A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Dia, hát én inkább csak azt mondanám el, hogy a gyerekem mindig is fontosabb lesz, mint bármi más! erre is simán kirúghatnak a mai világban, de szerintem, aki ezt nem érti meg, az nem is ember...

persze, az ember nem szeret kummantani, meg sunyizni, de esetleg így vissza sem vennének, nem!?

jajj, nehogy megharagudj rám, nem lelkiismeret furdalást akartam ám kelteni benned. csak azt hittem, hogy komolyabban köhögött, vagy ilyesmi, csak vártátok, hátha javul.

mondjuk már én sem rohanok rögtön dokihoz, mert betegebben jövünk haza sokszor, mint, ahogyan odamentünk!

ez a fül-orr-gégész téma érdekes... nálunk a dokinéni nézi meg mindig a fülét, torkát. de akkor ezek szerint nálatok ez nem olyan nagy rutin!?

olyan gyógysapit végül vettetek már Virágnak? ami melegítős, és ilyenkor pl. nagyon jó hasznát venni? (mi még nem, bár Beni is elég füles... :()

Aprooval azért inkább az is a gond, hogy határozott idejű szerződése volt... :( de ennek ellenére tök gusztustalan, amit ilyen esetben művelnek az emberrel! :(

sophie27

Sziasztok!

2008. Novemberiek vagyunk! :)

Szeretnélek megkérni titeket ha tetszik, légyszíves szavazzatok a kislányomra! Ha nincs regitek , regizni kell kb. 1 perc.

http://palyazat.picibaba.hu/20103-het-szepe/?sorrend=nevezes

Bencze Kincső Dorka

Köszönöm!!! Minden baba gyönyörűűű itt is!!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Lányok, sos!

Akartam licitálni a teszveszen, de vmi hülye aktiválást emleget. És hogy majd 3 nap múlva leszek aktív. De az aukció lejár 1 órán belül....mi ez az új hülyeség. Van felhasználó nevem, be vagyok jelentkezve még saját oldalam is van??????

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

mi a felhasználó neved?
és mit szeretnél megvenni?
Vendég

Már lekerestem, ez a tetü teszvesz utolsó nap csak akkor enged licitálni, ha már előbb is megtettem az adott termékre, mert postai úton nem aktiváltam a fiókom. Mindegy, evvan, majd máskor.
Köszi Csandi, majd máskor menni fog. Egy pegperego hordozóra hajtottam, mert az kompatibilis a babakocsi vázzal, így le lenne tudva minden gondunk.

Ma 3 órán át főztem fokhagymás lében csécsi szalonnát és most jól bepaprikázva, hidegre hűtve vár az asztalon. Hallom, ahogy sóhajtozik... :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

látom, hogy nincs nagy forgalom ma... de egy nagy hasfájással jöttem! hátha meghallgattatik a gondom...

jöttünk haza bevásárlásból, és be volt dobva egy levél, a nevemre, az I. klinikáról jött...

és ami abban áll :shock: :roll: :( :cry:

"Szövettani vizsgálati eredménye elkészült, mely további sürgős vizsgálatokat tesz szükségessé, melynek érdekében kérem haladéktalanul keresse fel ambulanciánkat/kezelőorvosát!"

persze hívtam egyből a dokimat, aki műtött is, kikérdezte, hogy mennyi volt a HCG hormonom a terhesség alatt, és, valamit mondott méhen kívüli terhességről, meg, hogy hétfőn menjek be reggel egy vérvételre...

most egész hétvégén stresszelek, bár a dokim hanglejtése nem volt éppen aggasztó, de ez a kommunikáció! ki vagyunk rajta akadva rendesen! :(

mi a szar lehet ez!? találkozott valaki már hasonlóval!?

most nagyon el vagyok kenődve, hogy mi lehet ez a nagyon sürgős, fontos vizsgálat, meg egyáltalán, mi van az ereményemmel!? :( kész vagyok!!! :cry: :cry: :cry:

sophie27

Zsóf,
Dehogy, egyáltalán nem bántottál meg!! Már a hozzászólásod előtt, tegnap este, is lelkifurdalásom volt! Na de azóta apa meg anyukám is beszélt a fejemmel, hogy ne legyen mert tényleg nem volt rosszul Virág, és hogy a jövőben sem kell azonnal ugrani a dokihoz. Csak hát tudod, ilyenkor egy anyja mindig azt nézi, hogy hogyan tudta volna megakadályozni stb, holott lehet, hogy sehogy! :wink:
Nem, nincsen gyógysapink, még nem is hallottam róla! De szerencsére nem füles, idáig ez a második alkalom, hogy enyhe fülgyuszija van.

