A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Vanilla
Tökéletes az UH-leleted!!!! :lol:

Barbi
Jobbuást!

Szilvás
Virtuális fenekelés neked!!!!
Miért nem maradtál otthon????? :evil: :evil: :evil:

Dia
Vonalzónál nem a HTLM-kódot kell beilleszteni, hanem a BBCode, vagy PhB....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kismamákat előrevesszük-dolog szerencsére nálunk a laborban remekül működik, ahogy mondtam, hogy kismama vagyok (még mindig semmi pocak), egy perc múlva már le volt szorítva a karom, és vették a vért.

Sajnálom, hogy többeteknek hányingere van, én épp egy mai totálbrutál kakakupac után állapítottam meg, hogy úgy tűnik, javulnak a rosszulléteim, mert egyet sem öklendeztem. :D yesss mégiscsak jó dolog terhesnek lenni :D

Évi, terhességi csíkokra van egy csomó gyártónak speckó kréme, de pl Lush-ben kapható kakaóvajas tömbös kencefice is jó rá elméletben. A viszketést, ami majd később jön, tutin elmulasztja. De sajna alkati dolog, van, aki nem tudja elkerülni, hiába keni magát (pl én). Mondjuk 19 kilót híztam az előzővel, szóval azért volt mitől szakadni a bőrömnek. A friss stria viszont tényleg pirosas vagy legalábbis lilás, szóval ami fehér, az már régi.
Melleden még lesz egy-két érdekes változás, arra készülj fel :lol: de végülis a "fejőstehén"-feeling annyira nem téves, nemsokára tejet kell velük termelned :D

Királylány, szerintem próbálj meg új vonalzót csinálni, a mamanetesek egész szépek is, és asszem, nem szoktak megállni.
Ja és bizonyám, BBcode!

KépKép

KépKép
stelly

Ircsi, Stelly BBcodot illesztek be, HTLm-et nem is enged. Eddig nem volt gond vele, nem tudom mi lehet. Majd valamelyik nap újra játszom...

Bencével nekem sem volt semmi gondom a terhesség alatt. Most bezzeg....és ahogy Barbi is mondta, mintha kamaszodnék.

Szilvi a jégkrém nekem is jöhet. Eddig mindig elfelejtettem venni, de holnap pótolom. Megyünk ST-be, megállunk a Mekinél és eszek egy fagyit. Ha hülyének néznek, ha nem.

Voltam a házidokinál jelentkezni. Odaértem, rögtön, soron kívül behívtak - mire jó egy rokon asszisztensnek - megkaptam az oltást, felvette az adatokat, addig nagyszerűen elbeszélgettünk. Szimpatikus, kedves. A másik meg le van carva.

Babaimádó üdv itt.

királylány

Sziasztok, immár itthonról...

Ircsi.... hát tényleg jobb lenne itthonról, de ezen a héten 2 határidős melóm is van, amihez ma kezdtem adatokat kapni. :cry:

Én ilyen idióta vagyok, no meg már mindenkit kirúgtak (jó kis válság...) nincs aki megcsinálja... :-(

ha nem lenne ennyire szoros ez a hét, szabadságoltam volna magam... :wink: :oops:

Na mindegy, a nagyja megvan már, ha nem javulok, holnap itthon maradok.

...látom, striákról hasonló tapasztalatokkal bírtok... :shock:
én már megbékéltem velük... :wink: :wink:

szilvás76

AFP... Ja, nem, csak most kapom a beutalót... mindenféle vizsgálatra a védőnőtől... a 16. héten kell majd menni...

szilvás76

Védőnő
Hívott telefonon délelőtt, hogy merre vagyok, mert ő jönne családlátogatásra! :roll:
Mondtam neki, hogy dolgozom, általában 5 felé ár otthon vagyok, vagy vasárnap (szombaton van elfoglaltságom)...
Vdőnőnek 8-4-ig van a munkaideje...akkor akarna jönni...
És... jó lenne, ha apuka is itthon lenne... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

na, megy feltérképezni a "terepet" :lol:
azért ez olyan jellemző, hogy mindketten álljatok vigyázzba... A ti szakmátok azért nem az a papirtologatós irodai munka, hogy csak úgy rá várjatok... ráadásul ált. nem is pontosak... :lol:

Kíváncsi vagyok, az enyém mikor óhajt jönni...:-)
tök baromság...

szilvás76

na mindegy, kötelező nekik a környezettanulmány, csak érdekes a hozzáállás...

