A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Vegre ide jutottam. Hetfon keso este erkeztunk vissza. Nagyon rossz volt otthagyni a csaladot. De en megyek haza marciusban ujra, mert akkor szuletik a tesom kisfia!!! Mar nagyon varom!
Kedden egesz nap pakolasztam a borondokbol, takaritottam meg voltam a bolcsodeben megkerdezni, hogy mennyibe kerul. Majd hanyatt vagtam magam mikor kozoltek velem hogy mennyi. Ugyanis nem fogok annyit keresni ha vissza kell mennem dolgozni. :shock: :shock: :shock:
Ma voltam a munkahelyemen is, kozoltem veluk ,hogy nem biztos hogy vissza megyek,mert egyenlore nem tudom megoldani a pici elhelyezeset. Ott azt mondtak ,hogy kaphatok tamogatast a bolcsodere de utanna kell kerdeznem, hogy mennyit. Lehet hogy meg ugy sem eri meg vissza menni. Szoval erre meg ki kell talalnunk valamit.
Uuuugy nem akarok vissza menni!!!! :cry: :cry: :cry: Ugy annyi mindenrol le fogok maradni. :( Tok irigyellek Titeket, akik otthon tudnak maradni meg 1-2 evig.

Kepzeljetek annyi sok szep ruhat kapott Lottika, az egyik borond szinte csak azzal volt tele. Meg konyveket is. Apa szomszedjaban lakik egy idosebb par akiknek nincs gyereke es az asszonyka elrakott par konyvet gyerek korabol. Igy kaptunk egy 1958-as kiadasu Mora Mesek cimu konyvet, Kisherceget, Cini-cini muzsikat meg az Oreg nene ozikeje cimu konyvet. Mind olyan regi. Annyira orultem nekik. Olyan szep gesztus volt tole.

Mar 19 oldal lemaradasban vagyok, azt nem hiszem, hogy vissza tudom olvasni. Azert az utolso par oldalt vissza olvasom.

Hoztam Nektek egy par kepet. Sajna a keresztelon nem nagyon sikerult jo kepeket csinalni, meg a tesom nem kuldte meg at amit o csinalt.

Kép Kép Kép Kép a kereszt szulokkel Kép

Most vissza olvasok....

Kép
Kép
bucus80

kispocok13! :)

Az én elvem nem dőlt meg. :twisted:
Ugyanis jó előre leszögeztem a kiccsaládnak, hogy SEMMIFÉLE zörej ládának nem örülnék, amennyiben mégis kapnánk, akkor alighanem a padláson fog kikötni. Ami nincs. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Na, ehhez képest kaptuk a laptopot. Először ilyen fejet vágtam: :evil: :evil: :evil: :evil: , aztán lecsekkolta, és legszívesebben lenyúltam volna a gyerektől, annyira megtetszett. :shock: :shock: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:
A betű tanulásnak például van egy olyan verziója, hogy kiválasztasz egy betűt, ő érthetően elmondja mondjuk, hogy "őzike", és szépen, lassanként kiírja a képernyőre az egyes betűket, és a végén megismétli, hogy "őzike". És ehhez még a képet is megjeleníti. :D
De lehet rajta kottát is tanulni: megkeresni, hogy melyik hangjegy hol van. Felvillantja például a kottát, rajta egy hangjeggyel, meg is szólaltatja, neked pedig a billentyűzeten kell megtalálnod, hogy melyik volt az a hang. Ha ügyes voltál megdícsér, ha nem, akkor próbáld újra.
KIFEJEZETTEN tanulásra való. Nyilván nem egy féléves gyereknek való játék, de egy másfél, két éves már nyugodtan próbálkozhat vele.

De kaptunk mobilt is. Na, az sűrűn elkavarodik. :twisted: :twisted: Az is tanulásra való elvileg, de inkább idegesítő, és nem kicsit. :? :? :?
Van PDA-nk is. 2 kezemen meg tudnám számolni, mennyit játszott vele Manó. Az állathangokat utánozna, ha nem lenne rémes.

Szóval mindegyiket kaptuk, de anyai ellenőrzés alatt működnek. :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

bucus80! :)

Üdv újra itt! :) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :D :D :D :D , és várunk újra vissza. :lol: :lol: :lol:
Szépek vagytok. :wink:
Bölcsi: ajjajj :roll: :roll: :oops: :( :(

Milyen keresztelőtök volt? :shock: :?: Görög katolikus esetleg? Igazán annak sem nézném, de a többinek meg végképp nem nem. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Szia Bucus,
dejó hogy újra itt!
Régi mesekönyvek - annyira klassz lehet, ezeknek még az illatuk is más, nem?
Lottika csuda édes, és jól látom hogy tiszta anyja?

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,
kütyük :lol: :lol:
Szerintem beszerzek egy ilyen laptopot én is :D :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, ezt már rég akartam mutatni,
nem tudom, ki mennyire szereti a hasonló jellegű könyveket, de nekem elsőgyerekes anyukaként, akinek nincs segítsége tapasztalatmegosztás ügyben jól jött (anyukám már sajnos nem érte meg hogy unokája szülessen) :
http://www.libri.hu/konyv/anya-tanits-engem.html Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Nekem megvan, de nem jött be. Erről már beszélgettünk korábban lorcával. Nekem nagyon katonás azzal, hogy kötelező jelleggel írja elő a gyakorlatokat :? . Mindazonáltal népszerű, úgyhogy hajrá! :wink:

Kép
Kép
200907?

