A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Dögrovás, na jó, csak hányinger, de nem csökkenö tendenciá. :(
Már lassan az evésröl is leszokom, semmihez nincsen kevem. Tegnap ezért nem sütöttem, csak ma az almatortát.
Almán és savanyú uborkán élek, mégis hízok. :(
Kédés: ez a kalácsrecept nekem olyan furcsa. Miért nincsen a tésztájában vaj? Mindenki a recept szerint csinálta? Nem merem megcsinálni, amíg erre nem derül fény. :oops:

Szerdán Eni osztályát kísérem megint valahová. Már nagyon rám van kattanva a tanárnö, pedig megfenyegettem, hogy most is elviszem az egész bandát magammal! :)

Pénteken szintén jelenésem van a suliban a félévi teljesítmény miatt. Itt nincsen bizi meg ilyenek, hanem személyes beszélgetés.

Imi beiskolázását is sürgetem, lassan haladunk is, noha ö is olyan határeset, mint Eni. Iminek a személyisége áll az utjába, vagyis a visszafogott jellege. Akárkivel ö nem elegyedik szóra, föleg nem egy vadidegennel, aki rögtön akar töle valamit. Rázós ügy lesz ez is.

Nekünk is bedöglött az autónk, de majd meggyógyul. Valószínüleg az idöjárás adja neki meg a magáét, semmi nagyobb gond. Majd ha kiolvad, menni fog. :) Fö az optimizmus!

A házat lealkudtuk 230-ra 275-röl, de más is annyit adna érte, így nem hiszem, hogy mi kapjuk. Meg hát annyira nem is vagyunk meggyözödve róla, hogy ez nekünk minden áron kell. Vegyes érzelmekkel viseltetünk iránta.

Most mennem kell a páromak segíteni, aztán megyünk bevásárolni. Lassan nem gyözzük a sáskaraj etetését! :)

Mindenkinek jobbulást, az autóknak és az ágyaknak is!

Puszi: én
Vendég

és ez se olyan nagyon drága, de ugyanezeket ki lehet fogni teszen, vaterán is
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20072816

mecsi, igen ez csak 2-3napos szokott lenni amíg nagyon durva aztán egyszercsak elmúlik :D csak véres még sosem volt és az egy kicsit aggasztott.

én is pont tegnap este gondoltam ritusra, hogy ő már igencsak időben van és bármikor jöhet a jó hírrel.kiváncsivagyok, hogy ez a szülése könnyebb lesz-e!no meg drukkolok is ezért neki!
Vendég

Sziasztok!
Én is gályázok, próbálom nagy takarítani a házat, Apa és Málnus közreműködésével, az az igazság, hogy Málnus imádja a Kenyér morzsát visz a hangya című Gryllus dal, és egyszer talált a konyhában hangyát, elkezdte kenyér morzsával etetni, két három nap alatt annyi hangyánk lett, mint a fene, most nem győzöm írtani őket, pedig olyan édes volt :D
A kenyerem szuper lett, jó ropogós a héja, és isteni finom.

KÉrdés, nincs valakinek kinőtt tescos 1-1,5 korig való kinőtt vagy felesleges hálózsákja? mi most nőttük ki az egyel kisebbet, gondoltam, hátha valakinek van már felesleges...sajnos ezt a típust már nem lehet kapni...

Hívtuk ma a Bankot is, megint csak annyit tudtak mondani, hogy a héten...szóval fogalmam sincs, hogy mikor jutok el hozzátok....

mennem kell, Málnus nyűglődik

folyt köv...

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!Nekünk van egy használaton kívüli tchibós hálózsákunk ami kb 2 éves korig jó!Patenttal álitható a hossza.Miku 1 x aludt benne azóta nem hajlandó hálózsákban aludni.

Jobbulást a betegeskedőknek!
vera
l.veronika

Vera! De jó :D Alkudjunk meg rá :) Amikor jövünk el is hoznánk...és köszönjük!

Közben el is felejtettem mit akartam még, de már hívnak is a fürdőbe...

<
sziszka78
Tolna

lányok, bakker 8,3 lett a cukrom :cry: :cry:
nagyon el vagyok keseredve :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok lányok!

Engem ért a megtiszteltetés, hogy megosszam veletek a csodálatos hírt:

Fityus Zalán ma este kb. 3/4 órája megszületett 3300gr-mal és 54 centivel. Mindketten jól vannak, ahogy Ritus fogalmazott: "jött, mint a gyorsvonat" :) reggel mentek be a kórházba, de onnan még hazaküldték őket, majd du. 4 körül ismét bementek és burokrepesztés után 1/4 7-kor megszületett a pici fiú:) anya és baba is jól vannak;)[/b]

sniky

De jó gratulálok !

és minden új kismaminak is.

És minden kisgyerek gyönyörűűűűű!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

na még egy jó hír, bár nem ilyen jellegű;) 2 perce eladtam a babakocsit is a teszveszen, így meg tudom venni, amit kinéztem:)

http://teszvesz.hu/item892646221_graco_ ... ml#gallery

sniky

Hurrá, hurrá!
Gratulálok Zalán babához! Csodás nevet választottak Ritusék!
És szuper, hogy gyorsan megszületett a kicsi fiú!

Csandi, sajna most nincs előttem, hogy mennyi lenne a normális, de remélem kordában tartható azért a dolog. Neked Csengivel nem volt ilyen gondod, nem?