Hát a munkahelyen vissza KELL vegyenek, nem? Még akkor is, ha elmondom őszintén, hogy hamarosan szeretnénk babát. Mert ha időben megigénylem a Gyes-t és mire lejár a Gyed azonnal Gyes-en leszek, akkor nem rúghatnak ki, nem? Vagy van kiskapu ehhez is? Nem lennék meglepve....

Kép
Kép
dia123

Zsóf,
Most olvastam az utolsó hosszá szólásod, hát nem semmi! De ha ennyire sürgős, miért levélben értesítenek, miért nem telefonon hívnak be? Na meg a Klinikán hétvégén is vannak, ha oltári a gond, akkor nem várnának egy napot sem. Szegény, de elhiszem hogy tiszta ideg vagy, én is az lennék! Próbálj ne a legrosszabbra gondolni,!
Amúgy még amikor Virág újszülött volt, nekünk is jött hasonló a Klinikáról, kétszer is, és csak annyi volt hogy az újszülöttkori vérvétele nem volt 100% de mint utólag kiderült, újszülött kisbabáknál gyakran van ilyen, hogy kell néhány nap mire normalizálódnak a dolgok. Szóval nálunk csak biztosra akartak menni, hogy tényleg minden oké-e, és az volt :) Hátha nálad is csak valami ilyen van, lehet, hogy a műtét megviselte a szervezeted, és azt mutatták most ki. Azért kár, hogy a dokid nem mond valami pontosabbat. De nyugi, minden rendben lesz!

Kép
Kép
dia123

Zsófi, ne stresszelj!
Ez egy formalevél, mindenkinek ilyet küldenek és az egészségügyben szigorúan tilos bármit mondani telefonon! Elvileg...
Szóval nem azt mondom, hogy nincs semmi, de ne gondolj azonnal a legrosszabbra.
Ha méhen kívüli volt a babó, akkor meg bár ez pocsék és borzasztóan hangzik, de tudják Odafönn, hogy vigyázzanak Rád és így volt a legjobb. Nagymamámnak nem vették anno észre, csak amikor már nagyon késő volt, a harmadikkal és hosszú ideig feküdt élet-halál között emiatt. :? És nem is lehetett több tesóka. Na, de a lényeg, hogy ez utóbbi Rád abszolút nem vonatkozik, mert idejében észrevették. Reméljük pár vizsgálat, vérvétel és nincs semmi komoly.

Találtam egy peg perego 03 szabvány hordozót, állítólag alig használt, kinézetre elhiszem, talppal adják 15ért. Néztem a brendonban a legújabb szériát (ez eggyel régibb sztem) és csak a hordi 44e. Most vakarom a fejem..... Mert így nagyjából meglennénk. Mi elhatároztunk hogy várunk, mert a nyár sok változást hozhat és nagy eséllyel Levi nyár végére már nem akar babakocsiba ülni, így nincs értelme a tesókocsinak, max. egy fellépőnek. Tehát kocsink meg van a bergon, a peg perego. Csak a hordozónk lett lehasználva.
Más meg nem nagyon kell. Talán egy ágyikó majd, de az sem biztos.
Ja és tanácsot szeretnék kérni sima legkisebb legegyszerűbb esernyőkocsi ügyben, mert az már negyedik gyereket nem hiszem, hogy majd kibír. (eddig hárman gyűrték rendesen) Kinek mi jött be?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

köszi lányok! jól esik a kedvességetek!

Aproo, igazából nem derült ki, hogy méhen kívüli volt... meg az is fura, hogy a műtét napján a HCG hormonom, amit ugye Babó termel, ha beágyazódott valahova és elkezdett fejlődni, már csak harmincvalamennyi volt, szóval az rohamosan csökkent! de tényleg az emberre a frászt hozzák! :( remélem, hogy tényleg nem lesz semmi komoly gond! :(

remélem azért nálunk lehet majd tesó... :(

Dia, okés, megnyugodtam! a klinikával kapcsolatban, igazad van. ha olyan fontos lenne, miért nem telón hívnak... bár lehet, hogy nincs is meg a számom nekik, bár ezt nem hinném! most már beszéltem a dokimmal, szóval nem megyek be az ambulanciára, hétfőn reggel ott kezdek... :(

sophie27

ja, és nekünk Bébégo babakocsink van, nem a legegyszerűbb, mert pl. lábtartó, meg napvédő van hozzá, de nem is volt drága. 12.500ért vettem még tavaly! nagyon bevállt! szeretem, Beni is.

sophie27

Apró, ha tudok segíteni teszvesz ügyben, csak szólj, szívesen leütöm neked, ha átküldöd a linket, hogy mit, mennyiért;) ha még nem késő....?!