Katy! Te hogy adod Petrának a gesztenyét? Hogy és mivel pépesíted? Főzöd vagy sütöd? Én is ki fogom próbálni,de nem tudom elképzelni,hogy lehet azt pépeísteni :oops:

Sterilizálás:nálunk már rég nem megy,van egy külön mosogató szivacs,amivel Lili cuccait mosogatom és ennyi.

"Zajláda": Nekünk van egy Fisher Price játékunk,amin van középne egy gomb,amit ha megnyomunk,kijön egy állat,elmondja a nevét,énekel valamit és utána kiadja az adott állat hangját. Lili nagyon szereti,csak az agáz,hogy összesen 4 állat van rajta és már unom egy kicsit. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi81! :)

Katy76 is én is ezt a márkát vettük:

http://www.maroni.hu/termek.php?k=2&t=1#f

Nekünk bio masszát vett Apa, de abban van egy kis nádcukor is. De van sima natúr püré, illetve massza is. Kis morzsákban teljesen jó adagolható.
Bond ajánlásával. 8)

Kép
Kép
200907?

Ancsurti es Kispiskota:
Utolag is Boldog Szulinapot kivanok!

Bond:
Koszonom, hogy vissza vartok. :D Gyerkocok nagyon helyesek.
A horoszkop nem tetszik!!! :twisted: :twisted: (szart se er az eletem? ez azert utos! :(
Romai Katolikus keresztelo volt. De nem ontotte le a kis fejet csak megkente olajjal meg szentelt vizzel.

Dodi:
Hatalmas gratula a jo eredmenyekhez!
Hajra kisteso project!!!
Baratnodnek es kicsi lanyanak jo egeszseget! Nem semmi szulese volt... :shock: De legalabb mind a ketten jol vannak.

Boo:
Kicsi Zsiri nagyon helyeske abban a Miki ruhaban. :D
Elado pics@, ne is torodj vele. Te nem vagy kover egyaltalan. Kar hogy mostanaban minden jott-ment hulye pics@ lehet elado. Hol vannak mar az udvarias, kedves, mindent megtesz a vasarloert eladok...???
" mondom apának MOSOLYOGJ AZONNAL IDIÓTÁN, GYERÜNK GYERÜNK, GYERÜNK :!: " :lol: :lol: :lol:
Fulvedos kepet kerunk szeeepen.

Breki:
Armin nagyon helyes kispasi. Nem lehet betelni Vele.
Nalatok is beindult a kisteso project? De joooo!!!

Conversano:
Remelem kisfiad futyijevel minden rendben. Lehet ,hogy en megrancigaltam volna a doktornot egy kicsit. :twisted: :twisted:

Hendegabi:
Hogy van Noci? Javult mar valamit. Gyogyuljatok meg hamar! Remeljuk a sopipa segiteni fog ebben.

Orsi777:
Odett tenyleg olyan nagy mar. :D Gyonyoru a ket kis copfjaval!

Kép
Kép
bucus80

bucus80! :)

Egy római katolikus keresztelőn ilyen ruhában van a pap? :shock: :shock: :shock:

A horoszkóp csak vicc lányok, hahhhhóóóóóóóó! (Az más kérdés, hogy mennyire jó. :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Nyuszi igen megjött, mivel a múltkor nem magától múlt el, hanem a norcoluttol, azt 10 napig kellett szedni, attól a progeszteron szint megemelkedik mint a normális ciklusnál, és amikor abbahagyod akkor leesik a progiszint és megjön a menszesz, ettől elvileg magához tér a szervezet. Hát nagyon remélem hogy nálam is így lesz, ma van meg 3. napja, nem kevés, mondhatnám erős. Na de mivel a múltkor a sok vérzés ellenére 22 mm volt a méhnyálkahártya, és után még csak vastagodott, így most annak mind le kell válnia.

Dodi nagyon édi a barátnőd kislánya

Bond bizony észrevettem, igaz Nóránál még nem, de Norbinál igen, olyannyira hogy mai napig sál nem lehet kötve a nyakán, garbót nem visel el, ing utolsó gombját nem engedi begombolni, cipzárt nem húzza fel a nyakáig. Arcát hajmosáskor nem érheti víz, úgy mosakszik mint a macskák.

conversano nálam ez az a pont amikor orvost váltanék. Szegénykém

Hgabi nektek ilyenkor nem kell adni a ventolint 4x? Mert nekem mikor Norbi fullad akkor 4x 2 kell fújni addig amíg el nem múlik teljesen a betegség, ez általában 4 napig és amikor pluszba előjön neki a fulladás akkor be lehet fújni újból. Nekünk akkor csökkentek amikor elkezdtük használni a multi tabs immuno kid vitamint. Azóta ritkán beteg és az asthma is csak ritkán jön elő.

