Sziasztok!
Huh, iderogytam picit, mert nagyon elfáradtam. Végre tegnap bedobozoltuk a rég nem használt videokat, így felszabadult egy csomó hely, szóval kikerülhetett a gyerekszobából 4 konyvespolcnyi könyv. Azokat rendeztek, poroltam és hordtam ki mindenfelé, ahol volt még egy talpalatnyi hely. A polcokat is sikerült átrendezni, de bevallom eléggé elfáradtam...
Elhatároztam, hogy nyárig megpróbálok sok dekorációt gyártani a falra, helyet csinálni a játékosdobozoknak és a babakönyveknek, szóval hogy végre annak a szobának némiképp gyerekszoba jellege legyen. Remélem sikerül!
Zsófi, nagyon örülök, hogy minden okés és hajrá beszélgetés!
Igen, a színes székkel, asztallal nekem is ez a bajom.
Szemezek egy használt ilyen etetőszékből átalakíthatós kombóval, aztán majd mi átpácoljuk, ha kopott.
Sziszka, azért köszi az ötletet, de nekünk még a kikaás is csillagászati. Néztem teszen, olyan 3-4000 körül már egész pofásak vannak.
Anna, igen, ezen én is rettenetesen felhúztam mag, kerek dupláját fizetik a buszsofőröknek mint Péternek és a sofőrök minden 12 órás nap után kötelesek egy napot pihenni otthon. Péter meg éjjeli ügyeletből megy dolgozni másnap. De mindemellett megértem őket is és nem ártott volna ha pl. az egészségügyi is csatlakozik, meg a pedagógusok. Mert sztem ez a két legnagyobb gányban lévő terület.
Ágy: Levi is még a keresztapukája 30 éves ágyán szuszózik, szegény már kétszer szakadt be, szerencsére már akkor, amikor alacsonyra volt állítva. De én is filózom egy ágyon főleg, hogy mi nem akarjuk még matracra szoktatni a fiatalurat.
Autóhoz kitartást, és ha megengedsz egy ötletet: ha nem nagyon sürgős, várjatok amíg nincs ilyen retek hideg a vontatással. Mi ugye karácsony előtt ugyanígy jártunk és mivel kemény mínusz volt befagyott a felpumpált fékpedál és a szervokormány is. Nagyon gáz úgy vontatni, hogy se féked, se kormányod. Én rettenetesen féltem végig, pedig itt nincs is akkora forgalom mint a városban.
Boni, szupi az avatarod.
Ritus????
Jaj, Levi 20 percet aludt, a csudába. Megpróbálom visszaaltatni, mert ennek nem lesz jó vége, nagyon nem.....