szilvás76

mindenkinek szép estét, megyek a gyerkőccel rajzolgatni... nem hiszem, hogy ma még jövök...

szilvás76

Köszönöm a szíves fogadtatást.
13 évet kellett várni arra, hogy ez a kis drága csöppség beköltözzön a pocimba. Sok orvosnál jártunk. Sok kezelés (5 lombik is többet közt) és voltak vetélések és mehenkívüli terhesség is. Ő viszont egy csoda! Spontán baba.
PCOS és IR-es vagyok.ost 50 kg (láttam, hogy beszélgetteteka súlyról). Nem hízok. Talán, ha az IR gyógyszert elhagyom, akkor emgindul a hízás. Tsh-m is magas volt, amire szintén gyógyszert szedek.
Röviden ennyi.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,üdv itt és problémamentes babavárást! Tényleg jó a csapat,meglátod :)

Csillag,jobbulást a kislánynak :( vigyázz magadra,ne kapd el.

Stelly,azzal nem is lesz gondom ha tejcsárda leszek de azért most még nem kéne ez a vizuális élmény :shock: na persze tudom nem ezen múlik kinek mennyi teje lesz

Striák: :evil: :evil: háááát,jobb ha felkészülök.
Atyaég sose leszek már csinos nőci. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi most látom csak az új vonalzód, nagyon klassz!

Babaimádó te is nagyon megszenvedtél ezért a babáért, gondolom azért a fele fájdalom már elszállt amióta ott növöget a picur a pocakodban.

Kép
Kép
melisch

sziasztok lányok!

látom jól vagytok :)

lenne egy kérdésem,érdemes e venni ovulácios mikroszkopot?bevállt e valakinek?
vagy esetleg lh tesztet?

melyik jó?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Babaimádó, üdv a csapatban! Még valakit láttam az "új" augusztusi topikban, remélem, átpártol ide :wink:

Jaj, látom, valami kórság van most a társaságon... :?

Csillagfény, remélem, hogy csak valami múló láz lehet, jobbulást neki! Ha nem az, akkor meg sikerül gyorsan túlesnie rajta!

Szilvás, jobbulást, és amennyit csak tudsz, pihenj. Ugyanolyan fontos része kúrálásnak, mint a különböző gyógymódok alkalmazása. 8)

Bmaas, jaj, de ismerős! Nekem az vált be, hogy kitapasztaltam, hogy mi az az egy-két kaja, ami ugye először is csillapítja az éhséget, másodsorban pedig nem vált ki émelygést, öklendezést... Számomra pl. a sajtos melegszendvics volt ilyen. Szigorúan hús nélkül... :roll:

Évi, nekem már látszanak az előző terhességből a striák - szülés után egész szépen elhalványodtak. Viszont, csak akkor, ha nagyon vizslatom őket. Mondjuk, szépen is kerekedik a pocakom... Majd teszek fel egyszer képet rémisztgetésképpen :D Már ha oda jutok, hogy lefényképezzem magunkat... Szóval, én nem nagyon kenegettem, mert végülis annyira nem voltak csúnyák és szkeptikus is voltam a drága krémek hatásával kapcsolatban... :roll:
De fel a fejjel! Ugyanolyan nem leszel, mint előtte, de én nagyon csinos (több)gyermekes anyukákat ismerek, akik szerintem így szépek, sugárzik róluk, hogy így teljes az életük, és ez a legfontosabb - vagy ezzel csak áltatom magam... :?: :lol:

Ircsi, igen, ez a védőnős történet ismerős... És most, amint láttam a tájékoztató papíron, új rendszer van, jönniük kell házhoz többször is a várandósság alatt. :roll: Nem értem pontosan, hogy miért, mondjuk, nem is kérdeztem meg a védőnőt. Sajnos, változtatni dolgokon úgysem tudnak (gondolok itt a lakás méretére, elhelyezkedésére, szobák számára, stb.), pedig szívesen elfogadnék én is még egy (két?) szobát az otthonunk részeként :oops: Tanácsot adhatnak, a gyerekszobával kapcsolatban, de ahhoz elég egyszer a terhesség végén vizitelni. De ez csak privát véleményem 8) Meg szerintem, úgyis van elég dolguk, ez csak plussz munka nekik. Pl. szerintem többet ér, ha a védőnő nagyjából ismeri (vagy van ideje felkészülni a tanácsadásra) a kismamáit, és nem lövi félre 10 héttel a terhességi korát a leendő anyucinak :oops: :roll:

Dia, nem fognak hülyének nézni a fagyi miatt - és megalakíthatjuk a télen is fagyizzunk klubot Szilvással :lol: Nálunk most fogyott el a jégkrém, azóta is csak a feketeerdős fagyira tudok gondolni... :lol:
A kamaszodásról meg annyit, hogy én azt hiszem, szegény férjemet piszkálom a legtöbbet, pedig nem szoktam... Általában vele vagyok a legelnézőbb. Most meg... :roll: Közben meg mindig a legnagyobb szeretettel gondolok rá... ez ám a paradoxon...

