A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

[b]Csandi [/nekem is le kell mondanom a holnapot..]egyik percről a másikra olyan mintha tüzes vassal böködnék a torkomat :cry: krákogok és el van dugulva az orrom. ...nagyon vacakul vagyok mióta Zsigivel feljöttünk szánkózásból éreztem hogy kapar a torkom, de azt gondoltam ki van száradva ... ezt nem hiszem el, pedig apa is holnap később megy a téli gumik miatt , mondta hogy elvisz bennünket. :cry: :cry: ráadásul szombaton mentünk volna haza szülőkhöz.. de így oda se tudunk menni :cry: most eléggé nekikeseredtem.. remélem azért Zsiga nem kapja el.. :cry:

ne haragudj, ne haragudj, ne haragudj! úgy szeretem volna menni, pláne hogy már csak ketten maradtunk..és olyan szívesen invitáltál minket! de kicsik közé meg ráadásul mindketten kismamik vagytok nem kockáztatnék.. remélem azért legközelebb is szívesen fogadsz.,. nem hiszem hogy reggelre csoda történik :cry: sajnálom!!!!

hívtalak volna, hogy elmondjam, de nem tudom nálatok mikor van fürdetés stb..
Vendég

Sziasztok!
A Zsófi féle játszóház nem jó szerdára?
Boni!Jobbulást szerdára elkészítem a füleket ha vmi okból esetleg nem tudsz jönni akkor Tamást megkérem hogy munkába menet dobja be neked.
Sziszka!Hálózsák rendben "lekávézzuk".
Apró!Jól olvasom hogy holnap dokihoz mész?Esetleg az ital bizniszt megejthetnénk ha jó neked!
vera
l.veronika

Szerdai játszóházasdit megkérdezem holnap... Hátha! Amúgy akkor a 10-től 13-ig lenne gondolom érdekes! Hm?

sophie27

Vera csak egy bal fülecske kell :wink: illetve ha időd engedi egy komplett paci csak arra rá kellene hímezni másik felére hogy Janka :oops:

minnyá megfagyok.. megyek iszok teát és bebújok ágyba

Zsófi Szerda 10-13ig jó..ha addig rendbe jövök

:lol:
Vendég

Sziasztok!
Most jutottam gép elé, ebéd a barátainknál, aztán dédi látogatás, végül Lajcsi sütés....Málnus fél 5-kor elaludt út közben az autóban, így most itt kavar, egyáltalán nem álmos...szóval nem unatkoztam ma sem, és közben meg még a rossz hír is...a Bank szerintem mongyon le :( :( :( No comment :(
Persze a férjem annyira édes volt, rögtön mondta, hogy mi lenne, ha így is feljönnénk Pestre, de anyagi okok miatt végül maradtunk a szerdában, mert majd 10.000 egy Pesti út....

Barbi, neked sem volt semmi a mai napod, elaludni a wc-n :D Nem semmi :D Málna is felmegy az emeletes ágy lépcsőjén, szerencsére csak a keresztanyujáéknál van rá lehetőség :) Tudom, hogy bosszantó, de én azért jót mosolyogtam rajta :D Tuti a wc papír is :D

Betegeskedőknek jobbulást, Boni, Niki, Miku, remélem hamar rendbe jöttök!

Vera, akkor egy hétre kell jönnünk, mert annyi kávéval lógok már :D Ha nem bánod, akkor én csak koffein mentessel csatlakozok, mert végleg letettem, erre a két hónapra, amíg kismama leszek, már nem is érdemes vissza szokni :) Azóta talán két alkalommal ittam :D

Szerdára a játszó ötletnek tűnik, viszont elgondolkodtam rajta, hogy milyen foglalkozást a mi örökmozgóinkkal, ami lekötné őket, de pedagógus létemre semmi nem jutott eszembe....szóval részemről az leszavazva....szerintem jól ellesznek együtt is vagy egymás mellett hisz minden játék újdonság lesz....

Adri, minden jót nektek holnapra! Mit honnan tudtam? Hogy keresel állást? Egyszer beírtad ide, hogy tud-e valaki...akkor nem tudtam, de most véletlenül megláttam, és eszembe jutottál. Fogalmam sincs milyen, remélem használható, majd oszd meg velünk!

Csandi, nagyon sajnálom, hogy így alakult, de ígérem szerdán bepótolunk mindet!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

lányok én is lemondom a holnapot mert az ebéd nem érezte magát jól bennem vagy én tőle :(( hháááát basszuskulcs terhesen hánymi totál mega gáz!taláncsak beszívva rosszabb , de azt is vitatom jelen élményektől feldúlva.meg hasfutkosás is volt.itt ülök étlen szomjan, majd megfagyok, remegek...
remélem holnapra rendbe jövök :roll:
Vendég

Csandi vigyázz magatokra! sajnálom! :cry: baccus mindeni beteg :roll:

Szisz csak optimistán :wink:

most már tényleg mászok..

ja erszény kicsi lett..pedig úgy mértem ahogy kell :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziszka!Egy hét szuper lenne :D :D
Boni!Janka paci rendben köszönöm a bizalmat :D Zsiga csigájáról tudnál majd egy fotót készíteni sajnos itthon nem készült róla kép.(nagyon gyorsan elmászott hozzátok:))

Betegeskedőknek jobbulást!
l.veronika

Jaj, jaj csupa rosszhír!

