A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szép napot :)

Niki!
ne csodálkozz :) uazon napon született,mint Míra :lol: :lol: :lol:
már bölcsiben megmondták vagy letörik a szarvát, vagy kiskirály lesz :) :) szerinted melyik történt :)
S B. meg felkelt n5kor :evil: s be nem álla szája azóta :) most is vmivel autózik etette a disznókat kölesgolyóval :)

Dóri!
Calciumot próbáltad már? nekem azt mondta dokim(igaz felnőtt) mikor múltkor nagyon fájt homlolom,igyak calciumot és fújjam orrsprayvel az orrom :) Nem lehet h. Samunak is hátrafolyik a taknya és attól köhög?

Panndi!
ez normális :) ált 1 hét jól kezdődik :)
tényleg ottalvós lesz? mert akkor lesz majd hiszti.

:arrow: kezd nyűglődni...hátha elalszik :)
no meg somlóit össze kellene dobni,tegnap nem volt kedvem :oops:

KépKép
viranka

Ja, elegge zullott vagyok mostansag....ha kozelebb laknank biztos torzsvevotok lennek! Mar most azon gondolkodom, hogy ma este mit kene iszogatni... :roll: :lol:

Ja, meg Raniara es a labdara visszaterve..multkor a parkban ket kislany labdazott, azaz labdazott volna, mert Rania renduletlenul elvette a labdajukat. :D Aztan a kislany mar olyan ideges volt, odament az apjahoz, azt mondja: Daddy, this little girl is so annoying!! :lol: :lol:
Vendég

Viranka :D Arra szamitok, hogy Alex lesz az en kis nyugis, olben ulo gyermekem! :lol:
Azt hiszem Panndi azt irta a multkor, hogy Zsofi nem alszik ott...
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: S szerinted Alex kit fog utánozni :) ki lesz az Istennő a szemében :) álom édes álom :) bár igazad legyen :)
Móniéknál múltkor 2 gyerekem felvonult Grétaszobába játszani,aztán csatlakoztak atöbbiek :)

KépKép
viranka

Nem alszik ott :)
Vendég

Viranka, mindig is optimista voltam....vagy naiv? :roll: :lol:
Azt mondod, jobb, ha elkezdem a kardio-edzeseket? :lol:
Vendég

Ki kellene porszívózni :roll:

:arrow:

Rugó elég kipihentnek tűnik, hátha nem mondja fel az idegrendszere közben a szolgálatot :roll:

Kép
vindolanda

Ágica és Gica boldog névnapot!

KépKép
KépKép
fleur

Már amúgy sírhatnékom van. Ma 4 herpesszel bővültem. :cry: most már annyira kivagyok, hogy nagyon. Szóval az egész szám tele....
És a fájdalom kezd átmenni a fülemre is, úgyhogy csak abban bízom, hogy ma elcsípjük az antibiotikummal és nem lesz még fülgyulladásom is.
Gyerekek mellett ez nagyon nehéz és főleg, hogy P is nagyon nyűgös már :(

Lilla is nagyon csúnyán köhög :( de a dokinő megint azt mondta nem piros a torka :? amúgy meg 3man kellett lefogják, hogy megnézze a torkát. Annyira kész vagyok már ettől....nem tudom miért ilyen stressz neki a doki.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur! Szegénykéim! :cry: Kitartás!!!!!
Bizony nagyon nehéz ha beteg az ember két picivel. Nem tudssz egyedül szenvedni, gyógyulni. A herpeszek a vírus jelenléte miatt jöttek ki. Az antibigyót szedd végig, és nem lesz gond!

Kiskolbiék sem jönnek. :( Máténak tüszös mandulagyuszija van szintén...
De a póttalira ők is hajtanak. :)

Tali: Mi jövünk 4-en!

Ágica, Gica! Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!

