni még....
basszus ezek a hormonok, totál kimegy a fejemből minden :lol: :lol: :lol:
Szóval, igen!!! iszom a Nonit reggel és este, és azóta 3x eszem egy nap, reggelizem egy kiflit vagy zsemlét, ebédelek 12 fél1 körü, és 6 körül vacsizom valami lightosabbat. Határozottan kevesebbet eszem ez tény. Sőőőt, mivel küzdesz Te is bizonyos nehézségekkel.... :roll: mióta iszom a Nonit nemhogy gondom nincs a nagy wc résszel, hanem van reggel-este :D:D:D Beállította azt is ezek szerint... Néztem is nagyot, de örülök neki... :D:D:D:D

Pizza? hááát elvileg Bolognese pizza volt, gyakorlatilag a paradicsomos masszás valami.... nem is ettem sokat belőle.... Nálam másképp néz ki a pizza, ha otthon sütök... dehát vészmegoldának jó volt, többet nem rendelek innen sem :D
Vendég

Meme
Ez a kép nagyon nagyon klassz, nekem nagyon tetszik...
Jaja jó is lenne, uh szemekkel rendelkeznék, szegény Manóseggűnek nem nagyon lenne benn "magán"élete, mert Anya lesné őt óránként :P :lol: :lol:
Vendég

Na, azt hiszem a hormonok az agyamra mentek....

Éppen öklömnyi könnyek csöpögnek a szemeből, mert ezt olvastam...

„Eldönteni, hogy gyermeket
akarunk, egy pillanat műve csupán.
De a döntés, hogy szívünk a
testünkön kívül dobog, örökre szól.”

Nem vagyok noooormááális.... :roll:
Vendég

Mindenkinek köszönöm az értékeket.

Akkor nagyjából megnyugodtam, mostmár csak azt nem tudom, hogy 12+3 hetesen a tarkóredő: 1,0 mm az normális -e (milyen értéken belül kell ennek lennie?)
a down: 1:6300
edwards: kevesebb, mint 1:50ezer

Ááááááááááááááá csajok, én nem vagyok parás fajta, de tisztára rámhozzátok a frászt! :)

meme, a kép nagyon tündéri.
Én anno Botinak macikat mázoltam a falra... aztán elköltöztünk és már nem volt lelkierőm alkotni! :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri
Mi a frászt ???????? mivel is ???? :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó pap is holtig tanul.... most legalább rendesen utánaolvastam a tarkóredő témának...

Igazából jobban szeretem az olyanfajta leleteket, mint pl. a vérvételes papírok, ahol feltüntetik a referencia tartományokat is, merthát nagyon örültem, mikor megláttam, hogy negatív a teszt, meg a számok is elég bíztatónak tüntek, dehát nem vagyok én DOTTORE, ugyebár... :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Sziasztok!

Annyit írtok, hogy mire a végére érek az olvasással, elfelejtem, kinek mit válaszolnék. De nem baj, írjatok csak!

Edi: nagyon boldogságos születésnapot kívánok, legyen ez a napod csupa-csupa örömmel teli!! Sok-sok szülis puszi!
A trendipuncin jót nevettem :lol: Ami pedig a szolit illeti, hááát én sem nagyon mernék. Én is rettentő fehér börű vagyok és télen rám is jönnek piros pöttyök, ha többet vagyok napon vagy monjduk szoliba, akkor nincs. Azaz még emellé párosul egy kis napallergia is, tehát igazából a napot sem bírom nagyon. És ami miatt letettem a szoliról (bár nem voltam sokat sosem, inkább csak télen 1-1 alkalommal), az az volt, hogy egy ismerősöm meghalt bőrrákban nagyon fiatalon. Ő is szolizott, mert fehér bőre volt és megszülte a kislányát, majd kiderült, hogy rákos, kb.1 éven belül meghalt a szülés után. Bocsánat, nem ijesztegetni szeretnék senkit, de a fehér bőrrel nagyon vigyázni kell, manapság már tényleg nem tudni, milyen csöveket használnak. De nem sokára itt a tavasz és akkor ér egy kis napfény, Edi ha kibírod, én inkább azt mondanám, hogy pocakosan ne menj. :roll:
És még valami arról, hogy kisfiad lakik-e odabenn. Nekem azt mondta a doki legutóbb, hogy minden baba kislánynak indul, abból még lehet kisfiú, DE fiúból, ha már növekedik a kukac, abból már nem lesz kislány! Szóval Botika követelte a pizzát odabenn :lol: :lol:

