A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Niki: emmának is pont nyolchónaposan jött ki az első foga :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Pisisen rohangál, nem akarja, hogy tisztába tegyem.
El kell kapnom :roll: :arrow:

Akkor Alex igazi férfi már :lol:

Kaqk, gyógyulj meg Te is :arrow:

Kép
vindolanda

akkor hajrá, kapd el ! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

sikerült??

KépKép
kaqk
Debrecen

Igen, becserkésztem :wink:

Már felöltözött. MOst én jövök :roll:

Kép
vindolanda

Nem sietitek el
:-)

mentek halért meg szalmakrumpliért?

KépKép
kaqk
Debrecen

Igen, készülünk :wink:

Gáborék családjában pl. gyorsan felöltöznek reggel. Mi meg egész délelőttöket így jöttünk-mentünk otthon :roll: Mindig furcsán is néznek rám anyósoméknál, mikor fél 11 körül még pizsamában vagyok :roll:

Kiskoromban anyát főzni is láttam pizsamában :roll: Szóval innen ez az érdekes szokás. Néha én is tevékenykedek pizsamában - pl. takarítok is benne... De akkor persze lecserélem este. Amúgy nálam a pizsama egy leggings (térdig) meg egy póló, kiegészítve térdzoknival. Szóval nagyon csábos :lol:

Tényleg felöltözök.

Kép
vindolanda

Hétvégén én is szívesen vagyok sokáig pizsiben.....

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó is az :D

Most már tényleg indulunk, majd délután jövök. Sziasztok :arrow:

Kép
vindolanda

Alex szuletese ota az Igazi ferfi megtestesitoje szamomra.. :D S. a masodik helyre szorult... :lol:
Kepzeljetek, S. 24 kilot hizott, amiota velem van...Hiaba, az angol feleseg helyett magyar menyecske foz ra! :wink: :lol:
Vendég

Gábor is felszedett valamennyit (olyan 8 kilót biztosan), de szerintem nem azért, mert jól tartom :lol: :oops:

Niki, sportol még a párod hobbi-szinten?

Kép
vindolanda

Tényleg megyek.

Kép
vindolanda

Mintha írtad volna egyszer, hogy atletizált. Ha jól emlékszem. Megyek.

Kép
vindolanda

Igen, mindig sportolt valamit, o nem tud megulni, nagyon hyperaktiv, (Rania tole orokolte) es jo a testfelepitese is.. Viszont amiota en korhazban voltam, meg Alex megszuletett a sport a sorosuveg emelgeteseben merul ki.... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Remélem most nem csúszok ki,az időből. Nem jó valami kütyü a net kapcsolatnál megszakad és nem is jön egyhamar vissza. :evil: Kaptunk próbának valamit,próbálkozik apa esténként mi lehet a gond.PErsze,hogy most mikor lenne mit csinálnom a hálón.. :x

Örülök Móni a félidődnek!!!! :) Kezed??

Irina jobbulást Ádinak!

Látom Vindo ti már rendben vagytok.. :) Maraton alvás :lol:

Azt a szokást vettük fel már jó ideje,hogy többször olvasgatunk B.vel.Eddig is,de most még többet,ugye megjöttek a szülcsis könyvei és a sláger a könyvekből a friss tinta nevezetű verses könyv.Nagyon tetszik neki.Úgy hogy amikor van időnk,nem főzünk,mert ott is feladatos lett,nagyon élvezi,asztal letörlés,sárgarépa felszelés,meg ami éppen jön,na ha ezt nem csináljuk vagy más napi teendőt, akkor olvasunk,annyira jó,meg azért is,mert így tv hanyagolva van,hamarabb lefárad és hamarabb fekszenek.f8kor ágyban vannak és ásítozva várják,hogy mikor lesz lámpaoltás :lol: Pedig Domi ebéd után alszik kb. 3 órát.De így is elalszik 8kor..

