Fleur! Szegénykéim!

Kitartás!!!!!
Bizony nagyon nehéz ha beteg az ember két picivel. Nem tudssz egyedül szenvedni, gyógyulni. A herpeszek a vírus jelenléte miatt jöttek ki. Az antibigyót szedd végig, és nem lesz gond!
Kiskolbiék sem jönnek.

Máténak tüszös mandulagyuszija van szintén...
De a póttalira ők is hajtanak.
Tali: Mi jövünk 4-en!
Ágica, Gica! Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!
Mai ebéd: töltött paprika főtt krumplival. Gegi mindent megeszik, de ezt valahogy nem akarta, nyögve nyelősen ment neki.
Úgy szoktam tálalni, hogy Zsozsi kap egy adagot a tányérjába, Geginek felnőtt tányérba szedek (csak ebédnél), és a maradékot megeszem. (A fogyókúrám 1 hete stagnál

).
Zsozsi fogta magát, és elkezdte etetni Gegit. De annyira ügyesen!

Gegi csak tátogott, és evett ezerrel. Láttam, nekem itt nincs dolgom, felálltam, kávét készítettem... Erre látom, mászik le Zsozsi a székről, a konyhapultról leveszi Gegi iszijét a szívószállal, visszamászik a székre, megitatja... Eteti tovább, Töki csak eszik, eszik...

, majd Zsozsi szalvétát kér, és megtörli az öccse száját. És kész!
Majd beült az etetőszékbe (Zsozsi), és mialatt én az apja ingét vasaltam, betolt egy felnőtt tányérnyi töltött paprikát.

Ilyet talán még nem is csinált.
Segítség kellene megint csajok!
Kellene nekem egy pocakos/terhes/kismama (vagy hogy hívják) próbababa, kb. 7 hónapos terhes legyen. Egy torzó elég, nem kell, hogy karjai és lábai legyenek.
Ilyen:
http://varoczi.com/main/?action=ViewItem&key=543
Ha valakinek van ötlete (persze használt is tökéletes!!!), azt nagyon megköszönném!
Hétvégére lesznek kész derékmelegítők és kismamabandázsok az összes színből. Tudtam szerezni az alap színeken felül farmerkéket, lilát, és szuper szép almazöldet.
Majd jövök képekkel.