Javulást mindenkinek!

Barbi, igen, igen, ez a mostani időszak hajattépő tud lenni. Nálunk ami igen felbőszít néha, hogy csak úgy, jártában keltében amihez hozzáér, azt leveri, összetöri, kiveszi és azonnal eldobja, így 2 mp alatt minden fakanál, konyhai eszköz, minden, de minden a földön van én meg esek hanyatt egész álló nap.
Nálunk nincs emeletes ágy, de tesóméknál, anyóséknál van bordásfal. Volt, hogy 5 mp alatt a felénél tartott míg elmentem egy papucsért...nagyon oda kell figyelni, mert életveszélyesek....de gondolom ezt Te tudod a legjobban 4 gyerekkel. :-)

Vera: elvileg 8ra kell vinnem labort, aztán fél11re van jelenésem a dokinál, de azt mondta, előre vesz, hogy ne üljek feleslegesen órákat nála. Így nem tudom pontosan mikor végzek...
De itt számom, mivel már nem jövök erre hajnal 5kor kelünk, hogy beérjünk: (ha ide megírod a számod és a címed, akkor jelentkezem, ha úgy végzek időben és megbeszéljük!)
nullahathúsz-ötharmincnyolc-nyolcvankettőtizenöt :-)

Jó éjt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Csandi, nagyon sajnálom, és remélem Csengi nem azért volt nyűgös egész nap mert lappang benne...

Vera, ha előbb nem, akkor nyáron nem úsztok meg, mert élünk a lehetőséggel, és jövünk a balcsira :D valószínüleg júniusban, aztán eltűnünk Énlakára, ott meg zaklathattpk majd mi bennünnket, ígérem ott is állom a kávét :D

apró: Málnus szerencsére még a legtöbb fiókot és a kilincset nem éri fel, de nem tudom mi lesz ha már igen.. Persze így meg a játékokból csinál káoszt...

Ja itt egy szem hó sem esett, remélem Julcsiék nem lesznek betegek, milyen volt az utatok?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Barbi! Dönci tényleg nem semmi. Valószínűnek tartom,hogy ő még egyedül is sok lenne, nem így negyed magával. De legalább egy kis színt visz a hétköznapokba. Na jó tudom,hogy ez nem mindig könnyű,bár nekem még csak egy gyermekem van,de 10 vagyunk testvérek így tudom milyen a nagy család és a szüleim eddig még túlélték a dolgot,most még 3 kamasz van jó szerivel otthon, de gyanítom,hogy nem ők fogják feltenni az í-re a pontot. Szóval ennyit a gyerekekről,azért remélem,hogy a mai éjszakád kicsit nyugalmasabb lesz. ja és gratulálok az ötödikhez :lol: .

Csandi: a babzsákos hordozó rugalmas anyagból van,mert láttam már olyat is,de még csak anyukákon,üzletben nem.

Aproo:A képeket megkaptad, mert Attila átküldte őket az emailcímedre. Én pedig nem láttam most feltéve itt a babaneten. Babakocsi ügyben nekünk pierr cardin van,nem tudom mennyibe került,mert anyósomék vették, de nagyon jól funkcionál sportkocsiként.Nekem bevált és Alma is szeretett benne utazni.Most már csak tologatja,bár két napja újból rákapott a babakocsizásra.
Ennek a francia kendőnek minek 5m-lennie,ha úgy is rugalmas?

Yuyu:nagyon szupik a képek és Enikő egy belevaló nőszemély. Ilyenkor télen még szebb a Balaton és környéke mint nyáron. Gyerekkoromban sokat jártunk le korcsolyázni és mindíg nagy élmény volt.
Erről jut eszembe,hogy korit kéne vennem :D

Anna,Mazska, Aproo, Skiny gratulálok az új jövevényekhez. Ritusnak és Zalánnak pedig jó egészséget kívánok és Isten éltesse mindkettőt.

Mi megjártuk Perbált és a szüleimet. Így utólag is sajnálom, hogy nem jött össze a találkozó,bár a Bkv sztrájk is betette a kaput. Remélem,hogy egyszer már mi is eljutunk egy közös játszóházas találkozóra.
Alma mostanság elég korán fekszik7és8 között és így korán is kell 7h kor. Napközben csak egyszer alszik másfél órát.
Nagyon sokat sétálunk naponta 2xmásfél órát még ebben a hidegben is, mert különben estére nem lehet vele bírni. Itt sajna még nem eset szánkózásra elegendő hó úgy,hogy várjuk és kérlek titeket,hogy küldjetek felénk is.
Hordozó téma. Én nanadut használok a mai napig. Használtam Björnt és hátihordozót, babakocsit is, de nekünk ez vált be igazán. A nandut egészen kicsi babaként nem szerette, vagy még én voltam tapasztalatlan a felkötést illetően, mert állandóan sírt. A Björntől fájt a hátam, a babakocsit pedig egy időután már csak arra használta, hogy tologassa,de nem volt hajlandó beleülni. Altatni sem tudtam benne igazán mert amint megálltunk rögtön felébredt. Így én biztosan kendőzni fogok a másodikkal is, ha rákerül a sor.
Tényleg gyermek és anya függő ez a dolog,meg hely függő is,hogy ki mit tud jobban kihasználni.

