A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

maki!
Igen oda! Vagy bármelyik kis céghez (akik most versenyeznek az emberekért), hogy aztán "kikölcsönözhessék" az embereket a saab-nak. Bonyolultul hangzik, de előtte is igy volt....egy kis cég küldte ki a saab-hoz...mert ez a kis cégnek is plusz pénzt jelent.

d.dodó

Dodó: Most megnáztem a PÜ-ket. Megvan az üzi, csak elfelejtett szólni róla a babanet. Azt írta nincs új üzi, de most beléptem, mégis volt:) Mindjárt felteszlek téged is!Pill:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bibar: nagyon jo hir tenyleg, hogy minden rendben van, na akkor most mar semmi izgalom vagy aggodalom, tokeletes a picuri lanykad!!!

Meme: a turokockak....oooooooo.....meg mindg fagynak :? :? :? :? :? :? :? nem lett valami hajde.....mindegy az ize jo. Nagy hir, vegre ma talaltam nalunk egy diszkontban kefirt....nyamiiiiii, megneztem, szlovak gyartmany, de olyan mint a magyar, kar, hogy rudit nem arulnak :D :D :D
Nagyon ugyesek vagytok, keszul akkor a babaszoba, hajra...

Csajok, aki meg nem tudja, hogy mit rejt a pocak, erositsetek a kek oldalt, ha nem noi uralom lesz...

Edi: varunk..tolunk repulhetsz is, tuti a fold felett jarsz most. :lol: :lol:
pocaklako

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

pocak!
Én remélem a kék oldalt fogom erősíteni.

d.dodó

meme!
Köszi!

d.dodó

Sziasztok! Nem jöttem napok óta, valahogy olyan hülyén szervezem magam, hogy nincs időm. :roll: Szeretném megkérdezni, hogy valakinek megvan már az AFP eredménye? az enyém tegnap már meg is jött és 0,7 MoM, erre a dokim a frászt hozta rám és genetikai tanácsadásra akar küldeni :cry: (A papíron a határérték 0,7-1,3, szóval elvileg a határon van) Mit gondoltok?? :shock:

Kép

Kép
bébike4

Poci: Végülis az íz az lényeg..:)
Kefíír! Éljen!!!:) És mindig szokott lenni, vagy csak egyszeri alkalom? Mert akkor vegyetek egy raklappal:)
Igen, készülget a szoba:) De még közel sincs kész:) De legalább elfoglalom magam, amég apa dolgozik. Tegnap kitalálta a főnöke, hogy be kéne mennie vasárnap dolgozni...ugyhogy egyedül leszek itthon.:( Be kéne szereznem valami szép anyagot, olyan kis aranyos mesefigurásat...és akkor megcsinálnám a fejvédőt. :) (legalábbis próbálkoznék vele...)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Kép

na itt lennék pizsiben :D ...de pocakosan:)

köszönöm a segítséget...itibiz még nem tűnt fel, mi van az irogató téglalap alatt :oops:

na, edinkkel mizu lehet????

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Csajok, micsoda turelmetek van a varrashoz, en ha egy gombot kell felvarrni mar rosszul vagyok..tuti nem fogok semmit krealni, nem kotnek le egyaltalan ezek a dolgok se kotni se himezni nem tudok :(

Meme: remelhetoleg lesz mindig kefir a boltban, de most lattam eloszor, mar le is csuszott, ugy a la natur bedontottem.

Dodo: bizom bennetek, hajra kekek!!!!!!

bebike: nem hinnem, hogy gond lenne, altalaban akkor kell aggodni ha az ertek magas, ha alacsony nem.Legalabbis ugy tudom.
pocaklako

Edi: naaaaaaa? Tudom, hogy 7 körülre mondtad, hogy hozod a híreket. Várunk nagyon!!!!!!!!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Mercy: szep formas kis pocakod van, igazi kiscsajos :D :D :D
pocaklako

Dodó, igen értem, itthon is vannak kifejezett munkaerő kölcsönző cégek, az én munkahelyemen is vanna olyanok, akik már évek óta "bérelt" munkaerők...