Mai ebéd: töltött paprika főtt krumplival. Gegi mindent megeszik, de ezt valahogy nem akarta, nyögve nyelősen ment neki.
Úgy szoktam tálalni, hogy Zsozsi kap egy adagot a tányérjába, Geginek felnőtt tányérba szedek (csak ebédnél), és a maradékot megeszem. (A fogyókúrám 1 hete stagnál :? ).
Zsozsi fogta magát, és elkezdte etetni Gegit. De annyira ügyesen! :shock: Gegi csak tátogott, és evett ezerrel. Láttam, nekem itt nincs dolgom, felálltam, kávét készítettem... Erre látom, mászik le Zsozsi a székről, a konyhapultról leveszi Gegi iszijét a szívószállal, visszamászik a székre, megitatja... Eteti tovább, Töki csak eszik, eszik... :), majd Zsozsi szalvétát kér, és megtörli az öccse száját. És kész! :lol:
Majd beült az etetőszékbe (Zsozsi), és mialatt én az apja ingét vasaltam, betolt egy felnőtt tányérnyi töltött paprikát. :shock: Ilyet talán még nem is csinált.

Segítség kellene megint csajok!
Kellene nekem egy pocakos/terhes/kismama (vagy hogy hívják) próbababa, kb. 7 hónapos terhes legyen. Egy torzó elég, nem kell, hogy karjai és lábai legyenek.
Ilyen: http://varoczi.com/main/?action=ViewItem&key=543
Ha valakinek van ötlete (persze használt is tökéletes!!!), azt nagyon megköszönném! :)

Hétvégére lesznek kész derékmelegítők és kismamabandázsok az összes színből. Tudtam szerezni az alap színeken felül farmerkéket, lilát, és szuper szép almazöldet.
Majd jövök képekkel.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

Úh, oly rég voltam.....
Ami megmaradt...

Fleur, kitartás, túl leszel rajta, amúgy Robesz is iszonyat hisztit le tud vágni a dokinál, főleg a torok nézésnél, de bejönni sem nagyon akar, bááááár, mostanában változott, amióta ugye Csana van.
Megértelek, és félek ám, kitartás.

Gremese, jaj olyan jókat találtok ki, nekem is kéne majd egy mei-tai, mindenképpen karcsúsított:))))

Panndi, tök jó, hogy ilyen ügyes Zsófi, de azért lelkiekben készülj rá, hogy változni fog, no minden csak ideiglenes, Robi most már fut be, és eszik, az elején nem evett, mert izgult, hogy megyek érte, most már dől belőle a szó, minden játékban benne van, pisil, kakil, eszik, sőt rosszalkodik.
Rengeteget változott tőle.

Hú mi tegnap voltunk CTG-n, 17.00-20.15-ig, azt hittem megőrülök, egyszerűen nem tudtuk felébreszteni, végül sikerült, egy csomó cola, csoki és mozgatás hatására, lett egy jó, de nagyon ki voltam.

A talira megyünk, Móni mégegyszer leírod majd pirossal merre kell menni, a temetőig nagyjából tudom az utat.

Móni de jó lesz látni:)

Viranka,
somlói, úristen, annyira kívánom, de nem, nem csinálok.

Hát ennyire telt, holnap találkozunk:)

Kép
Kép
nektarin

Úristen, annyi mindent és mindenkit kihagytam, betegeknek jobbulást, ünneplőknek sok boldogságot.
Vindo, Zdori, Ágica, Gica, jaj és még mindenkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép
Kép
nektarin

Nektarin, Rugót is mindig etetni kellett a CTG-n :D A Bounty csokitól indult be :roll:

Emese, egy derékmelegítőt szerintem majd rendelek, a vesémmel szokott néha probléma lenni :roll:

Zsozsi ügyes.

Mennem kell

Kép
vindolanda

nektarin, fel vagyok készülve :)

Egyelőre eszik, iszik rendesen, ma egyszer sírt, mert nem mert szólni, hogy pisilnie kell, d eaztán végül eljutott pisilni :)
Vendég

Sziasztok,

ma ma megjártuk a doktornőt is Áronnak,tanácsadás :roll: de most megvizsgálta rendesen. 9.5 kg és 72 cm.
Viszont a fütyije le van tapadva, vagyis nem igen húzható vissza :( mondta, hogy most még nem próbálkozik erősebben visszahúzni, de naponta többször pelenkázásnál is mozgatni kell. Hát mi csak fürdésnél húztuk eddig vissza, amig engedte a bőr :roll: Jaj hogy ezekkel a fiúkkal mennyi baj van :evil:

Vindo és Niki a kis tékozló leányok :wink: lehet nekem is borozgatnom kellene :roll:

Nektarin már te is finisben:-)