orsi nagyon szépek vagytok

Breki ti is tök édik vagytok

Amióta Nóra áll azóta egy perc nyugi nincs mert amikor már nem bírja a lába na akkor eldől, de ha én ültetem le akkor 1 perc múlva újra áll. Ha mászik akkor meg semmi nincs biztonságban most már, a virág baromira tetszik neki, de már észre vette a lépcsőt is a nappaliban. És ráadásul fogzik, baromira fájhat neki mert nem engedi hogy hozzá érjek. Este kínomban már adtam neki panadolt. tegnap egy csomót evett is. Fél 1-kor ebédelt, aztán fél 4-kor már ordított mire rájöttem hogy már éhes, megevett egy üveg sütőtököt és még tátogott, még egy negyedüvegnyi banánt almával megevett. Aztán 7-kor 80 ml tejpépet és este 9-kor 200 ml tápszert. Azt gondoltam ennyi evés után már alszik éjjel erre fél2-kor már sírt a kajáért, megevett 200 tápszert és aludt reggel fél 7-ig.
jut eszembe éjjel akinek tápszert eszik a baba frissen csináljátok meg? Én igen, csak hallottam olyat aki este megcsinálja és éjjel azt adja oda.

A fogigátlót végül nem kezdtem el. Hadd jöjjön rendbe a szervezetem.

Holnap apa szabin lesz megyünk a brendonba körül nézni, Nóra megint kinőtt egy csomó ruháját.
Szemészhez nem megyek, most mintha javulásnak indult volna a szemem. Várok még pár napot, és szorgalmasan kenem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

A linkhez kapcsolódóan.
Csak arra akartam utalni, hogy milyen borzasztó dolgok ezek. Az egyik pillanatban még mindig rendben lévőnek látszik, aztán pedig összeomlik minden. Tudom, hogy majd' mindenki tud ilyen esetről a környezetéből, de ez most a H1N1 kapcsán merült fel. Nem abba halt ugyan bele, hanem a lélegeztetőgép ilyen sokáig tartó alkalmazása járhat ilyen szövődménnyel.

Nagyon jó multivitamin tablettát ki tud? Ha már nem eszem rendesen, akkor legalább erre vigyázzak. :oops: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond:
Az igazat megvallva gozom sincs hogy milyen ruhaban kene lennie a papnak, mert mar nagyon regen voltam keresztelon. Amugy egy kis faluban szegenyes templomban volt a keresztelo, lehet hogy ez volt a legszebb ruhaja. :lol:
De most hogy mondod, tenyleg a zold szint akkor szoktak viselni mikor epp nincs semmi unnep csak "normalis" vasarnap. Mindegy is, ugyse az volt a lenyeg. :D :D :D

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok!

Már 2x szállt el a levelem! :(

Orsi!
Aranyos vagy, hogy eszedbe jutott, én már elfelejtettem…ciki!
Igen Ármin Hurka-Gyurka!!!Én anno ugyanígy híztam….megvan a kis könyvem…majd aztán megnyúlik (vagy nem?)!!!!

Sillia!
Köszi, remélem, azért az eszét is fogja használni és nem hiába tanítom már 2 hónapos kora óta még angolul is !
A lányokkal meg kötelező lesz rendesen viselkednie! A tudtommal nem lesz sumákolás, vagy egyszerre több vas tűzben tartása!!!!

Bond!
Nálunk egyenlőre én vagyok az élő laptop …na de majd beszerzünk 1-et, ha már ennyire ajánlod!!!!
Esetleg ELEVIT :) :)????

Kispiskóta!
Boldog szülinapot utólag!!!!

Marietta!
Drukkolok Domi szemvizsgálatához! Én is el fogom vinni Ármint nekem folyton magas a szemnyomásom…(nagyon jó dokim van Dr Seress András)az ugye a glaukoma egyik jele lehet…bár szerinte semmi gond nincs, egyszerűen vastagabb a szaruhártyám, mint az átlagnak.

Kispocok!
Igen javuló tendenciát mutat ! Észrevettem, ha Apja itthon van sokkal „rosszabb”…mármint akkor kisírja Magának, hogy Apa vegyél fel, gyere ide…igazi kis manipulátor…viszont ha ketten vagyunk, igazi mintagyerek!!! Eddig 1x volt olyan, hogy nagyon nem bírtam már Vele, de alapjában nem nehéz eset…az esték már nyügibbek!!!
Muti a csavaroslábat!!!!!!

Bucus!
Lottika csuda édes! Gratulálok a keresztelőhöz! Igen, már Minó idején elhatároztuk, hogy 8-9 hónapos korában indul a Tesóprojekt...nem vagyok már mai csirke+ a cukor+ kis korkülönbség+munkahely így jobb lenne

Gabi!
De jó, hogy javul a szemed!! Hajrá új ruhavásárlás...én is annyira imádok Árminnak vásárolni...olyan happy vagyok, mint anno, mikor magamnak vettem valamit!!!! Most ebben élem ki magam :)!!!

És végül Apának ma új Kollégája lett:

Kép

Kép

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

breki76! :)

Szedek Elevitet. Egészen pontosan 2007 májusa óta, minden nap. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Orsi,Breki,Bucus!