Barbuss: nálunk is Apa együtt kezdett hízni velem, ő is rettentő kívánós volt és időnként még rosszul is érezte magát. De visszafogta a kajálást és most már semmi baja. Tényleg hihetetlen, hogy mennyire tudnak azonosulni :lol:

Meme: a frászt hoztad rám, hogy baj lehet a párod munkahelyével, de olvastam, hogy nincs semmi gond, szerencsére!! A Micimacis kép szerintem édes! Én is szoktam ilyesmiket rajzolni a lánykámnak, mert imádja ezeket a figurákat.

Sakura: szupi az eredményed, örülök, hogy jelentkeztél, gyere, amikor csak tudsz

Poci: nálunk is az újabb szerzemények rózsaszínűek, igaz Nórinál unisex rucikat vettünk az elején, így most nagyon bízom ismét a kislányban. Nálatok pedig világoskékek. :) De mindenkinek olyan nemű Babája lesz, amilyet szeretne, kész. Punktum! :lol:

Mercy: saját lovarda szuper dolog, remélem, teljesülni fog az álmod!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Dóri
A tarkóredőnek alacsony értéke nem baj, 3mm felett van gond....
Vendég

Poci!Hirtelen nem is értettem milyen nagy napra gondolsz.Annyira nem számít. Sajna Veletek ellentétben nem hiszek a diplomában, mert körülöttem nem a tisztességes, diplomás emberek boldogulnak jól. Vagy azok,akiknek vannak jó kapcsolataik, vagy a nagy mákosok, vagy pedig akinek jó szakmája van. Pl. cnc programozó.
mEG SEM CSINÁLTAM VOLNA, HA NEM ÍGÉREM MEG ANNO NAGYPAPÁMNAK, HOGY DIPLOMÁS LESZEK. nEKI EZ SOKAT JELENTETT.Áááá, Riki.
Szóval attól, hogy hivatalosan közgazdász lettem semmi sem változik meg, ha nem vesznek vissza, nem hiszem könnyebben találok munkát ezzel, mint nélküle. Szóval semmi felhajtás. Eljövünk hozzánk, megvacsizunk, oszt jóvan.... :lol: :lol:
Nekem a tarkóredő:1,8mm, Down:1:7200, Edwards: 1:50000

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hu, termeltetek rendesen! Most értem csak ide! Mikor hazajöttem a suliból, levest főztem (paradicsom), aztán ebédeltünk (másodiknak volt még tegnapról tarhonyás hús). És Lizy még csak most aludt el!
Ma hajat is akarok még festeni, lehet mindjárt neki is állok!

Niki: Nekünk Lizynél nem igazán volt "érvényes" a kínai fogamzás naptár, mert valamikor pont szülinapom környékén fogant, és szülinap előttre és szülinap utánra is mást írt (nem tudom melyikre irta a fiut és melyikre a lányt, meg azt se mikor foganhatott).
Most tuti valamikor szülinap után....vagy okt. 30-31, de inkább nov. 1. De mind a két hónapra fiut ír!

Remélem be is jön, mert nagyon vágynék egy kisfiura. És mondjuk az elejétől ezt is érzem, hogy fiu! Lizyvel is megéreztem! :)

bibar: babamozgáson ne parázz ennyire. Tényleg más és más. (Bár ma én mintha reggel éreztem volna). De én Lizyt is ahhoz képest, hogy első baba volt, 15 hetesen kivehetően éreztem. Most otton ugye sikerült elmennem UH-ra, és mondta a doki, hogy akkor se lepődjek meg, ha később érzem, mint az első babával, mert teljesen a mellső falon tapad a lepény, és az "árnyékolhatja" a mozgás érzését. De ez sem feltétlen van így!

barbuss: tartok tőle, hogy a hányinger mentes reggel csak átmeneti volt..... de ki tudja. Mondjuk tényleg nagyon oda kell figyelnem mit meg mennyit eszek este, meg a fekvéshez tul közel már ne egyek, mert akkor rosszabb reggel.