Zsófi, sajnálom, remélem semmi komoly! Próbálj nyugodt maradni, amennyire lehet, ha nagy gáz lenne, szerintem is hamarabb behívtak volna, nem várnának jövő hétig. Nem lesz semmi baj, érzem;)

Apró, nekünk Titi esernyőkocsija van, 6kg, szeretem, van lábtartója, karfája, napfénytető, esővédő. Én azt újonnan 18e-ért vettem. Ahhoz vettem most a lábzsákot, hoyg tudjak azzal közlekedni, ha sikerül végre a nagy kocsit eladni;) ma majdnem összejött.... de csak majdnem:(( na mindegy, van időm, nem kapkodok, max. elviszik, amit kinéztem helyette...

szegény kicsi Virágnak jobbulást kívánok és remélem Laura is jobban van már és az összes kis és nagy beteg?!
na megyek, elteszem magam holnapra, jók legyetek;)

sniky

Niki, köszi! én is érzem... szóval most már okés vagyok. holnap csinálok egy tesztet, nehogy tényleg még mindig poz. legyen, de nem lesz az! tudom! ;) (méhen kívüli kizárására...)

sophie27

Jobbulást kívánok minden kis és nagy betegnek!

Túl vagyunk a műtéten és a keddi szemszurin is. Dorci egy hős, nagyon jól viseli ezt a sok megpróbáltatást!
Szegénynek annyira látszik a szemein a sok macera. Teljesen a jobb vállára hajtva a fejét nézeget, mert a szaruhártyája is tönkre van, valamint vizszintes fölé nem emeli a tekintetét egyáltalán. nem is értem, hogy tanulta meg az arcjátékot, mimikát, hiszen szinte sose látja az arcunkat, csak a térdet ismeri behatóan. Állandóan elesik, megbotlik, ezért rengeteget kéretszkedik karba, ott érzi magát biztonságban.

Jövő pénteken varratszedés, aztán csak a következő alkalommal lesz újra altatásban szemfenék vizsgálat, akkor tudjuk meg, minden rendben.e odalent!

Barbi küldtem privit, nagyon fontos lenne a válaszod!!!

KépKép
koadri

Szegény kicsi Dorci, jobbulást neki, sajnálom nagyon ezt a sok műtétet, macerát, biztos szegényke is "unja" már. Van rá esély, hogy vége lesz ennek valamikor és nem kell többet műteni?!

sniky

Adri, köszi, hogy jöttél a hírekkel!!! Dorcinak millió puszi, és tényleg egy kis hős!

remélem, hogy hamarosan javul a helyzet, vagy legalább nem kell már ez a sok műtét!!! :(

szép hétvégét lányok! most megyünk a szokásos 7végi rohamra...

sophie27

Sziasztok!

Adri, de jó, hogy jöttél a hírekkel! Kitartás nektek! Én is azt akartam kérdezni, hogy lehet már tudni, hogy hol ennek a sok műtétnek a vége?
Jövő hét utáni hétre tervezünk egy talit, remélem össze tudjuk hozni, hogy nektek is jó legyen :D

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

negatív! ;) (más esetben nagyon nem örülnék neki, de most...)

sophie27

Szegény kicsi Dorca!Annyira sajnálom, hogy ilyesmiken kell keresztülmennie!Nekem még belegondolni is durva :(
Remélem ez már az utolsó műtét volt :roll:
Vendég

Zsófi, jaj, de jó, nagyon örülök, akkor ez a lehetőség legalább kizárva;)

sniky

CsAndi,
Elolvastam a cikket, nagyon hasznos volt, köszi! :)

Amúgy ami a Tgyás+Gyed-et illeti, megírtam a jogi fórumon amiket írtatok, hogy egy évre kell visszamenni az új jogszabály szerint, kérdeztem erről mit tud, és ezt válaszolta:

"Keverik a tgyásra-gyedre való jogosultságot. Ott kell a 365 nap, a régi 180 helyett.Amikor a járandóságok kiszámolásáról van szó, ott maradt a 180 nap."

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Látom, mindenki hétvégézik. Mi javulgatunk egyenlőre nincs láza Levinek, amióta kapja a cataflam cseppeket. ellenben minden nap délután hány egyet. Persze előtte jól túlpörög, de régen akkor sem jött ki az uzsi. Talán a antibio miatt, remélem elmúlik...

Én most picit szarabbul vagyok, folyamatosan görcsölgetek, már dupla magne B6ot eszem. Azt nem tudom mi van, de mondják az okosok, hogy a 12-13. hét tájékán áll át egy hormon és ezért normális, de azért majd jövő héten rákérdezek. Úgyis mennem kell vissza a fertőzések miatt laborokra. :?