Holnap megyünk a nevelésibe,valaki kérdezte,csak nem tudtam válaszolni..

Gyorsan elküldöm még mielőtt megszakadnák....
varga tünde

Szia Tünde :D
Bence nagyon ügyes akkor :shock: Meg Domi is, én is szeretnék ásítozó gyerekeket minden nap :wink:
Majd írd le, mi volt a nevelésiben.

Rugó továbbra is hadilábon áll a könyvekkel, csak a képeket szereti bennük. Mesélni nem lehet neki, mert elmegy.

G. szerint hiperaktív, de anyai vonalon örökölte :lol:

Niki, az is egy sport :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

igértem, hogy ma már jövök, sajna a ez a nagy hó kifog rajtam, de van ám segitségem :wink: Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni!
Nagyon helyes segítséged van! Így sokkal egyszerűbb a lapátolás! :)

Irina!
Gyógyuljatok!!!

Móni!
Hű,már tényleg félidő! Repül az idő!
Ügyesek vagytok az igluval!
Itt a ltp-n egy óriási hógolyót csináltak tegnap, aztán mára a közepét kifurták. Az összes gyerek azon keresztül mászkált. Nagyon élvezték!

Vindo!
Ez a neve a büfének, h 47-es? És legalább jó ételeik vannak?
Jó alvásod lehetett!
Én felöltözős családból származom, bár kicsit lazább vagyok, mint a szüleim. :wink:

Niki!
Gratulálok Alex fogához! Csak kinőnek! :)

Tünde!
Ügyesek a fiúk! :)

Nálunk meg a szomszédban most van lakásfelújítás. Falvésés, kőmüvelés. Elképzelhetitek. Szerencsére a gyerkőcöket nem túlságosan zavarja, meg most éppen csend van egy ideje, most hallom,h újból kezdenek kalapálni...

Kép
gica1

nagyon édesek vagytok Heni!

Holnapra behívtak egy interjúra...szép leszek ilyen náthásan... :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, szépek vagytok :D
Rugó továbbra is fél a hótól, csak az ölemben, babkocsin vagy a biciklijén hajlandó levegőzni :roll:

Gica, igen, ez a neve, mert a 47-es főút mellett van. Attól kb. 30 méterre lakunk, ott végigosonok egy km-t kb, és ott van a büfé. Nagyon finom gyorskajáik vannak (szalmakrumpli, görög saláta, hurka, girosz, rántott hal stb.)

Felújítás... Á, de szörnyű az ilyesmi.

Kaqk, hajrá!!!
Lehet, az interjúkészítők is náthásak lesznek :wink:

Kép
vindolanda

próbálok felkészülni. Ez egy képviselői állás....jó lenne megkapni..de ez gondolom nem lesz ilyen egyszerű...rendesek mert erre járnak és behívtak..nem kell bp-re utazni....:-)

rinya beindult...
:? :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: de fura hogy fél Rugó a hótol...majd kinövi..vagy nem..:-)

lehet bár a hangján nem hallatszott..majd igyelszem nem leköhögni, tüsszenteni..
csak az a gáz hogy I meg Pesten lesz holnap, se kocsi, se ő aki vigyáz Emmára, alvás időben kell menjek....f2 re na majd vmelyik nagyi...

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, akkor komoly logisztikát igényel a dolog :roll:
Vonattal mész akkor?

Kép
vindolanda

Hát, gondolom, hogy kinövi, mert tíz évesen már nem bírnám cipelni télen, meg babakocsiban sem tolhatom be az iskolába :D

Kép
vindolanda

nem nem, itt lesz debrecenben az interjú..csak I elviszi az autót mert megy pestre.....emmát meg vinnem kell bölcsibe, haza aztán alvás időben elmenniaz interjúra

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló, drága Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok, köszi mindenkinek, aki gondolt ránk!!!