Pocak, ha rajtam múlik, biztos kékítenék :wink: ! Aztán majd pár hét múlva kiderül, hogy így lesz-e!
Örülök, hogy találtál kefírt :D ! Én is mostanában rá vagyok kattanva! Most én is nagyon hiányolnám!
Ja, és remélem nem kiabálom el, de tegnap óta egész jó a gyomrom, csak reggel van egy kicsi émelygés. Sokkal jobb így a hangulatom is :D ! Remélem száműzhetem végleg a hányingert!

Anikó

Kép
mamaki73

pocak!
Én is ezt akartam irni Mercinek, hogy csajos pocak. :wink:

d.dodó

kiscsajos :D ...reméljük júliusban kiderül :D

...én mondjuk zöld leszek a táblázaton, mit szóltok hozzá???

hmeme: jut eccembe a táblázatba:
nevek: Felícia Mercedes / Kirill Zsolt írd be légyszi:)...bár még változhat..de egyenlőre ez

Mercy

mercedes79
Győr

Poci: itt azt szokták mondani, hogy az is gáz, ha alacsony az érték. Mert akkor down kockázatos, ha magas, akkor meg nyíltgerinc, stb.

Bébike: Sztem se kell aggódj! Ha még határérték, akkor nincs gond. És ha a tarkóredőd jó volt, akkor meg pláne nyugodj meg. Menj el a tanácsadásra, majd megnézik mégegyszer az AFP-t, aztán lehet akkor már nem is lesz magas! Ne kezdj stresszelni, mert attól csak rosszabb!! (persze ezt pont én mondom...) Amugy meg állítólag nagyon pontatlan ez a vizsgálat. Sztem tényleg ne aggódj!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Merci:
Ajjajj! Bocsika, de nem fér be ez a sok név:( Valahogy nem tudnád rövidíteni? Az a baj, hogy ha széthúzom az oszlopot, hogy beférjen, akkor meg már túl széles lesz, és nem engedi a babanet feltenni a táblát:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

...vagy lila

Mercy

mercedes79
Győr

jajj, hogy legyen....

legyen Felícia M. / Kirill Zs.

Mercy

mercedes79
Győr

Dodo: mondtam mar Neked, hogy nagyon egyre jar az agyunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maki: remelem vegleg szamuzheted a rosszulleteket, talan nalam is ugy a 14-15 hetig volt hanyinger, aztan huss egyszerre megszunt. Kulonben a savanyu megnyugtatja a gyomrot, kefir, citromos viz, savanyu kaposzta, narancs stb.

Mercy: zold, ez jo te leszel a kakukktojas :lol: :lol: :lol: :lol:

Meme: akkor nem tudom.. :(
pocaklako

pocak, köszönöm :D Remélem megnyugodhatok, szerintem az én dokim eléggé paráztatós, ezt már nem először tapasztalaom :oops:

Mercy, csini a pocak :D

Kép

Kép
bébike4

Ok:) Így befért:) Bocsi mégegyszer:)
És akkor Zöld vagy Lila?:) A zöld sztem jobb lenne.Az nem is kék, meg nem is rózsaszín:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

ok zöld :D

Mercy

mercedes79
Győr

Zsani: én a praxisba járok hozzá és az előző genetikait is nála csináltattam, mert éppen nem volt UH-ozás finanszírozási okok miatt a MÁV-ban. Egyébként ő van ott kedden és csütörtökön.
Érdemes kivárni a sort, ha van rá időd. Én csak a lányommal tudtam menni és ugye tömeg, vírusok, stb... így nekem egyszerűbb volt bejelentkezni hozzá magánba. Ja és 10ezer Ft-t fizettem, de nem 4D-s volt, mert akkor nem normál UH-on jobban kivehetőbb volt, mint 4D-be, megpróbáltuk. Szerintem itt is 12 vagy 14 a 4D-s, de ha felhívod, biztosan megmondják, hogy mennyi.
Itt az elérhetőség:
4D Ultrahang Praxis Magánrendelő
Budapest XI. kerület, Bartók Béla út 92-94. IV. emelet 20.
tel: 385-8495, 30/414-8886

