Na, Hali!
Hazaértünk végreeee!!!
Lányok, 2,5 óra vásárlás, már nekem is sok volt, nemhogy Petimnek!
De végülis Ő bakizott: Auchan után közölte, hogy anyukája mondta, hogy vannak jó télikabátok a camponában a bizsussal szemben. (11 éve ugyanaz a kabátja, amit mellékesen nem csípek és most még ki is a szakadt) Erre átmentünk a savoyából, mire persze ott nem volt semmi, kiderült, hogy a savoyában is van bizsus, és anyuja arra gondolt, így mehettünk vissza. Na, de persze ami ujjhosszban jó, abba még 30 kgot híznia kéne...
De mindent megvettünk, fényképezőt is!!!
Niki, gyógyulj! Kendő kontra kenguru, tudod, kinek mi jön be! Amúgy sztem marhaság ez az egész kendő egészséges, kengu nem, és ne tartsuk a gyereket sokáig hordiban, meg a babakocsiknál is csak a totál vízszint a jó duma....legalábbis, ha belegondolok, egy többemberes baba mennyit fekszik "egészségesen" a hátán/hasán?! Levi egész nap ölben volt, gondolom nem csak Ő és akkor sem egyenes a háta. Sem a pihiszékben, sem szopi közben, sem, sem, sem...szóval tényleg, ami kényelmes, azt kell választani. Én sem vagyok kendőfanatikus, de ez most bejött elsőre. Majd a gyakorlatban meglátjuk!
Csandi, örülök, hogy minden okés egyenlőre a dokikkal, hajrá jövő hét! A mák cukorral tényleg megdobhatta az értékeket!
Sajna a kórházban Levi nélkül leszek, sztem fél12-12 előtt nem érnénk oda hozzátok, mert Bfokra kéne elugranom a kis trónörökösért. De köszi.
Viszont a játsziház tökéletes és szuper ötlet.
Nekünk a hétfő jó, pénteken én is fogászhoz megyek (Barbi, kitartást!!!) így akkor csak a délután.
Szisz, így érthető, ha úgysem használod és nem az a brutál drága kendőanyag, akkor megéri nagyon! Remélem összejön egy szép erszényke!
Lépek, mert a tegnapi XXI. század ígéretes volt, lejátszuk, hogy tartalmas volt-e...magyarság, eredet, stb...kíváncsi vagyok, uram meg türelmetlen nagyon.