Alvós állatok! Almának volt egy egere,amit ajándékba kapott négy sarka megcsomózva,hasonló dm-figurákhoz,és egy birkája a nagyszülőknél. Az egeret már sikeresen elhagytuk, a birkának ma lába kélt itthon. De én már csak alváshoz adom neki oda, mert ez a mizéria a sírba visz. Az állandó keresgélés és sírás rívás miatta. A húgomnak annak idején 4 cumija volt és csak ha mind a négy megvolt 1a szájába 2 a kezébe akkor volt nyugodt. Anyukám megunta a herce-hurcát és eltette a cumijait. 2éjszakát végig ordított, majd nem volt több balhé a cumik miatt.
Nem igazán tudom,hogy mi a jó megoldás, de az biztos,hogy egy zsáknyit is beszerezhetne belöllük az ember lánya,vagy teljesen kiiktatja őket a gyermek életéből.
:roll:
kedvenc időtöltése a tiszta ruhák ki és bepakolása és az öltözködés. Valamit mindig magára aggat.
Elkezdtem egy angol tanfolyamot,hogy karban tartsam az agyamat. Decemberben indult itt helyben és 60órás.Heti 2x2 óra. Egyenlőre még ismétlés,már ami a középiskolából még megmaradt,de már most van egy halom olyan szó amit eddig még nem is hallottam. Szeretnék nyelvvizsgát tenni a végén,hogy valami ösztönző erő is legyen.
JA hazafelé Perbálról, vonattal jöttünk Almával. Nagyon élvezte az utat. Mindenkitől kikuncsorgott valamit(újság,banán,...stb)és vagy 3szor végig jártuk az egész szerelvényt. Én sokkal rosszabbra számítottam. Az emberek pedig kifejezetten kedvesek és segítőkészek voltak.
Mostanában a 9-10éves forma fiúk jönnek be Almának. Még ugyan egy kicsit korainak tartom a dolgot,de ő nagyon határozott. Teli vigyor,kézen fog és vezeti őket arra amerre akarja,hogy éppen menjünk. Szegények pedig kifejezetten zavarban vannak tőle. :oops:
feluca
Mezőszemere

Lányok!

Volna valakinek MMR-exe kivezető homeopátiás szere 10 golyócskára lenne szükségünk. SOS! Köszönöm!
Vendég

Kata, sajna nekünk nincs! :(

sophie27

Kata, nekünk sem, de azzal nem is sokra mennél....itt is úgy kell megrendelni minden homeós cuccot.
DE egyébként ezt az oltást kaptuk 2-3 hós korunkban is, ha akkor nem volt bajotok tőle, akkor most sem lesz...Málnus is megkapta, és kutya baja....

Luca, üdv újra itt, képeket is hozhatnál, már nagyon rég láttunk Almáról!

Most mennem kell...

<
sziszka78
Tolna

Sziszka! Sasjnos nálunk az összes mellékhatás kijött és már lassan 3 hete tart, ezért is sos!
Vendég

Kata, sajnálom, nekünk sincs, nem tudok segíteni:(

feluca, köszi:) aranyos vagy! Jó hallani felőletek! Nem is tudtam hoyg 10-en vagytok testvérek, húú az azért nem semmi;9 minden elismerésem a szüleidé, főleg anyudé;)

Andi, jobbulást neked, remélem semmi komoly!

Barbi, kitartást neked, majd csak elmúlik ez az időszak is, aztán majd a következővel kezdődik előlröl;) nálunk is ez van most, sajnos mindenre felmászik, feláll és vmelyik reggel le is esett háttal, fejre a kanapéról, de szerencsére semmi komoly nem lett belőle. De azóta is folytatja a felderítést, úgy látszik nem tanult az esetből:( na de majd elmúlik, csak tényleg állandóan résen kell lenni, ez van...;)

na megyek, gyártok egy finom bolognait:) a tegnapi tökfőzelék fasírttal már a végét járja:)

sniky

Sziasztok!

Most csak gyorsban, mert ezer dolog lenne, de rohanunk...
Vera, elfelejtettem megkérdezni egy dolgot a fényképezővel kapcs....majd zargatlak este itt. :-) És csinire fogytál nagyon!

Kata, azt a kivezetőt már nem érdemes, amit előtte szoktak adni, mert már késő. Az utólagosból meg nem is 10 golyó kell, hanem kúraszerűen mindennap, és annak sokkal nagyobb a potenciálja is.
Szisz, bár már kérdeztem Katát, de nem válaszolt, sztem nem ugyanarról beszéltek. Kristóf a 15 hóst kapta meg most.
Kata, Levinek is többször lett 40 fok közeli láza, szóval kitartást, el fog múlna. Ha mindenképp akarsz vmit, hívd fel a gazdagréti patikát, de a nagy potenciálú kúrákhoz állandó ellenőrzés kell, külön orvossal. És receptköteles. Sztem Nektek csak az használna, ha még nem késő. ( Szentendrén van ilyen szakorvos, keress rá a neten!)

