Hahó!
Bene mára életében először átaludta az éjszakát... !!!:) Este fél11-től reggel fél7-ig! Gondolom a hó is rásegített... hát, rég aludtam ennyi egyhuzamban

Persze többször fennvoltam, néztem, minden oké-e, és hát a tej is elöntött, 9 órát bírt ki szopi nélkül... na, ezek után kiváncsi leszek a ma éjszakára
Ja, és eddig egész nap szinte csak aludt... tuti a hó csinálja ezt. Így tudtam mosni, főzni, vasalni nyugodtan, nem kapkodva, és még olvasni is, ez utóbbi már régen volt
Szilvi, én is kérdezni akartam a kukit

Kb. nekünk is ezt mondt a dokinéni és a védőnő is, nem kell huzogatni, majd ő "elintézi" később, utána lehet rendesen tisztítani.
Hogy bírjátok a szoptatós melltartót? Nekem már annyira elegem van belőle, éjjel is muszáj hordanom, egyszer nem vettem fel, minden csupa tej lett természetesen...
Báti és Anna tündériek

Báti nagyon erős és ügyes, egy héttel fiatalabb Benénél, de alaposan le vagyunk maradva...
Vick, szépek vagytok
Sajnálom, hogy Ricsi ilyen sokáig távol van Tőletek, nagyon nem lehet könnyű egyedül... úgy hozzászokik az ember a párja jelenlétéhez, nehéz nélküle meglenni ennyi idő után. Mi most ugye két napot a szüleimnél a párom nélkül voltunk, nagyon furcsa volt már ez így is, hiányzott, hát akkor még Neked... de kitartás, mindjárt hétvége! Miért kell ilyen sokáig távol lennie?
A lányok úgysem gondolják komolyan, mikor ilyet mondanak, szerintem nagyon jól neveled őket! Nekem is minta vagy
Én eddig levegőzéshez az overallt adtam rá a benti ruhára (rövid body hosszú póló vagy fordítva, nadrág), plusz két sapkát (egy vékonyabb, egy vastagabb), meg betakartam. A harisnyát még nem próbáltuk, de egy mamuszt mindig húzok a lábára. Kellemesen meleg volt mindig a kis teste utána, de nem izzadt meg. A kocsiba is így ülünk be, aztán ha már meleg van, leveszem az overallt és a vastag sapit, de azért betakarom, mert az ajtó felől tud sütni a hideg. Boltba még nem mentünk vele, csak egyszer az Árkádba, akkor kicipzároztuk az overallt, sapi le, ennyi.
Móni, deltára naná, "még" én is emlékszem

Én is féltem a zenéjétől, olyan ijesztő volt...
Hát, ennek a fagyasztott tejnek olyan íze volt, hogy ha az elvileg jó is, akkor sem adnám oda a gyereknek. Undorító, borzalmas, alig győztem utána enni-inni, hogy ne érezzem az ízét végre. Pedig szaga nem volt, de kicsit ki volt csapódva. A frisset is kóstoltam, annak jó íze van. Lehet, nem jól fagyasztok? ...

Eleinte Aventes pohárban tettem el, és mivel kés és fél decit sosem fejtem le egyszerre, egymásra öntöttem őket, lehet, az a baj? A védőnő azt mondta, nem lesz tőle semmi baja. Bár a fagyasztónk is lehet a ludas.
Azt hiszem, pont itt olvastam Tőletek a jégkockatartós variációt, most azt csinálom, praktikusabb, bár kicsit macerásabb is, de bejön. Remélem ezek már nem lesznek rosszak...
Tavaszt, azonnal!!!
Túltengtem, lelövöm magam