pocaklakó: Neked olasz férjed van?? Mióta élsz kint?

hmeme: Örülök, hogy nincs gond a párod munkáját illetően! Gondolom megkönnyebbültél.

d.dodó

Dodó
köszi :lol: már érzed,de jóóóó :wink: :wink:

Meme
örülök hogy nem lett gond a pároddal :lol: :lol: 1 kg az semmi főleg ha le is ment már :wink: :wink: micimackót mi imádjuk,szerintem nagyon jól fog mutatni :lol: :lol:

Dóri
nyugiiii,szerintem az jó érték :wink: :wink:

Edi
pizza az fini :wink: :wink: a hormonok dolgoznak látom :wink: :wink: én annó miután megtudtam hogy kisfiam lesz órákig hallgattam az édes kisfiam cimű dalt és közben bőgtem :oops: :oops: :oops:

Mamaki
te hol csavarogsz?????remélem jól vagy :oops: :oops:

Sakura
én is örülök a jó eredményeidnek :lol: :lol: :lol:

bibar

bibar!
én még nem tudom hogy fiam lesz e, de én már most szoktam énekelni az édes kisfiam című éneket! El is gondolkodom néha, hogy ha egy kislány van odabent, akkor nem lesz e identitás zavara.... :lol:

d.dodó

Meme: A micimackós kép nekem is tetszik.

Dóri:
Tarkóredő (12 hetesen): 1mm
Down-kór esélye: 1:26000, Edwards-kór esélye: 1:50000

:lol:
Csak pozitívan! Magamnak is ezt próbálom hajtogatni...

Emi

email4
Budapest

Edi: most látom csak: nagyon boldog szülinapot kívánok!

Dóri: úgy látom a gyermekeink egyidősek :) Beültetted a fülembe ezt a félévi bizit, lehet hogy a kisfiam is ma hozza haza? Nem túl közlékeny, sajnos, úgy kell belőle kihúzni, hogy mi volt az isiben.

poci: töltött paprikaaaa! na holnap az lesz az ebéd! Csak paprika nélkül, azt nem szeretem benne :?

meme: csodás lesz a gyerekszoba!

Azt még elfelejtettem írni, hogy kedden voltam UH-n (nem is tudtam hogy lesz), de a kórházi gépen nem látszott hogy kisfiú-e vagy lány. Olyan furcsa, hogy a 12. hetin jobban látszott. Úgyhogy megvárom a 18. heti UH-t és ha nem látszik elmegyek újra 4D-re, csak olyan nagyon drága.....

Ez a hét csupa rohangálós volt, Sejtbank, UH, + házidoki, ráadásul beletört az egyik a fogam a kenyérbe. Úgyhogy most a felét kihúzták, de szerencsére kivűlről nem látszik, aztán egy hét múlva kapok rá valami felépítést. Már nagyon várom a hétvégét és végre kicsit kimozdulunk, megyünk moziba.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért!

Szeretnélek megkérni titeket ha tetszik, légyszíves szavazzatok a kislányomra! Ha nincs regitek , regizni kell kb. 1 perc.

http://palyazat.picibaba.hu/20103-het-szepe/?sorrend=nevezes

Bencze Kincső Dorka

Köszönöm!!! Nagyon boldog babavárást kívánok mindenkinek!!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Szia Sakura!

Bizony egyidősek a fiúk.... nincs köztük két hét, és még kerületszomszédok is vagyunk!

Szerintem mostanában osztják a bizit mindenfele....
Persze azt ne hidd, hogy én a Botitól tudom... még év elején jegyzeteltem a szülőin! :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Hu Edi nagyon elgondolkodtam ezen a napi 3x etkezesen. Tegnap direkt megszamoltam, csak 8x fordultam a konyhaban, es minden egyes alkalommal ehen akartam halni..nem lesz ez igy jo...

Meme: nagyon cuki a Micimacis kep, tuti jo lesz a pottomke szobajaba

Manorka: ha a doki teves infot adott volna a nemekre vonatkozoan majd cserelunk rucikat, te megkapod a vilagoskekeket en meg a rozsaszinueket.
Ja ez a legujabb next szerzemenyem, nem volt szivem ott hagyni, azert is mert teljesen uj.
http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWNX:IT

Dodo: igen az en ferjem olasz, es ez a 11. eve, hogy kint vagyok.

