A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

[quote="cs-andi"] írta:cs-andi
[quote="cs-andi"]
írta:
cs-andisziszék, zsófiék,mazskáék, boniék
gondolom veráék is de még nem nyilatkozott,
meg akinek még kedve van...
Vendég

boni, szerintem még kb.elférünk.kanapén 3-4 ember elfér meg az asztal mellett is vannak székek és különben a gyerekeknek az ezész egy játszófelület.no meg sok jó ember...

aproo, orvostól hazagelémenet útbaesünk, nem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.04 08:15-kor.
Vendég

na hazaértünk a gyógyszertárból:) kaptam homeogene 9-et, már nyomom is magamba:) rmeélem gyorsan rendbehoz?! :?

sniky

aproo, voltam a szomszédasszonyomnál és mivel avonozik van egy csomó felesleges nagy doboza.megláttam és eszembejutottál.ha aktuális még , akkor ő szivesen odadja neked őket.
Vendég

Csandi remek! :lol:

Niki jobbulást! nekem segíteni szokott!
Vendég

ja Csandi akkor 105ös busz és gyalog ugyé? :oops:
Vendég

Apró, mi a Pennyből szoktunk nagy dobozt szerezni!

Niki, gyógyulj!!!!

<
sziszka78
Tolna

Szisz ez olyan volt mint a Niki mukodj ! :oops: :lol:
Vendég

működöm:)))) de nagyon, most már sokkal jobb, érzem a sok energiát, amit küldötök:)

sniky

Na, Hali!

Hazaértünk végreeee!!!
Lányok, 2,5 óra vásárlás, már nekem is sok volt, nemhogy Petimnek!
De végülis Ő bakizott: Auchan után közölte, hogy anyukája mondta, hogy vannak jó télikabátok a camponában a bizsussal szemben. (11 éve ugyanaz a kabátja, amit mellékesen nem csípek és most még ki is a szakadt) Erre átmentünk a savoyából, mire persze ott nem volt semmi, kiderült, hogy a savoyában is van bizsus, és anyuja arra gondolt, így mehettünk vissza. Na, de persze ami ujjhosszban jó, abba még 30 kgot híznia kéne...
De mindent megvettünk, fényképezőt is!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki, gyógyulj! Kendő kontra kenguru, tudod, kinek mi jön be! Amúgy sztem marhaság ez az egész kendő egészséges, kengu nem, és ne tartsuk a gyereket sokáig hordiban, meg a babakocsiknál is csak a totál vízszint a jó duma....legalábbis, ha belegondolok, egy többemberes baba mennyit fekszik "egészségesen" a hátán/hasán?! Levi egész nap ölben volt, gondolom nem csak Ő és akkor sem egyenes a háta. Sem a pihiszékben, sem szopi közben, sem, sem, sem...szóval tényleg, ami kényelmes, azt kell választani. Én sem vagyok kendőfanatikus, de ez most bejött elsőre. Majd a gyakorlatban meglátjuk!

Csandi, örülök, hogy minden okés egyenlőre a dokikkal, hajrá jövő hét! A mák cukorral tényleg megdobhatta az értékeket!
Sajna a kórházban Levi nélkül leszek, sztem fél12-12 előtt nem érnénk oda hozzátok, mert Bfokra kéne elugranom a kis trónörökösért. De köszi.

Viszont a játsziház tökéletes és szuper ötlet.
Nekünk a hétfő jó, pénteken én is fogászhoz megyek (Barbi, kitartást!!!) így akkor csak a délután.

Szisz, így érthető, ha úgysem használod és nem az a brutál drága kendőanyag, akkor megéri nagyon! Remélem összejön egy szép erszényke!