Nálunk kész katasztrófa a fiatalúr, végül nem aludt vissza, apa meg ugye 6ra ment ügyelni, így kissé nehezen viselem a mai napot.

Ja, és egy dolgot akartam kérdezni, hátha volt már vkinek....majdnem az ügyeleten kötöttem ki mér kétszer, de lehet, hogy nem úszom meg a dokit: szóval eddig azt hittem az antibio mellékhatása, de nem. Minden vízszintbe fekvés után egyszerűen nem bírok pipilni. Hiába kell veszettül, "megáll" az ajtóban és nem jön, csak feszít és rettenetes fáj. Napközben nincs ilyen gondom, de éjjel 3x is felébredtem arra, hogy nagyon kell, aztán jöttek a csillagok. Kb. olyan érzés, mint amikor sokáig visszatartja az ember és utána nem akaródzik megindulni egyáltalán, vagy csak nagyon lassan. Na, bocsánat, lépjetek át rajta, de hátha ismerős a szitu. A baba csak nem nyomhat semmit sem a maga 10 centijéval, nem? :oops: :oops: :cry:

Niki, meg akartam köszönni a tgyást már vagy ezerszer... :oops:

Ikeás tippeket is köszi, de nekem és Levinek is azok a pici székek jönnek be aminek van karfája, mint az etetőszékeknél.

Ja, és van hírem az önkoritól is...de most mennem kell, Levi egyedül nem bírja, este majd jövök!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hú, Zalán babához nagy-nagy Gratula!!!!

Csandi, nagyon sajnálom, akkor most diéta? Beszéltél már a dokiddal?

Niki, éljen a babakocsi!

Ebyém gyermek teljesen rákattant a teletubbie-ra.. Karácsonykor apával nézték kb. 10 percet, azóta semmi, erre ma előkerült a szekrényből egy kis figara, odament a tv-hez, és követelte, hogy tegyük be neki....azóta most nézi 4.-szer....hihetetlen, eddig szinte semmi ne kötötte le....
Apró gyere majd í hírekkel, pisiléssel nincs jó ötletem!

<
sziszka78
Tolna

Niki, köszi a jó hírt Ritusékról!!! gratulálunk kis Zalánhoz, meg a gyors szüléshez is!!! de jó neki! ;)

gratula a babakocsi eladáshoz is! majd dobj képet az újról! ;)

Aproo, huh, nem semmi lehet ez a pisis dolog! pedig más csak nem lehet, ha nem mondjuk valami kő!? vese, epe. nem tudom. ez baromság szerinted? vagy a baba nyom valamit mégis... :S

Csandi :( nagyon sajnálom a cukrod! ez a terheléses? vagy az éhgyomri? kell most menned dietetikushoz? biztosan rendben lesz, csak kell tartani a szigorú diétát :(

Sziszka, mi nem vagyunk zsákosak! :(

Anna, nagyon sajnálom az autótokat! na meg tökéletesen megértem a BKVsokkal kapcsolatos aggályaidat! :( tényleg felháborító...

Barbikám, nagyon sajnálom, hogy rókakoma még mindig a vendéged! :( remélem, hogy Imi beiratkozása simábban fog menni, mint annó Enié! illetve a sulis program is jól alakul. a házat pedig csak akkor vegyétek meg, ha béreljétek, ha úgy gondoljátok, hogy szívesen élnétek benne!

Mazska, Aproo, próbáljatok pihizni! nehogy túlhajtsátok magatokat!

nekem nagyon jól alakult a dokival való megbeszélésem! szerencsére tényleg nagyon rendes velem mindig! azt mondta, hogy 2 mensit kell várni, az elsőnek a műtéttől számítva 3-5 héten belül meg kellene jönnie. és utána jöhet a baba project élesben! ;) a szövettani leletemet átbeszéltük. elmagyarázta, hogy a méhben ilyenkor vannak anyai szövetek, meg magzatiak, és, hogy nálam nem találtak benne magzatit, de amúgy minden okés! szóval a HCGm 0 lett.

na. megyek. tusolok, aztán filmezünk! holnap már vagyok, majd jövök még!

betegeknek jobbulást! jó éjt!

sophie27

Rituséknak nagyon sok puszit küldünk a családbővülés alkalmából :lol:

Sziszka képzeld Zsiga meg elkezd sirni ha a Teletubbies ban jön a telepuding rész vagy a porszivó.. szóval neki meg ez nem jött át :lol:

kenyérképet! :wink:

Snicky éljen éljen babakocis! nekem is ez a favorit! :lol:

Aproo én valami felfázásra, bacira tippelnék vagy tényleg nem lehet vesekő? és azt most pisilnéd ki? mindenképp doki :cry:

lányok az autónk egy hajó :shock:
Vendég

a terhelés utáni érték 7,2-7,4-ig normális
nem volt még soha ilyen problémám.

holnap dietetikusos konzultáció...

Hajrá Zalán!ügyes voltál!Üdv itt kint!
Úgy látszik tényleg amikor meglátta Ritus akkor biztos volt a nevében már :D
Vendég

Apró, sajnos nem tudok erre mit mondani, sajnálom, rmeélem semmi komoly?! nagyon rossz érzés lehet...:((

Zsófi, belinkeltem az új babakocsiról a képet:) Graco Quattro Tour Duo Gasha:) egy álom:))

Andi, sajnálom a cukoreredmény, de én úgy emlékszem, hoyg ez így magas:( de ne ijedj meg azért, sógornőmet is diétára fogták, de szerinte simán be lehet tartani, nem vészes. Bár tudom, ez nem biztos, hogy vígasztal....