Sakura: aaaaaaa......a toltott paprika, gyerekkorom legkedvesebb etele...azota se ettem olyan jot.....
pocaklako

Pocaklakó!
Hú az tök jó! Nekem is vannak olasz ismerőseim. De ők kapucinus atyák. Olyan "édesen" beszélik a magyart?? Párod tud magyarul? Tanítod?
Szupi az uj szerzeményed!

d.dodó

Dodo...oszinten??? Mar feladtam a tanitast....a 11 ev alatt mindig ugyanazt a mondatokat mondja, megallt a fejlodesben. Abban remenykedem, hogy majd a Picitol tanul magyarul ha mar beszel. Van egy ismerosunk, apuka olasz, anyuka magyar. Amikor megszuletett az elso gyerek Attila, meg alig beszelt, erteni se lehetett, de apuka mar ot vitte tolmacsolni pl. bevasarlashoz..na ez a baratunk meg annyit sem tanult meg, mint a ferjem. Nem voltak rakenyszeritve, de szerintem ha itthon hallja a magyart, akkor elobb utobb raragad. A legujabb magyar szo amit tanult: szopiparna....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orulok, hogy tetszik a kiskabat :oops: :oops: :oops:
pocaklako

Pocak
Pont ugyan ilyen Next kiskabátunk van.... 6-9hós méret, mert ugye kb. akkorák lesznek télre.... :D Belül fini puha piros, és a hátán is piros hímzéssel Next van, meg előle is :D
Imádnivaló, nekem nagyon bejön:D:D:D
Kaja ügyben:
Éppen abban az időszakban vagy, amikor nő az étvágy, majd meglátjuk mi lesz, mert emlékezz vissza, mikor a 14. hétben voltál nem ettél ennyit.... majd nyilatkozom, ha 16 hetes leszek:D:D:D
Vendég

Ja lányok, ma az egyik ügyféltől kaptunk vagyis igazából Boti kapta, egy "HELLO BABA" Micimackót ajándékba.... Csak lestem... Amióta itt vagyok hozzám jár, nagyon kedves, idősebb hölgy. Meglepődtem, és persze meg is köszöntük.
Cuki ez a Maci egyébként, de az oldal miatt már az agyamra megy ahogy meghallom a Helló Baba dumát :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

edwig!
Hu, én is utálom ezt a "zenét", mindig lenémítom inkább, de minden frissítésnél előjön!

d.dodó

Pocak: Edinek igaza lehet, mert mióta mi is betöltöttük a 16 hetet, egyfolytában korog a gyomrom...csak sajna nem ehetek 8-szor! :( Pedig szívesen megtenném:) Vagy még 28-szor is :)Az egész konyhát felzabálnám szívem szerint!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi, Riki is kapott olyat egy rokontól ajándékba. Érdemes lenne feltenni a róla készült videot itt a másik mellé. :lol: :lol: Meglátja a mackót, mászik a mackó Riki felé, és amint odaér, Riki rúg bele egyet, hogy menjen onnan. Ha a másik irányba mászik, eszébe sincsen követni, sőt rá se hederít. :lol: :lol: :lol: Bizti jó reklám lenne!!!!!
Áááá, már megint a fejem.Már megint mitől???

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sztrájkoljuk a Helló Baba reklám ellen az oldalon!!:) Vonuljunk utcára!!:) Most ugyis minden nap megy valaki, aki ennyire ráér....:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: de jo, hogy pont egyforma a kiskabat..teljesen beleszerettem, ha azt mondod, hogy eloben is ilyen klassz...igen pont jovo telre vettem tudod..hogy le ne maradjak valamirol :lol: :lol: :lol: :lol:
Hello Baba: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , azert kedves volt a holgytol...de mondtad gondolom, hogy igazan nem kellett volna..es szerintem ugy is gondoltad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meme: megnyugtato, hogy nem csak en vagyok ennyire ehes..hogy birod, hogy nem eszel, en a falat kaparnam...