Panndi szerintem nem lesz gond, mivel csak fél nap és heti 3 alkalom nem nagy dolog, sőt jól is érzi magát a gyerekekkel :roll: Péterkének is teccene ilyesmi szerintem, de itt nincsen:-(

Mivel tegnap jó kisfiú volt ma beülhetett a helikopterbe a tescoba:-) hogy ez milyen nagy öröm neki:-) és most már együtt tudtak Áronnak, végig puszilgatta Áront :shock: na a büszke bátty:-)
Ja és milyen kis okos.
Apa mondta, hogy 4 darab 100 ftosa van, szóval négyszer tudja majd elinditani a helikoptert. És ő ezt megértette, mikor a negyedi is lejárt, mondta, hogy elfogyott a pénz :shock:

Mind a 2 kidőlt legalább ma időben 8)

Emese hát te született üzletasszony vagy!!!!! az ágytakaróra még vissza fogok térni, de közben rájöttem, hogy Áron még nem tud vigyázni rá, ezért tolódik:roll: még pisilje csak le a régit!

Töltött paprika 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Lányok!

KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉSEKET!!! :)

Tali:Mi úgy tűnik megyünk, bár a hét elején náthásak voltunk. Pici köhécselés előfordul Láz nem volt, úgyhogy bátorkodunk elmenni. Persze, ha valaki jelzi, hogy inkább ne menjünk, akkor megértem, úgyhogy légyszi szóljatok!!!! De tényleg!!!

Fleur!
Annyira sajnálom ezt a betegséget! Nincs valaki, aki segíteni tudna most neked? Akár anyósod, vagy azt inkább mégse?

Mesi!
Hát Zsozsi nem semmi! Nagyon-nagyon ügyes leányzó! CSak gratulálni tudok hozzá.
Sajnos kismamaügyben nem tudok segíteni kettő is most szült meg..
A derékmelegítőkre én is kiváncsi vagyok, nekem pocakos koromban brendonos volt (sötétbarna), nagyon szerettem, mostanában is felveszem, ha fáj a derekam.

Vindo!
Tényleg hasznos tud lenni egy jó kis derékmelegítő.
Aranyos lehet Rugó, amikor örül a labdarúgásnak. :)
Apa már készül arra, hogy Gábor megosztja vele a különleges borok készítésének titkát. :wink:

Panndi!
Zsófi nagyon ügyes! Gratulálok!

Most hirtelen ennyi, este majd még bekukkantok!
Puszi

Kép
gica1

Heni!
Hát látom, Áron sem egy apróság már! :) Sajnálom a fütyit, igen nekünk is problémás volt.
Péterke nagyon okos! Büszke lehetsz rá!

Nektarin!
Hű már tényleg nem sok van már hátra!

Panndi!
Az a lényeg, h meg tudta magát értetni Zsófi! Ez is csodálatos dolog, h idegenekkel tud kommunikálni nélküled!

Kép
gica1

Igen, az rosszabb lett volna, he bepisil, de szerencsére odáig nem fajult a dolog :)
Vendég

Gica hát már érti a csiziót 8) viszont ez a fütyi ügy :? 1 éves korig még ok igy, azt olvastam. Majdcsak feloldódik a bőrkéje.

Hű de jó lett volna látni az ikreket is :( :( :( :( na most még szomorúbb a szivem :( :( :( :(

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Akkor akik tudnak jönni emlékeztető

Tali január 23.-án 10-13-ig

KIDS CLUB 2008
1214 BUDAPEST
CSIKÓ SÉTÁNY 2/B. ÜZLETSOR

Az útvonal, mintha hozzánk jönnétek a nulláson, csak a Szigetszentmiklósi lehajtón gyertek le majd forduljatok Csepel felé. Ott sokáig egyenesen majd az Erdősor utcánál jobbra. Tovább egyenesen. Cirmos sétánynál jobbra, be a lakótelepre, az első lehetőségnél jobbra és ott van a tali helyszíne. Parkoló van előtte sok, remélhetőleg szombaton is lesz szabad hely.
Aki meg nem a nullás felől jön, annak ajánlom a http://197.hu/ -t
jó útvonalakat szokott kiadni.