Szép babákról szép képek :) :)
Orsi!
Tényleg egyre szebb a lányod :)
Bucus!
Üdv újra :)
Breki!
Qwa jó ez a póló :D

Tápi
Marci csak reggel eszik először,így este felviszek c.üvegben egy adag tápszert (csak a port) és külön egy teli c.üveg forralt vizet. A víz egyik része megy egy bögrébe,cumimosónak és a maradék,amiből reggel összekeverem a tápszert ,az meg a radiátorra,így folyamatosan pont jó hőmérsékleten tartja a vizet. Reggel összekutyulom ,oszt ihatja a puja.
Vendég

conversano! :)

Jaj, de kis cseles valaki! :wink: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Te (illetve a többiek is) még tápiztattok fürdés után? Mi nem, csak szopi van. Azon túl, hogy ez teljesen jól beilleszkedik a napirendünkbe, én hülyét kapnék, ha utána összekajázná/kakilná magát, és újra lehet csomagolni :roll: :roll: :? . (Nem akarom elkiabálni, de ez velünk még nem fordult elő :) .

Kép
Kép
200907?

Amit már rég szerettem volna megosztani veletek az Cunci utolsó hozzászólásához kapcsolódik.
Elég hülyén éreztem magam ,mikor írta,hogy sem én sem Boo nem említette meg a karácsonyi dolgokban.
Eszterről is kértem képet,de írta,hogy nem szokott képet feltenni a közösbe,így pü-ben küldött ,mert nem tudta,hogy mi a tervem.
Visszaírtam neki,ezt bemásolom.

[quote]A írta:zért kértem képet,mert karácsonyra szeretnék csinálni egy összeállítást a kölkökről (ez titok) és Eszterről (meg van még pár babóca) nem volt képem. Ezt csak úgy tudom majd megosztani mindenkivel,ha felteszem a netre és belinkelem a fórumra. Esztert csak akkor teszem fel,ha áldásodat adod. Ha nem szeretnéd,hogy ő is szerepeljen,írj. Volt valami rossz élményed,hogy nem teszel fel Róla képet?

Semmi nem jött tőle,így nem mertem feltenni.
Csak egy választ kellett volna írnia és az ő lánya is bekerült volna a videóba. Mit kellett volna tennem?
Vendég

sziasztok.
csak gyorsban: pocsék éjszakánk volt. Nóci későn aludt el, mire én is ágyba kerültem, már éjfél volt. akkor meg úgy fáztam, nem tudtam elaludni. Vicához is 4-szer kellett kelnem, nem tudom mi van aranyosommal, igen nyügi volt, illetve most is az. Fogára gyanakszom, mivel a féloldali arcpír, higabb széklet, hig orrfolyás (sárgarépa ellenére), erre utalnak.
Nócim csak 3-szor kelt: 1-szer takaróstól padlót fogott :shock: , másodszor anyaaaaaaaaaaaaaaaa, pisilni kellllllll!, 3. szor reggel 6-kor, és már vissza se aludt.
Amikor a gyerekek aludtak, és épp nem fáztam, begörcsölt a jobb bokám :shock: :?
Úgyhogy fejfájással keltem, de ahhoz képest jó napom volt.

Voltunk dokinál Nócival, a bal oldal még most sem tiszta teljesen, kapott antibigyót, egy hétig még biztos nincs ovi.
Holnap nincs rendelés, de azt mondta a doki, ha valami van, hívjam fel, lejön, vagy vihetem a lakására.

Apa még ma sincs, viszont Vivi is itt van, reggel indítanom kell suliba.
most megyek, Nóci már tiszta, Vivi fürdik, utána Vica jön. Frankó lesz fürdetni: Nócimnak bontottam a calcimusk ampullát, jól elvágta a kezem :?

Szépek a babák :D
Gabi1: Ventolint roham esetén kell adnunk, max 2x. Háziorvos szerint azért nem jó, mert hozzászokik a szervezet.

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Ezt nem hiszel el! Én már megőrültem/kidőltem/kétségbe estem volna egyenként, összességében, és felváltva, tetszőleges sorrendben. Ennyi baj után valaki kurv@ nagy jó kell, hogy történjen veletek!!!

conversano! :)

Nem volt képed :arrow: kértél, feltéve ha ő is szeretné :arrow: nem válaszolt. Röviden ennyi a történet.
Lehet, hogy nem olvasta az üzidet, vagy elfelejtett válaszolni, vagy valahol elmentetek egymás mellett, és ezért hiányolta az összeállításból. Két verzió van:
- nem foglalkozol már vele
- újra írsz neki.

Norkilit tudjuk, hogy törölte magát :( , de mi van cuncival? :?: És nagyon régen hallottunk már lorcáról is. Többek között. :roll: :(

Kép
Kép
200907?

Hgabi én sem folyamatosan adom, hanem amikor előjön az astmás köhögése akkor nem csak a roham esetén kell adni hanem 3-4 napig 4x2-t, ennyitől nem fog hozzá szokni, hisz nem minden nap fullad. És pluszban ha fullad akkor még be lehet fújni neki, mondjuk ezt mi annó a felnőtteknél is így csináltuk a kórházba.
Nekünk ezt a pulmonológus mondta, mi egyenesen oda megyünk ha előjön neki a roham.