Móni: drága, a félidő már nekem is feltűnt, le is esett az állam, hogy már itt tartotok a minimanóval! :-) Kezednek egy röntgen?

Vindo: köszi, izgultam Rugóért, örülök, hogy jobban van!

Heni: csodásak a srácok, tényleg két ritka szép kisfiú! Vukot elküldöm, ha írsz egy lakáscímet nekem (priviben)!!!

Niki: ezen a bulin jót mosolyogtam, a Te energiáid, hallod... nekem feleennyi sincs... én már kerülöm is a 2 pohárnál tovább tartó ivást, mert nagyon nehezen bírom a másnaposságot és a nem-alvást. Kis kapucsínóid iszonyú édesek! :-) Fogak: 13 hósan is volt, aki először fogzott (talán Petrus), és ez teljesen normális, de úgyis tudod... :-)

Juba: hogysmint, kismama? :-)

Maggie: szorítok nagyon a napos-szép jövőért a mhelyeden!!!

Na, közben elmentem Ádit visszaaltatni, már napok óta csak 45-60 percet aludt napközben és a trutyi mindig felébresztette. Ettől nagy sírás-hisztibe kezdett, bojkottálva az orrfújást. Most már szerencsére lehet rá hatni (mert okos :-)), hogy "orrfújás zsepibe vagy orrszívó?", és mindig az előbbit választja, de azért nem tudom, h pedagógiailag ez jó megoldás-e (gyógyszerrel dettó: beveszed vagy muszáj beadnunk - hát jó, beveszi magától, igaz, résnyire nyitott szájjal). Maggie, Te mit gondolsz erről? Valahogy olyan hülye anyának érzem magam ettől.

Na és lányok: lementettem a topikunk első 3 évét (jessz!). Viszont az odaátot még nem, a kérdésem az, hogy azt is akarjátok? Vagy majd teljesen külön? Ha maradjon az előbbi, máris elkezdem a kiírását és első körben Virankának és Mesinek ígértem (ha nem, szóljon, ha másnak) egy-egy példányt és tőlük megy vándorútra a DVD-írás.

Kép
Kép
irina

Kaqk, a munkát én is kérdezni akartam már... szorítunk Neked!!! És mi van a tervezett lakásnézéssel-költözéssel?

Vindo, képzeld, elvileg indul majd genderes órám (ha kellő számban veszik fel hallgatók -- e célból próbáltam közérthető címet kitalálni: Nemek és nyelvhasználat ;-)), remélem, elindul. Nagy terveim vannak vele :-))) Írtad, hogy lesz több új tárgyad, hány? Nekem most kettő, előző félévben is annyi volt, volt is vele meló rendesen. Most sem lesz ez másképp, viszont az új helyen könnyebb lesz ilyen szempontból az élet (közelebb a munkahely, a könyvtár, minden).

Kép
Kép
irina

Nektarin: szuperszép és nyugis utolsó heteket kívánok Neked! Nagyon izgalmas!!!

Megyek dolgozni, amíg Ádó nem ébred.

Kép
Kép
irina

Kaqk, értem :wink:

Irina, négy új tárgyam lesz :shock: :shock: :shock: :shock:
- Életmódszociológia :)
- Az iskolán kívüli nevelés színterei :) (család, média, kortárs csoportok stb.)
- A felnőttoktatás nemzetközi intézményrendszere ( :shock: :shock: :shock: )
- A konferenciák világa ( :shock: :shock: - talán rendezvényszervezés lesz vagy nem tom).

Nem tudom, hogy oldom meg, két komoly kutatásban is benne vagyok mellette. Aludni nem fogok, az fix.

Ádi ügyeske. Rugó már hagyja az orrát törölni, de fújni nem akarja.

Csúszdázik a fürdőkádban, előtte kipakolja

:shock: :shock: :shock:

Ádinak jobbulást.