Dia, ahogy a válaszból kivettem, a 180 nap a mennyiség kiszámolásához kell, de hiába, ha nincs meg a 365 nap jogosultság, mert akkor el sem kezdenek számolgatni.
Nekem viszont a tgyás maximalizálása furi, mert elolvastam a jogszabályt, de ezt sehol sem láttam. :?: :roll: Niki, ez pontosan melyik tv.-ban van? Vagy nem is törvény? Mert akkor megint vicces a dolog, hogy egy korm.rendelet negligál egy tv.... :?

Boni, hol vagy? Épp próbálgatjátok a tütüt?

NA, lépek, mert ma Pál napot ünnepelünk és összejön a Vukov család, leszünk vagy 20an, és szegény másik ág is be akart jelentkezni mára, de anyósom már 30 embert nem vállalt be. Valahogy megértem szegényt.... :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo-Zsófi, jó ünneplést, és jobbulást Neked, meg Levinek is még!

Zsófi, remélem Veled meg nem lesz semmi gond, és hétfőn kiderül hogy minden oké +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri, Dorca nagyon ügyi, neki is jobbulást, és én is remélem hogy tudunk találkozni hamarosan :wink:

yuyu79

Aproo akár 3*2 magne b6 is mehet ha görcsölgetsz :) illetve a magnezii citrici még jobb
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... arma/15952

de valóban a 12.hét után veszi át teljesen a progi termelést a méhlepény ezért is görcsölgetsz..dolgozik

ez volt dr. Boni magánrendelése

ja van egy apró titkom, ez se a mi hónapunk volt :lol:

ja autó csak hétfőn, ülés végül STM mert sikerült 15000Ft-tal olcsóbban hozzájutni teszin.

ha valamit le akarsz ütni teszveszen hivj és leütöm neked de ha csak valakit akkor is szólhatsz :mrgreen:

Zsófi ebben az esetben örülök a nega tesztnek..

gyönyörű Dorcinknak puszikák mennek!

barátnőm itt volt hétvégén, azért nem voltam aktív.
Vendég

Boni, tudom én és szedem is már duplán a megneb6-ot, de sztem nem lesz elég. Levinél is kellett a magnerot. Az erősebb...

Akkor már le is ütötted az ülést?
Szuper!
Majd a következő hónap!!! :-)

Asztalka kis székkel titkos? :wink: Én most azon filózom, mivel nem találtam teszin használtan fát (műanyagot nagyon nem szeretnék), hogy megkérdem az asztalost,mennyiért csinálná meg sima nyersen, majd mi lefestjük.....talán, de azért ha van tuti beszerző helyed...

Ja, beszéltem a polgival, de megint azt mondta, intéződik a dolog, várjak....meddig?? :?

Jaj, és persze Adrinak nem is írtam, azt hiszem...kicsit lyukas az agyam. Dorcád egy HŐS!!! De tényleg, borzasztó macera és fájdalmas egy szemműtét mindennel együtt és hogy ebből ennyit kibír és és és....szóval sok sok puszi Neki és le a kalappal. Remélem az eredményeitek meg szuperek lesznek és nem kell újabb beavatkozás már!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

szisz, még semmi konkrét a holnappal kapcsolatban??
én reggel megyek terhelésesre ,meg a postást is várom,de különben ráérnék.A kedd viszont nagyinap nálunk még mindig...szóval én most nem tudom hogy lesz, de vendégváróm már van...
Vendég

Hahó,

vagyok én is, csak egész nap "dolgoztam":) Nem tudom mi lelt, de már reggel ébredés után nekiálltam kenyeret sütni, mosni, porszívózni, ablakot pucolni (karácsonyi díszek miatt), majd megcsináltam a rakott brokkolit mire Ferci hazaért. Aztán nekiálltam csirkeszárnyat rántani, végül most sült ki a mecsi féle kakaós kalácsom:)) szóval egész nap tüsténkedtem, most meg jó fáradt vagyok:)

Ferci lement Barnussal sétálni, mert a gyerkőc "kikövetelte":) imád lépcsőzni és persze meg kell nézni a cicákat is, akik ott szoktak pocolni a fodrászüzlet lépcsőjén:)

Apró, megkeresem, hoyg hol olvastam a tgyás maximalizálást, de konkrátan emlákszem rá, hogy így van, ha a két gyerkőc között nem mész vissza ténylegesen dolgozni 360 napot, akkor maximalizálva van, a minimálbér 2x-ből számolják, úgy mint a gyednél.

Dia, ez tisztasor amit a csaj válaszolt, a 360 nap a jogosultsághoz kell, a számolásnál lehet, hogy csak az utolsó 180 napot nézik, bár én itt is 360 napra emlékszem...