Nálunk ugye 9-kor eszik Nóra aztán éjjel 1-2 között, én úgy szoktam hogy felhozom a vizet a cumisüvegben, meg külön a tápszeres zacsit és éjjel félkómásan méregetem a kanállal, na ennek az a vége hogy egy csomó kimegy belőle, mert persze villanyt nem akarok oltani mert tuti felébred. Azt meg eszi, aztán van amikor 4-5 kor megint kel és eszik, akkor a másik üvegben ott a következő víz és ugyan ez a herce hurca. Hűtő meg mikró csak lent van, ezért le nem akarom vinni mert akkor mire megcsinálom totál felébred. Nekem ez még szokatlan, mert eddig ugye csak előkaptam a cicit és már evett is, még ehhez hozzá kell szoknom, és bele kell tanulnom.

Kép

gabi1

és tabatival mi lehet? Ő is nagyon régen volt. Lorca miért törölte magát?: Erről lemaradtam

Kép

gabi1

gabi1! :)

Attól tartok, hogy tabatit és moncsy.78-at elvesztettük. :( Az ő topikjukban is volt paláver, ezért elvonultak egy zárt közösségbe az Anyatanyára, ami meghívásos alapon müxik. Remélem, hogy azért visszanéznek néha és hallunk róluk valamit. Hiányoznak. :(

Lorca viszont nem törölte magát, "csak" gondolom lavina alatt fürdik. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Orsi: Olyan szép Odett, na és azok a copfok :lol: :lol:!!!Gyönyörű :P: !!!!!!!!!

Bucus: Üdv újra itt!! Jók lettek a képek! Gratula a keresztelőhöz. Nekünk is most lesz tavasszal. Annyira drága a bölcsi :shock: , nem semmi. Régi könyveket imádom, mi a dédi padlásán találtunk egy két darabot, és tényleg olyan jóóóó régies illatuk van, imádom őket :lol:!

Breki: Köszi :wink: . Akkor Nektek is babaproject hajrá!! Minócska csuda jól fest a pólóban :P: . Gratula Párod új kollágájához :lol: :lol:!! Én is amondó vagyok egy évben egyszer elviszem, ártani nem ártok vele.
Akkor Neked is rendszeresen kell járni szemészhez? Remélem nem is lesz semmi gond Nálad!!

Hendegabi: már nem is tudom, hogy mit mondjak. :cry: Úgy sajnálom, sajnállak titeket!!!
Szívem mindig összeszorul, ha ilyeneket írsz. Remélem Nóci minél előbb meggyógyul.
marietta1982

Sziasztok!

Kb. 2 hete elekzdtem jegyzetelni, hogy miket akarok írni nektek, de aztán napokig ismét nem jutottam gép közlebe, így az a hsz-om már aktualitását vesztette. Na mindegy, ez már asszem nálam így marad.
Most gyorsan reagálok erre az oldalra, aztán egy párat visszaolvasok.

Breki!
Okosbaba programot csináljátok Árminnal?
Munkaruha ééédes.

vki kérdezte a gesztenyét: Én fagyasztott, pucolt gesztenyét szoktam venni, azt megfőzöm és botmixerrel összetrutyizom. sok a vízigénye.

Bucus!
Amióta nem voltam, ti már meg is jártátok kishazánkat és újra Angliában?
Bölcsi: katasztrófa. És legalább a szolgáltatás, amit nyújtanak, az jó?

Gabi!
Pont a napokban voltunk a Brendonban Ronmay-el...katasztrófa. Az árak pofátlanul magasak és annyira nem is voltam elájulva a felhozataltól. Én konkrétan már rosszul is vagyok a Brendontól. Az tette be nálam, hogy akartam venni a nagykádba egy csúszásgátlót, mire közölték, hogy 8ezerakármennyi. Na menjenek oda, ahova gondolom.

Tényleg ilyen csúszásgátlós szőnyegszerű nem tudom, hogy mi a nevét nem tud vki, hogy hol?

A zeneládákkal kapcs.: a Fisher Price zenélő cuccai sztem egész jók, értem ezalatt, hogy hangzásilag (nem recsegnek összevissza), DE van tőlük egy formabedobó csigánk, ami mellesleg zenél is. Ezzel még semmi baj nem lenne, csak éppen kikapcsolni nem lehet. Ott csücsül a polcon és ha egy kicsit nagyobb erőbedobással landol egy játék mellette, akkor rázendít. Hogy egy qrva kikapcsológombot miért nem tudtak beleszerelni?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bond! Sunlife A-Z vitamin! Apa forgalmazza,Dm-ben lehet kapni.Bocs,hogy haza beszéltem :lol:

Breki! Minó valami csuda édes! És milyen vagány abban a pulcsiban,nagyon jól áll neki!

Bucus! Üdv megint itt! Keresztelőhöz gratulálok,látom Lotti nem nagyon zavartatta magát :lo

Gabi!El tudom képzelni mennyire oda kell figyelni Nórára,gondolom,hogy minden érdekli. Én pont ma vívtam Lilivel,mert fürdés utàn jön rá mindig a pelenkázón a foroghatnék és képtelenség bepelusozni :x Ja! Képzeljétek,ma többször próbált feltérdelni :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

szonibaba! :)

Olyan nincs, hogy csak bekapcs van, kikapcs meg nincs! :shock: De ha mégis akkor: van elem, nincs elem. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Szonibaba
Én az ikeában vettem,keresek képet.
Vendég

Szonibaba

http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/lidl_hu ... x_8432.htm

most csak ennyi, majd jövök.