Neki: sajnalom, hogy megint faj a fejed....Rikit meg elkepzelem, ahogy belerug a Micimaciba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Poci: én is kaparom...de hiába...:( Ugyan olyan éhes maradok!

Most éppen nyers krumplit eszem:) Imádom! És most olvastam, hogy mennyire jótékony hatású!
http://www.femina.hu/fogyokura/krumpli_kura
Niki!!!! Jó a fejfájásra is!!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na, csendespihi alatt hajam befestve! Már csak arra kéne időt szánni, hogy "kigyomláljam" a szemöldököm.....

Ja, amugy kor: asszem még nem mondtam :) Én októberben töltöttem a 25-öt! Párom 35.

d.dodó

Sziasztok!

Edi: Nagyon Boldog Születésnapot!!
Szolis kérdést passzolom, én megkérdezném a dokimat. Na látom te is erre jutottál :)

Emi: szerintem is járhatsz nyugidtan tornára. Nekem itthon kéne elkezdeni tornázni, de elég nehezen szánom rá magam :?

Bibar: unokatesóm a másodikat később érezte, mint az elsőt! Ilyen is van, bár én is tuti paráznék. ;) Nagyon várom már egyébként azt az időszakot, amikor rendesebben beindul majd a babó.

Barbuss: szerintem ezt a bölcsik nem kérdzhetik meg, vagy nem vagy köteles kitölteni!

Én is tojáskrémet akarok :D:D:D Ez a pocaklakó egész nap etetne engem :D Gofri is jöhet :D

D76: én már hallottam ilyen szimpátia hízásról, meg tünetekről :D

Meme: örülök, hogy nem volt párod melóhelyén gáz! És drukkolok hétfőre! Kép szerintem nagyon aranyos :)

Poci: egy kislányra még mindig előbb adok kéket, mint egy fiúra rózsaszínt :P:P Jól néz ki az a kiskabát :)

Sakura: gratula a negatív integrált teszthez!

Niki: sajnálom, hogy megint fáj a fejed :(

Nekem tegnap meg volt az AFP, végül is nem vártunk sokat szerencsére, én már éhen akartam halni ígyis, mivel vércukrot is néztek, így nem ehettem előtte.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok!

Köszi a válaszokat a mélyen fekvő méhlepényről, megnyugodtam, hogy másnál is van ilyen.
Fókamóka, akkor neked is azt mondták, hogy semmi tennivaló vele?

Email, nekem is volt hematómám, ez összefüggésben lehet a méhlepénnyel? nem is gondoltam...

Manorka, köszi a tesós választ! Oviba, bölcsibe jár már a kislányod vagy otthon van? Én a Tesó-ügy című könyvet néztem ki, de megnézem azt is, amit te írtál :)

Rohanok a bölcsibe, így is késésben vagyok nagyon, puszi mindenkinek

Kép

Kép
bébike4

Akkor megnyugszom lassan, hogy másnak is idősebb a párja:) Én 24 vagyok, a férjem 32:)

Hajfestés...én már úgy nézek ki, mint aki benéz..:) Nagyon rámférne egy festés, de félek, nehogy a babónak ártson a festék. Hajon keresztül állítólag nagyon sok vegyszer felszívódik. Nem tudom, hogy igaz e...de én nem merem! :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Fóka: Lányra kék???..:) Ha kiderül, hogy lányunk lesz, akkor nekünk szinte csak pasis rucijaink lesznek. Tesóméktól örökölünk egy csomót. :) Ugyhogy pasis kiscsaj lesz:) Mondjuk én ugy vagyok vele, hogy amikor én voltam kicsi, a bátyjám cuccait hordtam, mert semmi bajuk sem volt. Aztán meg felesleges sztem ugyan abból 2 ganitúra( egy fiús meg egy lányos). Bár szívem szerint én is össze-vissza vennék minden rucit ami megtetszik...csak hát megszorítások vannak. Így arra jutottam, hogy ha már egyszer nem kell megvennem, akkor inkább mást veszek belőle a gyerkőcnek. :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme: én lányomon tuti lesz kék is, mert imádom a kéket :D

Bébike: igen azt mondták, hogy egyelőre ne foglalkozzak vele.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

meme!
én hajfestésről kérdeztem a fodrászomat....azt mondta a belélegzés kérosabb...ő mégis mindkét terhessége alatt végig dolgozott, és semmi bajuk a gyerekeknek. azt mondta leszivatást ne...meg drasztikus színváltást....de színmegtartó festést lehet......ha nagyon parás valaki, a 12. hét után akkor is lehet. Lizyvel is festettem.

d.dodó

bébike4: A haematoma összefüggésben lehet a mélyen tapadt méhlepénnyel...nekem kicsit rálógott a méhszájra.
Mondjuk más miatt is kialakulhat...