Ez a genderes óra jól hangzik :wink:

Kép
vindolanda

A kreatív francia fiú:

http://www.youtube.com/watch?v=Ptf5pImLzFs

Ezt maga találta ki. Ehhez bezzeg van esze :lol:

A fürdőszobát ne nézzétek, azt még nem újítottuk fel.
Telefonnal vettem fel, és már nem volt eszemben, hogy megfordítsam.
De most büszke vagyok magamra, mert bluetooth-szal átküldtem és fel is töltöttem segítség nélkül a videót.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Heni, nagyon szépek a fiúk :)

Kaqk: drukk az interjúhoz :)

vindo: Fruzsi is kellő távolságot tart a hóval :lol:

Zsófi ma is volt oviban, előre közölte, hogy se Apa, se én nem mehetünk be, csak ő :shock: ma is jól érezte magát, picit bepisilt a nagy játék közepette, de gondolom ez előfordul. És mindenből kétszer evett ebédnél, Apa ment érte, alig bírta kivárni, míg Zsófi végez a kajával :lol:

Hoztam képet :)

Kép Már Apa táskájánál is fel tudok állni!
Vendég

Na még :)

Kép

Kép
Vendég

Heni: Áron is sdzép, de most csak Péterkére gondoltam, mert őt láttam :)
Vendég

Vindo, te kezdted a 900. oldalt.. :D Mint oszlopos tagja a topiknak! :wink: :D
Mindjart megnezem Rugot! :D Azt hiszem en ma letorlom a youtube-rol a furdos videot, csak par napra szandekoztam felrakni..tul sok a beteges ember a mai vilagban... :?

Elmentunk a boltba, majd megszakadtam: tolni a ket gyereket, plusz a babakocsira aggattam 3 szatyor bevasarlast, az aljaba meg a tejet, meg a sort raktam! Feler egy edzessel a konditerembe.
Nekialltam fozni: Keramiasutoben 3 fele mini-gombat sutok fetasajttal fokhagymas-tejszines-sajtos szosszal nyakon ontve, fokhagymas vajjal sutott baguette-el, es vegyes salival: uborka, zoldpaprika, paradicsom, zoldhagyma es retek. :wink:
Vendég

vindo: ez nagyon komoly :)
Vendég

Ja, Niki, betonoszlopos tagja :wink:

Jó étvágyat!

Panndi, a lányok nagyon szépek, mint mindig :D
Itt kevés hó van, és az is olvad :roll:
Zsófi nagyon belemerülhetett akkor a játékba
:wink:

:arrow:

Kép
vindolanda

Elszorakoztatja magat Rugo! :D Nagyon jo fej! :lol:
Vendég

Azta, mekkora ho esett nalatok Panndi! :shock: Gyonyoruek a lanyok, kivancsi vagyok, a kovetkezo is kis szoszi lesz-e! :D

Megittam egy Red Bullt, mert este suliba is megyek. Hat, en olyan faradt vagyok, hiaba aludtam most rendesen...Lehet, ez mar a korral jar... :roll: :?
Vendég

Én még sosem ittam energiaitalt :roll:
Jó tanulást akkor!

Ha nagyon kivagyok, kávét iszok :roll: Havonta egyszer kb.

Szénsavasak amúgy az energiaitalok?

Kép
vindolanda

Igen, szensavas, es nem igazan szeretm, de nekem a kave mar nem sokat er... :roll:
Ha nagyon padlon vagyok, a Red Bull eleg jo...de azert attol is tudok aludni! :wink:
Vendég

Hát igen.

Sajna én egy pohár kólától sem tudok aludni :roll: Így nagyon óvatosan bánok ezekkel.
A szénsavas dolgokat azonban nem nagyon szeretem :roll:

Gábor viszont hihetetlen mennyiségű kólát megiszik, különösen, ha éjszakánként dolgozik.
Lehet, ezért van a plusz nyolc kiló 8) :idea:

Kép
vindolanda

Vindo hogy Rugó milyen kis találékony! :lol: :lol:

Panndi: édesek a lányok, szupi H Zsófi szereti járni....bepisilés..hát ott a játék hevében megesik...