Boni, örülök, hogy jó az új autó;)

sniky

Nagy-nagy gratula Rituséknak Zalánhoz :D :D :D Tök jó hogy ilyen gyorsan ment és hogy jól vannak mindketten :D :D Puszi nekik és sok tejecskét!!!

Mi még üdülünk, innen irogatok Füredről, és képeket is innen tettünk fel picasára ;-)

Aproo jobbulást, Csandi sajnálom a cukrot :(

yuyu79

Niki, jaaa, bocsi, most láttam csak, hogy említetted! tényleg nagyon klassz a járgyány!

sophie27

Boni grat a kocsihoz, Niki nektek meg a szép babakocsihoz!!! Enikő már leszokott a babakocsiról, de azért még nem egyszerű vele sétálni... de max beszerzünk egy fellépőt ha kell :wink:

yuyu79

Csak nem én leszek a következő aki szül?? :oops:
Legalábbis remélem nem akar senki beelőzni :wink: Fura, nekem még mindig úgy tűnik, hogy még van időm...

yuyu79

Julcsi de jó lehet Nektek :lol: bizony bizony, nemsokára te jössz :wink:
Vendég

Julcsi, és hogy bírod? Én ilyenkor már kissé bezárkózott voltam. Lementünk apusommal Balcsira, de pont elég volt 1 nap. :roll:
Na, mindjárt én is meglesem a képeket!

Hát, a melóhely cirkuszos kicsit. Bár sajna nem hivatalos az info, ezért nem tudok lépni sem....de mondta a kollégám, aki az ügyet intézi majd, tehát nem döntéshozó, hogy az a verzió, hogy 3 hónapos megbízási szerződés..... :shock: :shock: :shock: :shock:
Ami azt jelenti, hogy nem válok jogosulttá sem a gyedre, sem a tgyásra majd, sőt elveszítem a mostani gyedemet is (mert az szerzett jogként megmaradt a mostani verzió szerint)...tehát sokkal rosszabb, mint a nagy nulla. De mivel Ő nem döntéshozó, amikor mondták neki, csak kerek szemekkel nézett, de nem szólt. Most megkértem, hogy mivel holnap úgyis megy a jegyzőhöz, akkor mondja már meg, hogy ez nagyon nem tuti.
Csak azt nem értem, ki ötölte ezt ki. Na, és persze a polgi egész héten külföldön, tehát febr.1-től már tuti nem lesz munkaviszonyom. :evil: Komolyan ez a sírjak vagy nevessek kategória.
A legszebb, hogy mivel papírokat nem írtam alá, kifizetés nem történt, így senki sehova nem jelentette le a munkaviszonyom megszűnését, tehát kézenfekvő lenne jan.1től egy hosszabbítás. Semmibe nem kerülne, ez lenne a legegyszerűbb, de úgy látszik ez csak a humános kolléganőmnek jutott eszébe, felsőbb körökben nem...
Szóval most újabb idegtépő várakozás, nulla eredménnyel.

A kő jó ötlet, de inkább homok, azt viszont a vizeletvizsgálat kimutatta volna múlt héten elvileg. Majd külön rákérdezek ha megyek vissza laborra.
Ami nem tudom mikor lesz, mert ma kerek 4,5 óra telefonálás után végre felvette a rendelőintézet és persze Levente szívemnek pont akkor kellett az állába döfnie egy salátakiszedőt, így kb. 5 mp után le kellett tennem a telefont, mert semmit sem hallottunk a nővel. Így ma gyakorlatilag komolyan nem volt 3 percem hogy magammal/Mazsolával foglalkozzam. Az ilyen napokon azért ki tudok picit készülni, amikor egy tetves telefonbeszélgetés is kudarcba fullad. :roll: :oops: :cry:

Na, majd holnap próbálkozom....

Niki,és ez befér egy sima kocsi csomagtartójába? Jól néz ki a járgány nagyon! És alig kell ráfizetni. Remélem bejön majd a lurkóknak.
A Titi esernyőkocsit hol vettétek? Mert sehol sem találok a neten, csak triont, de az más...

Többiek, esernyőkocsi ötletek? (Zsófi, Neked köszike)

Tényleg, Csandi, Nektek sikerült lecserélni? Milyenre?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Eloszor is nagy gratula Rituseknak! Orulok, hogy minden rendben volt es ilyen gyors volt a szules.

Sniky - jo a babakocsi, csak a sulya remisztett meg (18 kg). Majd meseled el a tapasztalatokat, mert lehet, hogy meg nekunk is szuksegunk lesz ra. (Laura egyenlore meg inkabb a babakocsiba jon, vagy ha gyalog is indul neki, mutatja, hogy azert vigyuk a babakocsit is am)

Aproo - remelem elmulik, szerencsere nekem nincs ilyen gondom.

Csandi - remeljuk nem lesz veszes a dieta.

Mi voltunk az orvosnal - Laura szerencsere meggyogyult, ugyhogy mostmar kimozdulhatunk vegre. En is jobban vagyok, lefekudtem delbe es utana elmult. Ugy tunik a pihenes a legjobb modszer.