Ha már a kornál tartunk, akkor én idén decemberben leszek 29, a férjem idén március 8-án, nőnapon lesz 31. :)

hmeme: Én nemrég voltam fodrásznál, mondjuk nekem csak melírozni kellett, az ugyebár nem éri a hajtövet. Rákérdeztem a fodrász-csajszira, ő mondta, hogy festetni is szoktattak a kismamák, mert a mostani hajfestékek elvileg nem olyan károsak mint régen.

Emi

Emi

email4
Budapest

Halihó! Itt vagyok én is!
Olyan sokat termeltetek tegnap délután óta, hogy alig győztem visszaolvasni :D ! Persze, írjatok csak, jó sokat :D :D :D !

Mindenek előtt, Edi, én is nagyon sok boldogságot kívánok neked :D !

Nem fogok tudni mindenkinek reagálni sajnos, mert tényleg sokat pörögtetek.

Bibar, édes vagy, hogy hiányolsz :D ! Minden ok, csak megint a konyhát nyomtam kicsit, hogy rend legyen, mert nem minden nap van hozzá energiám :oops: .

Jól felcsigáztatok, csorog a nyálam, úgyhogy valamit ma megvalósítok ezek közül: paradicsomleves, tojáskrém, gofri :wink: .
Azt hiszem gofrinál maradok, és meglepem apát is, mert amióta babucink lesz, semmi édeset nem csináltam, mert, hogy rá sem bírtam nézni, ő meg imádja az édeset, de most én is megkívántam, de persze csak egy kis savanykás sárgabarack dzsemmel :D !

Meme, nagyon cuki a Micimacis csoportkép :D ! De hogy csinálsz ebből nagyot a falra, hogy nagyítod fel?
Nagyon ügyi vagy, hogy ilyeneket megcsinálsz! Én csak a sima szobaátfestést vállaltam egyelőre, csak még a színén vacilálok :wink: !

Apát most hétvégén ráveszem már egy kicsit, hogy ő is gondolkozzon a neveken :wink: ! Hétköznap semmi ideje nincs, még itthonról is dolgozik :oops: . Sokszor még hétvégén is...de igazából ebből élünk most, az biztos, és nem az én táppénzemból (meg autó és lakáshitel), úgyhogy egy szavam sem lehet, mert mindent megtesz, hogy viszonylag rendben legyünk most is, hogy nem dolgozom.

Lányok, nincs kéznél esetleg nektek olyan táblázat, ahol az újszülöttek méretei meg vannak adva koronként? Csak azért mert, olyan nehéz belőni a méretet esetleg azoknál a ruciknál, amik csak számozva vannak, és hogy pl. decemberben mekkorák is lesznek a babók.
Olyanra gondolok, hogy hány hónapos korban hány cm-esek lesznek, 0-1 hóig pl. 56-62 stb., értitek :D !

Manorka, te vagy még lombikos, így tőled kérdezném, hogy a petefészkeidből neked felszívódtak már a tüszők? Nekem az egy héttel ezelőtti UH-n is még ugyanakkorák voltak, mint a legelején :oops: . Valószínűleg ezért is fájhat a hasam, mert ahogy növekszik babó, egyre jobban nyomódnak a petefészkeim is. Sajnos 10-28 (!) mm között vannak mindkettőben és sok... :oops: Pedig a Kaális dokim még az elején azt mondta, hogy a 12.hét végére felszívódnak majd.