Ne felejtsetek el váltócipőt hozni a csemetéknek
:D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nektarin ha Szigetszentmiklóson jössz le a nullásról akkor a temető mögött mész el, ha Halászteleknél akkor a temető előtt.
Utána a teendő ugyanaz. Az Erdősor utcáig egyenesen stb.
Fent leírtam

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka olyan nagyon rá vagyok készülve a somlóidra extra adag tejszínnel, nyamm-nyamm :lol: :lol:

Heni majd csinálunk sok-sok fotót :lol:

jut eszembe, fel kell rakni az aksiját töltőre a fotómasinának :roll:

Cicus alszik. Elég nehezen aludt el, pedig sikerült nagyon kifárasztani.
Gyalog mentünk a védőnőhöz. Az több mint 3 km-es séta.
És nem vettem ám fel, megvesztegettem a gyereket :oops:
Ha bírja hazáig kap gumicukrot 8)
Ahogy beléptünk az ajtón követelte :lol:
Aztán fekve nyammogta mert annyira fáradt volt :lol:

Mesi holnap hozol a talira, hogy megnézzük?

KépKép
Kép Kép
l.móni

:arrow: teregetni :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Hétfőn mehet Beni oviba.. :) Picit piros a torka még,de az elmúlik hétfőre. Hurrrráááá.......

Nagyon ügyes Zsozsi! :roll:

Móni nem semmi vagy,jól megsétáltatad. :lol: És észben tartotta.. :)
varga tünde

Móni, bili vagy kiswc van, vagy vigyek wc szűkítőt? Robi nem pisil, kakil nagy wc-be.

Kép
Kép
nektarin

[quote="gica1"]
írta:
gica1Mesi!
Hát Zsozsi nem semmi! Nagyon-nagyon ügyes leányzó! CSak gratulálni tudok hozzá.
Sajnos kismamaügyben nem tudok segíteni kettő is most szült meg..
A derékmelegítőkre én is kiváncsi vagyok, nekem pocakos koromban brendonos volt (sötétbarna), nagyon szerettem, mostanában is felveszem, ha fáj a derekam.

Nekem nem élő kismama kéne, hanem egy baba. :)
Köszönöm Zsozsikám nevében a dicsiket!!!! :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni! Nem tudok most vinni mintát, szerdára lesznek készen. Mama folyamatosan el van havazva, most varrónőket keresünk, a mintákat varrja és az anyagokat szabja. Persze még nem mei tai-t, azt nem merem senkire bízni. Persze előbb utóbb elengedhetetlen, mert más most bajban vagyunk. :)

De minitalira vagy póttalira már tudok vinni! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Nnnna végre! :lol: Igaz szerdán végre elküldtem az utolsó dolgozatomat is, de olyan jól esik a semmittevés, ami ugye nem is igaz. Tegnap megérkezett anyukám, du-n sütöttem, majd elmentünk megnézni a Dávid meccsét. Jó későn keveredtünk haza, Bercó meg olyan sokára aludt el, hogy én már előtte kidőltem. :oops:

Jaj, látom nagyon sokan betegek! Gyors gyógyulást kívánok mindenkinek!!!!!! Fleur, Neked különösen!

Oóóó! Vindo, Ágica, Gica minden jót kívánok Nektek! Boldogságosat!

Gremese, ez igen! Jól kezdődik az év, csak így tovább... Szuper vagy! Most valamilyen csecsemőgondozói tanfolyamot indíts, ahol majd Zsozsi oktat. :wink: :lol: Csúúúcs a csaj! :lol:

Áron jó husiban van. :lol: Péterke meg nagyon ügyes! Erről jut eszembe, Rugónak is gratulálok, meg Zsófinak is.

Na, a lukas agyamban ennyi maradt meg. :oops:
dmaggie

Mesi!
ma voltam turiba öltöztetőbaba pocakos volt :9 kérdeztem hol vette ezt :) mondja sima baba rákötött egy párnát :) :) :) na milyen ötlet :) :) ez nem jutott volna eszembe :)

Heni!
milyen műtétje lesz L-nak?
Áron jó súlyban van :) fütyi :( ebben aza rossz,h. ahány doki annyiféélét mondanak... miért nem egyeznek ebben?

Eszter!
bírd ki holnapig :) :) Móni Te is :) :)

tényleg mazsolát tegyek bele???

KépKép
viranka

Mazsola, én szeretem, de ha nincs az sem baj, a lényeg a többi része:)

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok Csajok!

