Halihó! Itt vagyok én is!
Olyan sokat termeltetek tegnap délután óta, hogy alig győztem visszaolvasni

! Persze, írjatok csak, jó sokat

!
Mindenek előtt, Edi, én is
nagyon sok boldogságot kívánok neked

!
Nem fogok tudni mindenkinek reagálni sajnos, mert tényleg sokat pörögtetek.
Bibar, édes vagy, hogy hiányolsz

! Minden ok, csak megint a konyhát nyomtam kicsit, hogy rend legyen, mert nem minden nap van hozzá energiám

.
Jól felcsigáztatok, csorog a nyálam, úgyhogy valamit ma megvalósítok ezek közül: paradicsomleves, tojáskrém, gofri

.
Azt hiszem gofrinál maradok, és meglepem apát is, mert amióta babucink lesz, semmi édeset nem csináltam, mert, hogy rá sem bírtam nézni, ő meg imádja az édeset, de most én is megkívántam, de persze csak egy kis savanykás sárgabarack dzsemmel

!
Meme, nagyon cuki a Micimacis csoportkép

! De hogy csinálsz ebből nagyot a falra, hogy nagyítod fel?
Nagyon ügyi vagy, hogy ilyeneket megcsinálsz! Én csak a sima szobaátfestést vállaltam egyelőre, csak még a színén vacilálok

!
Apát most hétvégén ráveszem már egy kicsit, hogy ő is gondolkozzon a neveken

! Hétköznap semmi ideje nincs, még itthonról is dolgozik

. Sokszor még hétvégén is...de igazából ebből élünk most, az biztos, és nem az én táppénzemból (meg autó és lakáshitel), úgyhogy egy szavam sem lehet, mert mindent megtesz, hogy viszonylag rendben legyünk most is, hogy nem dolgozom.
Lányok, nincs kéznél esetleg nektek olyan táblázat, ahol az újszülöttek méretei meg vannak adva koronként? Csak azért mert, olyan nehéz belőni a méretet esetleg azoknál a ruciknál, amik csak számozva vannak, és hogy pl. decemberben mekkorák is lesznek a babók.
Olyanra gondolok, hogy hány hónapos korban hány cm-esek lesznek, 0-1 hóig pl. 56-62 stb., értitek

!
Manorka, te vagy még lombikos, így tőled kérdezném, hogy a petefészkeidből neked felszívódtak már a tüszők? Nekem az egy héttel ezelőtti UH-n is még ugyanakkorák voltak, mint a legelején

. Valószínűleg ezért is fájhat a hasam, mert ahogy növekszik babó, egyre jobban nyomódnak a petefészkeim is. Sajnos 10-28 (!) mm között vannak mindkettőben és sok...

Pedig a Kaális dokim még az elején azt mondta, hogy a 12.hét végére felszívódnak majd.