Anikó

Kép
mamaki73

Mamaki!
Akkor csak nem fiatok lesz? Édeset én sem kívánom (mostanában már jobban) eleinte rá sem bírtam nézni, a legédesebb az a sárgabaracklekváros kenyér volt amit ettem :) (Bár még én sem tudom, hogy fiam lesz e). De Lizyvel meg zabáltam a gumicukrot, meg az édes almát.....
Méretet nagyon nehéz igy hónapra lebontva mondani!!! Lizyre az 56-os is nagy volt, hisz 46cm-vel jött világra és 2785g-mal. Most hodr ugy 80-asokat 1,5 évesen. Egy ismerősünk kisfia meg 3 hónapos, és 74-80-as ruhákat hord.

d.dodó

Ja, Sakura, nagyon örülök, hogy leletileg ti is rendben vagytok :D !

Pocak, Edi
tündéri ez a kiskabát :D !!! Hétvégén én is kiruccanok kicsit apával, és nézelődök babarucik közt is :wink: !
Bár kedden már lehet, jobban tudnék válogatni, mert hétfőn délután megyünk UH-ra (magzati szívUH), remélem ott is minden OK lesz, és hátha nem lesz korán (14+1), hogy megláthassuk, mit rejteget Maszatkánk is a lába közt :wink: :wink: :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Dodó,
próféta szóljon belőled :D ! Igen, nagyon kisfiúra vágyunk amúgy :D !

Hát akkor, ez a méretezés dolog nem lesz egyszerű...köszi azért!

Anikó

Kép
mamaki73

Maki: én nem vagyok lombikos, szerintem mással keversz

Bébike: bölcsibe anno nem íratkoztunk be, mert gondoltam úgyis jön a kistesó, de aztán későn érkezett, mint ahogy azt terveztük, utólag meg már nem vették fel, mert nem volt hely. Tavaly próbálkoztunk az ovis beíratkozással, akkor azt mondták, hogy először is töltse be a 3.életévét és akkor abban az évben szeptembertől járhat. Most ismét próbálkozunk majd a beíratkozással májusban, csak most meg ha megtudják, hogy jön a kistesó, lehet, fel sem fogják venni vagy csak fél napra, amivel nagyon nem lennék kisegítve, mert itt a nagyon okosok úgy osztották fel a körzetet, hogy véletlenül sem abba az oviba tartozunk, ami itt van közvetlen mellettünk, hanem körbe kell utaznom a kerületet egy másikba (kb.3/4 órás út oda gyalog, meg villamossal). Szóval fél napra emiatt nem is tudom, hogy megéri-e. Viszont eléggé kellene már a társaság neki, magán ovi pedig horror áron van. Így egyelőre itton vagyunk, aztán majd meglátjuk, mit mondanak májusban.

Niki: fejfájás hess! Szoktál bevenni valami gyógyszert?
Pihizz sokat, ha tudsz! Sajnálom, mert tudom, ez a legrosszabb most, ha erős fejfájás gyötör :(

Poci: naaaaagyon szupi a kabát, én is láttam már élőben. Nórinak is hasonló van, csak rózsaszín és már tavaly is ilyet használtunk. Nagyon jó, meleg, vízlepergetős. Én nagyon imádom! Nagyon ügyi vagy, mert jó áron szerezted és szép is. Szerintem Ti is imádni fogjátok.

Edi: Helló Baba :lol: :lol: Néni beletrafált. De legalább szép emlék lesz, még akkor is ha Boti majd nem annyira fogja kedvelni. De az ellenkezője is lehet, hogy annyit fogja hallani majd a helló babát, hogy már csak azzal fog tudni elaludni majd. :lol:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

mamaki:
letöltöm a képet netről. Aztán Paint-ben felnagyítom, és kinyomtatom. Lesz jó sok oldal. Aztán szépen összeillesztem őket, cellux-szal összeragasztom egy két ponton. Aztán ugyan ezt megteszem indigóval. A kettőt együtt felragasztom a falra. Szépen áthúzom a vonalakat. Aztán ha ez kész, akkor leszedem a falról, ott marad a nyers kép. Aztán szépen fogom a festéket, és egy 2-es méretű egyettel kipingálom...:D Rohadt nagy türelemsáték..de megéri, mert nagyon jól fog kinézni..szerintem:) Amugy nem egy nagy kunszt.:) Szabad kézzel én sem tudok rajzolni:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?