Na, ma kerek 4 órát vártam a rendelőben, betegre ültem a hátsóm, most meg már 2 órája otthon kéne lennünk. Szóval majd este írok!

Betegek, javulgassatok!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Először is ma megjött a sejtbank kombinált teszt eredménye, NAGYON negatív (Down:1:34000), szóval megnyugodtam. :D

Luca, de jó hallani felőletek! Nem semmi, hogy Alma is olyan nagy pasizós, mint Emma. A kicsike leszólítja az apja korabeli férfiakat az utcán, és bevágja a bájmosolyt. És sikere van, pedig én sose gondoltam, hogy a férfiak is ilyen lelkesek, ha babát látnak:). De mi lesz később :shock: ?

Kata, három hete tart a mellékhatás? A gyerekorvos mit mondott? Nem lehet, hogy valami mást is elkapott? Lázas, kiütéses?

Apró, köszi a tippeket vontatás ügyben! A végén nem volt rá szükség, mert be tudták tolni. Ja, és a múltkor nem is mondtam, hogy a terepbabakocsink is tönkrement, letört a tolója, és muszáj volt újat venni, mert ezt le lehet gurítani a lépcsőn, a másikat meg emelni kell, azt meg nem bírom. Röpke 22ezer ez is :(.

Barbi, csak az Enis írásodhoz szeretnék hozzászólni. Nekem volt ilyen szörnyű élményben részem az általános iskolában, a barátaim egyszerre elmentek, és teljesen egyedül maradtam az osztályban. A többiek teljesen kiközösítettek, csak bántottak, én meg rettegtem a szünetektől, amikor velük kellett lennem. Ez több mint 2 évig tartott, míg nem jött egy új lány, aki bár eléggé különbözött tőlem, de ő is kirekesztett volt, és így ketten már simán elviseltük ezt a szitut. A szüleim nem tudtak a dologról, mert mindig a nagymamámnál voltam. Utólag mondták, hogy kár, hogy nem mondtam, mert akkor átírattak volna máshova. Az önbecsülésem romokban volt, elhittem, hogy csúnya és szerencsétlen vagyok, aki nem képes kapcsolatokra a többiekkel. Persze ez gimnáziumban változott, az egyetem meg már maga a kánaán volt :))). Mindezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy beszélj Enivel, és ha tényleg tartósan és nagyon rossz a helyzet, és ő is szeretne váltani, akkor szerintem érdemes megpróbálni átíratni máshová.

Bocs, ha sok voltam.[/b]

sushy

Sziasztok csajok!

Köszönöm a gratulációkat, visszaolvasni még nem tudtam teljessen, velünk minden rendben, csak Zorka náthás de nagyon és örökké puszilgatni akarja Zalánt, meg nyúl hozzá. Rajong érte. TEjcsi van, sőt, már vörös az egyik mellem, remélem megúszom a mellgyuszit. Az éjszaka elég szar volt, mert megszokta a kis pöcsös, hogy velem alszik és nem tudtam berakni a hejére, mert felébredt, de kellene a légzésfigyu, mert Zorkánál is indokolt volt, ezért parázok. Dobok pár képet!

Kép
rituspoc

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
rituspoc

Kép
Kép
Kép
Kép

Majd még igyekszem jönni
Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok!

Ritus, annyira édes Zalán, és Zorka pedig milyen büszke a kistesóra ezen a képen :D Köszi, hogy hoztál nekünk képeket, és nagyon büszkék lehettek Zalánra, ja és szerintem a legjobb nevet választottátok :D

Anna, örülök, hogy minden rendben!!!

Julcsiék szerencsésen hazaérkeztek tegnap, csak még nem volt ideje jönni, és kérdi a Pesti csajoktól, Vera, Csenge, Apró, és aki még jelezte, hogy jönne, lesz -e belőle valami :)

KÉpzeljétek holnap olyan osztálytalálkozó lesz nálunk, hogy a fősuliról aki számított (legtöbbel azóta nem találkoztunk....5 család jön csemetéstől, van egy srác, akinek 3 lett azóta :D Lényeg, egyikük hoz egy kb. 20 kilós malacot egyben megsütve, teljesen kész állapotban :shock: :shock: :shock: az lesz a vacsi :D
Szóval úgy tűnik jó buli lesz :)

Apró, közben nekem is leesett, hogy ez a korábbi oltás lehet Katáéknál :) Durva, hogy kismama létedre ennyit várakoztatnak!!!

Betegeskedők, hogy vagytok????

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Nagy gratula Ritus Zalánhoz (itt is :) )

Sziszka, tudom, hogy elég későn szólok, de mit szólnál a hétfőhöz? Egyelőre csak ez a nap tűnik jónak, a hét további részére nem tudnék biztosat mondani.
Vendég

Nekünk jó a hétfő :)

Julcsi, többiek?