Boni - orulok, hogy jo az auto! :) Valamikor mostmar tenyleg talalkozhatnank :)

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Apró, sajnálom ezt a hercehurcát a munkahelyeddel, van bőr a képükön és persze a polgi meg mossa kezeit, még csak nem is tudsz vele beszélni...:( én simán indítanám a munkagyi pert ebben az esetben! Mégis hány békát kell még lenyelj, miközben ez a helyzet őket egyáltalán nem izgatja... brrrr. nagyon, de nagyon mérges vagyok!!! ne hagyd magad nagylány!!!

Mazska, örülök, hogy meggyógyultatok, vmikor összehozhatnánk akkor a randit:) egyébként a babakocsi súlya ne rémisszen meg, a mienk (tied is) ennyi volt mózessel együtt, símán le tudtam vinni az emeletről. Bár ezt nem fogom a lakásban tartani;) akkora össze lehet csukni, mint az egyszemélyes Graco Deluxe-ot, szóval, nem foglal több helyet, bár nekünk hatalmas a csomagtartónk;) igazából végig gondoltam és arra jutottam, hogy meg fogja könnyíteni a hétköznapokat, mert pl. mi van akkor, ha mennem kell vhov aaz egyikkel és a másiknak épp alvásideje lesz, nem fog a kocsi mellett sétálni, vagy egy fellépőn ácsorogni, cipelni nem nem fogom tudni őt is, meg még a kocsit is tolni. Egy 3 gyerkőcös barátnőmnek is volt és csak áradozni tudott róla, tömegközlekedni sem volt velel nehezebb, mint a szimpla kocsival, szóval majd kiderül:)

sniky

sniky,
nem félek a diétától , csak nem szeretnék óriásbébit és azt sem, hogy neki baja legyen ettől a cukor értéktől...

egyenlőre nem merek enni ami kicsit aggasztó, de mindjárt utánanézek, hogy mit ehetek.almát ettem uzsonnára vacsira meg egy narancsot...remélem ez még nembaj :?

aproo, polgid megagáz :twisted:
Vendég

Apája még dolgozik Áron szunya, úgyhogy itt a helyem :D

Nagy Gratula Rituséknak, minden jót kivánunk nekik és mint régen sok tejcit is!!! :) Pedig délelőtt majdnem azt írtam hogy mennek a drukkok csak rájöttem hogy nem maradtak bent :oops: :D Na és persze nem aludtam délután , pedig akkor ment mindenki szülni:D:D

Niki szuper az új kocsi , pont a napokban láttam ezt a kocsit :D Nekem nagyon bevállt a Graco nagyon szeretem, el se merem még adni.

Csandi cukor nem jó hír, ha jól emlékszem Nicike küzdött a cukorral anno.

Boni végre tütüke!!! szupi

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Andi, ne aggódj, a diétával elkerülhetőek ezek, amiktől tartasz... nekem eleve van bajom, terhesség alatt pedig extrán, igaz, Beni 4 kiló fölött is született, de ez nem feltétlen attól lett (apukája is 4 kiló feletti volt, 62cm-rel). szóval, ha ilyen időben észrevették, semmi gond nem lehet!

szomszédunk, aki fölöttünk lakik is terhességi cukros lett. szegénykémnek minden egyéb nyalánkság is kijött, pedig előző terhességnél semmi baja nem volt! és a baba tök normál súlyú, sőt. még talán fogyott is, mert ugye itt a szénhidrátra kell figyelni főként, szóval a gyümi sem feltétlen jó, főleg nem este. de majd a dietetikus elmondja! drukkolok, hogy minden sima legyen!

Aproo, nem semmi ez az önkori! komolyan! :( biztos, hogy vizeletnél kimutatható a homok!? Péter mit saccol? mi lehet ez? vagyis minek a tünete lehet!? oké, terhes még nem volt, de mondtad, hogy amúgy jó diagnoszta! ;)

Boni, most nem Partner lett végül az új tütü?

Mecsi, szerintem örülj, hogy elkerült még a bárányhimlő titeket! én nem hinném, hogy egy 1,5 éves ezt még tudja korrekten kezelni! inkább majd az oviban ráérnek bepöttyösödni! ez a fajta levetem magam hiszti nálunk is nagyon megy... nem sokat tudok vele kezdeni. van, hogy felidegelem magam rajta, de akkor csak még inkább csinálja. de van, hogy azon is berág, ha meg nem veszek róla tudomást! szerintem hagyni kell, mást nem nagyon tudunk :(

sophie27

Mecsi, a hisztire akartam még én is neked írni, hogy nálunk hullámokban próbálkozik ezzel a verem a fejem mindenhova típusú hisztivel, nekünk a figyelem elterelés jött be leginkább, aztán néhány nap múlva elhagyta, mert látta, hogy nem hat meg vele! Időnként még elő-elő jön, de most már megint hetek óta nem volt!

Csandi, NIcike biztos tudna ötletelni veled, ez nekem is eszembe jutott, csak annyira eltűnt!

Mazska, örülök, hogy jól vagytok!