Lépek, mert a tegnapi XXI. század ígéretes volt, lejátszuk, hogy tartalmas volt-e...magyarság, eredet, stb...kíváncsi vagyok, uram meg türelmetlen nagyon.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, remélem nem értettél félre, mert nem akartam senkit megbántani a kendős hozzászólásommal, csak egyszerűen nekem nem jött be. Nem volt kényelmes, lehet azért, mert nem jól kötöttem meg, nem tudom. Viszont a kengurúmat nagyon szeretem és a gyerkőc is jól bírta, na meg ahátam is a gerinctámasz miatt. Nekem pl. a kendőnél állandóan fájt a hátam, vállam, derekam és az első kengurúmnál is (Pierre Cardin). De a Babybjörn tényleg nagyon tuti:)

sniky

boni, igen 105-ös és a győriúton végigsétálsz aztán a táltosba bekanyarodsz és a baloldlon van a 7-9.8-as kapucsengő.számom megvan? nekem a tied igen, ha jól emlékszem.
Vendég

Na, megnéztük...nem rossz, de lenne még mit csiszolni...

Niki, dehogy értettelek, ha ezt sugalltam, akkor pont az ellentétét értem el, mint akartam. Azt írtam, hogy mindenkinek azt kell használnia, ami neki bejött. Meg, hogy vannak a kendőfanatikusok, akik kb. leszólnak minden mást és vannak a kengusok, akik a kendősökre fújnak. Komolyan, mint két politikai párt. :roll: :lol: Csak azt írtam, hogy egyikhez sem tartozom, és sztem a lényeg, hogy legyen lehetőség minél több dolgot kipróbálni.

Na, lépek zuhizni és bebukom az ágyikóba. Holnap este lézerszínház, rá kell pihizni a dolgokra!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tudom már honnan olyan ismerős a Táltos utca. Ott a sportkórház mögött, ugye? Az Alkotás útonn alapították a Pannonia Sacrát, oda jártam általánosba, most vmi rajzsuli, de a táltos utcában van egy kis kápolna, oda mentünk mindig át. Jól emlékszem?

Na, lelövöm magam.... :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok! Jó talit péntekre!! :)

Nekem nem volt kendőm, csak sima egyszerű kenguru, de abban meg 3 hósan már nem bírtam el Enit... Most én is beszereztem egy erszényt, bár lehet hogy kicsit nagy lesz, de remélem beválik, főleg ha ölbebaba lesz a pici :wink:

Ma 2x is voltunk pancsolni, aztán megetettük a kacsákat/hattyúkat, csak nagyon hideg szél fújt a parton. Eni 3-tól 5-ig aludt délután, ami nálunk soknak számít, így most dőlt csak ki 10 perce :roll: De már 8 óta tiszta hiszti volt :evil:

Holnap még itt vagyunk, aztán pénteken délelőtt, vagy inkább ebéd után irány haza (akkor legalább alszik Eni a kocsiban).

yuyu79

Niki, örülök, hogy működsz :D
Az ígért cikk Szentgyörgyi Albertről és a c vitaminról :D

http://www.lazapipa.hu/?q=cvitamin-es-s ... gyi-albert

Apró, Málnus kontra kenguru, Csandi tudna róla mesélni, hogy mennyire zeng a körfolyosó negyed óra üvöltés közben, jelezve, hogy azonnal vegyetek ki ebből :D :D :D
Azóta is itt nézegetem a 24.000 Ft-os kengurut,egyszer már fel is tettem bánatomban a vaterára, de nem volt rá kapás :D

Julcsi, jó gyorsan elment a nyaralás, de örülök, hogy jól érzitek magatokat. Itthon nagyon nagyon hideg van, napközben -7- -9, este már -13 volt :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt!

na ma leküldtem férjemmel az erszényt megvarratni.. remélem jól mértem le magam és most meg nem lesz kicsi :oops:

Aproo jól kivásároltátok akkor magatokat! és végre van fényképező is juppi!

Na Szisz akkor te is erszényes leszel? mi leszünk a kenguruk
:lol: :lol: :lol:

Julcsi örülök,hogy jól kinyaraltátok magatokat!