Anna? Te is említetted, hogy egyszer talán eljönnétek :)

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Ritus,
Hatalmas gratula Nektek! Csodaszép kisbaba Zalánka, teljesen hasonlít Zorkára! Nagyon édes, legyen sok örömetek benne! :D
Az szupi, hogy van már tejcsid!

Betegeknek jobbulást!! :(

Mi szerencsére meggyógyultunk, kedden vittük vissza Virágot a füll-orrgégére, és szerencsére minden rendben volt.

Bocsi, lemaradtam egy kicsit és már nagy a kavar hogy most akkor hol és mikor lesz tali (ha lesz)??

Kép
Kép
dia123

Ja, akartam még írni, hogy az Auchanban most nagyon sok jó akció van, pl Adidas cipőcskék 3.999ért, meg Siesta cipők 6.999ft. Mi most csak egy Adidas-t vettünk Virágnak, ami majd ősszel lesz jó rá, mert a múlt héten az Outletban vettünk neki kb ugyanennyiért tavaszra egyet. Na meg az Auchanban sok sok babacucc meg babakaja van jó áron, érdemes benézni! Viszont ma kezdődött az akció és már alig tudtunk szerezni pl. párnás wc ülőkét, nagy mázli hogy még találtunk a gyerekosztályon néhány darabot. Szóval akit érdekel, érdemes mihamarabb menni, mert elkapkodják.... :roll:

Kép
Kép
dia123

Sushy,
Örülök, hogy jó híreket kaptatok a sejtbanktól! :) Tesókának is tároltattok őssejteket?

Barbi,
Kitartást! Tudom, nekem is vannak napok amikor tényleg úgy érzem, hogy már nem bírom! Ilyenkor sajna türelmetlenebb vagyok stb, kész ördögi kör. De aztán másnap mindig jobb lesz minden. Azért 4 gyerekkel biztosan más, sokkal nehezebb, de annál több szeretett is jár velük!! :wink:

Feluca,
Jó, hogy jöttél!! Képek Almáról?? :)

Kép
Kép
dia123

Ritus, tündéri Zalán! És már most mosolyog :). Várjuk a további képeket!

Sziszka, én is lemaradtam, elvileg jó lehet a hétfő délelőtt, de mi nem vagyunk túl mobilak (batár babakocsi, max. alacsonypadlós járműre, hordozni már nem merek, mert nem szabad emelnem). Hol lesz a tali? Esetleg jó idő esetén állatkertezni nincs kedvetek? Ott be lehet menni melegedni a házakba.

Dia - Emmánál se volt, és Muc2-nél se lesz őssejtlevétel, sajnos nem telik rá. A sejtbank reklámcélból szerződött néhány kórházzal, és ingyen megcsinálják a 12. heti kombinált tesztet (vérvétel), ami egyébként 15 vagy 25ezer Ft. Ez rám nézve nem jár további kötelezettséggel.

sushy

sziasztok lányok!
visszaolvasni nem tudok még, de gondoltam megosztom veletek a nyomorúságom.t
egnap estére nagyon rosszúl lettem.hányás és hasmenés egész éjszaka.persze a cukrom a béka segge alatt és már majdnem úgy voltam, hogy elájulok kétszer is és akkor mentő meg kórház, infúzió miegymás...grrrr.kis cukorka és kevés víz aztán már megmaradt bennem hajnalban és ez már a javulás útját jelentette, de elég lassan.csengi is hányt éjszaka egyet életében először, így eléggé meg volt lepődve.aztán ő még délután is hányt egyet, de azóta talán ő is javulóban.víz kortyonként időnként meg kis ropi pirítós.de mindent csak nagyon apránként szabad.mostanában állítólag ez a vírus nagyon sokunkat találja meg.majd jövök valamikor , de még irtó gyenge vagyok.
Vendég

Ritus annyira szépek a gyerekek így együtt :lol:

Csandi jobbulást! :cry:

Anna éljen a jó eredmény, sajnálom hogy igy bántak veled anno

Aproo jó sokat várattak

ZSófi hivtad a játszóházat szerdával kapcs?

FEluca jó nagy a családotok

Kata remélem most már kijön a mellékhatásokból Kristóf!

ha van valakinek babaerszénye hol vette? mennyire van megelégedve?
Vendég

Na, még egy pár mondatra jövök, aztán tényleg kidőlünk:

Csandi, jobbulást Nektek!

Lucám, írtam Attilának, hogy köszönöm a képeket, ezek szerint elveszett az éterben. Azért nem tettem még fel őket, mert majd mindegyik szerkesztésre szorul és mostanában kb. minden szabad időmet orvosi várókban vagy a telefonon ülve töltöm...de ami késik, nem múlik. :wink:

Vera, azt szerettem volna kérdezni, de más fujitulajok is bátran válaszolhatnak, hogy:
- egyfelől, amikor a kijelzőn lépegetünk a képek között, néha eltelik 1-2 mp, amíg élesen behozza, addig picit "kockás" a kép. Ez persze egyáltalán nem zavaró, de azért megkérdem, hogy jellemző?
- a másik, meg, hogy ugyan még csak szobában, tompa fénynél próbáltuk, de a kisablakban, illetve az lcd kijelzőn olyan sárgás a kép. Amikor már elkészült akkor nem, szép éles, vakus, csak a kukucskába belenézve olyan, mint kevés fény mellett a vaku nélküli képek. Remélem és logikusan gondolom, ez automatikus a kevesebb szobai fénynél, de azért megerősítést kérek, hogy ez a fujik jellemzője is, mert mintha már olvastam is volna valahol...???