Julcsi, ti pedig pihenjetek sokat, Ma sokkoltam az Editet azzal, hogy nemsokára szülsz :) (Zéti anyukája) sok puszit küldenek neked!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Köszi lányok!
Én konkrétan nem haragszom a polgira, sőt....csak azt nem értem, hogy összeül két jogvégzett ember, ráadásul felsővezető és ezt találják ki. Ettől a hajamat tépem.
Niki, perrel nem járnék jól, mert itt azért még falusi viszonylatok vannak. Szóval ha valaha akarok még munkát, főleg a közszférában, akkor nem játszhatom meg.

Csandi, az tuti, hogy kellene egy jó dietetikus Neked. Ugye van?

Zsófi, egyenlőre tippelte ő is a homokot, meg hogy idegi alapon is lehet, mivel csak éjjel jön ki.
Hát, nem tudom, majd rákérdezek azért szerdán!

Boni, tényleg, milyen lett végül a kocsi? (nálunk tata, nem tütü, sőt tatabrümbrüm....áááá, azért Péterék családja is tudott alkotni, ez még onnan jött és annyit mondtuk, hogy Levi nem is hajlandó kimondani az autót, csak ezt)

Mecsi, hiszti nálunk is van. Most egyre dúrvább. Én ha épp rettenetesen türelmes vagyok és kipihent (hehe) akkor megpróbálom vmivel gyorsan elterelni a figyelmét, de ha érzem, hogy indul a pumpa felfelé, akkor közlöm vele, hogy most egyedül hagyom hisztizni, mert fáj anya füle ettől a hangzavartól és akkor jöjjön majd ha már tud normális is lenni. Nálunk ez mostanában azért válik be nagyon, mert attól is sikítófrászt kap, ha kimegyünk a szobából. Szóval most komolyan egész nap a popómban liheg. Így ha elindulok kifelé, utánam veti magát, ölbe és ott nyugi lesz pár mp alatt. Nem tudom meddig, de ez most beválik....
De hogy ez mitől alakult ki? Nem tudom, de iszonyúan anyás/apás korszak van most.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszi! Ennyire ledöbbent rajta?? Náluk mi a helyzet? Úgy tudom ők is szeretnének még, de náluk Zéti is ultra nehezen sikerült :(

Nekünk is Bébégo esernyőkocsink van, és mi is meg vagyunk vele elégedve... Persze a kis kerekeivel rosszabb úton nem olyan jó, de egyébként szupi, könnyű, kis helyet foglal. És Eni is szeretett benne ülni, aludni is jól tudott benne...

Én egyelőre elég jól bírom, bár hozzáteszem, hogy eddig nem volt nagy pocim, szerintem most ugrott meg nagyon az elmúlt 1-2 hétben. Most már kezdem érezni hogy nehezebben mozgok. Meg mostanában nagyon bulizik odabent kisöcsi, egyik nap Zsolti videóra vette, úgy hullámzott a pocakom. Ma párszor rátelepedett a hólyagomra, meg a bordáimat is nyomja már néha. Meg idefele útközben hánytam egyet, lehet az is attól volt, hogy nem tudtam olyan kényelmesen ülni a kocsiban, és a gyomromat nyomta :wink: De kisebb kellemetlenségektől eltekintve minden oké :)

Eni meg behapsizott, van itt egy 19 hónapos kissrác, aki nagyon bejön neki, állandóan üldözi... puszilkodtak is ma már :D :D és olyan édesen kiabál neki hogy "Ma(r)tin!!!" :lol: :lol:

yuyu79

Nálunk meg "dúdú" az autó, meg más járművek is... Szintén a párom családjától :wink: A vonat meg "hihúhú" :)

yuyu79

Édes Eni nagyon!!!

Vonat, sisi....a huhu-t már nekünk kell mondani hozzá, de el is várja! :-)

Lányok, elteszem magam holnapra! Jó éjt Mindenkinek, aludjatok jól!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt!

Mindenek elött szeretnék Ritusnak szívböl gratulálni a gyors szüléshez és a gyönyörü kisfiúhoz! Minden elképzelhetö szépet és jót nektek! Éljen a kis család!

Julcsi mintha tényleg te lennél a következö, aztán tán Csandika! :)

Csandi sajnálom ezt a cukor témát. Ez most végleges, vagy lesz még egy kontroll és annak függvényében lesz karbantartás?

Niki drága gratulálok a kocsi eladásához ill. az utánpótlás gyors beszerzéséhez! Nagyon frankón néz ki a kocsi, remélem be is fog válni! Nekünk se a duplakocsi nem jött be, se a fellépö. Valahogy mindig megoldottam, hogy a szimpla kocsi is elég legyen, azzal is elég bíbelödni. Nekünk is volt duplakocsink Enivel és Imivel, de egy tél után feladtam, mert nehézkes és körülményes volt. Föleg bevásárláskor hullott csomókban a hajam töle...

Boni mit értesz az alatt, hogy az autótok egy hajó? Milyen lett végülis?

Zsófi örülök, hogy akkor a jelek szerint minden rendben és újrastartolhattok hamarosan. Gondolom te is alaposan megkönnyebbültél!

Apró ez a pisilészavar nem túl megnyugtató. Nehezen tudom elképzelni, hogy tényleg az a cseppnyi baba zavarna így be!? Nagyon kellemetlen lehet, annyi biztos. Remélem találtok erre is megoldást!

A kalácsos keresetemre nem reagált sajnos senki. Még egyszer a kérdés: tényleg nincs a tésztájában vaj csak az a 4 kanál olaj?