Na, megyek, mindenkinek szép napot!

bekri

[quote="bettike83"]l írta:bettike83enne egy kérdésem,érdemes e venni ovulácios mikroszkopot?bevállt e valakinek?
vagy esetleg lh tesztet?

melyik jó?

Az ovulációs mikroszkópot (PG53) elég sokan bekajálják, mondván van ez, meg az LH teszt, de az előbbit egyszer veszed meg (két éve volt 2ezer), és milyen jó lesz, de nem. Aki nem ismeri: úgy működik, hogy nyálat csöppentesz a vizsgálóüvegre, megszárad, és benne lévő formákból kiderül, van-e peteérésed. Ha páfrányos, igen. De nekem összevissza mutatta, sőt akárkit kérdeztem, nem volt neki jó. Még volt, aki a 4 éves kislányával és a férjével is kipróbáltatta, és mindkettőjüknek páfrányos volt, csak anyunak nem.

Az LH teszt pontos. Egy átlagos 28 napos ciklusnál a 9. vagy a 10 napon elkezdesz tesztelni, és szépen látszik az eredmény, nekem tegnap volt peteérésem (a baloldali a kontrollcsík, az az igazi, ha a jobboldali még annál is sötétebb - lsd legalsó):

Kép

(Az más kérdés, hogy most csak kíváncsiságból csináltam meg, mert ebben a ciklusban védekeznünk kell még a vetélés után. De már tudom, hogy ennek ellenére tankönyvi a peteérésem, és nemsoká megyek vv-re is, nézik a progeszteron és a prolaktin szintet. A jövő hónaptól viszont... megy a mindent bele)

Kép
xtina75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Bekukk UH előtt..úgy izgulok mint kisgyerek nyaraláskor. Alig aludtam,azt álmodtam h.itthon hagytam a beutalóm,Mikit ugrasztottam érte,ott ültem du-ig,végül nem néztek meg :shock: :lol:
Este bekentem a hasam+egyéb száraz részeket körömvirág balzsammal,iszonyú zsíros nedves krém de csodás hatása van most olyan mint a babapopsi :) striás,de puha :) Vszinű azért kezdenek látszani a régi striák mer'nő a pocak.Ez van :)

Na mentünk...majd írok,tessék drukkolni

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!
Nagyon drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

remélem, a beutalót végül betetted! :wink: :lol:

szilvás76

Én használtam a mikroszkópot, de nekem sosem volt egyértelmű, páfrányos nem nagyon volt. Az LH tesztet sokan használják, én egyszer próbáltam, igazán az sem vált be. Én inkább a tünetekre figyeltem (nyák, fájdalom.)

babaimádó
Kép
babaimado

Szép jó reggelt!
Köszönöm a jókívánságokat és egyebeket.
Évi!!!
Drukk-drukk-drukk :D
A láz még ma is van...sokat és csúnyán köhög. :(
Fiamnak 3 napja hasmenése van...nem gyengén.Tegnap hasgörcsel keltem fel az ágyból este 8 körül...be akartam venni Mg-ot...de szaladnom kellett :(
Nem geynge ez a hasmenés :(
Lehet le kéne mennem a dokihoz nekem is!? Bár tegnap ittam 2 pohár 100%-os narancslevet...lehet az tette ezt? :arrow: majd kiderül ma.
Szép napot mindenkinek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Évi drukk-drukk! Minden rendben lesz, majd meglátod. :lol: Egyébként én is mindig izgulok előtte.

Bekri a kamaszodást a bőrömre értettem. Bencével olyan szép tiszta volt az arcom....most meg.... :roll: De mindegy, annyira nem vészes. Jégkrém jajj, de ennék már! Hehe.

