Vegre ide jutottam. Hetfon keso este erkeztunk vissza. Nagyon rossz volt otthagyni a csaladot. De en megyek haza marciusban ujra, mert akkor szuletik a tesom kisfia!!! Mar nagyon varom!
Kedden egesz nap pakolasztam a borondokbol, takaritottam meg voltam a bolcsodeben megkerdezni, hogy mennyibe kerul. Majd hanyatt vagtam magam mikor kozoltek velem hogy mennyi. Ugyanis nem fogok annyit keresni ha vissza kell mennem dolgozni.
Ma voltam a munkahelyemen is, kozoltem veluk ,hogy nem biztos hogy vissza megyek,mert egyenlore nem tudom megoldani a pici elhelyezeset. Ott azt mondtak ,hogy kaphatok tamogatast a bolcsodere de utanna kell kerdeznem, hogy mennyit. Lehet hogy meg ugy sem eri meg vissza menni. Szoval erre meg ki kell talalnunk valamit.
Uuuugy nem akarok vissza menni!!!!
Kepzeljetek annyi sok szep ruhat kapott Lottika, az egyik borond szinte csak azzal volt tele. Meg konyveket is. Apa szomszedjaban lakik egy idosebb par akiknek nincs gyereke es az asszonyka elrakott par konyvet gyerek korabol. Igy kaptunk egy 1958-as kiadasu Mora Mesek cimu konyvet, Kisherceget, Cini-cini muzsikat meg az Oreg nene ozikeje cimu konyvet. Mind olyan regi. Annyira orultem nekik. Olyan szep gesztus volt tole.
Mar 19 oldal lemaradasban vagyok, azt nem hiszem, hogy vissza tudom olvasni. Azert az utolso par oldalt vissza olvasom.
Hoztam Nektek egy par kepet. Sajna a keresztelon nem nagyon sikerult jo kepeket csinalni, meg a tesom nem kuldte meg at amit o csinalt.
a kereszt szulokkel
Most vissza olvasok....