Elöre is köszi!

Puszi: én
Vendég

Gratulálok Ritus, hogy ilyen ügyesek voltatok Zalánnal, lám-lám, milyen jól sikerült az első futása!!! Nekem is van egy kis vízöntőm, így biztos infóként írhatom, a további futásai is jók lesznek, kiváló jegy!!!

Boni, olyan jó, hogy végre örülhetsz - az új autónak - imádom, ha vidám vagy, és mindenre reagálsz! :lol:

Csandi! Én is cukros lettem a harmadik terhességem alatt, diétáznom kellett, majd 10 kilót fogytam a terhesség elejéhez viszonyítva. Dorca 3,96 kg-mal született! Elég jól bírtam a diétát, és az adta az erőt, hogy neki ne legyen semmi baja. Önmagamért még sose voltam ilyen kitartó! Sok ilyen témályú fórum is van, ők is adnak segítséget, Bár megoldod Te, abban biztos vagyok!!!

Barbi itt is megköszönöm, amit értem teszel! Privi ment!

KépKép
koadri

[quote="aprooka"] írta:aprookaperrel nem járnék jól, mert itt azért még falusi viszonylatok vannak. Szóval ha valaha akarok még munkát, főleg a közszférában, akkor nem játszhatom meg.

de ő meg meri játszani azt ami igencsak lejáratja őt a választópolgárok szemében!!!!szerintem ez türhetetlen és van egy olyan érzésem, hogy lesznek itt még részéről olyan eszközök amiket te magad nem vetnél be.azért politikusról van szó és az nem "normális"ember!!!!na erre nem hergelem rá magam jobban :roll:
A dokim a Jánosos dietetikushoz küldi a kismamáit.Egyébként nem ismerem.dr Pál Borbála.esetleg valaki igen?majd ma kiderül.
és igen, sophi annak örülök, hogy idejében kiderült és így talán nem lesz gond.no meg ez még nem az inzulinos mérték ez csak a 180-as szénhidrát diéta...csak első blikkre az ember nem nagyon tud jókedvű lenni tőle.mondjuk csengi sem volt kicsi és keresztbe is jött szóval az adotttságok megvannak..bízom magunkban és a diétában.aki betartja az nem jár pórul az is biztos.
Vendég

Jó reggelt!

na csak gyorsan!

Csandi az első inszemes fórumon sok lánynak kellett diétázni, több ismerősöm is van, ha kell segítség szólj és megkérdem neked!

Aproo ez aztán már mindennek a teteje! :twisted:

Mazs örülök hogy LAura jobban! tényleg jó lenen talizni!

Csajok én az iwiwen múltkor azt olvastam, hogy Nicikének a családi állapota egyedülálló lett :cry: szerintem őt olvastam :oops:

Adri köfi :lol:
Vendég

Koadri,köszönöm :!: :!:
aproonak még a babakocsi kérdésére válaszommal tartoztam:

ez volt a kicsi kocsink:
http://www.silvercross.co.uk/our-range/ ... z/eclipse/

ez a mostani ráklamnizható mózessel:
http://www.silvercross.co.uk/our-range/ ... cot/black/
http://www.silvercross.co.uk/our-range/ ... mic-black/
(a produkt galeryben vannak a jó képek róluk a fotó alatt)
mindkettő esernyőkocsi és rendkívűl könnyűek.a kicsi 4,5kg a nagy 6,9+mózes.
én testvérfellépőben gondolkozok esetleg ülőkésben, mert a dupla kocsik nekem rendkívül nagynak tűnnek és nem tudnám elképzelni a valük való közlekedést a városban a bkv-zást...stb...no meg két gyerekkel cuccal önsúllyal emelgetni?neadjisten lépcsőzni??
én több szabadságérzetre vágyom, de majd meglátjuk, hogy lesz.

boni, köszönöm neked is!amire esetleg kiváncsi lennék, hogy sokan lettek-e császárosak közülük vagy nem vészesebb az arány mint a nem cukrosoknál?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.26 09:43-kor.
Vendég

Andi, tökéletesen igazad van! miért lennél boldog, ha ez egy, úgymond szövődmény! persze! és tény az is, hogy úgyis be fogod tudni tartani a diétát! :) ügyi vagy nagyon! szóval hajrá dietetikus!

nekem amúgy a 160as diétát kell(ene) tartanom! néha nem igen megy... én megőrülök a kenyérért, csak felvágottat magában enni képtelen lennék. szóval valami köztes megoldást kellene találnom! (sajnos nem ismerem a doktornőt!)

Boni, sajna jól olvastad! :( mármint Nicikét! :( szerintem amúgy priviben simán meg lehet találni, vagy iwiw pü-ben! ;)

sophie27

Andi, ráadásul Te is hordozó párti vagy (én is az lennék, csak sajnos Benivel nem tudtam ezt kiélvezni :(), így gondolnáám a picinek az első időkben full jó a kendő, az erszény, vagy bármi, aztán meg már a nagy úgysem feltétlen ücsizni babakocsiban! nem? vagy lehet őket cserélni, hogy a nagy babakocsizik, a kicsi hordozva vagyon, és mikor a nagy sétálna, a kicsit be lehet tenni a babakocsiba! bár Niki tesókocsija iszonyat jól néz ki! nekem itt vidéken simán bejönne, főleg, hogy sokat megyünk gyalogszerrel a környéken! :) de BKVra felpakolni, főleg, ha cuccaim is vannak még, meg nem is alacsonypadlós... háááát! Niki, HÉVvel meg se próbálkozz! :(

sophie27

Barbi nincs benne margarin se vaj csak a 2kanál olaj! én mindent a recept szerint csináltam !!!! Remélem megnyugtattalak csinálhatod :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Lányok!