Sziszka, szólj, ha már tudod, hogy mikor jöttök, jó lenne találkozni;)

sniky

Apró, bocs, helyesbítek, a tgyást a szerződés szerinti bérből számolják, de max. a minimálbér 2x-nek 70%-a lehet, ha nem mész vissza ténylegesen dolgozni.

sniky

Aproo ez sima etetőszék ami asztallá székké alakítható

http://www.babavilag.com/market/1846/pi ... FAETEO.jpg
Vendég

Sziasztok!

Ahhoz, hogy hétfőn jönnünk kelljen, ahhoz pénteken már telefonálniuk kellett volna, de nem ették, remélem nem azért, megint kevernek valamit, kicsit unjuk már a dolgot :(

Csandi, tudom, hogy a kedd nagyinap, majd meglátjuk....

Sniki, nem semmi vagy :) Hogy csinálod a rakott brokkolit?

Zsófi, örülök ;)

Boni, nem is tudtam, hogy te ilyeneket is vállalsz ;) Alkalom adtán én is szólok majd ;) :D

Apró, nekünk is fa asztalunk van kis székkel, Kikában vettünk 12.000 volt, asztal+2 szék együtt, az Ikeában is néztem, de ott többre jön ki és egy színű, a miénk pedig jó színes, ilyen:

http://picasaweb.google.hu/farmer72/Nov ... 4039681506

Mi nemrég értünk haza az Avatarról, nagyon örülök, hogy hallgattam rátok, mert nagyon tetszett! Málnus meg Mamázott, ő is élvezte, csak annyira elfáradt, hogy nem is akart fürödni, egyből aludni ment :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Apró:

http://www.kalkulator.hu/szakmai_forum/ ... ed?wa=hk04

nem találom, azt ahol olvastam, de az is lehet, hogy a családineten a szakbarbárhoz intézett kérdések egyikében, illetve a fenti hozzászólásban is van egy hasonló kérdés.... mintha úgy emlékszem, hogy a tgyás igénylő kitöltési útmutatójában is benne lenne, de nem biztos....

sniky

Sziszka,

Rakott brokkolim:

külön megfuttatom a darált húst, hagymán, sózom, borsozom, pici vegeta, pirospaprika. Előfőzöm a rizst, összekeverem a husival, rakok bele tejfölt, reszelt sajtot, összekeverem. Picit megpárolom a brokkolit, vegetás, sós vízben, majd jénai aljára brokkoli, rá a rizses husi, tetejére brokkoli, majd tejföl, sajt és irány a sütő kb. 40-50 percre. Jól összesütöm, mikor a sajt is rápirul, elzárom és kész:)

Isteni lett, Barnus is tolta, na meg az alábbi kalácsot is, ami inkább csoki lett kicsi kaláccsal:))) nagyon vékonyra nyújtottam a tésztát, így inkább a csoki dominál benne, de isteni lett, íme a látvány:))

Kép

sniky

Snicky te is megkívántad a rakott brokkolit? Miksának is nagyon bejött múltkor :lol:
én is én is kakaós kalácsot!

én most bolognai töltött pizzát csináltam hétvégén

SZisz most már hívhatnának :?
ez a kis asztal székekkel nekem is nagyon tetsz,csak nálunk kicsi a hely
:cry:
Vendég

Sicky nyitom ablakot jáj de guszta! :oops: :lol:

én is így csinálom brokkolit illetve én hozzákeverem még a bolognai spagetti alapot a husihoz :D
Vendég

Én a kenyérhez kaptam kedvet, csak holnap 11-kor érek haza, így ma 11 után kell begyúrnom :) DE ez is nagyon jól néz ki. Szerintem a héten a brokkolit is kipróbálom, én rakott karfiolt szoktam ugyanígy csinálni, hogy miért nem jutott még eszembe brokkolival ? :roll:

Boni, nekünk van egy hatalmas nappalink, bár tulajdonképpen az egész ház egy nagy játszótér :) (Mellette már csak egy gyerekszoba van...)

<
sziszka78
Tolna

Julcsis, ti már haza is jöttetek, vagy Füredről irkálsz????
Milyen/volt????

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boni, igen, megkívántam Miku után szabadon, na meg ehhez volt itthon alapanyag. Mostanában így főzök, pusztítom az itthoni készletet, főleg a mélyhűtő tartalmát muszáj, hogy aztán után tudjam tölteni:) december elején telepakoltuk husival, még mindig van belőle:) éljenek a tescos akciók:)

Boni, gyertek át holnap, van még rengeteg kakaós kalács:) naaa?