Mercy: akkor nem is ugyanarra a helyre gondoltunk. Igen, az Istenhegyin is rendel a doktornő.
Nekem azért kell menni közel a 18.héthez, mert a 20.héttől akar valamit kezdeni velem a doki. Azt mondta, hogy be szeretne feketetni a kórházba az előzményeim miatt, de ugye ez kivitelezhetetlen, hiszen itt van a lánykám. Így megígértem neki, hogy itthon fekszem, amennyit csak tudok. De mindenféle vizsgálatot meg kell csinálnom, mire megyek 15.-én.
Jóóóóó, az a pizsis kép :D

Bébike: az AFP eredmény után nem a normál genetikai UH-ra küldött a dokid, ami 18-20.hét között esedékes?? Az AFP-t a 16.héten szokták végezni, mikor vették le a vért? Lehet azért is alacsony, bár nem is alacsony az érték, mert ott van a határon.
Ne aggódj, nincs semmi gond!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Zsani, egy picit nyugtatni szeretnélek azzal, hogy nálunk is vleg áprilisban lesz a teljes lakás kifestve, és utána kezdünk csak pakolászni, rendezkedni. Jelenleg a babaszoba még a párom dolgozószobája :wink: !

Mercy, szépen gömbölyödik a pocakod már :D !
Aranyos voltál ezzel a zöld színnel :lol: ! De miért pont zöld? A kék és a rózsaszín keveréke a lila, nem :wink: ?

Ja, Meme, még neked akartam írni, annyira belőlem beszéltél: hogy majd akkor hiszed el, hogy babátok lesz, ha már a karodban tartod! Valahogy én is így vagyok vele, hogy annyira fantasztikusan hihetetlen érzés, fel sem fogja az ember :D ! Akinek már van egy gyerkőc, biztosan tudja már, milyen érzés lesz a karunkban tartani, de mi még azt sem tudjuk :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Hmeme, köszi NEked is! :) Igen, nekem is ezt mondták az alacsony értékről, amit írtál :roll: A tarkóredő az jó volt a 12. héten!!

Kép

Kép
bébike4

Manorka: tegnapelőtt vették le, 16+1-nél és a laboros nő is kérdezte, hogy melyik napon vagyok, mert ők jobban szeretik, ha inkább a 17 héthez közelebb veszik le a vért. lehet, hogy tényleg ez is benne van! De megyek majd a 18. heti uh-ra is, de a genetikai tanácsadást is mondta :shock:
Hajdú dr.nő a Praxisban tényleg a lehető legjobb szakember, én is úgy hallottam!! :wink:

Kép

Kép
bébike4

Bébike: Akkor pláne nyugi!!! Mennyi volt a redőtök?

Maki: még nem tudjuk, deeee....4 hónap múlva megtudjuk:) És sztem a legcsodálatosabb érzés a világon!! Már annyira várom...:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

épp tolom befelé a rakott karfiolt, amit ebédre csináltam:) éhes vagyok, mint egy farkas:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme, nekem még 6 hónap :oops: , de már én is nagyon vááárom :) ! De egy picit félek is a szüléstől, és attól, hogy rendben el tudom-e látni majd a kis életkénket :oops: .

Anikó

Kép
mamaki73

Milyen nagy itt az élet most itt.....szerintem mindenki edit várja :lol: .

Én is vacsizok ujra.

d.dodó

poci: ma olyan neked való kajcsit csináltam:) Nincs benne hús:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ha 15-én az UH-n véletlen nem látjuk meg babócát, én is szeretnék zöld színezést a tábliba.

d.dodó

Húúú, az a rakott karfiol olyan jól hangzik, hogy megkordult az én gyomrom is :D !

Ediiii, hoooool vagy???? Már izgulunk nagyon!!! :wink: :wink: :wink:

Anikó

Kép
mamaki73

Maki: sztem azon ne aggódj, hogy el tudod e látni...biztos vagyok benne!!! :) Csak nyugi!! :wink:

Dodó: Jóétvágyat!:)

Edi: 10 perc múlva 7 óra...:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Maki: igen, Anyának lenni a világ legjobb dolga. Fantasztikus érzés, amikor a pici meleg csomagot tartod a karodban. Én szülés után jó sokáig a fellegekben jártam, de a mai napig alig várom, hogy nappal legyen és tudjak bemenni a gyerekszobába a lányomoz. De hamarosan mindannyian (újra) átéljük ezeke a szép pillanatokat. Mégegyszer ennyi kb és célegyenesben leszünk mindannyian.

