Dögrovás, na jó, csak hányinger, de nem csökkenö tendenciá.
Már lassan az evésröl is leszokom, semmihez nincsen kevem. Tegnap ezért nem sütöttem, csak ma az almatortát.
Almán és savanyú uborkán élek, mégis hízok.
Kédés: ez a kalácsrecept nekem olyan furcsa. Miért nincsen a tésztájában vaj? Mindenki a recept szerint csinálta? Nem merem megcsinálni, amíg erre nem derül fény.
Szerdán Eni osztályát kísérem megint valahová. Már nagyon rám van kattanva a tanárnö, pedig megfenyegettem, hogy most is elviszem az egész bandát magammal!
Pénteken szintén jelenésem van a suliban a félévi teljesítmény miatt. Itt nincsen bizi meg ilyenek, hanem személyes beszélgetés.
Imi beiskolázását is sürgetem, lassan haladunk is, noha ö is olyan határeset, mint Eni. Iminek a személyisége áll az utjába, vagyis a visszafogott jellege. Akárkivel ö nem elegyedik szóra, föleg nem egy vadidegennel, aki rögtön akar töle valamit. Rázós ügy lesz ez is.
Nekünk is bedöglött az autónk, de majd meggyógyul. Valószínüleg az idöjárás adja neki meg a magáét, semmi nagyobb gond. Majd ha kiolvad, menni fog.
A házat lealkudtuk 230-ra 275-röl, de más is annyit adna érte, így nem hiszem, hogy mi kapjuk. Meg hát annyira nem is vagyunk meggyözödve róla, hogy ez nekünk minden áron kell. Vegyes érzelmekkel viseltetünk iránta.
Most mennem kell a páromak segíteni, aztán megyünk bevásárolni. Lassan nem gyözzük a sáskaraj etetését!
Mindenkinek jobbulást, az autóknak és az ágyaknak is!
Puszi: én

<

[/url]