Barbi jobban? sajnálom a mizériát..
haó a nagysága miatt értendő az autóra. a partner is nagy volt, de ez.. bár szegény férjem nem a legelégedettebb.. elmúlt a kezdeti lelkesedése.. apro kényelmi dolgok illetve kopog a z autó ha nem sima felületen ,megy.. úgyhogy ma hívja szervizt mi lehet ez?

viszont gyerekülés megérkezett cuppi végül ő lett
Kép
Vendég

Szisz jó ez a cikk már olvastam de régebben köszi linket :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Itt még alszik a család, csak én kukorékolok.
Boni nincs mit, én igazából mailben kaptam ezt, de a word doksit nem engedte ide bemásolni, így meg kellett keresnem a net-en, szóval lehet, hogy nem a leghitelesebbnek tűnő oldalom találtam meg, de attól még így van :)
Szupi ez az ülés!!!

barbi, sajnálom a tegnapi napotokat, azért szegény Eni problémáját nem értem. Már kétszer is találkoztam vele, egyáltalán nem zárkózott vagy visszahúzdó, annyira fura, hogy nem talál barátokat, azzal mi lett aki volt neki, a csoki evőssel???
Egyébként milyen az osztály maga? Bár gondolom nem túl jó az sem :(
Remélem Iminek több szerencséje lesz!

Julcsi, jó utat nektek!

Niki, hogy vagy?

<
sziszka78
Tolna

jó reggel!
aproo, jól emlékszel!
akkor én egyik táborba sem tartozom mert babybjörnöm is van mag erszényem is.megjegyzem mind a kettőt használtuk mert amíg nem lehet kenguruzni addig erszény és amikor már kenguruval nem bírod mert nehéz és a hátada pakolnád akkor megintcsak az erszény a megoldás.lagalábbis nekem.szerintem a kendő is jó csak én macerásnak gondoltam meg soknak tűnt a 6-7m amit magamra kellett volna tekerni.de van egy olyan verzió is ami e kettő hibridje.mintha két rugalmas anyagból megvarrott erszényed lenne amit a kendő féle irányokban bújtatsz magadra.vagy keresztben x formában vagy+ irányba.de az erszényben is el kell igazgatni magad is meg a babát is.biztos rutin kérdése is.
málnus kontra kenguru :lol: későn kezdtétek és már nagyon fura volt neki.nem is értette, hogy miért akarod őt oda bepaszírozni :lol:
Vendég

[quote="cs-andi"]j írta:cs-andió reggel!

málnus kontra kenguru :lol: későn kezdtétek és már nagyon fura volt neki.nem is értette, hogy miért akarod őt oda bepaszírozni :lol:

:lol: :lol: :lol:
Vendég

egyébkénzt ZSigát belepróbáltam tegnap az erszénybe, nagyon tetszett neki.. remélem megkúrtitva is és akkor indul a babakocsiról leszoktatás! mondjuk ő már pár hónapos korától a mei tai ban nyomta.. most huginál van, de nem használja.. de nem is tömeg közlekedik :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.28 08:59-kor.
Vendég

Csandi hány órától mehetünk holnap? akkor odatalálok, mert ott dolgoztam a bankban
a 70 es számod van még mindig aminek hatvanhét a vége?

kb 12-12.30 körül Zsiga bealszik általábna. amikor nálunk voltak a többiek akkor is aludt, nem érdekelte hogy Miku és BArnus itt kinnt játszottak
:roll:

baccus szakad a hó, nincs téligumink :cry:
Vendég

ja és Verának akartam még írni, hogy ZSiga is 3 napja már kirakja olyan ühógyesen mint Miku az állatos fogantyús képekeresőt.

a legújabb a z autós felezős képkirakó amivel játszik, meg a maciöltöztetés

http://www.teszvesz.hu/item821325692_fe ... zamos.html

http://www.teszvesz.hu/item900424481_ma ... o.htmlcsak nekünk a dupla macis van
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.28 09:10-kor.
Vendég

Csandi!

Apuka pácban, nagyon édi!

Boni!

Szupi az új autósülés, csak nehogy most meg ez tettszen meg valakinek a kocsiban :evil:

Barbi!