Nem vagyok megint valami jól, meg amúgy se tudtam volna megoldani a talit... :cry: Nagyon sajnálom pedig... :(
Valszeg arcüreggyulladásom van, meg kicsit ráment a fülemre is... :? Lehet, el kéne mennem dokihoz, hogy adjon valami gyógyszert... Csak nem akarok még mellé valamit elkapni, ott aztán rengeteg a beteg. :roll:

Na, megyek, nem hagynak idefigyelni...

Kép

Kép
regcsiken14

Nektarin szerintem hozz bilit vagy szűkítőt :roll: vagy mindkettőt

Viranka nekem mindegy Z meg arra kér, hogy csinálnál neki olyat amiben nincs :roll: ?

Mesi igazi gondoskodó nővér Zsozsi :lol: :lol:
oké póttalin vagy minitalin megnézem :lol:

Gica gyertek

Tündi de jó, hogy meggyógyult :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi, Zsozsi ügyes :)
Zsófi is eteti Fruzsit :)

Heni: tényleg jó súlyban van, Fruzsi is 9,5 kg, csak ő egy hónapja 77 cm volt, azóta 86-os ruhákat kezdett el hordani :shock:
Vendég

Panndi, Rugónak még van 86-os rugdalózója, ami rá is megy :shock:

Regina, gyógyulj meg Te is :!:

G. megint szétfúrta a lakást :evil: Porszívózni, aztán fürdetni :arrow:

Kép
vindolanda

Panndi nagyon hosszú Fruzsi :shock: mi 74-80 as ruhákat hurdunk, 86 még nagy, azokat P is 1 év után hordta, téliek általában. Vicces, hogy nem egy északban születtek, de azért a ruhák nagyjából passzolnak, igy nem igen vásárolok Áronnak.

REgi párázás nagyon jót tud tenni az arcüregnek, vagy simán ha melegited az is.

Heni
KépKép
heni81

Hát igen, Zsófi és Fruzsi lassan egy méretet fognak hordani :shock: Nagyon durva, de most azokat a ruhákat hordja Fruzsi, amiket Zsófi ősszel, két évesen nőtt ki :roll: Remélem azért egyszer megáll a növésben...
Vendég

Úgy olvastam, hogy a parázás tesz jót az arcüregnek :roll: :shock:

Kép
vindolanda

Hát Panndi, lehet leelőzi majd Zsófit :shock: nálunk az a nagyon durva, hogy a 3.5 fél éves unokatesó és Péterke méretei megegyeznek :shock: no de Péter 2 kg val több is :shock:

Heni
KépKép
heni81

Jól olvastad Vindo, nagyon jót tesz, engem mindig az ment meg :wink:

Rugó és a 86 -os méret :roll: Rugó nem kicsi, csak a többi gyerek a nagy. 92 es a 2 éves normál méret.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok :D !

Niki, Vindo, én is majdnem minden este borozom mostanában :wink: , de próbálok megállni még a támolygás előtt :wink: :lol: .

Fleur, jobbulást Neked, nagyon sajnálom, hogy még herpesz is :evil: . Amin megakadt a szemem az, hogy Lillát is le kell fogni a dokinál. Tudom, hogy nem nyugtat meg, de én kicsit fellélegeztem, hogy nem vagyok ezzel egyedül: Panka visít és őrjönk az orvosnál :( . De nem mindegyiknél: hétfőn délutáni ügyeletben voltunk, nem a saját orvosunknál, és ott ügyes volt, együttműködő, és mikor eljöttünk, még integetett is :shock: . Egyszerűen nem szimpi neki az orvosunk, de nem akarom elvinni máshová, remélem, hamar elmúlik nála ez a dili, vagy nem kell gyakran orvoshoz vinni :? .

Viranka, nem ér a somlóiról beszélni :wink: :roll: ...

Vindo, nagyon sajnálom, hogy nem találkozunk, és nem kóstolhatom meg a borotokat, de ígérem, nyáron megyünk Db-be 8) .

Mit akartam még írni :shock: :roll: ?!

Panka ma apával volt, úgy tűnik, már csak köhög és kicsit folyik az orra, de javul. Az én orrom egy nagy vörös buci, titta takony vagyok :roll: .