Ritus, csodásak vagytok és a két lurkó tényleg baromira hasonlít egymásra. Cicire vigyázz, borogasd és ha kell picit fejj!

Na, mennem kell, apa nem tud aludni miattam, csak még annyi, hogy nem szegény dokim tehet a dologról, berendelték a műtőbe, és most kb háborús körülmények vannak, mert költöztetik a szülőszobákat mindent, ultra gáz a helyzet, de akkor is car volt. :cry: :cry:

Szisz, a jövő hét nekünk nem tudom milyen még. Polgimester jön és bármikor hívhat, nem akarok lemaradni a szerződéskötésről, hátha... :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Boni, én vaterán vettem, de még nem használtuk, majd a tesóval... Amúgy 4500 vagy 5000 volt...

Ritus, gyönyörű Zalán, és a büszke Nagytesó is :D És Zorka hogy bírta a távollétedet??

Sziszka, ma délben értünk haza...de csak most értem ide :oops: Amiről szó van az a tali Nálatok lesz Tolnán, ugye? Pestre meg szerdán mentek, nem? Hát a hétfőn az nekünk valószínű csak délután lenne jó... De meglátjuk a többiek tudnak-e jönni, és mikor :wink:

Na majd benézek holnap is, jó éjt mindenkinek!! :)

CsAndi, sajnálom, jobbulást nektek :!:

Eni "csak" náthás, de múlt éjjel sokat fent volt... Nem tudom most mi lesz, úgyhogy húzok aludni...

yuyu79

Lányok először is gyors segítség kérés fiús anyuciktól mert kicsit megijedtem és most nem tudom kell e valamit csinálni :D

Kenegettem Áron kukiját a krémmel amit dokinéni felírt Diprosalic, és láss csodát ma fürdés után kicsit huzogattam neki egyszer csak zsupsz felcsúszott :? Na volt ám nagy sírás én meg jól megijedtem tiszta lila volt a kukija, bekentem neki körömvirág krémmel és békén is hagytam .
A kérdés hogyan tovább??????? kell huzogatni, vagy krémezni, vagy kamillás fürdő vagy valami ???

Aproo lehet nektek is megkéne próbálni ezt a kenőcsöt ! Egy hónapja használjuk minden este. pedig már én is azt hittem ebből nem lesz semmi.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

nem olvastam vissza semmit, csak nagyon gyorsan

szerdán 10-től 13-ig, akkor lefoglaltam a Cseperedő játszóházasdit! 1000 Ft/gyermek beugróval a 3 órára!

cím: 1117 Bp. Karinthy Frigyes út 13. I/4 (14-es kapucsengő)

ez a 6-os villamos végállamosánál van kb.

sophie27

Sziasztok!

Anna, mi szerdán jövünk Pestre, akkor ott lesz a Tali a játszóházban, amit Zsófi írt az előbb.

Hétfőn pedig itt lesz Tolnán, gondoltam oda is elcsallak, hátha ;)

Csenge, ez nem befolyásolja a dolgot, hogy szerdán is tudunk esetleg találkozni? Persze a többiekkel nem....

Koadri, nektek hogy alakul a hétfő???

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Nem tudok aludni :(

Áron már kétszer felsírt, gondolom pisilt és attól , de fáj neki a kukija. Meg is néztök tök piros neki ,de szerencsére nem vérzett. :cry: :cry: :cry: Most annyira carul érzem magam hogy én okoztam neki ezt a fájdalmat.

Ritus nagyon gyönyörű Zalánka Zorka olyan szeretettel fogja. :) Még egyszer gratulálok és jó egészséget nektek !Zorkának meg jobbulást, nehéz lesz most karantént tartani a pici körül :)
Hú mennyit fogunk tőled tanulni :)

Szerdai talira mi is igyekszünk elmenni! Kár hogy így lemaradunk a ringatóról de sebaj :)

CSandi jobbulást neked és Csenginek is!

CsutakJudit írta a másfél éves vizsgálatot olyanra kell menni?
Én már nem tudom hozzánk se védőnő nem jön , se a dokinő nem mondja mikor menjünk, csak az oltásra 18hó amit tudok.

Aproo kiviszem hozzátok Áront és akkor összeereszthetjük a 2sikitozóst mi meg elmenekülünk :) Áron is 2napja elkezdte! ez tényleg iszonyat

BArbi Dönci kis tarzan :) szép hosszú volt az éjszakátok :shock:
A müzliszeletes sztori óta nincs gond a gyerekek között??

Feluca jó volt olvasni már rólatok is! Alma hol van amíg angolozol?

