Helló, drága Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok, köszi mindenkinek, aki gondolt ránk!!!
Móni: drága, a félidő már nekem is feltűnt, le is esett az állam, hogy már itt tartotok a minimanóval!

Kezednek egy röntgen?
Vindo: köszi, izgultam Rugóért, örülök, hogy jobban van!
Heni: csodásak a srácok, tényleg két ritka szép kisfiú! Vukot elküldöm, ha írsz egy lakáscímet nekem (priviben)!!!
Niki: ezen a bulin jót mosolyogtam, a Te energiáid, hallod... nekem feleennyi sincs... én már kerülöm is a 2 pohárnál tovább tartó ivást, mert nagyon nehezen bírom a másnaposságot és a nem-alvást. Kis kapucsínóid iszonyú édesek!

Fogak: 13 hósan is volt, aki először fogzott (talán Petrus), és ez teljesen normális, de úgyis tudod...
Juba: hogysmint, kismama?
Maggie: szorítok nagyon a napos-szép jövőért a mhelyeden!!!
Na, közben elmentem Ádit visszaaltatni, már napok óta csak 45-60 percet aludt napközben és a trutyi mindig felébresztette. Ettől nagy sírás-hisztibe kezdett, bojkottálva az orrfújást. Most már szerencsére lehet rá hatni (mert okos

), hogy "orrfújás zsepibe vagy orrszívó?", és mindig az előbbit választja, de azért nem tudom, h pedagógiailag ez jó megoldás-e (gyógyszerrel dettó: beveszed vagy muszáj beadnunk - hát jó, beveszi magától, igaz, résnyire nyitott szájjal).
Maggie, Te mit gondolsz erről? Valahogy olyan hülye anyának érzem magam ettől.
Na és lányok: lementettem a topikunk első 3 évét (jessz!). Viszont az odaátot még nem, a kérdésem az, hogy azt is akarjátok? Vagy majd teljesen külön? Ha maradjon az előbbi, máris elkezdem a kiírását és első körben Virankának és Mesinek ígértem (ha nem, szóljon, ha másnak) egy-egy példányt és tőlük megy vándorútra a DVD-írás.