Szerintem a legnagyobb baj az osztályfőnökkel van, nem tud közösséget kovácsolni a gyerekekből, nem veszi észre, ki van a peremen, hogy az ő erényeire építve neki is találna társakat! Talán, ha tényleg jobban belefolysz majd a suli életébe, neked biztosan sikerül a csapat ilyetén megszervezése! Nem akarom elhinni, hogy ezeknek a gyerekeknek nem hiányzik a meleg családias légkör, mi az hogy a testvérére sem figyel oda, nem hogy Enire! Ők is társas lények nem????

Szisz!

Ma láttam az sms-t nagyon köszi, - igazán rendes és figyelmes vagy- megyek a postára, de honnan tudtad?

És mi is megyünk holnap Bp-re, de sajna varratszedésre, így megint nem mehetünk talizni, biztos bedobjuk a nagy szunyát, ahogy kijövünk a kórházból, nyűgösen meg mi értelme... :(

KépKép
koadri

boni, igen a szám stimmel.
csengi max 9-ig alszik szóval 9kor már bátran jöhettek vagy akár elöbb is, mert én 7-kor kelek ezentúl reggelizni.vicces nme?
adri, :(

vera valószínüleg nem jön, mert bence gyomra elromlott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.28 09:11-kor.
Vendég

Adri azért ha nem alszik be kicsi lány...

ja képzeljétek a házunkkal szemben van egy fizetős őrzős parkoló.. na oda vettünk bérletet.. 10e pinz.. aztán másnap tudtuk meg, hogy az egész utcánk fizetős parkolós lesz..
Vendég

Bencusnak jobbulást! :cry:
Vendég

sziasztok!

Boni, de miért kell Zsigit leszoktatni a babakocsiról? erről lemaradtam!? :oops: :roll:

Csandi, sajna nekünk mégsem kivitelezhető a péntek, mert nincs benzin a kocsiban, és most épp "kedvünk" sincs tankolni... :( sajnálom, de jövő hónapban, akár 1-én is, mikor lesz lóvénk, akkor már tudok menni ismét, bárhová! :)

Sziszka, tőled is bocsi, hogy nem találkozunk már megint! :(

Aproo, és leglább tényleg jó áron voltak a kabátok a Savoyában?

Julcsi, jó utat nektek hazafelé, vigyázzatok nagyon, mert megint elkezdett havazni... :S nem tudom, hogy mennyire készülnek fel erre az útakon!

szép napot nektek!

sophie27

Sziasztok,

Sajnos nem hogy jobban, de rosszabbul:( iszonyatosan fáj a fejem, Barnus éjjel óránként kelt és szegény szintén betaknyosodott, na meg az apja is:( toljuk magunkban a calcium-Sandoz 1000mg C-Vit, mandarint, homeogene 9-et, remélem segíteni fog, mert így nagyon nem jó...

Apró, akkor jó, mert kicsit úgy éreztem, de akkor félreértettelek szerencsére.

Egyébként szerintem ez is teljesen gyerekfüggő, mármint, hogy szereti-e a kengurút, kendőt, erszényt a gyerkőc vagy sem....

Julcsi, vigyázzatok hazafelé nagyon az úton, itt szakad a hó!!! Este lehet, hoyg ki tudjuk próbálni a szánkónkat? :)

Barbi, én már tényleg nem is értem, ami odakint zajlik nálatok.... :oops: sajnálom, hogy mindig van vmi:(

Boni, szuper ez az új ülés, milyen fajta lett, nem látom a nevét;)

Szisz, köszi a cikket, mindjárt elolvasom;) sajnos nem tudunk így találkozni, de bepótoljuk, ígérem, még az is lehet, hogy mi látogatunk meg benneteket vmikor:) akár Csengeandival, ha meggyógyultunk;)

sniky

Niki sajnálom,hogy nem vagytok hjobbna..

van egy másik homeós cucc az acconitum napellus.. azt lehet felnőttnek, gyereknek adni.. ez a hirtelen fellépő nátha, láz stb stb esetén.
esetleg... :cry: vagy immunerősítőnek az echinachea 9ch

lementünk Zsigivel a boltba, és mire a liftbe értünk már aludt! jól meglepődtem.. remélem nem valami nyűgje lesz.. bár fél 6kor ébren volt.. na hosszú délutánunk lesz!