Kép
Kép
orsi777

Ilyen
Kép

Azt hiszem,olyan 1000 ft körül van.Úgy emlékszem ,van nagyobb méretben is. Ha ilyesmire gondoltál..
Vendég

Nem jutottam vmi sokra, meg kell őrülni, hogy még ilyenkor sincs nyugta a szerencsétlen háromgyerekes anyának...

H.Gabi!
Szegény Nóci. Kár, hogy végül a gyógyszerhez kellett nyúlni, de még jó, hogy az segített.
Pulmonológusnál speckóbb dokihoz nem valószínű, hogy ezzel tudtok menni. Vmi természetgyógyász módszert nem próbáltatok? Sóbarlang, ilyesmi? Vagy ezek már nem segítenek? Ja, látom már írod is.

Orsi!Odett copfjai nem semmik. Már várom, hogy Bodzinak hasonló loknijai legyenek, de asszem arra még várhatok.

Katy!
Én már adtam rizst Bodzinak, azt is a botmixerrel trutyiztam össze a zöldséggel. Nem volt érte túlzottan oda, de majd vmikor újra rápróbálok.

Boo!
Férjem volt Dubaiba, igaz csak két hetet. Hát azért a kirakat mögött ott is vannak nagyon gáz negyedek. És nőként sem egy leányálom. Pl. a tömegközlekedésben meg van szabva, hogy a busz v. hajó egyik felben a ffiak, a másikban meg a nők utazhatnak csak. Persze gondolom a turistákra nem vonatkozik olyan szigorúan.
Munka: bár nekem nem is lenne hova visszamenni, de még így, hogy 6 éve vagyok itthon sem hiányzik. Persze néha rámtör, hogy de jó lenne fontosnak érezni magam, de aztán hamar elmúlik. Úgyhogy hajrá tesóprojekt!
Csingilingivel én is régóta szemezek. Nyugi! Marcinak a Barbie mesék a kedvencei.
"komodói varánusz": nálunk is vmi hüllőnek nevezte el apa Bodzit, mert, hogy olyan, ahogy közlekedik. Sztem meg olyan mint egy árokban intenzíven előrenyomuló katona.

Ja, az eladókkal kapcs. vagy inkább nem is tudom, hogy kommentáljam-e? Csak annyi, hogy rosszul vagyok ezektől a buta tizenhuszonéves libáktól. Nem bírom megérteni, hogy ezeknek a főnöke miért alkalamz ilyen primitív lényeket?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

ronmay! :)

Már annyiszor akartam kérdezni: Apa hazamászott hétfőn? Remélem, azért nem jössz, mert azóta egyfolytában csak bivakot építetek paplanból. :wink: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

[quote="szonibaba"]
írta:
szonibabaFérjem volt Dubaiba, igaz csak két hetet. Hát azért a kirakat mögött ott is vannak nagyon gáz negyedek.

Én ugyan nem voltam kint, de az egyik ismerősöm kint van. Küldött fényképeket: felváltva nyomor és csillivilli, egymás mellett. Azokat a csoda építményeket meg kik építették: a csóró arabok, meg a bevándorlók, és nyilván nem túl jó körülmények között.

[quote="szonibaba"]
írta:
szonibaba Sztem meg olyan mint egy árokban intenzíven előrenyomuló katona.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Sehogy :cry: ! Majdnem 5 hónapos volt, amikor már 5ml sem jött...szóval végem lett, mint botnak...sajnos...na de ha összejön Tesó, akkor utólag kap Ármin is nasiként...mert annyi, de annyi tejem lesz, hogy csak na....az összes riska itt a szomszédban engem fog irigyelni!!!!!!

Szonibaba!
Nem okosbaba program, csak saját tanulásosdi! Ti hogy vagytok!

Hgabi!

Basszus, annyira sajnálom, hogy ennyi gond van, de minden jóra fordul...küldök sok+++++++++energiát!!!! Főként Nócinak gyógyító +++++++

Tickerplayground.com
breki76

Nyuszi!

De jó, örülök, hogy Lili már így beindult....lehagy majd itt mindenkit!!! Nincs Vele semmi gond, látszik azokon az okos, szép szemein!!!! :) :wink:

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

A GYES addig jár, amíg Miron 3 éves nem lesz. Ha addig megszületik Ketteske, akkor azt veszik majd alapul. Táppénz akkor lenne, ha időközben visszamennél dolgozni, és onnan farcolnál le betegácsiba. Szerintem. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! 8)

Nem olvastam vissza, csak nagyon-nagyon nagy vonalakban. :oops: Bocsi! De tényleg nem jut most rá idő, de a képeket megnéztem, tündérbogarak a manók. Boo Zsiri hurkák, elképesztő cukor!!!! :lol: :lol: :lol:Breki Teapa új munkatársa :lol: :lol: , orsi Odettnek azok a fürtök, copfok... :D :D :D Bucus Ti is nagyon szépek vagytok, és de szép a keresztelős képetek!!! Dodi csodaszép a keresztlányotok, és nekem teljesen olyan, mint Botond picinek (újszülöttkori képen) :shock: :shok: Persze minden baba gyönyörű, csak most ezek a képek nagyon megragadtak bennem.