Régen jelentkeztem... egy kis támogatásra lenne szükségem.

Kristóf napja megkapta a hós oltást, másnaptól kezdve, apró pici piros kiütések a testén, totál száraz bőr és van más rajta száradási folt is- helyen. Rosszkedv, kevés folyadékivás, étvágytalanság, nyugtalan alvás, hangulatváltozások (rengeteg hiszti, ami előtte alig volt). Volt/van valakinek hasonló tűnete.

DÉlután megyünk az orvoshoz.
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsban ismét!

Gratulálunk Ritusnak és Zalánnak!! :) Jó egészséget!!!

Kata, a kötelező után 10 nappal nálunk is előjött a kiütés, torokfájás, levertség, elmentünk orvoshoz, de nem kaptunk semmit. El is múlt szépen. De orvoshoz mindenképp vidd el!

Andi, a diéta betartásával minden oké lesz! :) Kitartás!

Niki, klassz a kocsi!!

Szerettem volna csatolni Nektek egy pps fájlt, de nem engedi a rendszer. :(

k.a.t.i.c.a

Sajnos oltás ügyben nem tudok nyilatkozni, mi jövő héten kapjuk

Verocs! s.o.s ! Zsiga a nagy szeretgetésben leharapta a bal fülét a pacinak! tudnál egyet varrni? nem találjuk :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hali!

Levim szuszózik, remélem hosszabban mint tegnap, mert még kerti munkám is van!

Kata, az most a 15 hós oltás? Mert lemaradt....Levinél extra tünetek 40 fokos láz és baromi elesettség. Jó pár napig eltart, de sztem sem adnak rá semmit. Vagy legalábbis a lázcsillapítón kívül nem érdemes mással tömni, mert ha "csak" ez a gond, nincs rá bogyi. Sajnálom, de ez tényleg nagyon ütős oltás.

Nálunk most 3 oltás lenne soron, kicsit bajban vagyok a sorrenddel. :-(

Huh, a mai délelőtt eléggé érdekes volt. Reggel kipakoltam Levi ágyát, mert betegség végefelé járunk, így mindent ki akarok mosni. Meglátta, hogy Vau-t bedobtam a mosógépbe, aztán Sziszát is (cica), meg a paplant, onnantól kezdve addig rugdosta a mosógépet, amíg el nem vonszoltam.
Aztán a kivételnél újabb hiszti, szegény úgy megörült minden kis alvópajtinak, de ugye épp tele volt a szája bundás kenyérrel, a kisállatok meg csurom vizesek....így mentek a radátorra, újabb 20 perc sírógörcs. :roll:
Emlékszem, nekem is volt egy ujjszopis egerem, a farkát lenyálaztam egy év alatt és nem engedtem kimosni. Állítólag megközelíthetetlenül büdös volt és két éjjel nem aludtam minden mosás után, mert akkor meg nekem volt büdös. :wink: :lol: Nem is tudom, kire ütött ez a gyerek! :lol: :lol:

Csandi, én is inkább ülős tesó csatolmányon filózom, marha jókat láttam, de 40 alatt egyet sem. Ha rálelsz vmi elérhetőbbre, szólj kérlek!
A dupla babakocsik nagyon bejönnek és bár itt nálunk menő lenne, de sztem az ülős csatolmány jobban kihasználható!
Dokit nem ismerem, de biztosan tuti.
Babakocsik szuperek, ezek szerint a régieket mind sikerült eladni?
Tényleg, Te is Szt Imrében szülsz?

Lányok, lehet, hogy majd márciusban sos kell nekem a Szt. Imrében vmi jó doki!!!Akkor majd segíthetnétek!

Nicike nagyon eltűnt, írt privit, válaszoltam, de aztán megint csönd. Pedig megdumcsiztuk, hogy majd csatlakozik babatalihoz is. Amit persze ki kéne hirdetnem...ami késik nem múlik, de a barihimlő miatt még várok egy hétig! Sőt, annyit nem is kell, mert vasárnap lesz 2 hete.

Barbi, hányinger huss. Nálunk az egész napos már megszűnt, de néha viszont elemi erővel vissza visszatér.
Viszont aminek rettenetesen örülök, hogy végre ki tudok mozdulni, Levivel annyira pocsék volt a pocakom végig, 7 hetet kivéve, hogy kb. sehova sem tudtam menni. Most meg ez megoldhatatlan lenne a Kis Örökmozgómmal.

Ja, polgi: mondom én egyenlőre még nem pipultam be, de még minden megeshet. :roll:

És egy halk, apró örömhír: lehet, hogyha sikerül végre elhozni a kajajegyeket Petinek, akkor tudunk venni fotómasinát holnap.
Ez még a tavalyi utolsó 3 hónap jegyei, szóval ideje volna megkapni!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

én ma leveles tésztából sütöttem vanilia pudingos papucsot :)
Sniky belinkelt oldaláról jött az ötlet
Kép

Aproo hogy tudtok a kajajegyből fotómasinát venni? Szegény Levi alvósai már nem olyan illatúak mint régen. Ez az alvós mizéria annyira aranyos, barátnőm kisfiának is volt ilyen és mindig hozta az orrom alá és annyira büdös volt :lol: :lol: de kimosva már nem volt olyan , gyorsan nyálazni kellett újra és koszolni.
Mi a 3oltás amiről lemaradtatok?

Kata nekünk nem volt semmi az oltástól , vidd orvoshoz az a tuti.

Csandi te kemény csaj vagy nem lesz gond a diéta.

Lányok mi lett a nagy fogyókúrával lett eredménye?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Most én is csak gyorsba, nekünk sem volt a 15 hóstól semmi bajunk, ma megyünk a másfél évesre, remélem ettől sem lesz...

A kenyeremről nem tudtam képet csinálni, nagyon hamar megcsappant :) Most kapros túróst sütök, esetleg ezt tudom küldeni, annak aki szereti :D

Julcsi, szeretnének, de azt mondta arra se nagyon van ideje hogy együtt legyenek :oops: Zéti pedig Dettó Eni, annyira szereti MÁlnust, hogy ölelési rohamai voltak tegnap, és a nagy buzgóságban már szinte fojtogatta és egyszer fel is lökte szegényt, pedig mindketten nagyon résen voltunk :D Eni is nagyon édes lehet, kölcsönös?

Apró, édes lehet Levi ragaszkodása :) Málna még nem választott állatot magának, akkor lehet, hogy már nem is fog...?

Megyünk készülődni a dokihoz...

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Kata, nálunk sem volt gond a 15 hós oltással szerencsére! remélem, hogy semmi komoly!!!

alvótárs nálunk még nem igen van olyan, ami közkedvelt, de, ha megleli a csemete azt az egyet, ami, mindenképpen javasolt azon állatkából jó pár darab beszerzése! ;) de tényleg!

milyen ez az ülős csatolmány!? majd mutizzatok már képet, légyszike!

Mecsi, nagyon guszti ez a vaníliás papucska is!

Aproo, hajrá jövés-menés!

lányok! egy tali ötlet! van a XI. kerületben, a Karinthy úton egy játszóház szerű hely, ahol egy ismerősömék kértek fórumos bemutató napot, és az első alkalom tök ingyenes volt. aztán most a másodiknál már igaz, hogy 1000 Ft-ot be kellett fizetni, de csak az övék volt, és volt foglalkozás is! megérdeklődöm, hogy hol van pontosan a hely, meg mi a neve, aztán, ha van kedvetek, meg van igény rá, akkor elmehetnénk 1x oda is! azt hiszem hogy a 6os villamossal mindenki számára egész jól megközelíthető a hely. nem? és tényleg csak mi lennénk, szóval semmi idegen gyerkőc! ;) hm? majd egy szavazatot dobjon már mindenki, hogy érdemes-e foglalkoznom vele!? köszi!!!

sophie27

Köszi lányok! :)

Voltunk orvosnál. A kiütés az oltástól van és igazából ez szokott nekünk lenni láz után is, igaz még csak 1* voltunk... :shock: Egyébként meg felső légúti fertőzés, sterimar+orrszívás. Pár nap és elmúlik, ettől függetlenül mehet közösségbe.

Úgyhogy most nyugi van, azért estétől adjuk neki az MMR kivezetőt újra...
Vendég

Kata, jó hír, hogy nincs semmi komoly! kitartást a pár naphoz, amíg elmúlik! ;)

sophie27

Zsófi:
http://www.teszvesz.hu/item884488560_se ... llepo.html
Sztem szupi ötlet a talihely!!!

Mecsi, a barihimlő, ha most nem kaptuk el, a 18 hós és mivel egyfolytában beteg vagyok és Peti 3 helyen ügyel, akármennyire is ellene vagyok még mindig, 4 orvos kajabál velem állandóan, így a családi béka érdekében is, de az influ... :shock: :?
Süti mennyei!!!
Fotógép: egyben egy nagybevásárlással az auchanban. Most ott akciós a fuji 1500as. Legalábbis egy hete még az volt!

Tényleg: Csajok, a fujiknak hol van a garanciális javítási lehetősége? csak hogy felkészüljek...

Apa túlórázik, pedig ügyelt is éjjel. Így megyünk, pékségbe fojtjuk bánatunk Levivel. :-( :wink:

Alvótárs, ikásra esküszöm, ott van 100 féle és évek múlva is utánpótolható.
pl a mi vaunk.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, azért erre mérget ne vegyél! ;) vannak ikeás szezonális játékok is! pl. unokatesóm a lányának mindenféle fórumon, börzén próált beszerezni egy anyuka-kisbaba majompárt, mert ikeába vették, de bizony már nem forgalmazták! szerencsére más is vett annó, szóval meglett a béke, csak nehezen ment! :( ráadásul külföldön veszítette el a kislányka! :(

ez a testvérfellépő nagyon profi! csak tényleg jó húzós az ára... :S

jogos a család felvetése! :( sajnos Péter tényleg nagyon sok helyen dolgozik, ráadásul, ha alapból is most le van gyengülve az immunrendszere... :( és Te is beoltatod magad? vagy Te még állod a sarat?

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?