Sziasztok!
Barbi! Dönci tényleg nem semmi. Valószínűnek tartom,hogy ő még egyedül is sok lenne, nem így negyed magával. De legalább egy kis színt visz a hétköznapokba. Na jó tudom,hogy ez nem mindig könnyű,bár nekem még csak egy gyermekem van,de 10 vagyunk testvérek így tudom milyen a nagy család és a szüleim eddig még túlélték a dolgot,most még 3 kamasz van jó szerivel otthon, de gyanítom,hogy nem ők fogják feltenni az í-re a pontot. Szóval ennyit a gyerekekről,azért remélem,hogy a mai éjszakád kicsit nyugalmasabb lesz. ja és gratulálok az ötödikhez

.
Csandi: a babzsákos hordozó rugalmas anyagból van,mert láttam már olyat is,de még csak anyukákon,üzletben nem.
Aproo:A képeket megkaptad, mert Attila átküldte őket az emailcímedre. Én pedig nem láttam most feltéve itt a babaneten. Babakocsi ügyben nekünk pierr cardin van,nem tudom mennyibe került,mert anyósomék vették, de nagyon jól funkcionál sportkocsiként.Nekem bevált és Alma is szeretett benne utazni.Most már csak tologatja,bár két napja újból rákapott a babakocsizásra.
Ennek a francia kendőnek minek 5m-lennie,ha úgy is rugalmas?
Yuyu:nagyon szupik a képek és Enikő egy belevaló nőszemély. Ilyenkor télen még szebb a Balaton és környéke mint nyáron. Gyerekkoromban sokat jártunk le korcsolyázni és mindíg nagy élmény volt.
Erről jut eszembe,hogy korit kéne vennem
Anna,Mazska, Aproo, Skiny gratulálok az új jövevényekhez.
Ritusnak és Zalánnak pedig jó egészséget kívánok és Isten éltesse mindkettőt.
Mi megjártuk Perbált és a szüleimet. Így utólag is sajnálom, hogy nem jött össze a találkozó,bár a Bkv sztrájk is betette a kaput. Remélem,hogy egyszer már mi is eljutunk egy közös játszóházas találkozóra.
Alma mostanság elég korán fekszik7és8 között és így korán is kell 7h kor. Napközben csak egyszer alszik másfél órát.
Nagyon sokat sétálunk naponta 2xmásfél órát még ebben a hidegben is, mert különben estére nem lehet vele bírni. Itt sajna még nem eset szánkózásra elegendő hó úgy,hogy várjuk és kérlek titeket,hogy küldjetek felénk is.
Hordozó téma. Én nanadut használok a mai napig. Használtam Björnt és hátihordozót, babakocsit is, de nekünk ez vált be igazán. A nandut egészen kicsi babaként nem szerette, vagy még én voltam tapasztalatlan a felkötést illetően, mert állandóan sírt. A Björntől fájt a hátam, a babakocsit pedig egy időután már csak arra használta, hogy tologassa,de nem volt hajlandó beleülni. Altatni sem tudtam benne igazán mert amint megálltunk rögtön felébredt. Így én biztosan kendőzni fogok a másodikkal is, ha rákerül a sor.
Tényleg gyermek és anya függő ez a dolog,meg hely függő is,hogy ki mit tud jobban kihasználni.
Alvós állatok! Almának volt egy egere,amit ajándékba kapott négy sarka megcsomózva,hasonló dm-figurákhoz,és egy birkája a nagyszülőknél. Az egeret már sikeresen elhagytuk, a birkának ma lába kélt itthon. De én már csak alváshoz adom neki oda, mert ez a mizéria a sírba visz. Az állandó keresgélés és sírás rívás miatta. A húgomnak annak idején 4 cumija volt és csak ha mind a négy megvolt 1a szájába 2 a kezébe akkor volt nyugodt. Anyukám megunta a herce-hurcát és eltette a cumijait. 2éjszakát végig ordított, majd nem volt több balhé a cumik miatt.
Nem igazán tudom,hogy mi a jó megoldás, de az biztos,hogy egy zsáknyit is beszerezhetne belöllük az ember lánya,vagy teljesen kiiktatja őket a gyermek életéből.
kedvenc időtöltése a tiszta ruhák ki és bepakolása és az öltözködés. Valamit mindig magára aggat.
Elkezdtem egy angol tanfolyamot,hogy karban tartsam az agyamat. Decemberben indult itt helyben és 60órás.Heti 2x2 óra. Egyenlőre még ismétlés,már ami a középiskolából még megmaradt,de már most van egy halom olyan szó amit eddig még nem is hallottam. Szeretnék nyelvvizsgát tenni a végén,hogy valami ösztönző erő is legyen.
JA hazafelé Perbálról, vonattal jöttünk Almával. Nagyon élvezte az utat. Mindenkitől kikuncsorgott valamit(újság,banán,...stb)és vagy 3szor végig jártuk az egész szerelvényt. Én sokkal rosszabbra számítottam. Az emberek pedig kifejezetten kedvesek és segítőkészek voltak.
Mostanában a 9-10éves forma fiúk jönnek be Almának. Még ugyan egy kicsit korainak tartom a dolgot,de ő nagyon határozott. Teli vigyor,kézen fog és vezeti őket arra amerre akarja,hogy éppen menjünk. Szegények pedig kifejezetten zavarban vannak tőle.