Zsani: én a praxisba járok hozzá és az előző genetikait is nála csináltattam, mert éppen nem volt UH-ozás finanszírozási okok miatt a MÁV-ban. Egyébként ő van ott kedden és csütörtökön.
Érdemes kivárni a sort, ha van rá időd. Én csak a lányommal tudtam menni és ugye tömeg, vírusok, stb... így nekem egyszerűbb volt bejelentkezni hozzá magánba. Ja és 10ezer Ft-t fizettem, de nem 4D-s volt, mert akkor nem normál UH-on jobban kivehetőbb volt, mint 4D-be, megpróbáltuk. Szerintem itt is 12 vagy 14 a 4D-s, de ha felhívod, biztosan megmondják, hogy mennyi.
Itt az elérhetőség:
4D Ultrahang Praxis Magánrendelő
Budapest XI. kerület, Bartók Béla út 92-94. IV. emelet 20.
tel: 385-8495, 30/414-8886
Mercy: akkor nem is ugyanarra a helyre gondoltunk. Igen, az Istenhegyin is rendel a doktornő.
Nekem azért kell menni közel a 18.héthez, mert a 20.héttől akar valamit kezdeni velem a doki. Azt mondta, hogy be szeretne feketetni a kórházba az előzményeim miatt, de ugye ez kivitelezhetetlen, hiszen itt van a lánykám. Így megígértem neki, hogy itthon fekszem, amennyit csak tudok. De mindenféle vizsgálatot meg kell csinálnom, mire megyek 15.-én.
Jóóóóó, az a pizsis kép
Bébike: az AFP eredmény után nem a normál genetikai UH-ra küldött a dokid, ami 18-20.hét között esedékes?? Az AFP-t a 16.héten szokták végezni, mikor vették le a vért? Lehet azért is alacsony, bár nem is alacsony az érték, mert ott van a határon.
Ne aggódj, nincs semmi gond!