Védőnő: nekem most új van. Tőlem fiatalabb, nemrég került ki az iskolapadból. Kedves, aranyos, szimpatikus nagyon. Tapasztalata az ugye neince, de hát honnan lenne szegénynek? Viszont nagyon lelkes. Jó védőnő lesz belőle. Aki régen volt, az idősebb volt, de segíteni rajtam nem tudott. Van egy nagyon jó védőnőismerősünk - anyósomékkal lakok szemben - persze, hogy vele beszélek meg mindent - igaz, hogy most más beosztásban dolgozik a kórházban, de képben van - a régi az haragudott emiatt nagyon rám.
A lépcsőházban van most 3 kisbaba is, kettőnél már nem első gyermek, mondta is a mostani védőnő a barátnőmnek, hogy nem sűrűn fogja zavarni őt.
Hozzánk is kijött a régi, de nem csinált belőle problémát ha nem voltam otthon - hiszen dolgoztam.

Én ma nem leszek, de remélem ti szorgalmasan írtok, hogy legyen mmit olvasnom. Hogy mikor érek vissza nem tudom, ha más nem, holnap jelentkezem.
Szép napot!

királylány

Csillag jobbulást nektek! Ha ma is szaladnod kell akkor szerintem látogasd meg a dokit. Vigyázz magatokra. Tessék pihenni!

királylány

sziasztok jó reggelt mindenkinek

Tegnap voltam védő nőnél képzeljétek megkaptam az AFP beutalom meg a hepatitis -es beutalom és + egy 16 hetes vércukros beutalót jó mi ezt mind február 22.-ére .

Jó hír viszont megmértek és nem híztam semmit tartom a súlyom 59,5 kg 2 szer is megméretettem magam nem e nézte el mivel figyelnem kell a súlyomra a cukor miatt :) , viszont hogy keményedik a hasam megemelték a magne b 6 szedését napi 2-re .

Babaimádó: üdv köztünk jó kis csapat a mienk nem bánod meg hogy csatlakoztál :)

lányok jelentkeztem dolgozni 2 helyre is nem tudom hogy fogom bírni a fizikai munkát mint bolti eladó de muszáj és tudjátok hogy miért :)
Vendég

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztünk uh után hétfőn, de pihentünk egy kicsit. :)
Na és akkor az eredmények:
citológiát levette, 2-3 hét múlva smsben értesít az eredményről, megtapintotta a méhem,azt mondja: hát ez 12 hetes terhességnek felel meg, de majd mindjárt kiderül
ultrahangon láthattuk a kis Törpöt épp háttal volt nekünk :) de így legalább láttuk a gerincét :wink: és megint hasi uh volt :)
élénk szívműködés, mellső falon tapadt meg, átlagos mennyiségű magzatvíz
CRL: 56 mm, 12+3-nak, vagyis korának megfelel, doki azt mondta: behoztuk a lemaradást, jó gyerek ez :D (aztán hozzátette, hogy amikor a 7.héten voltunk, olyan pici volt, hogy pontosan nem lehetett megmondani a korát, az ált. a 11-12. héten tudják pontosan megmondani)
Megnézegettük a két kezecskéjét és két lábacskáját, aztán azon vigyorogtam, hogy egyfolytában ficánkolt, doki azt mondta: úgy ugrál, mint a szöcske, biztos fiú lesz :D... bár mostanában a lányok is élénkebbek :o
Visszamentünk a rendelőjébe, kaptam időpontot 12. heti genetikai uh-ra, holnap megyünk 12:20-ra, úgyh most 2 szer is látjuk :), és ott már képet is lehet kérni :wink: , AFP-re is nézett nekem időpontot, az febr. 24. 8:10 és hozzá újra a 17-18. hét között kell mennem. Magnéziumot megkérdeztem, azt mondta, ráér a 16. hét után, ha addig nem keménykedik vagy görcsöl a pocim. 8)
Tegnap voltunk háziorvosnál belgyógyászati vizsgálaton meg ekg-n, mindkettő szuper, ekg: normális görbe, vérnyomásom 106/60, doki szerint magába se üt a guta :D, és hogy nagyon jó gyerek, milyen kifogástalan az ekg-m.
"röviden-tömören" ennyi :), most intézem a tavaszi féléves tárgyaim, majd még jelentkezünk, pocakfotóval és holnapi uh-fotóval. :)

Vigyázzatok magatokra nagyon és pihenjetek sokat! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Jó reggelt!

Babaimádó, üdv nálunk, csodálatos babavárást kívánok neked is.

lombikbaba, vicces ez a védőnő
Nem is értem, azt hiszik, hogy minden ember otthon ül és nem dolgozik?
Remélem nekünk nem lesz ilyen, mivel én 5-ig dolgozom, de megvárom a férjem mivel nem nagyon akarok BKV-val menni Zuglóból Budakeszire. Baba előtt ez nem volt gond, de most félek a vírusok miatt már. Tehát elég késő van mire hazaérünk.