Niki: suli.. :?

kóla..na én nem szeretem, de I igen..így vendégségben iszik, ja és szereti az energia italokat is...na én azt sem szeretem..azt a tutti frutti ízt! áááá :?

De pont most olvastam egy újról : cocaine energia ital..nem tuttifruti ízű, hanem fanyar, kicsit csípős..hm érdekes, de van light verziója is ami nem csíp és cukor menets is..lehet megkóstolom...egyszer

jaj annyira izgulok....már megmostam a hajam..most kellett volna egyébként is..de nem akartam reggel frissen belőtt ( csavart ) hajjal menni merrt akkor akkora a fejem.... :lol: még megíjednek tőlem.....próbálok felkészülni....jó lenne ez a munka.....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Emma meg úgy néz ki hogy "nem "meggyógyúlt. nem "nem" folyik az orra...a bölcsibe is mondta a gondozónő hogy szépen rendbejött.. :shock: ..furcsa pedig eddig rengeteg váladékot szívtumk, szörcsi volt,..aztán tegnap megint kapta a coryzaliat és mint amit elvágtak :shock: :shock: Mikor kezdődött akkor is kapta aztán elfogyott..szuperül be is taknyolt,..de már egy hete tartott, gyirsan vettem neki megint..és vagy már amúgy is meggyógyult vagy ez használt neki.....így a torkomnak én is bevetettem a homeogene-t.

na megyek, emma a keresztanyával játszik

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk +++++++++++++++++++++++

Nagyon fini lett az ebed, majd felteszem holnap a receptesbe.

En is megyek, keszulok a suliba.
Szep estet! :D :arrow:
Vendég

Kaqk, és miért hívják cocaine-nak? :lol: :lol: :lol:
Abban aztán lehet energia 8)

Tudsz már valamit a munkarendről? Napi nyolc óra, hétvégék, rugalmas munkaidő stb...

Kép
vindolanda

Vindo: jesszusmaris, ez rengeteg óra! Én sírógörcsöt kapnék, de nyilván nem az a helyes megoldás. :D Viszont tök jó témák vannak közte.

Panndi: gyönyörűek a lányaid, és Zsófiról nem is tudok nem mosolygós képet felidézni magamban.

Tettem fel képet a házról, amiben a "lakásunk" van, tudom, vicces, hogy csak ennyi van, de ez is segít álmodozni. ;-) Ja, a képet egy netes térképpel találtam, nem googlemaps (hanem: http://www.norc.ro/street-view/), ha vkit érdekel, végig lehet menni Bp-en, egy román site, körkamerával felvették egész Budapestet (és még egy sor nagyvárost idehaza, meg a Balcsit, Debrecen is van!!!). Szórakoztató. :lol:

Furcika jobban van, ma 38,0-ig ment fel a láza. Viszont valami rettenetesen köhög (hurutosan), a kakukkfüves löttyöt (én imádtam gyerekként) nem issza meg, gyógyszert meg nem adok neki még erre is.

Kép
Kép
irina

kép = hát nem ide tettem fel, értitek. :D

Kép
Kép
irina

kép = hát nem ide tettem fel, értitek. :D

Kép
Kép
irina

Hát én ezt az idegesítő mászó micimaci-reklámban mindig azt hallom ahelyett, hogy "gyere utánam!", hogy "hű, de utállak". :roll:

Kép
Kép
irina

Na, hát két új tárgynál ideges lettem. Háromnál még jobban, a negyediknél elkezdtem röhögni :wink:
A fene essen bele, valahogy majd csak megcsinálom 8)

Ez a zene borzasztó tényleg a babaneten :roll:

Gondolom, a konferenciák világára gondoltál, mint jó témára :lol:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?