Látom többen kistesót "gyártanak", hajrá csajok!!! Kíváncsi vagyok ki lesz az első kismama ismét!:)

szisz: bocsi a válaszadás megkésésével :oops: remélem, még aktuális.:) Szóval Apa azt mondta, hogy az OTP-nél csináltatott Master Card kártyát, arra kell tenni a pénzt, és majd arról vonják le. Általában nem lopnak ezen az oldalon, de szerintem csak annyit tegyél rá mindig amennyibe kerül a cucc esetleg plusz 10 dolcsit, biztos ami biztos alapon.
Regisztráld Magad a paypal-on (www.paypal.com), ezen keresztül történik a megrendelés. A szállítás pedig mindig fel van tüntetve, hogy hogyan történik az adott terméknél. Azonban nem minden ottani terméket szállítják Mo-ra, az is külön fel van tüntetve, de gondolom ezt már tudod.
Remélem így minden érthető.:) Szólj, ha még valamit tudni szeretnél!:)

f.nikici

Sziasztok

Nóra már fent van fél 7 óta, már össze rámoltam, evett, most játszik, mikor lesz álmos nem tudom.
Sőt már veszekedtem is apával egy sort. Két napja a munka miatt este jön haza 7-8 felé, én vacsoráztattam meg a gyerekeket, plusz ugye intézem Nórát, én fürdettem meg őket (jó Bettit meg Norbit már nem kell. ) De akkor is oda figyelni rájuk igen, kaját előszedni elpakolni el kell, Nóra is evett, fürdött. Apa hazaér, eszik. Én közben felmentem a gyerekekkel lefektettem őket. Megyek le látom apa ott hagyta a kaja maradványait. Persze hogy felment az agyvizem, hogy ennyit nem tud megcsinálni. Mivel már előző este is ezt csinálta, szóvá tettem, hogy legalább ilyenkor amikor későn ér haza elrakhatná maga után. Aztán ma elvileg szabin van itthon meg hétfőn is, még a karácsonyi szabit vette ki amikor itthon lett volna de két napot bent kellett lennie mert munka volt. Nem tudtam megbeszélni vele hogy mit tervezek márra (gyereknek vásárlás) mert a telefont napközben nem vette fel, mikor haza ért evett és rögtön gép elé ült dolgozni, én meg lefeküdtem mert fáradt voltam, főleg hogy most meg van még nyűgösebb vagyok.Erre reggel mikor kelünk közölte hogy ő ma két emberrel is találkozik (munka miatt) plusz kettőre jön egy pali aki az eladó (nem létező ikerházat megtárgyalni) azért nem létező mert ami most van azt eladtuk mind kettőt, az új telket még meg sem vettük ez kb félév mire lesz belőle valami, de feltétlenül most kell tárgyalni. Én persze tök ideges lettem hogy akkor minek is vett ki ma szabit mert amit én akartam intézni arra esély sincs, mert fél 1 -kor már menni kell a gyerekekért, én meg 4 gyerekkel nem megyek sehova vásárolni. Közli miért nem szóltam, kérdem mikor is szóltam volna amikor nem lehet napközben elérni, este meg dolgozott, én meg nem fogom megvárni hogy éjfélkor lefeküdjön, mert én kelek a gyerekhez éjjel nem pedig ő. valamikor nekem is aludni kell. Úgy hogy ma jó hangulat lesz az tuti.

Még szerencse hogy ez ritkán van, de most ez nagyon rosszul esett.

Boo amúgy kérdésedre a válaszom milyen több gyereknek az anyja lenni. Azt mondom hogy tök jó. Főleg hogy minden gyerek más, mindegyikben van valami amiben jobb na meg amiben rosszabb. Hogy máshogy érzékenyek, és ezt megtanulni hogy melyikhez hogyan kell szólni hogyan kell kezelni. Nem mondom hogy egyszerű, sőt kifejezetten nehéz, hogy ne is bántsd meg őt, őszinte is legyen de közben azt is megmutasd hogy te vagy a szülő és nem az van amit ők akarnak. Folyamatosan próbára tesznek. De rengeteg sok szép és jó van benne. Amikor meg aztán látom hogy valamelyiknek valami baja van és egymást vigasztalják akkor meg nagyon szívmelengető, főleg az a tudat hogy ha mi már nem leszünk akkor ott lesznek egymásnak ők. (bár ezt az utóbbit annyira nehéz felfogni hogy mi egyszer csak nem leszünk). rengeteg örömet tudnak szerezni az biztos.

Kép

gabi1

Boo: Mi is gondolkodunk ketteskén és én is pont post számolgatom,hogy mi hogy jönne ki anyagilag. Szóval ha gyes alatt születik meg a tesó,akkor az lesz a következő tgyás,majd gyed alapja - így elég szarul jön ki anyagilag.Vagy visszamész dolgozni és rögtön táppénzre mész, így valamivel jobb,de nem sokkal.Úgy tudom,ha még gyed alatt születik meg a tesó,akkor mész tovább a mostani pénzzel,de ha késik ketteske,akkor már újraszámolják.

Asszem így van,de javítsatok ki ha tévedek :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok!