Szisz, én is általában karfiollal szoktam csinálni, de brokkolival és zöldbabbal is isteni;) kenyeremből már csak pár szelet van:)

na, megpróbálom letenni Barnust, mert már nagyon pörög:)
halkan jegyzem meg, azóta is jól alszik éjjelenként, 1 estét kivéve:) ma 1 hete nem cicizünk;) viszont tápszert, tejet, kakaót, turmix-ot továbbra sem hajlandó meginni, megpróbálom még a Mildibé babános tápszerét, Szuszu arra esküszik... hátha....

na szép álmokat lányok, holnap jövök;)

sniky

Snicky mennék,de holnap megyünk csak autóért, gyerekülés sincs még, :cry: bkv val meg macerás...
ja melleslegés ez sem elhanyagolható fáj a torkom is :cry: de pótoljuk :wink:
Vendég

Niki, nagyon ügyes Barnus egy hete még te sem hitted volna el :D
Azok közül amit felsoroltál, Málnus sem hajlandó semmit sem meginni, így nekünk is csak a tejtermékek jöhetnek szóba...
Begyúrtam a kenyeret, de csak tönköly lisztem volt itthon, remélem ez nem befolyásolja a végeredményt....

Egyébként nekem a legújabb újításom a zsemle sütés, az utolsó kelesztés után kiveszem a kenyérsütőből az alapanyagot, zsemléket formázok belőle, és kelesztem még egy fél órát, aztán fél óra sütés és ennyi Málnus jobban eszi, mint a kenyeret....

Jó éjt mindenkinek.

Szisz

<
sziszka78
Tolna

sziasztok lányok!

nem hiszem el, hogy én vagyok az első... :)

itt ücsörgök a baross u-i mekiben... már reggeliztem is, a tea rohadt rossz, pedig a gyógyszert is be kellene vennem!

megvolt a vérvétel! elhoztam a szövettani leletem. igazából még nem beszéltük át, de az én olvasatomban az van, hogy mivel nem volt a mintában chorionboholy, így a méhen kívüliség nem zárható ki. de mivel negatív lett a tesztem, és a vérvétel is az lesz, hát ennyi! majd megpróbálom átbeszélni a dokibácsival a dolgokat. köv. terhesség, meg ilyenek, bár még nem jött meg, mióta... :S

Niki, nem semmit dolgoztál a 7végén! :) nyammi kakaós kalács! jól néz ki nagyon, meg ez a brokkolis is jól hangzik!

Aproo, erről a Boni által említett magnéziumról én is csak jót hallottam! vigyázz magatokra!

kis szék+asztalka, nekünk micimacis van, auchanból! de az is színes! sztem asztalos drágán csinája ezeket a motyókat, mert simán ki lehet fogni akciósat. bár férjem már nagyon szídja magát, hogy megvettük, mert Beni még nem ül le hozzá játszani, rajzolni, csak hurcolja ki-be a szobák között, és már mindenhol megfogta a falat a festék :(

polgi eléggé ráér... :( milyen volt a családi buli?

Boni, jobbulást! miért titok, hogy... ? sajnálom! mikor szánja rá magát urad? vagy hogy állapodtatok meg? 1 évig próbálkoztok? én szorítok!!! (magunknak is! :D)

lányok, köszi a drukkokat! tényleg!!!

Julcsi, jó pihit nektek!

Ritus, nem mész még szülni? :) drukkolunk ám!!!

nem is tudom, hogy mit akartam még...

szép napot!

sophie27

Zsófi - nagyon örülök a jó hírnek. Gondoltam, hogy nem lesz semmi, és nem szép tőlük, hogy így paráztatnak!

Ránk is ránk jár a rúd :(. Bedöglött a kocsink, nem indul, valószínűleg vontatni kell a szervizbe, jött egy 30000 Ft-os gyorshajtási bírság, pedig a párom sose hajt gyorsan (persze egy olyan úton, ahol végig 70-es tábla van, csak 1 helyen 50, és nem vette észre, de a rendőrök persze ott állnak), és még Emma kiságya is leszakadt megint. Majdnem megvettük Veráék ágyát, de most spórolnunk kell. Úgy tűnik, meg tudjuk szerelni a mienket.
Meg tegnap jól felhúztam magam, mikor megtudtam, hogy a sztrájkoló buszsofőrök simán jóval többet keresnek, mint a párom, aki építész, egyetemi 5-ös diplomával, külföldi tanulmányi gyakorlattal és munkatapasztalattal, különböző díjakkal (pl. év háza az idén), és épp egyik legnagyobb múzeumunk bővítésén dolgozik... mellesleg az iparon dla-zik. Szerintem ez gáz, de lehet, hogy mi csináljuk nagyon rosszul. Hát igen, a kapcsolatok kiépítését mindig is rühelltük, lehet, hogy ez a baj. Na nem panaszkodom többet, csak kikívánkozott.

sushy

[quote="sophie27"]s írta:sophie27ziasztok lányok!