Jó talizást Nektek, nagyon sok fényképet kérünk!!!!!!!!!
dettyk

Sziasztok!
Nagyon szomorú vagyok, de nem tudok menni holnap. Tegnap délutántól 38 fölött van a hőm, és nagyon rossz a közérzetem. Más tünetem nincs, de nem nagyon tudom levinni a lázam. :cry: :cry:
Pedig nagyon vártam már a holnapot! Reménykedem egy póttaliban, vagy egy minitaliban, ha beférek valahova. :roll:

Móni!
Küldöm.

Vindo!
Jó lehet Rugó, amikor tombol!
Botond nagyon rapszodikus ilyen téren (is). Ma pl egész nap 2 ötvenessel és egy tizessel játszott. Pénzt szállított, boltost játszott, mutogatta, hogy van 3 pénze stb. Egész nap nagyon jól elvolt vele. Aztán este, egyik pillanatról a másikra hozzávágta őket Lottihoz!
:shock: :shock: Mint akinek elmentek otthonról. Időnként vannak ilyen kitörései. Főleg, amikor elfárad.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Mi még mindig nem tudjuk a holnapot. De sztem kb nem a válasz, mert ANNYIRA köhögnek, hogy már lassan én is megijedek... Pedig nem vagyok egy paramami... :roll: Megy a párásító ezerrel...

Jujj, Panndi, Fruzsit nagyra növesztetted!!! Akokr kb 2 kg-mal több mint Dani! :) Direkt nem válaszoltál a korábbi kérdésemre? :)

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok, jelentem, felkeltünk korán :? :roll:

Bejelentkeztem, hogy leírjam a címet, mindjárt költöm Rugót.

Olyan 11 előtt kicsivel vagyunk ott a tervek szerint.

Lányok, engem ne nagyon fotózzatok, mert annyira utálom :mrgreen:

MInden jót, és ha jól alakulnak a dolgok, találkozunk :arrow:

Kép
vindolanda

Jó talizást csajok!!!! majd sok sok képet kérünk 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok !

Sajna mi sem tudunk a talira menni. Nálunk én vagyok beteg.
Este jövök és írok kisregényt.
Jó talizást és várom a képeket.

Puszi
20200310173350

Sziasztok!

Jó talizást!!! Mi az,hogy ne legyen kép rólad Vindo legalább egyet tessék csinálni :roll:

Jobbulást minden betegeskedőnek!!!!!!!!!!!

Készülünk vásárolni... :arrow:
varga tünde

Jo reggelt!

Jo talizast kivanok nektek, sok kepet csinaljatok!

Nagyon sok a betegeskedo... :( mindenkinek jobbulast kivanok!

Tunde, neztem a kepeidet iwiw-en, nagyon szepek vagytok, es hogy te milyen jol nezel ki!!!!!! :D

Most csak ennyi, reggeli hajtas...olyan sokat irtatok! :shock:
Vendég

Jó reggelt :D !

Jó talizást, és igenis kérünk képet Vidoról :twisted: :wink: !!!

Betegeknek jobbulást!
dettyk

Sziasztok!

jaj, Dóri bocsánat :)

Csütörtök este megjött, szóval ez a hónap nem volt túl eredményes, de legalább tudom, hogy rendesen visszaállt a rend :)
Vendég

itthon :)
szép volt,jó volt kicsit hideg volt,de jól éreztük magunkat :) :) :)
Vindoék is megérkeztek(köszi Panndi a telszámot,pont akkor hívta MÓnit :) )
aminek a kalóriáját kinéztem és nem nevezzük nevén(Detty :wink:) elfogyott :)
Nektarin,Móni szép kismamák :)
ikrek hasonlítanak :) olyan édesek :) ,de hamar elmentek :( Zsozsi pörgött ezerrel,aztán a többiek is Gegi táncolt édesen :) Petra körbeölelgetett mindenkit,Grétus etetni próbálta B-t+ állandóan a kedvében járt( elfogadom menynek ha ilyen marad :wink: ) Robesz inkább magában játszott,anya közelben és sehova nem mehetett :) Rugó is szerintem hamar feltalálta magát :) s élőben is helyes kispasi+a szülei is nagyon kedves emberek :) a bor sem volt rossz :)

én meg várom az életmentő kv-t elfogyott és mindjárt elalszom :)
B. meg kb. 10 percet aludta kocsiban :( és állandóan emlegette kocsiban Petrát :)

:arrow:

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?