Bébike: akkor jó hamar megkaptad az eredményt, nekem 2 hetet mondtak.
A lényeg, hogy ne aggódj!! Lehet, hogy csak megnyugtatás miatt küldött el, de ha a nyaki redő jó volt, nincs miért aggódni. Egyébként az AFP-t sokan feleslegesnek tartják, mert nem ad annyira pontos infót. Ugye pont ezért nem mindegy, mikor veszik le a vért. Még esetleg ha megnézed a 12.hetes UH-os papírod és hogy orrcsontról van-e valami benne, ha látható volt, akkor azzal is megerősítették, hogy minden rendben. De akkor se aggódj, ha azt nem írták rá, mert nem mindenki szokta. Állítólag a downos babáknál sokkal később alakul ki az orrcsontja. De ez tényleg dokifüggő, hogy ráírják-e a papírra. Csak hátha a Tiéd is ráírta és akkor nem kell addig sem idegeskedni.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Igen Edi, mindjárt 7 óra!
De éééééén már hallom a Botit felénk tappancsolni. Halljátok???????????
:lol: :lol: :lol:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

én is Edi miatt repültem ide :lol: :lol:

köszi lányok aranyosak vagytok,tényleg megnyugodtam :lol: :lol: :lol:

Meme
köszi a rózsaszinezést,annyira jó látni :lol: :lol: :lol:

Bébi
szerintem sem aggódj,ezek már abszolút nem mondanak semmit,nem lesz ott baj :wink: :wink:

Mamaki
ez természetes,de el fogod tudni látni,te leszel a tökéletes anyucija neki :wink: :wink: lesznek nehezebb napok de akkor is szuper leszel :lol: :lol:

Mercy
szép pocak :lol: :lol: :lol:

megyek de percenként bekukk majd :lol: :lol:

bibar

nos, azért zöld, mert ez ugrott be először :D ...utána jött a lila is, de kibántam magam....mert az olyan keverék szín...és asszociáltam....

Mercy

mercedes79
Győr

Én is percenként frissítek...pedig már mennék zuhizni, hogy Lizy előtt készlegyek.

d.dodó

csajok, nekem is kéne mennem tussantani....egész nap halogatom...már reggel akartam, de aztán valahogy nme jutottam el odáig:) Ugyhogy már jó koszos vagyok:)

Megyek, gyors fürcsi, aztán jövök vissza Edit várni:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Manorka, Bibar,
köszi a biztatást :wink: , igen, ha nem is a tökéletes, de az ÉDESanyucija leszek :D ! Olyan furi és megható még ezt is kimondani :oops: ...

Edi, már mindenki tűkön ül! Nagyon váááááááááááááárunk :D !!!

Anikó

Kép
mamaki73

19:04....EDI!!!.....:D:D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ja, Meme, téged kihagytalak, neked is köszi a biztatást :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Szerintem edi direkt húz minket!!! :lol:

d.dodó

Van mar valami hir Edirol???

Meme: milyen nekem valot csinaltal? Adhatnal tippet holnapra...megint bajban vagyok, nem tudom it fozzek..es most mar ehes is lettem...
pocaklako

Nekem holnap nem kell főznöm....elutazunk, és pizzázni fogunk.

d.dodó

ediről még hír nincs...
rakott karfiolt csináltam. Olyan vegásen. krumpli, karfiol, sajt. Meg apának kolbászkarikát. De én azt kiszedtem:) Aztán az egészet nyakonöntöttel egy pohár vízben feloldott pörköltszaft kockával:) Azt hittem hogy jó szar lesz..de nem! Tök jó lett:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edike! Hát már szétrágtuk a klaviatúrát! Tessék hozni a kékséges híreket :lol:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka