Sziasztok!
Babaimádó, üdv a csapatban! Még valakit láttam az "új" augusztusi topikban, remélem, átpártol ide
Jaj, látom, valami kórság van most a társaságon...
Csillagfény, remélem, hogy csak valami múló láz lehet, jobbulást neki! Ha nem az, akkor meg sikerül gyorsan túlesnie rajta!
Szilvás, jobbulást, és amennyit csak tudsz, pihenj. Ugyanolyan fontos része kúrálásnak, mint a különböző gyógymódok alkalmazása.
Bmaas, jaj, de ismerős! Nekem az vált be, hogy kitapasztaltam, hogy mi az az egy-két kaja, ami ugye először is csillapítja az éhséget, másodsorban pedig nem vált ki émelygést, öklendezést... Számomra pl. a sajtos melegszendvics volt ilyen. Szigorúan hús nélkül...
Évi, nekem már látszanak az előző terhességből a striák - szülés után egész szépen elhalványodtak. Viszont, csak akkor, ha nagyon vizslatom őket. Mondjuk, szépen is kerekedik a pocakom... Majd teszek fel egyszer képet rémisztgetésképpen

Már ha oda jutok, hogy lefényképezzem magunkat... Szóval, én nem nagyon kenegettem, mert végülis annyira nem voltak csúnyák és szkeptikus is voltam a drága krémek hatásával kapcsolatban...
De fel a fejjel! Ugyanolyan nem leszel, mint előtte, de én nagyon csinos (több)gyermekes anyukákat ismerek, akik szerintem így szépek, sugárzik róluk, hogy így teljes az életük, és ez a legfontosabb - vagy ezzel csak áltatom magam...
Ircsi, igen, ez a védőnős történet ismerős... És most, amint láttam a tájékoztató papíron, új rendszer van, jönniük kell házhoz többször is a várandósság alatt.

Nem értem pontosan, hogy miért, mondjuk, nem is kérdeztem meg a védőnőt. Sajnos, változtatni dolgokon úgysem tudnak (gondolok itt a lakás méretére, elhelyezkedésére, szobák számára, stb.), pedig szívesen elfogadnék én is még egy (két?) szobát az otthonunk részeként

Tanácsot adhatnak, a gyerekszobával kapcsolatban, de ahhoz elég egyszer a terhesség végén vizitelni. De ez csak privát véleményem

Meg szerintem, úgyis van elég dolguk, ez csak plussz munka nekik. Pl. szerintem többet ér, ha a védőnő nagyjából ismeri (vagy van ideje felkészülni a tanácsadásra) a kismamáit, és nem lövi félre 10 héttel a terhességi korát a leendő anyucinak
Dia, nem fognak hülyének nézni a fagyi miatt - és megalakíthatjuk a télen is fagyizzunk klubot Szilvással

Nálunk most fogyott el a jégkrém, azóta is csak a feketeerdős fagyira tudok gondolni...
A kamaszodásról meg annyit, hogy én azt hiszem, szegény férjemet piszkálom a legtöbbet, pedig nem szoktam... Általában vele vagyok a legelnézőbb. Most meg...

Közben meg mindig a legnagyobb szeretettel gondolok rá... ez ám a paradoxon...
Na, megyek, mindenkinek szép napot!