Bettike, a mikroszkóp az nálam nem jött be, élég hülyeség szerintem. Az LH az jó volt mindig a ciklus 14-16. napján volt peteérésem, jó nekem a ciklusom 29-30 napos volt.
De én ahogy néztem, már majdnem 2 éve próbálkoztok én tuti elmennék egy teljes kivizsgálásra (én+párom). Mo-n sok meddőségi klinika van, van amelyik ingyenes is. Tehát a helyedben nem várnék tovább, minél fiatalabb valaki annál nagyobb az esélye azért.

Évi, szuper ma lesz UH. Nagyon drukkolok, de tuti minden ok lesz!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Nnna..meggyüttünk. Sztárfotók a gmailen!
CRL 65, NT 1.7,hátsó fali lepény,nem mocorgott békés baba volt :)
Ja és 12+6-ot mértek,akkor most annyi a valós???
Ki is jósolt NT-ből nemet? Szilvás,na,tipp?
Van egy kép alulról,azon én nem nem sejtek fütyülőt :)

evilany

Vissza kéne keresni, hogy mit is "borítékoltam" Neked:-)
Hogy nem látjátok, sztem még nem garancia semmire, hiszen most kezd alakulni az "alvége" s:-) Sztem a 18 heti UH a biztos, már ha nem fog szemérmeskedni, és megmutatja magát... :-)

szilvás76

Javítsam a vonalzóm? :roll:

evilany

Ja,és hasi volt...

evilany

Sztem ne javítsd, úgysem lesz pöccre pontos... :-)
Hagyd csak. Majd augusztusban meglátod, melyik dátum volt a pontos. :-)

szilvás76

Vagy a vonalzód alá tedd be az uh szerinti időpontot... :-)

szilvás76

Évi!
Veresben voltál?-vagy a nagyszülészeten?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mennyi volt az uh felvétel?
Max hány képet csinálnak?azt nem tudod? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bettike, én LH-teszttel teszteltem mindkétszer, mikor teherbe estem, nekünk bejött. Ha jól emlékszem, te vagy az, akinek 40 nap körüli ciklusai vannak, ugye? (na most lebuktam, hogy már olvasgattam kicsit, mielőtt csatlakoztam volna...) Nem tudom, kivizsgálással hol tartotok, de érdemes belefektetni némi pénzt és energiát, nekünk Adri egy vetélés és két év sikertelen próbálkozás után jött össze természetes úton, a végén átfújták a petevezetékeim, és két hónapra rá az első ovulációs tesztes próbálkozással meg is fogantam. (én gabrielle ovu LH, vagy ilyesmi nevűt használtam mindkétszer, könnyű kezelni)
Ja és igen, a legjobb jelző a tested: ha tojásfehérje-szerű a folyásod, és nagyobb mennyiségű, mint általában, akkor vesd magad az uradra :wink:

Ircsi, hehe védőnő... nekem ha azt mondja, 11 körül jön, tuti, hogy beesik fél tízkor vagy délben. Amíg még melóztam, inkább én jártam be hozzá reggelente munka előtt, főnököm meg elnézte a késést, ha tudta, milyen ügyben járok. De az én védőnőm se fogadta el, hogy a munkám kissé fontosabb, mint hozzá járkálnom négy hetente, mikor igazából nem is tudott újat mondani, és még babydopja sincs, hogy feldobhatta volna a napom...

KépKép

KépKép
stelly

Vanilla, erről lemaradtam, hogyhogy most keresel munkát? A TGYÁSodon már nem biztos, hogy tudsz segíteni...

KépKép

KépKép
stelly

Csillag,vittük a gépet és fotóztunk(engedéllyel) meg kis video is van pont a szívhang is hallatszik. Fent voltunk a klinikán,a Mánfai vizsgált.
Rendes volt. 18 hetire megyünk március 10,akkor már remélem lesz fütykös vagy nunus biztosra :)

evilany

Csajok, volt közületek valaki kombinált teszten?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Most regisztráltam ide, látom van pécsi is :)
Szeretnék vonalzót csinálni, de nem találom.... :S
Kérek szépen segítséget.
clárika

Babaimádó, én voltam kombinált teszten, nálunk ingyen csinálják.