Csandi akkor 9 körül érkezünk ...

Zsófi mert mire kijön a jó idő jó lenne jókat sétálni .. és Zsiga van amikor meggondolja magát, és csak fut amerre lát, és így macerás..kocsival. úgy meg ha elfárad, csak magamra akasztom :lol: legalábbis ez a terv.. aztán BOni tervez...ZSiga végez hihi

persze majd elválik

Csandiék babakocsija annyira tetszik de ollan drága :cry: tényleg Csandi melyik típus amihez mózest is tudsz tenni?
mert ha mindkét babakocsim eladom..akkor akár beruházható ...
Vendég

Jó reggelt :shock: :shock:

Én most ébredtem a mormim még mindig alszik (bocsi)
úúúú mekkora hóóó van már!

Jó talizást holnapra lányok , nekem vendégem lesz ma is meg holnap is.

Kenguru és kendő téma : az én fiam egyenesen utálta, párszor próbálkoztam de nagyon nem tetszett neki. Szóval szerintem is gyerekfüggő.

Julcsi vigyázzatok magatokra hazafelé! Néztem ma a képeket hát Eni esése az ágyról gyönyörű :shock: :wink: Apa úszógumis fotója :lol: :lol:

Sniky jobbulást nektek nehogy nagyon lebetegedjetek!!!! ++++++

Boni szupika az új ülés !

megyek felébredtünk

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

ja Niki druszám az autóülés STM starlight sp teszveszen 45000ft volt, ugyanazok árulják, akik a magyarországi forgalmazók, a kid honlapon 60000Ft vettünk hozzá pamuthuzatot is, meg energiaelnyleő övet.. igy postaköltséggel együtt 57000volt.egy másik babahirdetős oldalon 49000ftért árulják ugyanazok ha nem nézek körül 15000ft tal több lett volna :shock: bár láttam most valahol 65000ftért árulják..sőt ugye ez a recaro kistestvére ami a Brendonban 70e felett van.. ugyanaz a gyártó elvileg, csak a huzatot gyártja más.. :roll: na ezt jól kielemeztem :lol: :oops:

apa téligumira vadászik..

délután megyünk szánkózni!
Vendég

szisz, most hívott, hogy a bank miatt nem tudnak mégsem jönni csak szerdán.szóval sziszkás babatali szerdán lesz , de várlak titeket holnapra is akik tudtok jönni!!
Vendég

ok, boni várunk szeretettel!
én yorkshire-ből e-bay-éztem transsal együtt is féláron az itthoniakhoz képest főleg, persze használtan, de nem tűnt annak.35ezer volt a kocsi a mózessel +10ezer a szállítás.(dhl 30ezerért hozta volna be!!)
itthon csak a mózes 40ezer újonnan.
ma csengi is exrta nyűgös :(szabályosan sírt már egy ideje aztán bekentem a fogát azóta csak cumizik.
ja és tegnap voltunk szomszédolni, hát szegény leánykámmal jól kiszúrtam, mert úgy jöttünk haza röpke 1-1,5óra után mintha boxmeccsen lettünk volna. :? csengi kapott jópárat a fejire meg ellökték, de nem ám véletlenül.anyuka meg széttárja a kezét, hogy így játszik, mert van egy 11-12 éves nővérkéje...és , hogy örültek nekünk ,h ogy megyünk szocializálódni :( csengim nincsen a durvasághoz szokva, mert mi sem szeretjük.nálunk a dá-dá sem divat.
csak azt nem értem, hogy miért nem hordják korabeliek társaságába??jó élmény lesz majd ősztöl a bölcsi nekik, biztos népszerű lesz a kisfiú 8)
Vendég

Sziszka a bank k... be :cry: :twisted:

akkor már csak mi maradtunk, meg Mazskáék?

akkor ne tegyük át szerdára ezt is? kétszer ne terheljünk már le.
:lol: meg mi úgyis nehezen tudunk Zsigi miatt olyan sokszor átbumlizni a városon :oops: mit gondolsz?
Vendég

én már rákészültem, meg lehet mazskának meg a szerda nem jó, de zsófiéknak meg talán ...nekem mindegy ahogyan akarjátok :)
Vendég

oksa akkor megyünk :lol: remélem nem lesz holnap nagy hó, mert akkor dugó hegyek lesznek
:cry: :?
Vendég

Sziasztok!