Boni, jobbulást! miért titok, hogy... ? sajnálom! mikor szánja rá magát urad? vagy hogy állapodtatok meg? 1 évig próbálkoztok? én szorítok!!! (magunknak is! :D)

viccnek szántam
:roll: :lol:

még várunk

:lol:
Vendég

Sziasztok!

Huh, iderogytam picit, mert nagyon elfáradtam. Végre tegnap bedobozoltuk a rég nem használt videokat, így felszabadult egy csomó hely, szóval kikerülhetett a gyerekszobából 4 konyvespolcnyi könyv. Azokat rendeztek, poroltam és hordtam ki mindenfelé, ahol volt még egy talpalatnyi hely. A polcokat is sikerült átrendezni, de bevallom eléggé elfáradtam... :roll: :oops:
Elhatároztam, hogy nyárig megpróbálok sok dekorációt gyártani a falra, helyet csinálni a játékosdobozoknak és a babakönyveknek, szóval hogy végre annak a szobának némiképp gyerekszoba jellege legyen. Remélem sikerül!

Zsófi, nagyon örülök, hogy minden okés és hajrá beszélgetés!
Igen, a színes székkel, asztallal nekem is ez a bajom.
Szemezek egy használt ilyen etetőszékből átalakíthatós kombóval, aztán majd mi átpácoljuk, ha kopott.

Sziszka, azért köszi az ötletet, de nekünk még a kikaás is csillagászati. Néztem teszen, olyan 3-4000 körül már egész pofásak vannak.:-)

Anna, igen, ezen én is rettenetesen felhúztam mag, kerek dupláját fizetik a buszsofőröknek mint Péternek és a sofőrök minden 12 órás nap után kötelesek egy napot pihenni otthon. Péter meg éjjeli ügyeletből megy dolgozni másnap. De mindemellett megértem őket is és nem ártott volna ha pl. az egészségügyi is csatlakozik, meg a pedagógusok. Mert sztem ez a két legnagyobb gányban lévő terület.
Ágy: Levi is még a keresztapukája 30 éves ágyán szuszózik, szegény már kétszer szakadt be, szerencsére már akkor, amikor alacsonyra volt állítva. De én is filózom egy ágyon főleg, hogy mi nem akarjuk még matracra szoktatni a fiatalurat.
Autóhoz kitartást, és ha megengedsz egy ötletet: ha nem nagyon sürgős, várjatok amíg nincs ilyen retek hideg a vontatással. Mi ugye karácsony előtt ugyanígy jártunk és mivel kemény mínusz volt befagyott a felpumpált fékpedál és a szervokormány is. Nagyon gáz úgy vontatni, hogy se féked, se kormányod. Én rettenetesen féltem végig, pedig itt nincs is akkora forgalom mint a városban.

Boni, szupi az avatarod.

Ritus????

Jaj, Levi 20 percet aludt, a csudába. Megpróbálom visszaaltatni, mert ennek nem lesz jó vége, nagyon nem.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok:)

Szisz, igen, én sem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen fog menni és végre én is alhatok egy kicsit, még vagy fél évig:)), mert utána szerintem tuti nem fogok egy jó darabig:) egyébként egyszer kétszer eszébe jut és mondja, hoyg cici, de rögtön mondom neki, hogy "Barnuska már nem cicizik, tudod..." és beletörődik, szó nélkül, nincs semmi hüppögés sem.

Boni, jobbulást a torkodnak és szavadon foglak, ami a bepótolást illeti:)

Zsófi, örülök, hogy nincs baj, szorítottam érted nagyon.

Ritusról egyelőre semmi hír, bár 7végén biztos voltam benne, hogy szülni fog, ugyanis egyik éjjel végig jóslói voltak, másnap is 5, 3 perces fájásokkal bement az Istvánba, de onnan hazaküldték egyelőre, azóta pedig leálltak a fájásai. Ma még nem beszéltem vele, de nemsoká fogok, ha van vmi szólok úgyis rögtön:)

sniky

Anna, sajnálom a kocsis mizériát, mi nyár közepén ittuk a levét vagy másfél hónapig, sajna az összes pénzünk ráment, amit télire akartunk megspórolni, most is érezzük a hatását rendesen:((

sniky

Anna sajnálom az autót meg a böntető csekket is :cry:

Aproo megirigyeltem, hogy mindenki a csemetével van az avataron :wink: :lol: jó ez az etetőszékes kis asztal.. ha jön vendéggyerek csak sitty sutty összerakjuk és máris két etetőszék van :lol:

ne erőltesd meg magad!