Kata sajnos én kidobtam a MMR-t mert mégse használtuk fel, de így utólag biztos hogy ezt kell adni?
Mi ide járunk patikába itt van egy Júlia nevű hölgy akitől kaptuk a bogyókat és ő mindenben nagyon ott van homeopátiás szerekben lehet tud neked segíteni hívd fel! Lehet neki van is!
CIPRUS HUNGÁRIA GYÓGYSZERTÁR
HUNGÁRIA KÖRÚT 16.
1087 BUDAPEST
Telefon: (1) 333-4520

Sziszka nektek jó malacos bulizást!!!

Dia Örülök hogy Virág már jól van! Mi is szándékozunk reggel menni auchanba, de ma délután már alig volt pl siesta cipő szóval remélem még feltöltik a készletet

Boni én vaterán varrattam egy csajjal nekem bejött bár nem sokat használtuk még.De már nem látom a hirdetését de nekem van címe ha kell szólj.

:) Talán most már sikerül elaludnom is ! Szép hétvégét mindenkinek!!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Nagyon jó ez a szerdai dolog,de pénz hiányában még nem tudjuk bevállalni,pedig szívesen kipróbáltuk volna Almával. Talán majd legközelebb.
Köszönjük a gratulációkat a nagycsaládra vonatkozóan. Amúgy anyum,csak 5-et szült 5 testvérem állami gondozásból kerültek ki hozzánk. De természetesen minden érdem a szüleimé,bár azért mi is megszenvedtük egymást elég rendesen, de nem sajnálom,hogy így alakult az életünk és a gyermekkoromat sem cserélném el.
A képek pedig majd érkeznek,amint lesz időm lekicsinyíteni és kiválogatni őket.
Yuyu:Te milyen erszényest vettél a vaterán,a babzsákosat?
Ritus:Tényleg nagyon szép Zalán büszke édesanya lehetsz. Szülés részleteiről is beszámolsz majd? Jobbulást Zorkának.
Mindenkinek jó hétvégét
8)
feluca
Mezőszemere

Mecsi!Anno Bencének 3 éves kora körül került sor ilyen beavatkozásra.Pár nap utána nagyon durva volt, kenegesd neki napi többször amennyire hagyja.Azóta neki jól működik a dolog:)
l.veronika

Mecsi!
NE ijedj meg egy percig sem, nincs semmi baj. Ugyanez volt nálunk is, ez teljesen rendben van így. Bár nálunk a dokinéninél csúszott így hátra, mondtam is neki, hogy ha ezt otthon én csinálom véletlenül, akkor biztos nagyon megijedek. Szóval semmi vész, továbbra is kenegesd és egy pár nap múlva vagy akár egy hét múlva már simán szépen hátra fog menni. Nem vérzett be, mert nekünk egy picit igen, de Barnus pl. egyáltalán nem sírt és azóta is szépen, nyugodtan hagyja, hogy csináljam.
Az meg, hogy lila a színe az is rendben van, hiszen nem nagyon érte még ott levegő. Barnusnak bordós színe volt, hát énis jól meglepődtem, de utána szépen változott a színe;) szóval ne ijedj meg, nem csináltál semmi bajt;)
Vera, Bencének nem lehet, hogy azért volt annyira durva, mert az 3 éves kora körül történt?!

Ritusom, annyira édes ez a kissrác, nagyon hasonlít Zorkára és a Janit is látom benne rendesen;)

sniky

Éljen a szerda, Zsófi, ügyi vagy;)
Mi már szinte teljesen jól, bár továbbra is tömöm magunkat C-vitamin hegyekkel;))

Szisz, szerdáig tuti rendben leszünk és akkor végre tudunk mi is találkozni;)

sniky

Minden kérdésre válaszolva...

Sziszka! Ez a 15 hós oltás.

Másnaptól kezdve kiütés és 5-6 (már nem tudom pontosan) elkezdett taknyosodni, ez is mellékhatás mint felsőlégúti panaszok, sűrű, zöld trutymó folyt állandóan az orrából. Voltunk orvosnál, megállapította, hogy igen, ezek mellékhatások, de a felső légút párosult valami vírussal is, így ezért ennyire durva. De tegnaőp előtt este óta, nincs orrfolyás, most reggelre volt egy kis száraz valami az orrára száradva.

A kivezető meg még mindig jó, azt addig lehet használni, amíg a tünetek fennállnak.

A bőrét 2 napja kenjü testápoló féleséggel és ma reggel láttam, hogy nagyon szépen gyógyulnak a kis piros száradások és jobb is lett a bőre, így ezt így télen megtartjuk, mert elég száraz a bőre, de télen válik súlyosabbá.

Tegnap már nagyon jó volt a kedve, ma meg már repetázva reggelizett, így tudom, hogy kezdünk kilábalni. Talán mintha a pöttyök is múlnának, de ettől függetlenül kell a kivezető (Makadu Kittinek van és ő küld nekem 10 golyót) Hálás köszönetem innen is!! :D :D

Nekünk is van (aki a dúlám volt) homeos ismerősünk és ő mondta, hogy 3*3 golyó. Maximálisan megbízom benne!