Csandi, éreztem én a képekről, hogy ismerős vagy... Ugye régen ott laktok? 2005 és 2006ban a 11 szám alatt laktam albérletben. Biztos láttalak :) .

Mi ma voltunk a másfél éves vizsgálaton (kicsit megkésve, mert decemberben nem tudtam időpontot kérni :oops: ), 10960 g és 86 cm. Két oltás (meningitec ismétlő + kötelező ismétlő), de jól bírta. Kicsit "visszafáradtam" az elmúlt héten, mert sem délután, sem este nem akar aludni, éjjel ébred és sikít, ha egyedül hagyjuk. A 15-16. fog lehet a ludas, pedig már április óta észre sem vesszük, ha előbújik egy... Most meg teljesen kimerít :( . Csak kopogtatások közt súgom, hogy most aludt el a normál módunkon, és tegnap délután is csak pici hiszti volt (éjjel azért bepótolta :( .)

Judit

Kép
Kép
csutak33

he-he csutak,lehet, de én még nem láttam rólad képet :oops:
boni, szerintem addigra eltakarítják bőven főleg a busz útvonalán.
Vendég

Köszi az aggódást, majd vigyázunk :wink: Itt is havazott reggel meg délelőtt, ha Eni felébredt, mi is megyünk szánkózni... Utána meg még utoljára usziba :roll: Remélem most nem lesz több hó holnapig...

Mecsi, az esés nem volt veszélyes, a matracra esett rá, amin ő alszik :lol: De jól néz ki tényleg :wink:
meg Apa is egy nagy gyerek :lol:

Sziszka, ez a bank... no comment :evil:

Niki, jobbulást nektek!!!

Eninek is folyik most a nózija, de remélem csak átmeneti...

Csandi, remélem azért Csengit nem viselte meg nagyon a szomszédolás :(

Boni, szép az ülés, jó hogy sikerült olcsóbban megvenni :D

yuyu79

Szisz, a szerda nekünk úgy tűnik jó, ha addig helyrejövünk, bár Mazskával szerdára beszéltünk meg nálunk randit, de majd megkérem, hogy tegyük át, elvégre vele könnyebben tudunk találkozni, mint veletek!

Csandi, privi ment, ha lesz egy kis időd légyszi....

Julcsi, Eninek is jobbulást, mi ez az esés dolog? vmiről nagyon lemaradtam...

én már jobban, Barnusnak sem vészes az állapota, bár tömöm belé a C-vitamint, mandarint, 100% narancslevet és még szerencsére az orrát sem kell szívnom. Picit szipog, de nem vészes, hipp-hopp helyrejövünk:)

sniky

Julcsi, közben meglestem a képeiteket, már rájöttem:))) és apa nagyon menő azzal az úszógumival (18+) :)) hehe....
te viszont eszméletlen csini vagy, csak a pocakod kerekedett:) tényleg mikorra is vagy kiírva?

sniky

Ritus dél körül hívott, végre hazaengedték őket a kórházból!!! hipp-hipp hurrá! Csak szegény Zorka betaknyosodott:(

sniky

szerdán lehet, hogy többen lennénk, mint Andiék befogadóképessége! nem!? ötleteljünk, hogy hova tudnánk menni, ami mindenki számára könnyebben megközelíthető, és kényelmes is, meg a gyerekek is tombolhatnak! ;) nem!?

sophie27

Március 21!!

Tök jó hogy már otthon vannak Ritusék!! Zalánról mikor lesz kép??