én is most szernék megint újítani Zsiginél. a falra még vannak szabad helyek!

b]Snicky[/b] vigyázz, mert apa most van a szerződést aláírni, ülést meg postázzák ma :lol: Ritusnak kitartás!
Vendég

Sziasztok!

Laura mostmar jobban van, a kohoges ez az orrfolyas elmult nagyjabol,ma megyunk majd vissza a dokihoz. Remelem lassan majd mehetunk megint gyerekek koze.

En most nem a legjobban - begorcsolt teljesen a hasam, de lehet hogy csak azert mert most kellene megint megjonnie...Probalok delutan pihenni.

Pentek este szinhazban voltunk, a Csokos asszonyt neztuk meg - jo volt nagyon. Utana meg beultunk teazni meg sutit enni egy kavehazba - jo volt egy kicsit kettesbe lenni a ferjemmel. Laura a nagymamanal aludt, teljesen jol elvolt, nem is hianyolt bennunket, bar azert megorult amikor megjottunk. :) Tegnap vendegeink voltak - en is ilyen kalacsot akartam sutni, de nem volt hozza energiam, igy csak egy muffinra tellett, de az is finom lett.

Zsofi - orulok, hogy minden rendben van!
Anna - auto :( A holnaprol majd beszeljunk meg.
Dorca tenyleg egy kis hos - remeljuk nem kell mar sokat szenvednie!

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Úgy néz ki mégse leszünk bárányhimlősök, csak épp erről elfelejtett tájékoztatni az illetékes. :twisted: :twisted: Vasárnap este felhívtam az ismerősöméket ,hogy van a kisfia stbb.... erre közölték hogy nem bárányhimlős, hanem az oltástól voltak pöttyei de már halványulnak is. Mi meg ezért mondtunk le minden programunkat , hogy ne fertőzzünk meg másokat! Rendesek! Ettől függetlenül mégis jobb lett volna átesni már rajta.

Hihetetlen mód végre megjött a kanpénk is pénteken, erre vissza kellett küldeni az egyik felét mert nem csinálták meg felnyithatósra. Ráadásul a színe se az lett amit én választottam :( De ez apro gond mert ez is tetszik.
Áron iszonyat hisztiket vág le, néha a fejét veri be épp ahol van fal, föld, szekrény , széklába...... nem értem, pedig figyelek rá és próbálok a kedvében járni, játszunk meg minden. De leginkább akkor csinálja ha valamit nem engedek neki. Mi a fenét lehet ilyenkor csinálni ne figyeljek rá?
Már látszik végre a 7-8dik fog is , és eléggé duzzattak az első jövendő rágók is.

Aproo nálatok mi újság himlő ügyben? Ügyesek vagytok ,hogy ilyen sok mindent elpakoltatok, a cél érdekében mindent!!! Milyen dekorációt fogsz készíteni ?

Anna sajnálom a kocsit , kiságyat, :(
BKV busz sofőrök tényleg röhej amiért sztrájkolnak, holott jól keresnek és nem dolgozzák magukat halálra. Sajnos manapság nem nagyon éri meg diplomásnak lenni :(

Sniky iszonyat guszta lett a kalácsod és látom neked sem folyt ki a csoki :? :? Barnus igazán ügyes, hogy ilyen szépen viseli a ciciről való leszokást. Nem igényel innivalót azokban az időkben amikor eddig felkelt? Akkor ő most átalussza az éjszakát?

Andimék is pár hete szoktak le a ciciről de Zsófika még mindig nyuzza. Cici már nem kell neki csak ugyanúgy felkel, és hajnal 4-5körül követeli a tejcsijét :D

Zsófi szerencse hogy nincs semmi komoly, annyira undok dolog így beparáztatni az embereket egy levéllel. Méhen kívüli meg szerencse hogy nem lesz .

Yuyu jók a füredi képek Eni nagyon cuki , látszik hogy élvezi a vizet :D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Aproo szék+kisasztal sztem asztalos bazi drága lesz érdemes körül nézni itt ott! Sztem az ikeás nem annyira vészesen drága és elég strapabíró http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/87474709

Barbi hogy vagy???

Ritusnak kitartás már nincs sok hátra!!! :)

Dorkának mielőbb felépülést gyógyulgatást a szemecskéknek!

Dia hogy van Virág?

CSandi hogy van Csengi popija helyre jött már?

Sniky írok ám majd neked is a kérdéseimet , de most is felkelt Áron :wink: ilyenkor meg gép kikapcsol vagy szétszedi nekem az egész berendezést :)

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?