Clárika, ha tetszik valakinek a vonalzója, kattints rá, és elvisz arra az oldalra, ahol az illető készítette, és te is tudsz csinálni magadnak. ha kész, a BBCode-ot másold ki, és illeszd be a profilnál az aláírásodba.

(látszik, hogy nagyot alszik ma Adri, még mindig itt lógok)

KépKép

KépKép
stelly

Babaimádó. Én is voltam, a 12. hetes uh gal egyidőben vette le a doki a vért, ingyenes volt...
Először sms-ben jön a rövid lelet, majd lakcímre küldik a papírt...

szilvás76

Köszönöm a segítséget! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hirtelen azt hittem, Évi szólt hozzá, nem értettem, milyen segítséget köszön meg... :shock:

szilvás76

sziasztok!

Évi, drukkoltam, mindjárt lesem a fotót is!

szerintem sem lesz még nagyon egyértelmű a 12. heti uh-n a nem, ráadásul a fiúknál a herék csak nagyon későn szállnak le... szóval nem ritka, hogy benézik az orvosok! nekem anno a 18. hetinél nem mondtak semmit, így hivatalosan csak olyan a 20. hét után tudtuk meg, sőt, akkor már látható bizonyíték is volt... :)

és, ha rám gondolsz, én az AFPre mondtam, hogy abból tippelhető a nem... nyaki redőből szerintem semmit nem lehet kihámozni! :) de amúgy megérzésed nincs!?

jujj. keltenem kell a gyerekem! bocsi. majd még jövök!

sophie27

Az arányt és a PAPP-A és HCG eredményt megírnátok? Aggaszt, amit mondtak. 1:654-hez az arány, de a 2 említett véreredm. szerintük nem annyira jó és 4-es tesztet akarnak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2010.01.28 06:36-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Ja, hát nekem még csak a múlt héten vették le a vért. Keress rá a neten az értékekre...

szilvás76

:D
Én is Pécsi vagyok, mint Évi, ahogy néztem egy időre is vagyunk kiírva.
Jah, a második nevem Éva :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

a vonalzód miatt gondoltam...

szilvás76

Sziasztok!
Mindenkinek gratulálok az UH eredményhez. Nőnek a manók szépen. :-)
Csillag, Barbi! Nektek jobbulást kívánok.
Évi! A metal anyus/apus/baby-s pólók nagyon jók. Mehettek majd benne együtt rockfesztiválra. :-)
Ircsi! Tesómmal régebben még jobban hasonlítottunk. Csupán 13 hónap van köztünk. A lányaink között pedig mindössze 7 hét. :-)
Babaimádó! Üdv itt! Boldog babavárást!
Vanilla! Azért óvatosan a munkával, nehogy túlhajtsd magad!
Akiket most esetleg kihagytam, azoknak is szép napot, szép eredményeket!

Ma én is voltam UH-n, és terhesgondozáson is. A szülés várható időpontját megváltoztatták: 2010.08.10. Így mos 12+1 napos kismama vagyok. Ircsi! Majd ki tudod javítani a tábliban?
Eredményeim? BPD: 21 mm, AC: 62 mm, FL: 7 mm, OFD: 25 mm
Terhességi kor: 12 hét 1 nap UHT alapján.
Durva anat.elt. nem látható.
Nt. 1,2 mm
Ja, és olyan édes volt, épp akkor kapta be az ujjacskáját a szájába. :-)

sziasztok,

Katka
KépKép
katka77

babaimádó, én is voltam kombinált teszten
nekem már az eredményem is megvan és Negatív
Down-kór 1:6.500
Edwards-kór kevesebb mint 1:50.000

ja és mindenhol 1:250-től mondják rossznak az eredményt:(Magzati diagnosztika)
vizsgálat eredménye akkor pozitív, ha a kockázat magas a Down-kór előfordulására, az anyai életkor, az anyai vérben vizsgált két jelző és az ultrahangos vizsgálattal mért magzati tarkóredő vastagságának értékelésével. Amennyiben az 1:250 vagyis 0,4% feletti kockázatú terhességeket minősítjük pozitívnak, úgy a Kombinált-teszt átlagosan 83%-os találattal, 3,5%-os "téves" pozitív arány mellett szűri ki a rendellenességgel sújtott terhességeket. Ilyen esetekben a várandós számára diagnózist adó kromoszómavizsgálatot (CVS, GAC) javasoljuk.

Szerintem tuti minden ok, nyugi!!!

woody

Évi, megnéztem a képet és szuper édes!

katka, nagyon jó eredmények

woody

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?