Eni az előbb 40 perc után felébredt, nem kapott levegőt :roll: Aztán negyed óra nyűglődés után visszaaludt... Lehet még kell keresnünk egy tescót orrszívót venni, mert azt persze otthon hagytam :evil:

yuyu79

Julcsi, pont Beni nap! :)

én is remélem, hogy lesz Zalánról kép! :)

na megyek, mert gyerekem kikészít...

sophie27

Sziasztok!

Huh, visszaolvastam, de sztem a felére nem emlékszem... :oops: :oops:

Boni, csúcs a szék, remélem jól érzi majd magát benne Zsigi. És akkor az őrzött parkolóban benne hagyjátok a széket is a kocsiban?
Téli gumi?
Írtam levélkét....:-)

Zsófi, igen, sztem nagyon jó áron, de tényleg nagy pocakos pasiknak jó. A 19 ezresek 7 vagy 9 ezer, a 40 ezresek meg 19e. Korrekt.

Judit, gyors fognövesztést!

Zalánról képet, képet!!!

Holnapra jó bulizást akik taliznak.

Akkor a hétfői játszóház senkinek sem jó??? :cry:

Szerdán tényleg jó lenne talizni, de sajna 10kor védőnő, már erről a hétről tettük át, és utána jön a nővérem hozzánk.
Úgy sajnálom, pedig kb. minden más nap jó lenne, kivéve egyet, amikor végre sikerül elmenni a dekorációkhoz festékeket venni. Az meg Bucsektől is függ, mert együtt megyünk. :wink:

Niki, javulgassatok!

Fiam totál felpörgött, eltanulta az iszonyat visítást unokatesótól és egész nap bőszen gyakorolja, komolyan gondolkozom egy füldugón, mert ez extra. :shock:

Na, lépek, mert még van pár intéznivaló, és nemsokára indulunk családi banzájra. Anyósomtól kérdeztem, hogyha előbb érünk oda, hány helyet foglaljunk. Mondta, hogy csak a szűk család lesz, unokatesókkal, 22 ember. :roll: Mondtuk, hogy azt akkor nem vállaljuk, mert meglicselnek... :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Továbbítom Ritusnak a kérést, szerintem ahogy tud, úgyis jön:))

Andi, privi ment, 2 is, részemről ennyi...

A szerda nekünk is jó lenne, meg szerintem addigra Veráék is rendbe jönnek (Bence betegeskedik), meg lehet hogy Áginak és CsengeAndinak is jó, így tényleg kéne vmit nézni, ahol jó sokan elférünk! ;) csak nem nagyon van arrafelé ötletem, nem ismerem a környéket:( gondolom a Tranzit már felejtős ilyen nagy gyerkőcökkel, meg el sem férnénk?!