Szóval kezdünk jól lenni. Köszönöm a gyógyulós kivánságokat!! :D
Vendég

Mecsi! Nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy fürdéskor ne húzogassuk, mert akkor nehéz, mert csúszik és lehet, hogy nem is nagyon engedi(nálunk ez van) és inkább törölközés közben, ez nálunk bevállt.

De mi nem húzogatjuk minden nap, csak időnként 1-2 hetente, mondjuk Kristófnak már nagyon hamar felcsúszott és sosem volt eddig még fehér váladék és egyéb rajta, mindig megtörlöm, ha felhúzzuk, de igazából semmi sincs ott. Kristófnak sötétebb rózsaszín színű, nem lilás.

De én azt vettem észre, hogy ha elkezdem "matatni", akkor jobban megkeményedik és így nehezebb is felhúzni, ha viszont elsőre sikerül és engedi felhúznom, akkor simán felcsússzan.

NA ezt most jó részletesen leírtam...
Vendég

Ritus! Gratulálok, gyönyörűséges ez a fiúcska. Majd mesélj, ha lesz időd, meg arról is, hogy milyen így 2-vel...
Vendég

Hát én ebben a huzogatós témában tanácstalan vagyok. Regönek még sose ment fel a böre sehova, de ma fürdetéskor azzal bíbelödött, bátorítottam is, hogy csinálja, hátha nagyobb sikere lesz, de ö se jutott többre, mint én. Neki elbújik a kukaca, nem tudom miröl hátrahúzni a bört. Meg olyan szük elöl, mint egy palack nyaka...

Nagyon hányingerem van ma, romjaimban heverek. Éhes vagyok és nem tudok enni. Persze van a dologank elönye is, mert 3 hónap alatt "csak" 3 kg-t híztam, de akkor is.

Tegnap du. voltam a tanárnönél, egy órán át beszélgettünk Eni iskolai elöremeneteléröl. Hát... Javult sokat a helyzet és azt is mondta, hogy nála nagyon látszik, hogy sokat foglalkozunk vele és ö nem is tudja hol lenne most Eni, ha elhanyagoltuk volna az otthoni gyakorlást. Nem reménytelen a helyzet, de még van mit csiszolni. Most megyek sütök valamit, aztán irány a játékbazár. :)

Puszi: én
Vendég

Barbikám, jobbulást a hányingeredre, lassan csak túljutsz rajta Te is;) mi finomat sütsz ma?

huzógatás: nálunk is így volt, nagyon szűk volt Barnusnak, de szépen lassan javult a helyzet, bár mi kb. 5-6 hónaposan kezdtük el, mert a dokinőnk és a védőnőnk szerint is indokolt volt. Anyum egyébként nagyot nézett, amikor mondtam, hogy én nem huzogatom, mert régen az volt az általános, hogy kellett. Ő már az első naptól kezdve csinálta az öcsémnek. Aztán hallottam már olyat is, aki minden nap csinálta, aztán egy hétig nem és megint letapadt neki...

sniky

most kapcsoltam be a tv-t és pont arról van a Házon kívülben szó, hogy élettársi kapcsolat esetén a gyerek születésekor már nem elég az az igazolás sem, amit eddig kértek, hanem kell vmilyen másik papír is közjegyzővel hitelesítve. Persze senki nem semmit, az önkormányzat és a kamara egymásra mutogat:( csak pont a végét kaptam el, így nem tudom pontosan, hogy mit kell még beszerezni.... na majd nyomozok! Olyan jó, hogy mindig bonyolítják a dolgokat, nem mintha amúgy is nem lenne az...

sniky

Niki!Rosszul fogalmaztam nem a hátrahúzás hanem a kenegetés volt durva.Az hogy 3 évesen csináltattuk meg az nem késő mert neki nagyon levolt tapadva eleinte de az szépen lazult az idővel és akkor már csak egy kis rásegítés kellett.Szerintem humánusabb volt mint kicsinek az egészet hátrarántani ugyis sokat javul magától.
l.veronika

Snicky mi is néztük férjem üzeni: közjegyzői által kiállított igazolás , amiben elismered, hogy a fogantatás pillanatában nem éltél mással élettársi kapcsolatban, mint aki az apasági nyilatkozatot teszi. !

jól kitalálták a barmok :twisted:

örülök,hogy jobban vagytok!

ma már én is, szedem c vitamint, homeogén 9et meg az Acconitum napellust.. már várom a szerdát! aznap hozza oda az Esze utcába a babaerszényt is a Boraerszényes lány. hipphipp..

bár jó lenne egy mostanra is.. idióta vagyok hogy elvágtam.mielőtt Zsigit overálostul belevágom.

.. :oops:

csandi remélem jobban vagytok!
Vendég

Én itt varattama az erszényt, Te is Mecsi?

http://www.vatera.hu/babahordozo_erszen ... 78717.html

De most tényleg nincs fent aukciója a csajnak... Ha kell én is tudok emailcímet adni...

Betegeknek jobbulást továbbra is!!

yuyu79

Akkor nekünk elvileg jó a hétfő... ki tud még jönni?? Csak ne essen sok hó :roll: Bár itt ma még nem esett...

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?