Ennek a Gyedes dolognak nézzetek utána, mert ugye május elsejétől minden megváltozik. Elvileg annyi ideig kapsz gyedet, amennyit ledolgoztál, de max 2 év. Azaz a 180 nap biztosítási jogviszonyban eltöltött idő helyett 365 kell. Ésss a Gyes nem számít biztosítási jogviszonynak!

Boo, ez most csöpögni fog, de a világ legjobb dolga két gyermekes anyukának lenni. Mondjuk nálunk nem volt féltékenykedés, így azért más. De, ha még egyszer csinálnám ugyanígy két év lenne a gyerkőcök között. Annyira jóóó nézni, amint imádják egymást.

[quote="boo"]
írta:
booÉn nagyon szeretnék 3 gyermeket, csak az a fránya szülés :oops: :oops: :oops:

Na ezzel én is ugyanígy vagyok! Császárral szoktam még mindig álmodni.. .

Breki, Odett, Bucus, Conversano-Nagyon szépek a babáitok!

kispiskóta

Lányok!

A ti gyermeketek is a szélrózsa minden irányába szétterpeszti az ujjacskáit ha rá akarjátok húzni a ruha ujját? :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Gabi 1

Ne veszekedjetek. Ha te apa hétfőn is szabin van, akkor beszéljétek meg, hogy akkor menjetek vásárolni. Tudom, hogy most szarul esett, hogy nem sikerült a te általad eltervezett program, de most már úgysem tudsz ezen változtatni. Én az ilyen programokat már egy héttel hamarabb, minden nap ecsetelem apának, aki még előző este is így néz rám :shock: , hogy milyen programot csinálok, és aznap is úgy tesz, mintha most hallana róla először. Na ez, idegesítő.

H. Gabi

Le a kalappal előtted!!Már annyiszor akartam írni, még sok-sok erőt kívánok hozzá.
Drukkolni még kell? Vagy már túl vagyok rajta?
Én gondoltam valamire, hogy mihez kellett a drukk. Majd kiderül, hogy jóra gondoltam-e.
Hogyhogy Vivi ott volt nálatok tegnap :wink: ?

Bond

Annak ellenére, hogy nem javasoltad, hogy holnap kimenjünk, Odett délelőtt aludt 2,5 órát kint, hüle anyja meg sétált vele a szakadó hóban, szélben, mínusz akárhány fokban. Mivel délután itthon csak fél órát aludt, azt is csak fél 4-ig, így még 5 után is kivittem, és lenyomott még egy óra alvást séta közben.

Sillia

Lócival tudtok sétálni?

Nekem is a főnököm mondta, hogy várjunk a kérdésekkel, mert májusban változik a tgys, gyed is. Meg aztán ki tudja, ha a fidesz lesz kormányon, variálnak e ők is rajta (remélhetőleg pozitív irányban).

Kép
Kép
orsi777

orsi én is úgy szoktam, mert tutira elfelejti, de most direkt nem szóltam, mert amikor szabin van úgy kell elrángatni valahova mert sehova sem akar menni, most meg így beszervezkedett, ezért bosszantó. A délutáni palit lemondta szerencsére.

Menszim elmúlt, hurrá.

Kép

gabi1

Nyuszi!
Én vízgőz fölött párolom picit a gesztenyét, de elég kb. 10 perc, mert már előfőzött az a fajta gesztenye, amit én vettem.
Aztán a főzőlével turmixolom, és utána még átpasszíroztam szűrőn. De mindennel együtt sem több fél óránál.
Tegnap már nem önmagában adtam, hanem pároltam hozzá almát+krumplit, és így mindent együtt turmixolva már krémes lett, nem kellett passzírozni. :wink:
Petrának nagyon ízlik!

Bond!
Én masszát nem adok Petrának, fenntartásaim vannak vele kapcsolatban. Ráér majd nagyobb korában ilyet enni, amíg tehetem, addig inkább én készítem el neki. :wink:

Breki!
Ha a főbejáraton bemegyek a piacra, akkor merre vannak a bio standok? Mert én is Újpestre járok biopiacra, de az a Baross u-ban van, a kórház udvarán.

Valaki olvasott már Fejős könyvet? Én a tegnapi napot olvasásra szántam, mert muszáj volt már pihennem. Elolvastam tőle a Hotel Balit, háááát, valami van a stílusában, ami nem tetszik. Nem tudom megfogalmazni, hogy mi. A sztori jópofa, de a stílusa nekem nem igazán jött be. :roll:

Kép
katy76

Sziasztok! :)

orsi777!

Én nem javasoltam , hogy holnap ne menjetek sétálni. :roll: De örülök, hogy jól esett. :wink:

katy76!

Mesélj, milyen fenntartásaid vannak a masszával kapcsolatban? :roll: :lol:

sillia!

Én úgy szoktam öltöztetni, hogy összefogom az összes ujját egyszerre, és úgy húzom át a ruha ujján.

boo!

Hogy milyen lehet sok gyerekes anyukának lenni nem tudom. Nyilván mentalitás kérdése is, de aki sokat vállal be, az alighanem meg is találja azt, amivel szívesen foglalkozna. :roll:
Hogy anyagilag mikor jön ki az ember a legjobban? Passz. Mert az egy dolog, hogy mi van most, de a másik ez, hogy ezt bármikor megváltoztathatják. :roll: :?

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?