sniky

Hát gyerekek nem sok minden tud kihozni a sodromból, de Dönci minden erejével azon van, hogy ezt elérje. Kész vagyok. Tegnap egész nap nem volt nyugta, otthon volt de. a párommal, hogy tudjon aludni, de jóformán nem is aludt. Du. egész végig pezsgett, mint egy nyuszi, mely rendesen felöntött a garatra redbull-lal! Kitalálta, hogy hogyan jut fel Eni eddig biztosnak mondható emeletes ágyába. Elöször bemászott Imihez, onnan Eni íróasztalára, majd onnan felmászott Eni ágyára és olyan boldog volt. Nomármost nem is lenne ezzel semmi gond, ha nem lenne nagy baj abból, ha onnan leesik a nagy hancúrozásban. Eltoltam jó messzire az íróasztalt. Két óra telt el aránylag nyugalomban, mire rájött, hogy nem kell neki ehhez az atrakcióhoz íróasztal, fel tudö a létrán is mászni, pedig alul nincs is foka és a két lépcsö nagyon messze van egymástól. Most már egy perc nyugalmam sincsen. Ha kijön, bontja a konyhát, ha a gyerekszobában van, kirámolja az ágyakat és mászik.
Mindezt köhögve és taknyosan. Tegnap egészen estig hemzsegett, nem tudtam lefektetni. Este 9-kor a páromnak sikerült lenyomnia. Én két órával késöbb mentem aludni, de nem tudtam elaludni, mert a párom még mindig az egyik barátjával telefonált aránylag handosan. Aztán alig aludtam el, Dönci üvölt. Átmentem hozzá és elaludtam mellette. A párom éjfélkor visszacsalt. Hajnali 1:50-kor Dönci újra üvölt. Ált. ha átmegyek hozzá és pár percig simogatom, visszaalszik. Hát ma éjjel nem. Szakadt a hó és elég szeles volt kint az idö. A hó reflektálta azt a kevés fényt is, ami éjszaka kiszürödik innen-onnan és olyan világos volt, mint hajnalban, amikor végleg felkel. Elkezdett magyarázni nekem, mint reggel szokta. Hajnali 4-ig küzdöttem vele, minden próbálkozásom hiábavaló volt, viszont immár mindenki ébren volt. Én úgy éreztem magam, mint a bika a bikaviadalom, csak vesztenivalóm van és nagyon dühös voltam Döncire. A párom is felébredt, mondta, hogy inhalálni kéne vele, meg ilyesmi. Mondtam neki, hogy akkor hajrá, mert én most nem. Mire ö, hogy de ö nem tudja mit kell és hogyan összeraknia, stb. Na ettöl végleg elborult az agyam. Mi a szösznek zargat ezzel is, ha ennyire tehetetlen!? Mint aki jól végezte a dolgát lefeküdt és elaludt... Valamikor én is és Dönci is kidöltünk. Reggel nagyon nehezen kelt a banda, Eni elaludt a wc-n. 10 perc nagy csend után csak ránéztem és felkapcsoltam a villanyt, így sikeresen fel is ébredt. Imi és Regö is 8 után keltek. Nekem 9-re már a fogorvosnál kellett úgy lennem, hogy a gyerekek reggeliztek, felöltöztek, stb. Jó kis kapkodás volt, de Imi ügyesen segített Döncit is felöltöztetni, így némi csúszással, de elkészültünk. Na akkor le, kiásni a kocsit a hótakaró alól. Szerencsére biztosan indul, téli gumi is van, csak le kellett vakarnom. Gyerekeket gyorsan kiraktam az oviba, aztán rohanás a dokihoz. Ott persze maga a lehetetlenség parkolni, minden fizetös. Találtam egy fizetös helyet, de az automata csak kerek összeget fogad el, nem ad vissza. Hát szét tudtam volna azt a szart verni! Szerencsémre egy másik autós, aki gyakran parkol ott, kisegített és kiegészítette az aprómat úgy, hogy fizetni tudtam.
Nem késtem sokat, de késtem. Mindegy.
Jött a fúrás-faragás, a háttérböl csak azt hallottam, ahogy Dönci szétszed dolgokat. Reméltem, hogy a fúrásnál már azért nem segít be... Túléltem a kezelést, de nem lettem boldogabb. 6 hét múlva megint jelenésem van ott, mert még mindig van élet a fogamba 3 kezelés után is és most is fáj. Makacs egy darab. Hazafelé bevásároltam, aztán irány az ágy. Ma nem föztem eddig még semmit, kidöltem Döncivel egy másfél órára. Közben hazajöttek a gyerekek és azóta megint megy a konyha-ágy program. Dönci evés közben egy teli üvegpoharat úgy lerakott az asztalra, hogy az rendesen atomjaira tört. Az üvegszilánkok mindenki tányérjában, kajájában és az én kezemben landoltak, mivel közvetlenül mellettem tette. Aztán amíg ezzel foglalkoztunk, addig a fürdöszobában a másik hobbijának szentelte a felszabadult idejét. Egy egész guriga wc-papírt beáztatott, majd a kis kezeivel turmixolta a wc-csészében. Minden tele vele. Ezen a korszakon mindegyik átesett és mindannyian túléltük, de kötélideg is kevés hozzá néhanap.

Enire visszatérve: neki nem volt csokis barátnöje, csak Iminek müzliszeletes és ö meg is van neki. Eninek még sose volt barátja.

Mennem kell, veszekedés van gumimaci miatt.

Puszi: én
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?